Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 24/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ακόμα μια μέρα από τη φοβερή τη ζωή μας, συγκλονίζομαι μόνο που άνοιξα τα μάτια μου! Και ας επιστρέψουμε στο θέμα μας, την αγάπη.. Αυτά μας αρέσουν, τα μελιστάλαχτα, τα πικρόχολα, λόγια, που
δίχως αυτά, δε βρίσκω και το λόγο της ύπαρξής μου..

Η ιστορία έχει ως εξής! Είχα ένα στόχο, κοινό με έναν άνθρωπο! Φέτος, σκέφτηκα, να αφήσω πίσω μου όλα τα δυσάρεστα, ότι κακό συνέβη, πάει πέρασε, ας αλλάξω σελίδα, ας ζεστάνω τη καρδιά μου, ας ξεχάσω αυτά που με πληγώνουν και ας κάνω το χατίρι σε μια ψυχή, που λαχταράει κάτι εδώ και 1 χρόνο! Ακόμα και εδώ, παίζει αδικία μεγάλη, γιατί άλλο ένα χρόνο και άλλο πέντε!!! Τι εννοώ.. ?? Μυστικό!!



Δημιούργησα έναν όρο! Σκέφτηκα, εντάξει, εγώ θα τρέξω, ως συνήθως, θα συμβιβαστώ, θα προσφέρω, ως αντάλλαγμα θέλω μια ευχή! Την αξίζω άλλωστε, γιατί τόσα χρόνια, δε ζήτησα τίποτα, αλλά καιρός και αυτό να αλλάξει.. Σου δίνω, θέλω να παίρνω!! Και όχι δεν είναι καθόλου εγωιστικό, απλά είναι δίκαιο και σωστό!
Εννοείται ότι καμία ευχή μου δε πραγματοποιήθηκε, εννοείται ότι την ημέρα που έπρεπε αυτή η ψυχή να με θυμηθεί, έκανε τη πάπια, εν ολίγοις μια ξένη το ξωτικό! Μια ανύπαρκτη ψυχή, που δε δικαιούται τίποτα απολύτως!!
Απέτυχες στο τεστ, κύριος! Επιβεβαίωσες, όλες μου τις σκέψεις! Είσαι μονοφαγάς και παρτάκιας! Ζητάς και ζητάς και ζητάς και δίνεις πίσω ψίχουλα! Αυτά όμως που πρέπει να προσφέρεις, τα κρατάς ως σκέψη, ως κάτι πολύ ελαφρύ και νοερό και προχωράς, δίχως να κοιτάξεις πίσω, τα αποκαΐδια που αφήνεις κάθε φορά..

Δράση – Αντίδραση! Το στοιχείο μου, ως Ταυρίνα που είμαι! Κακίες δε κρατώ, δε μισώ κανέναν, όμως μαζεύω και μαζεύω και μια ωραία μέρα μπουμ και κάτω! Μπορεί να εκφράζομαι ελεύθερα, όμως δεν εκτονώνομαι όπως ακριβώς θα ήθελα..
Για αυτό και εγώ, την ημέρα εκείνη, αυτά που είχα μαζέψει για εσένα, τη θυσία που ήμουν έτοιμη να κάνω για πάρτη σου, τη ξόδεψα σε ρούχα, φορέματα κυρίως, κομμωτήρια, beaute και οτιδήποτε αφορούσε τη προσωπική μου απόλαυση..!! Χίλια ευρώ έγιναν φτερά, τόσο απλά..

Γιατί ρε φίλε ακόμα και οι θυσίες γίνονται για κάποιο σκοπό! Και εκεί προσφέρεις, για να λάβεις!! Και εγώ έχω βαρεθεί να παίρνω το απόλυτο τίποτα… ή ακόμα καλύτερα, το ψεύτικο χαμόγελό σου…

Too tired baby..!!


