Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ξέρεις ποιος Πλανήτης κυβερνά το Ζώδιό σου και τι σημαίνει αυτό..by F’Ariel!

Πριν προχωρήσουμε, στο επόμενο επίπεδο, σκέφτηκα να αναφερθώ, σε αυτό το θέμα, αφού είναι κάτι που πρέπει όλοι να το γνωρίζουμε! Δηλαδή, έχουμε το Ζώδιό μας, έχουμε τον Ωροσκόπο μας, που παίζει εξίσου πολύ σημαντικό ρόλο, ιδιαίτερα μετά τα 30 και έχουμε και τους πλανήτες, που
συμπληρώνουν, την αστρολογική πρόβλεψη της ημέρας και το χαρακτήρα μας φυσικά!
Συνεπώς, πρέπει να διαβάζουμε λίγο παραπάνω, να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες και να κρατάμε μόνο το ζουμί!



Από εκείνα τα ωραία τα αρχαία τα χρόνια, το κάθε Ζώδιο, συνδεόταν με ένα πλανήτη! Ο Κυβερνήτης του Ζωδίου! Τότε είχαν ανακαλύψει μόνο 10 πλανήτες, για αυτό και κάποιους τους κυβερνούν από δυο. ! Η κρυφή αλήθεια είναι, ότι ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, ανακαλύφθηκαν αργότερα και τότε το κάθε Ζώδιο απέκτησε το Κυβερνήτη του! Για να δούμε τώρα, τι εννοεί ο ποιητής, γιατί λίγο μπερδεμένα τα βρίσκω και εγώ.. χα χα ..


Κριός
Κυβερνήτης - Άρης!
Να γιατί τόση ψύχρα και το είχα και μια απορία..!! Το άτομο αυτό, είναι δυναμικό, μαχητικό και δε πτοείται εύκολα! Είναι άμεσα συνδεδεμένο με την οικογένεια του, το μέλλον του εξαρτάται πάρα πολύ από τα παιδικά του βιώματα, αφού ουσιαστικά δε τα ξεπερνά ποτέ! Ο Άρης είναι ένας αρρενωπός και πολύ σκληρός πλανήτης, για αυτό και η συμπεριφορά του Κριού, συνήθως είναι ψυχρή, κοφτή και απόμακρη! Κατά ένα περίεργο τρόπο, διαλέγει πάντα το δύσκολο το δρόμο, αφού η μάχη και η ανταγωνιστικότητα, είναι στοιχεία που του δίνουν ζωή και τον αντιπροσωπεύουν πλήρως! Η σεξουαλικότητά του είναι έντονη, όμως πολύ μυστήρια! Πρέπει πάντα αυτός να έχει το πάνω χέρι!

Ταύρος
Κυβερνήτης - Αφροδίτη!
Κατάλαβες γιατί ερωτεύεσαι συνεχώς και διαρκώς και τρως τα μούτρα σου?? Ο Ταύρος είναι ένα άτομο, ευαίσθητο, λειτουργεί συναισθηματικά και ζει για τον έρωτα, την αγάπη και την ομορφιά! Η αρμονία και η ισορροπία είναι στοιχεία απαραίτητα στη ζωή του. Ο Έρωτας, είναι η τροφή του! Μπορεί να είναι με ένα πρόσωπο, μπορεί ακόμα και με ένα αντικείμενο! Οτιδήποτε έχει αξία, οτιδήποτε έχει μια ανάμνηση, οτιδήποτε έχει συναίσθημα, του ανήκει κατά ένα περίεργο τρόπο και ο αγώνας του Ταύρου, είναι να το διατηρήσει αιώνια στη ζωή του! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα σταματήσει να γεύεται νέες εμπειρίες και «λιχουδιές».. Οι πειρασμοί η αδυναμία του..

Δίδυμος
Κυβερνήτης – Ερμής!
Καλύτερα να σε φωνάζουν, mmssss νέο είδος μηνύματος..!! Δε περίμενα και κάτι άλλο για αυτό το φοβερό και πολύ τρελαμένο ζώδιο! Η επικοινωνία σε όλο της το μεγαλείο! Εδώ εξηγείται ένα κομμάτι, του ανεξήγητου! Από όλες τις απόψεις και αν το πάρουμε, ο Δίδυμος, είναι ο άνθρωπος που θα σου φέρει τη πληροφορία! Ο πλανήτης Ερμής τώρα, είναι ο πιο γρήγορος από όλους, φοβερό αυτό, για αυτό ίσως ο Δίδυμος, να είναι και τόσο άστατος στη ζωή του! Δε προλαβαίνει να μείνει για καιρό, πουθενά! Η γρήγορη σκέψη, εκείνη η τηλεπάθεια που αναφέραμε, η άμεση είδηση, η ενέργεια, όλα προέρχονται από τη μαγική επιρροή αυτού του φτερωτού Θεού..!!

