Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια για το μήνα Ιούλιο 2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & Καλό Μήνα σε όλους!! Να τη πάρουμε την ανάσα, αφού λέμε Adios amigos στον ανάδρομο Ερμή και κάνουμε χώρο για το καλοκαίρι! Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν τα πράγματα φτιάχνουν για όλους, αλλά είναι σχετικό και αυτό! Αγάπες, έρωτες, πάθη, χωρισμοί, όλα θα παίξουν κανονικότατα! Εννοείται ότι δε θα πάρουμε καμία
ανάσα, αφού αυτοί που προσμένουν τις απαντήσεις τους θα πρέπει να τις πάρουν, είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές!


Κάποιοι θα πειραματιστούν και θα φλερτάρουν με μια απιστία! Κάποιοι θα πιάσετε βαλίτσα και δρόμο!
Οι χωρισμοί το καλοκαίρι είναι πιο εύκολοι, αφού παίζει παιχνίδι έξω.. Όλο και κάποια γνωριμία θα προκύψει και η ζωή συνεχίζεται!
Επαγγελματικά όσοι πάρετε άδεια μέσα στον Ιούλιο, πάρτε μαζί σας και το lap top ή το i pod, γιατί θα το χρειαστείτε!
Ανήσυχος μήνας, ζεστός, εκρηκτικός, με μια πανσέληνο πολύ τρελή στις 12! Πάλι θα μας μαγέψει το φεγγάρι, πάλι θα γίνει της μουρλής..!!

Καλό Μήνα… ξωτικούλια μου..!!


Κριός
Ο Ιούλιος σαφώς πιο θετικός μήνας για εσάς και τα ερωτικά σας! Πλέον οι περισσότεροι γνωρίζετε προς τα πού βαδίζετε, ξέρετε την αλήθεια και παίρνετε τις αποφάσεις σας, δίχως καμία αμφιβολία! Εσείς που σκέφτεστε να χωρίσετε, θα το κάνετε επιτέλους και θα ανακουφιστείτε αρκετά! Εσείς που θέλετε ένα γάμο, ή μια συμβίωση, θα πείτε το ναι πιο εύκολα! Μπαίνει το νερό στο αυλάκι, σε όλες τις περιπτώσεις, δίχως εντάσεις! Από τις 16/07 και μετά απελευθερώνεστε, αρκετά και οι ελεύθεροι ξαφνικά αποκτάτε πολλές επιλογές και σας αρέσει! Στη δουλειά, υπάρχει η περίπτωση, να αλλάξετε αντικείμενο ή θέση! Οικονομικά, επανέρχεται η ισορροπία, αφού πλέον το φτιάξατε το σπιτάκι σας και είναι έτοιμο προς απόλαυση!

Ταύρος
Ο καλύτερος μήνας του καλοκαιριού για εσάς! Για αυτό φροντίστε να πάρετε τις ημέρες αυτές την άδεια σας, θα περάσετε σαφώς καλύτερα! Ο Ιούλιος, θετικός, αισιόδοξος, φιλόδοξος και άκρως ερωτικός! Πώς γίνεται αυτό? Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και να αφιερώσετε χρόνο στα πάντα! Τις τρεις πρώτες εβδομάδες, θα βρείτε την ευκαιρία, να ταξιδέψετε, να μονιάσετε με το ταίρι σας, να ηρεμίσετε! Ακόμα και οι ελεύθεροι της παρέας, θα ξεκινήσετε μόνοι και θα γυρίσετε με κάποιον αγκαζέ! Για τόσο έρωτα μιλάμε.. Από τις 18 και μετά μπορείτε να ζητήσετε μια αύξηση, ή να διαπραγματευτείτε κάποια χρήματα, υπέρ σας φυσικά! Αναδείξτε το έργο σας, με πάθος και τα καλύτερα έρχονται!!

