Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 10/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα ξύπνησα με ένα πολύ παράξενο mood θα έλεγα, αφού με το που άνοιξα τα μάτια, μου ήρθε η κλασική ατάκα, «..απο δω ο έρωτάς μου και από δω το συναίσθημά μου..» Τελικά όλα έχουν νόημα στη ζωή αυτή! Τίποτα δεν είναι τυχαίο και για να είμαι και απολύτως ειλικρινής, το θέμα αυτό δε ξεχωρίζει αν είσαι γυναίκα ή άντρας! Μπορεί αλλού να
αγαπάς και αλλού να κοιμάσαι! Συμβαίνει!! Μπορεί μια γυναίκα ας υποθέσουμε, να θέλει δυο άντρες!


Ο ένας τη τρελαίνει, είναι ο περιπετειώδες ο τύπος και ο άλλος της παρέχει ασφάλεια, δηλαδή όταν γυρίσει θα τον βρει στο σπίτι και όχι καβάλα με καμιά άλλα γκόμενα.. Παρεκτρέπομαι πρωί-πρωί?? Δε νομίζω!!!

Στο USA, έχω δει σε ντοκιμαντέρ, υπάρχουν ζευγάρια που δεν είναι δυο, αλλά τρεις και μένουν στο ίδιο το σπίτι! Δε τρέχει απολύτως τίποτα, αφού αγαπιούνται μεταξύ τους και όχι, άντρας με άντρα παρακαλώ, αλλά όλοι αγαπούν μια γυναίκα και εκείνη αγαπά δυο άντρες! Ποικιλία έτσι..??
Και αν τους βαρεθείς μετά και τους δυο, τι κάνεις? Πρέπει να βρεις, άλλους δυο!! Νομίζω ζήλεψαν τους Χιώτες και πάνε να τους κλέψουν το τίτλο!

Κάποιος μπορεί να το βρει αρρωστημένο ως σκέψη! Μπορεί να είναι όντως έτσι! Αλλά αν το δω από μια άλλη οπτική γωνία, κανείς δεν είναι τέλειος στη ζωή αυτή! Συνεπώς, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον! Και αν η περίπτωσή σου είναι ιδιαίτερη, έχεις δηλαδή πολλά χαρίσματα, γιατί να μη τα αξιοποιήσεις καταλλήλως και γιατί να μη διοχετεύσεις την ενέργειά σου, εκεί που πρέπει..

Και τελειώνω, όταν δε κάνεις κέφι για χαβιάρι, θα φας ψαρονέφρι! Και τα δυο έχουν ποιότητα, είναι ακριβά, όμως τόσο διαφορετικά μεταξύ τους!

Εγώ τα θέλω όλα, Εσύ???



Κριός
Απρόβλεπτη η ημέρα σας, για αυτό καλύτερα να μη κανονίσετε τίποτα απολύτως για σήμερα! Αφήστε την να έρθει όπως θέλει, να κυλήσει κάπως έτσι και να τελειώσει όπως επιθυμεί! Σίγουρα θα περάσετε καλά, κάτι ευχάριστο θα σας συμβεί, μια έκπληξη ας πούμε, για αυτό μη φέρνετε αντιρρήσεις και αντιστάσεις ακόμα και στο πιο παράξενο! Χαμογελάστε και θυμηθείτε λίγο τη περιπέτεια και την ανεμελιά!

Ταύρος
Είναι κάτι που σας βασανίζει, σας τρώει τη ψυχή! Όμως είναι και λίγο μυστικό, δε μπορείτε να μιλήσετε από εδώ και από εκεί, αφού το θέμα σας καίει! Αν τόσο πολύ έχετε την ανάγκη για μια εξομολόγηση, ή πηγαίνετε σε ένα παπά, ή βρείτε το καλύτερό σας φίλο και βγάλτε τα εσώψυχά σας! Αλλιώς ράψτε το γιατί δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεστε και δημιουργείτε κουτσομπολιά εις βάρος σας!

Δίδυμος
Λοιπόν σήμερα θα σας εκνευρίσουν πολύ! Κάτι που σας είχαν υποσχεθεί, δε θα το τηρήσουν και θα τα πάρετε κρανίο φουλ, γιατί έχετε ήδη οργανωθεί και περιμένετε! Τι λέει άκυρη η εκδρομή? Ή το ραντεβού το αποψινό? Κάποιος λόγος θα υπάρχει σίγουρα για αυτό να σκεφτείτε το κάθε εμπόδιο για καλό! Όταν ηρεμίσετε από το σοκ, γιατί θα σας ταρακουνήσει λίγο αυτό, θα καταλάβετε ότι τελικά η αιτία ήταν πολύ σημαντική και καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα!!

Καρκίνος
Το πρόγραμμά σας για σήμερα είναι ήδη φουλ, για αυτό καλά θα κάνετε να μη βάλετε κάτι επιπλέον γιατί απλά θα τα παίξετε και θα τα παρατήσετε όλα στη μέση! Είστε μέσα στο άγχος και αυτό από μόνο του σας θολώνει το μυαλό και μέχρι να μπείτε σε μια σειρά, πάει έφυγε η ημέρα! Οργανωθείτε και βάλτε προτεραιότητες και μη σηκώσετε κεφάλι, αν θέλετε να πετύχετε ένα στόχο σας, κυρίως επαγγελματικό! Όχι χαμόγελα και ροζ συννεφάκια για σήμερα..!