Κριός
Μη περιμένετε το Σάββατο για να κλείσετε εκείνο το ερωτικό ραντεβού! Σήμερα θα το κάνετε, γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο και το σύμπαν σας στέλνει, μπόλικη μαγεία, για αυτό το σκοπό! Ότι παιχτεί μέχρι και αύριο, γιατί μετά θα έρθουν και πάλι λίγα γκρίζα σύννεφα! Σηκώστε το τηλέφωνο, επικοινωνήστε με κάθε τρόπο, η ημέρα σας προβλέπεται καυτή! Ακόμα και εσείς που είστε σε μια σχέση, αλλάξτε λίγο το σκηνικό. Λίγο ρομανς δε βλάπτει πού και πού..!!

Ταύρος
Μια πολύ καλή ημέρα σας ξημέρωσε! Τι εννοεί ο ποιητής? Μακάρι να ήξερα! Εδώ δεν υπάρχουν καλές και κακές, εδώ υπάρχει μόνο ο αχταρμάς, που εκεί που όλα είναι super, εκεί έρχεται και το χάος και τα ρημάζει κανονικά! Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, στις δικές σας συνήθειες και στους ανθρώπους που αγαπάτε! Ξεχάστε για λίγο την ένταση και τις φωνές και μονιάστε όσο μπορείτε περισσότερο!! Θα το καταφέρετε αυτό..??

Δίδυμος
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας από εχθές και δε βγαίνει με τίποτα! Όχι δεν είναι το σεξ, άτιμα πλασματάκια, αυτό θα το κάνετε, μόνο αν βάλετε μυαλό.. χα χα !! Μια νέα πρόταση, πιο δύσκολη, πιο ενδιαφέρουσα, έχει φτάσει στα αυτιά σας, όμως για να ακολουθήσετε, θα πρέπει να μάθετε κάτι παραπάνω! Αυτό σε αυτή τη φάση της ζωής σας δε θα σας σταματήσει και τόσο, αντιθέτως θα το δείτε και ως μια πρόκληση! Το ταξίδι είναι σίγουρο! Κάπου πάτε..!!!

Καρκίνος
Κάτι θα μάθετε για μια δουλειά ή κάποια λεφτά που θα επιστρέψουν στη τσέπη σας και θα χαρείτε πάρα πολύ! Εκεί που ήταν όλα μαύρα και άραχνα, εκεί το κλίμα αλλάζει και υπάρχει φως στο τούνελ! Βέβαια οι τυχερές ημέρες για εσάς, είναι από τις 29 ως και τις 31! Για αυτό εσείς που ψάχνεστε και για δουλειά και για λεφτά, από σήμερα καλά θα κάνετε να έχετε το νου σας, γιατί οι ευκαιρίες θα βολτάρουν πιο επιδεικτικά μπροστά σας…!!!

Λέων
Υποτίθεται ότι είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, αλλά δε το βλέπω! Κάποιοι ακόμα βασανίζεστε, αλλά δε κάνετε κάτι για να λύσετε τα θέματά σας! Ο Δίας από σήμερα θα σας δώσει ακόμη περισσότερη ενέργεια και όρεξη, όμως η ψυχή σας αν είναι σκοτεινή, δε πρόκειται να καταλάβετε τίποτα! Βάλτε μπροστά τα νέα σας σχέδια, επανεξετάστε τις σκέψεις σας και πάρτε και καμιά απόφαση επιτέλους! Δε γίνεται συνέχεια οι άλλοι να βγάζουν το φίδι από τη τρύπα!

Παρθένος
Αν περιμένετε κάποια αποτελέσματα από το γιατρό, θα τα λάβετε και θα είναι όλα μια χαρά! Εσείς ξέρετε πώς να κάνετε τη θεραπεία σας, άλλοι έχουν θέματα πειθαρχίας! Ακόμα και στη δουλειά, ξεμπλοκάρουν τα θέματά σας και η ανακούφιση που θα νιώσετε σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη! Χαμογελάστε περισσότερο, καιρός να κανονίσετε πού θα πάτε διακοπές και με ποιον και αφήστε το γραφείο, να πάρει και αυτό τον αέρα του! Αρκετά με τις δουλειές σας! Από έρωτα πώς πάτε??