Δίδυμος
Ένας φοβερός μήνας ξεκινάει για εσάς! Ο έρωτας θα παίξει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο και θα σας ξεσηκώσει για τα καλά! Φλερτ πολύ θα παίξει, ανέμελο και άκρως καλοκαιρινό, θα σας συναρπάσει και φυσικά τα ταξίδια, έστω για λίγες ημέρες, θα μπουν ξανά στο πλάνο σας! Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και θυμηθείτε και λίγο εκείνο το μικρό παιδί, δε πειράζει! Ακόμα και ελεύθεροι να είστε, πείτε ναι σε νέες γνωριμίες άλλωστε έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας τουλάχιστον ως τις 18! Αυτό το άτομο, θα παραμείνει για αρκετό καιρό αυτή τη φορά.. Επαγγελματικά, θα καταφέρετε να δείξετε πόσο ικανοί είστε και να ανεβάσετε το κασέ σας, ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματικές! Η ποιότητα, έχει το κόστος της!

Καρκίνος
Δύσκολος μήνας ο Ιούλιος για εσάς, από όλες τις απόψεις! Ας υποθέσουμε ότι είναι μια συνέχεια του προηγούμενου, ιδιαίτερα των τελευταίων ημερών, αφού νιώθετε ότι σας πιέζουν και ότι συνέχεια σας επιτίθενται για θέματα και προσωπικά και επαγγελματικά! Μέσα σε ένα καζάνι που βράζει, θα είστε όλο το μήνα, με πολύ γκρίνια και μπόλικη δυσαρέσκεια! Οι σχέσεις σας κλονίζονται, βασικά δε θα αφήσετε τίποτα όρθιο! Σημαντικό να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, τα ξεσπάσματα εκείνα που προκαλούν πανικό και χάος! Επαγγελματικά έρχονται ανατροπές και τουλάχιστον τις δέκα πρώτες μέρες, ετοιμαστείτε να βιώσετε γεγονότα, που θα σας εκθέσουν πάρα πολύ, αν δεν έχετε το νου σας!!!

Λέων
Αν σε κάποιον πέσουν χιόνια καλοκαιριάτικα, θα είναι σε εσάς! Κρίμα, πολύ κρίμα, γιατί είστε άνθρωποι του ήλιου και της χαράς! Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας πολύ ψυχρός, κυρίως για τις σχέσεις σας και σίγουρα θα σας φτάσει στα όριά σας! Αιφνιδιασμοί, δοκιμασίες, αντιδράσεις, πέρα κάθε λογικής θα βιώσετε, είτε από το ταίρι σας, είτε από τους ανθρώπους που καθημερινά βρίσκονται στη ζωή σας! Καλά θα κάνετε να μη παρεκτραπείτε, γιατί με θολωμένο το μυαλό θα κινηθείτε προς λάθος κατεύθυνση! Μη λέτε σε κανένα πως νιώθετε, θα το εκμεταλλευθούν! Θα είστε στο μάτι του κυκλώνα, θα σας κατηγορήσουν άδικα, θα μπλεχτείτε με ψέματα και θα πρέπει να καθαρίσετε το τοπίο μια και έξω! Επαγγελματικά λάθη δε συγχωρούνται και ίσως να πληρώσετε και κάτι από τη τσέπη σας!

Παρθένος
Μόνο καλοκαιράκι δε θα θυμίζει ο Ιούλιος αυτός, για εσάς! Με τα ερωτικά σας θέματα θα ασχοληθείτε αρκετά, αφού πάλι κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας ενοχλεί! Ως παράξενοι άνθρωποι με συμφέροντα πολλά, η σχέση σας, δεν είναι και τόσο απλή! Ή μοιράζεστε μια κοινή επιχείρηση, ή ένα κοινό ταμείο, ή κάτι έχει ο σύντροφός σας, που σας αρέσει τόσο που δε θέλετε να το αποχωριστείτε με τίποτα! Διαφωνίες πάνω σε οικονομικά θέματα και διαχείρισης, θα σας εξοργίσουν και αν το γυαλί έχει ραγίσει, αυτή τη φορά θα σπάσει, μια και έξω! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο αναπόφευκτο, για αυτό δεύτερες σκέψεις αυτή τη φορά, απαγορεύονται! Επαγγελματικά ίσως να πάρετε μια προαγωγή, πάντως η αλλαγή έρχεται! Προσοχή μεγάλη ως τις 10!