Λέων
Μπα θυμηθήκατε τον έρωτα και το σεξ? Σήμερα νομίζω θα ασχοληθείτε με τέτοια ζητήματα, προφανώς έχετε ανάγκες και εσείς και πρέπει να εκτονώνεστε πού και πού! Όλο δουλειές, δεν έχει νόημα! Ακόμα και αν σας αρέσει ένα άτομο, η ημέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε τη κίνησή σας! Το πιο πιθανό είναι να ακούσετε ένα ίσως ή ένα ναι, για αυτό βάλτε τα δυνατά σας, να εντυπωσιάσετε με το ταλέντο σας! Το φοβερό σας χιούμορ!!

Παρθένος
Καλά, φορέστε γάντια και ξεκινήστε! Σήμερα θα κάνετε γενική καθαριότητα όλο το σπίτι, θα το λάμψετε που λένε! Ναι θα σας πιάσει εκείνη η μούρλια σας, γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει και θα πρέπει όλα να μπουν στη θέση τους, να απολυμάνετε τα απαραίτητα και ας υποθέσουμε ότι στο τέλος της ημέρας θα το έχετε κάνει σα καινούριο! Μήπως να φωνάζατε και βοήθεια? Ναι τα χεράκια σας είναι τα καλύτερα, όμως σας περισσεύει χρόνος..??

Ζυγός
Μέσα στη τρελή χαρά είστε και σήμερα! Το χαμόγελό σας έχει φτάσει ως κάτω εκεί στη Νότια Αφρική, για τόσο πολύ λέμε! Μπορεί να τρέξετε λίγο παραπάνω, σίγουρα θα επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο, όμως θα βγει κάτι πολύ καλό από όλο αυτό! Τα νέα δε που θα λάβετε από διάφορες μεριές θα σας απογειώσουν ακόμα πιο πολύ, αφού τελικά οι προσπάθειές σας δεν έχουν πάει χαμένες, ανεξάρτητα εάν μπορεί να έχουν περάσει και κάποιο μήνες από τότε! Αρπάξτε όλες τις ευκαιρίες!!

Σκορπιός
Πάλι σύννεφα μαύρα ήρθαν στο μυαλό σας! Τι είναι αυτό που σας βασανίζει πάλι? Μη κλείνεστε στον εαυτό σας, μιλήστε σε κάποιο πολύ δικό σας άτομο, θα λάβετε απαντήσεις που ναι μεν αλλά! Γιατί ότι και να λέμε, πάλι αυτό που έχει καρφωθεί μέσα στον εγκέφαλό σας θα κάνετε και ότι προκύψει! Αλλά καλά θα κάνετε να μη φτάσετε κατευθείαν σε αυτό, να το περιεργαστείτε πρώτα, γιατί έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε και τα γνωστά εμπόδια!!

Τοξότης
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, σήμερα να περιμένετε να σας ανοίξουν τις πόρτες διάπλατες! Ξαφνικά όλοι σας γνωρίζουν, σας μιλούν και έχουν να πουν και ένα καλό λόγο για εσάς! Ιδιαίτερα γοητευτικοί, δε νομίζω να σας αρνηθούν κάτι, για αυτό εκμεταλλευτείτε τη μαγεία που στέλνουν τα άστρα και φέρτε τη κατάσταση υπερ σας! Νομίζω είναι καλή ημέρα για να ζητήσετε μια αύξηση ή εκείνο το άκρως ερωτικό ραντεβού! Κάτι καλό θα βγει, μη φοβάστε!

Αιγόκερως
Το έχετε χάσει το μυαλό σας εντελώς! Έλλειψη συγκέντρωσης, πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτη! Καλύτερα να κάνετε τη γνωστή ρομποτική σήμερα, παρά να φτιάξετε ή δημιουργήσετε κάτι, γιατί σίγουρα θα το αφήσετε στη μέση και θα κάνετε και λάθος! Ναι εσείς που πρέπει να είναι όλα τέλεια! Και η ρομποτική καλή είναι αρκεί να μη κοιμηθείτε μπροστά από μια οθόνη γιατί και εκεί πάλι λάθη θα συμβούν! Πάντως το μυαλό σας ταξιδεύει και δε μαζεύεται με τίποτα!

Υδροχόος
Τι έγινε πουλάκια μου? Σας στριμώξανε και σας έχει κοπεί το οξυγόνο? Δύσκολη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις! Ξαφνικά σας ζητούν διάφορα, που εσείς πρέπει να τα κάνετε, γιατί μετά πώς θα ζητήσετε εκείνες τις χάρες! Δε σας αρέσει να σας λένε τι να κάνετε, όμως μερικές φορές επιβάλλεται για αυτό αφήστε τους εγωισμούς και τα πείσματα, δεν είστε και μωρά πια και κάντε το σωστό! Μη χαλάτε ότι φτιάχνετε επειδή σας αρέσει συνεχώς να παίζετε και να φέρνετε αντιρρήσεις..!!

Ιχθύες
Άκρως παιχνιδιάρικη η ημέρα σας, για αυτό προετοιμαστείτε καταλλήλως! Καλά τι έχετε πάθει το τελευταίο τον καιρό? Πώς ντύνεστε έτσι? Νομίζω ξέφυγε το πράγμα και χάθηκε κάθε σοβαρότητα! Σας παρατηρούν έτσι και αλλιώς, για αυτό περιποιηθείτε λίγο αναλόγως της ηλικίας και του status σας και μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά! Θα ακούσετε και τα όχι σας, να είστε σίγουροι, όμως τα ναι που θα έρθουν, θα είναι ακόμα καλύτερα!!

magicfariel@gmail.com