Ζυγός
Πολύ καλή ημέρα για εσάς, κυρίως σε θέματα δουλειάς και συνεργασίας! Υπάρχουν άτομα δίπλα σας που μπορούν να σας βοηθήσουν, δίχως εσείς να χρειαστεί να εξηγήσετε πάρα πολλά, ούτε να κουραστείτε τόσο, για να πετύχετε το σκοπό σας! Σήμερα, ανοίξτε λίγο το μυαλό σας, τους ορίζοντές σας και δείτε τι παίζει γύρω σας! Δεν είστε μόνοι, άλλωστε η ομάδα, πάντα προσφέρει περισσότερα! Ξεχάστε για λίγο τίτλους και ταμπέλες και προσαρμοστείτε! Χαμογελάστε, γιατί έτσι πρέπει..

Σκορπιός
Το άστρο έχει έρθει από επάνω σας και μπορείτε να μαγέψετε τους πάντες! Η ημέρα σήμερα είναι φοβερή για τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα αν είστε και δημιουργικοί τύποι! Εντυπωσιάζετε άτομα κύρους, μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά και κανείς μα κανείς δε σας χαλά το χατίρι! Για τόσο πολύ μιλάμε, για αυτό, αφήστε το υφάκι και τις παραξενιές σας και κάντε ντου από παντού! Ντυθείτε ωραία και αφήστε αυτά τα μαύρα, κάτι πιο φωτεινό δε βλάπτει!

Τοξότης
Πολύ καλή ημέρα σας ξημέρωσε, τα επαγγελματικά σας είναι σε πρώτο πλάνο και πάλι η δημιουργικότητα στο φουλ! Επικοινωνήστε με το σωστό τον κόσμο, ταξιδέψτε αν χρειαστεί, πάντως μη κάθεστε έτσι να προσμένετε ένα θαύμα να έρθει από μόνο του! Το σύμπαν σας στέλνει όλη αρκετή θετική ενέργεια και όρεξη, για να βρείτε αυτό που ψάχνετε, τουλάχιστον για τώρα και να προχωρήσετε στα επόμενα βήματά σας!! Είστε σε ανοδική πορεία μη το ξεχνάτε αυτό!!

Αιγόκερως
Ωραία ημέρα για να ασχοληθείτε με το χρήμα! Κάτι πάλι θα προκύψει, μια ευκαιρία να βγάλετε μερικά φράγκα παραπάνω! Θα τζογάρετε και θα κερδίσετε? Κάντε το όμως με μέτρο.. μη σας πάρω και στο λαιμό μου! Θα αναλάβετε μια νέα δουλειά, έτσι ας πούμε το χόμπι σας, θα σας προσφέρει κάτι το έξτρα? Πάντως να προσμένετε κάποιος να σας τσιγκλήσει εντός της ημέρας και θα τη κάνετε την ανατροπή.. Άλλωστε παίζει πολύ το χρήμα, είναι κοντά σας..

Υδροχόος
Όλα και όλοι είναι με το μέρος σας! Ξαφνικά είστε μέσα στην αισιοδοξία και τη χαρά, κανείς δε σας σταματά και ως δια μαγείας, σας παρουσιάζονται οι ευκαιρίες που τόσο καιρό ψάχνατε! Χαμογελάστε, απολαύστε το και αφήστε τις κόνξες!! Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, κάντε καλές και όμορφες δημόσιες σχέσεις και δείξτε πόσο καλοί άνθρωποι είστε και εσείς, μερικές φορές.. Όλα γίνονται όπως εσείς θέλετε και αυτό είναι μεγάλη ικανοποίηση! Μπράβο σας, τα καταφέρατε!! Φτάσατε ως εδώ..

Ιχθύες
Σήμερα θα σας πιάσουν οι γλύκες σας και τα καλοπιάσματα! Γιατί?? Τι είναι αυτό που θέλετε? Πάντως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα πείστε κάποιο άτομο να κάνει μεγάλη αγγαρο-δουλειά για πάρτη σας! Ο τρόπος που θα το ζητήσετε δε, θα είναι τόσο γλυκός, που δε θα σας το αρνηθεί με τίποτα! Κάποια ζαβολιά ετοιμάζετε? Μια κοπάνα ας πούμε?? Πάντως ότι έχετε κατά νου, θα το κάνετε και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.. Για πού είστε… αν επιτρέπεται..??

magicfariel@gmail.com