Ζυγός
Επιτέλους ηρεμείτε σε προσωπικό επίπεδο και έρχεται εκείνη η γαλήνη η εσωτερική που αποζητάτε κάτι χρόνια τώρα! Ο Ιούλιος, είναι ο μήνας που θα αντιληφθείτε τα λάθη σας και με τον έναν ή άλλον τρόπο ουσιαστικά θα βελτιώσετε τη σχέση σας και με το ταίρι σας αλλά και με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε πιο συχνά! Για όλα φταίει η εργασία σας και η έλλειψη χρημάτων! Μαζί με όλα αυτά φταίνε και οι αποφάσεις που πήρατε κατά διαστήματα, εκείνες τις μεγάλες αγορές, κάτι έξοδα απίστευτα, που ακόμα προσπαθείτε να βάλετε εκείνη τη ρημάδα τη τελεία! Αποδέχεστε επιτέλους την αλλαγή του σκηνικού και το γεγονός ότι μπορείτε να ζήσετε και με λιγότερα υλικά αγαθά! Επαγγελματικά ή λέτε το αντίο, απελευθερώνεστε οριστικά ή επιτέλους παίρνετε εκείνη την αύξηση… Θα δείξει!!

Σκορπιός
Εντάξει το λέμε συνέχεια και το νιώθουμε όλοι το Κρόνο που έχει κατσικωθεί επάνω σας και δε λέει να φύγει με τίποτα! Μας έχει τσακίσει τα νεύρα εντελώς! Φαντάζομαι εσείς πώς νιώθετε και τι βιώνετε, αλλά χαμογελάστε λίγο θα πάρετε ανάσα μεγάλη τον Ιούλιο μήνα! Σας αρέσουν τα δύσκολα για αυτό θα το βάλετε αμέτι μουχαμέτι, να μάθετε πώς νιώθει ο σύντροφός σας για εσάς, ή ο άνθρωπος που σας αρέσει! Θέλετε να σας τα πει όλα με το νι και με το σίγμα και έχετε τον τρόπο να το κάνετε, να σας πει όλη την αλφάβητο! Από την άλλη όμως, μπορεί και να γυρίσετε πλάτη σε κάποιον που προσμένατε καιρό τώρα και να προχωρήσετε παραπέρα! Άλλωστε από νέες γνωριμίες, φουλ!!! Από τις 13 και μετά μπορεί να βρείτε και δουλειά! Ίσως και να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους και στη πορεία να ξεχαστείτε..

Τοξότης
Χαοτικός ο μήνας Ιούλιος για εσάς, κυρίως στον ερωτικό τομέα! Αυτή τη φορά θα αποζητήσετε την αγάπη περισσότερο, τα χάδια, τις αγκαλιές και εκείνη τη προδερμ που λέμε και παίζει να τα κάνετε σαλάτα! Εντάξει εσείς που έχετε σύντροφο, μόνιμο, αλλά οι ελεύθεροι της παρέας, ετοιμαστείτε να επιλέξετε ακόμα και το πιο άσχετο άτομο, αρκεί να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας! Βαστάτε γερά και συγκρατηθείτε! Θέλετε σεξ, κάντε το, μη τάζετε όμως λαγούς με πετραχήλια! Βασικά το χάος, δεν επιλέγει το αν υπάρχει το στεφάνι ή όχι! Όλοι πάνω κάτω θα περάσετε από το κύμα αυτό και σχέσεις που έχουν μέλλον θα αντέξουν, άλλες όμως θα σκορπίσουν!! Επαγγελματικά το νου σας στον ανταγωνισμό! Δε χαλαρώνετε καθόλου, το παλεύετε μέχρι να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα!