Καρκίνος
Κυβερνήτης – Σελήνη
Ένα μαντίλι και ένα σουγιά, δώρο από εμένα! Για αυτό γλυκά μου είστε τόσο ευαίσθητα και ρομαντικά! Συγγνώμη θέλω να πω στο κόσμο σας εντελώς! Ο πλανήτης αυτός επηρεάζει άμεσα το Καρκίνο και για αυτό δε ξεκολλάει ποτέ από το παρελθόν και από τα παιδικά του βιώματα! Όπως μεγάλωσε, έτσι θέλει να συνεχίσει, όμως δύσκολο αυτό! Επίσης και οι ψυχολογικές οι μεταπτώσεις οφείλονται άμεσα με το πλανήτη αυτόν, αφού τη μια είναι φωτεινός και γεμάτος και απο την άλλη αδειάζει σιγά-σιγά! Ο Καρκίνος γίνεται σπάνια επιθετικός, κυρίως όταν κλονιστεί η ασφάλειά του! Είναι όμως και πολύ ευάλωτος, για αυτό συνήθως τον κάνουν ότι θέλουν!

Λέων
Κυβερνήτης – Ήλιος
Για αυτό ψάχνεις συνέχεια το φακό! Για τόσο ψώνιο! Το Λιοντάρι ψοφάει για να είναι δημοφιλής και αρεστό! Πρέπει να είναι το επίκεντρο και αυτό οφείλεται στον Ήλιο! Φοβερό??? Ο πλανήτης αυτός είναι το Α και το Ω, εκεί οφείλεται η ύπαρξή μας! Δίχως ήλιο, δεν υπάρχει και ζωή! Το άτομο αυτό είναι επίσης κολλημένο με τα παιδικά του βιώματα, εκεί έχει ως πρότυπο το πατέρα! Παράξενη σχέση, αφού κάποιες φορές δημιουργείτε και αντιζηλία, αφού το Λιοντάρι πρέπει να γίνει σαφώς πολύ καλύτερο! Πρέπει όλοι να τον θαυμάζουν, να λένε τα καλύτερα για αυτόν, να δείχνει σπουδαίος και μοναδικός και ας τα φαινόμενα απατούν! Το τι θα πει ο κόσμος, πολύ σημαντικό και αυτό!

Παρθένος
Κυβερνήτης – Ερμής
Εσύ ξινό μου, είσαι ο νέος James Bond! Ο πλανήτης αυτός, όσο θετικά επηρεάζει το Δίδυμο, άλλο τόσο αρνητικά ή διαφορετικά κάνει τα μαγικά του στο Παρθένο! Ως ένας από τους κατασκόπους της παρέας, θα φροντίσει να κατέχει τη τεχνολογία ως εκεί που δε φτάνει και ο τρόπος επικοινωνίας του με τον κόσμο θα είναι άκρως κωδικοποιημένος και άσπαστος φυσικά! Δαιμόνιο μυαλό, συνεχώς ανακαλύπτει πηγές, δίκτυα, gadgets, που άλλη χρήση δείχνουν, αλλιώς χρησιμοποιούνται! Ένας τέλειος χάκερ, μπορώ να πω, είτε αφορά τη τεχνολογία, είτε ακόμα και τον έρωτα! Εισβάλει δε ρωτάει!

Ζυγός
Κυβερνήτης – Αφροδίτη
Κατάλαβες γιατί σου αρέσει και έτσι και γιουβέτσι? Ο πλανήτης αυτός, στο Ζυγό, φέρνει την ομορφιά, την αγάπη, τη βαθιά φιλία, τον έρωτα και τα παιχνίδια του! Εδώ η Θεά Αφροδίτη, σκανδαλίζει περισσότερο, παρασέρνει ακόμα πιο πολύ, για αυτό ο Ζυγός είναι συνεχώς και διαρκώς αναποφάσιστος! Τα θέλει όλα συγχρόνως και ικανοποιείται με τους πιο παράξενους τρόπους! Συνεπώς, η αναποφασιστικότητά του, προέρχεται από την Αφροδίτη, που του μοιράζει κάθε μέρα όλο και πιο πολλά, μόνο που ο Ζυγός πρέπει να διαλέξει, το καλύτερο! Δύσκολο πολύ αυτό..

Σκορπιός
Κυβερνήτης - Άρης & Πλούτωνας!!!
Να γιατί τόσα σκοτάδια..!! Ο Σκορπιός αρχικά είχε τον Άρη, αλλά στη πορεία προστέθηκε και ο Πλούτωνας! Τι σημαίνει αυτό? Την απόλυτη καταστροφή! Ο συνδυασμός αυτός, των δυο πλανητών είναι πολύ εκρηκτικός, ξεριζώνει τα πάντα και ισοπεδώνει ακόμα πιο πολύ! Για αυτό ο Σκορπιός, έχει τάσεις αυτοκαταστροφικές, για αυτό μεταμορφώνεται μια σε κάτι φωτεινό και μια σε κάτι σκοτεινό, για αυτό είναι ο απόλυτος μαχητής! Η εξουσία, η κυριαρχία, ο πόλεμος, η νίκη, η λεηλασία, είναι αποτελέσματα αυτών των δυο πλανητών! Για αυτό και στο σεξ είναι ακαταμάχητος και πολύ μοναδικός!!