Αιγόκερως
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Ιούλιος θα είναι ένας τρελός, μήνας για εσάς! Υπάρχει ένα άτομο στη ζωή σας, που σας παρακολουθεί πολύ στενά! Τις ημέρες αυτές θα ξεκινήσει να φανερώνεται και να ανακατεύεται στη ζωή σας, σε όλους τους τομείς και θα σας ταράξει όσο δε φαντάζεστε! Ως τις 26 θα έχουν φανεί οι προθέσεις του, όμως εσείς ως τότε θα έχετε κόψει φλέβες κανονικά! Θα είναι τόσο δυνατό αυτό που θα βιώσετε, που ή θα κάνει τη σχέση που έχετε ήδη τώρα πιο δυνατή, ή θα τη καταστρέψει στο λεπτό! Δε ξέρω αν είναι ερωτικό, ή φιλικό, πάντως η επιρροή του θα είναι φλογερή και άκρως πιεστική! Επαγγελματικά υπάρχει ελπίδα, αφού κάτι που είχατε κατά νου έχει αρχίσει και δείχνει κάποιο φως! Για κοιτάξτε το καλύτερα..!!

Υδροχόος
Ο μήνας είναι super για εσάς, αλλά φυσικά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία! Εσείς μπορείτε να τον ανατρέψετε μια χαρά! Ευτυχώς βελτιώνονται οι σχέσεις σας μέσα στον Ιούλιο, το παλεύετε λίγο παραπάνω, γιατί θέλετε να διορθώσετε τα λάθη σας και εκείνες τις επιλογές τις κάκιστες! Μια γνωριμία προκύπτει μέσα από τη δουλειά σας, πάντως σίγουρα από το χώρο σας, που σας ξυπνάει εκείνο το ερωτιάρικο το παιδί! Παίξτε όσο θέλετε, όμως μη βιαστείτε να βάλετε ταμπέλες! Το πράγμα θα δείξει από μόνο του! Από τις 26 και μετά το ταίρι σας, ή το άτομο που σας ενδιαφέρει θα σας κάνει διάφορες κόνξες και η ζήλεια και η ανασφάλειά σας, χτυπούν κόκκινο! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες, να βγάλετε μερικά χρήματα παραπάνω και να έρθετε στα ίσα σας, που λένε..

Ιχθύες
Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας εκρηκτικός για εσάς! Τα έχετε βάλει με το ταίρι σας καιρό τώρα, βαριέστε που ζείτε, θα έλεγα καλύτερα και κάπως έτσι ξεκινάει ο μήνας σας! Αυτό που αληθινά αποζητάτε, είναι να πιάσετε το φιλαράκι σας και να ταξιδέψετε για μερικές ημέρες, κάπου στο άγνωστο, δίχως συντρόφους και καταπιέσεις. Θέλετε να ξενοιάσετε και θα το κάνετε! Ας λοιπόν το ανακοινώσετε με ωραίο τρόπο και μην αφήσετε να αιωρούνται υποψίες περι απιστίας και χωρισμού! Από τις 19 και μετά, φτιάχνει το κλίμα, φεύγει ο επαναστάτης που κρύβετε μέσα σας και έρχεται πάλι εκείνο το γλυκό πλασματάκι, που θα αποζητήσει το λιμάνι του! Ακόμα και οι ελεύθεροι ερωτεύεστε πολύ ξαφνικά! Επαγγελματικά μετά τις 15 θα δείξει αν οι κόποι σας θα ανταμειφτούν και αν κινείστε στο σωστό το δρόμο! Μη διστάστε να κάνετε επιπλέον αλλαγές!!

magicfariel@gmail.com