Τοξότης
Κυβερνήτης – Δίας
Σου ταιριάζει απόλυτα δε νομίζεις?? Για αυτό δε μαζεύεσαι με τίποτα! Ο Δίας είναι ο πιο φοβερός πλανήτης ever! Φέρνει τύχη, δυναμικότητα και ανεξαρτησία! Είναι απίστευτος ο Τοξότης και μοιάζει πολύ με το Δία! Τι εννοώ? Μπορεί για τον ίδιο να μην ισχύει τίποτα απολύτως, όμως παρόλα αυτά είναι δίκαιος και πολύ ηθικός! Θα σου πει το σωστό, την αλήθεια, θα σου δείξει το δρόμο, θα είναι πολύ δύσκολος, αλλά ο ίδιος ποτέ δε θα κάνει τίποτα από αυτά! Ζαβολιάρικο αγόρι ο Δίας, ζαβολιάρικο παιδί και ο Τοξότης! Η περιπέτεια κοινό τους στοιχείο, το σεξ στο δάσος ή σε οποιοδήποτε μέρος το ίδιο, όμως ο στόχος, στόχος! Ποτέ δεν αστοχεί το βέλος της δικαιοσύνης!! Απίστευτο, έτσι??

Αιγόκερως
Κυβερνήτης – Κρόνος
Για αυτό είσαι συνέχεια με ένα μαστίγιο στο χέρι και φέρνεις τη καταστροφή!! Ο Κρόνος, είναι ο πλανήτης της πειθαρχίας! Είναι αυτός που θα σε κάνει να σκεφτείς τα λάθη σου, να τα αναγνωρίσεις και να πάρεις τις σωστές τις αποφάσεις! Ο πιο σκληρός και δύσκολος πλανήτης! Για αυτό ο Αιγόκερως είναι συνεχώς ανήσυχος, καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον και πάντα οι αποφάσεις του είναι σκληρές και δεν έχουν καθόλου συναίσθημα μέσα τους! Ο Κρόνος χτυπάει στο ψαχνό! Εκεί που πονάς! Συνεπώς ο Αιγόκερως είναι συνήθως καχύποπτος, σκεπτικός, δύσπιστος με αντοχές απίστευτες, αφού αυτό είναι το παιχνίδι. Ποιος θα αντέξει περισσότερο!

Υδροχόος
Κυβερνήτης Κρόνος & Ουρανός!
Κάθε επαναστατική σου δράση ή αντίδραση, συνήθως φέρνει τη καταστροφή ή αφήνει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό (θαυμασμός μεγάλος)!! Οι πλανήτες σου φταίνε για αυτό! Άλλο ένα ανεξήγητο που βρήκε μια εξήγηση.. Με το Κρόνο παρέα πουλάκι μου πού πας?? Ο συνδυασμός αυτών των δυο πλανητών, αυτό που καταφέρνει πολύ καλά είναι να φέρνει πάντα το απρόβλεπτο! Οι λέξεις, δεδομένο, καθημερινότητα, ρουτίνα, δεν υπάρχουν καν!!! Πώς γίνεται από τη μια ο Υδροχόος να τρώγεται με τα ρούχα του και από την άλλη να εντυπωσιάζει με τις επαναστατικές του ιδέες, είναι όντως μοναδικό! Διχασμένη προσωπικότητα, σίγουρα πράγματα! Από τη μια σκληρός, δίκαιος και πειθαρχημένος και από την άλλη απελευθερωμένος, ανέμελος, επαναστατικός και άκρως αντιδραστικός.. Μεγάλη αδυναμία..!!!

Ιχθύες
Κυβερνήτης Δίας & Ποσειδώνας
Να γιατί συνεχώς φαντάζεσαι διάφορα πράγματα.. Τι απίστευτος συνδυασμός είναι αυτός? Η τύχη με τη φαντασία μαζί! Οι πλανήτες αυτοί όταν είναι στα καλά τους πάντα, φέρνουν τη δημιουργία σε όλο της το μεγαλείο! Για αυτό οι περισσότεροι Ιχθύες είστε ζωγράφοι, συγγραφείς, καλλιτέχνες γενικώς, γιατί αν δεν είστε εσείς, ποιοι θα είναι άλλωστε..?? Βέβαια, ο Ιχθύες είναι και ψυχασθενής εντελώς! Από τη μια είναι αυστηρός, δίκαιος, ηθικός και από την άλλη ζει μέσα στη ψευδαίσθηση και μερικές φορές και στην αρνητική τη φαντασία, με αποτέλεσμα να αδικεί χωρίς να το θέλει! Ειδικά όταν ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος, εκεί είναι που έρχονται τα αληθινά σκοτάδια..

magicfariel@gmail.com