Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 21/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Θέλω να πιστεύω πως μπήκαμε στη τελική ευθεία, άλλες εννέα μερούλες και μετά.. adios amigos!! Όμως οι ημέρες αυτές θα είναι άκρως βασανιστικές, αφού πρέπει να
γίνει η υπερπροσπάθεια να καλυφθεί ένα κενό, που ουσιαστικά ποτέ δε μπορεί να συμβεί αυτό, αφού κάθε μέρα όλο και κάτι προστίθεται, στο βουνό με το κερασάκι!!



Και μέσα στα άγχη μας τα επαγγελματικά, έχουμε και τον κύριο Έρωτα, που μας έχει πάρει τα μυαλά!!

Και τώρα θα κάνουμε λίγο κουτσομπολιό! Φέτος ο κύριος Έρωτας έχει στραβώσει πολύ με τη πάρτη μου, τη πάρτη σου, με τους πάντες! Του την έχει δώσει σε πρώτη φάση ο καιρός! Αφού με το που μπήκε Γενάρης, ξαφνικά ξεσηκώθηκε, για καλοκαιρινά μπανάκια, παρτάκια και εξορμήσεις σε νησάκια!! Περίμενε 6 μήνες με αγωνία, να έρθει η εποχή του, αυτή που διανύουμε, αλλά λίγο τζίφος η υπόθεση, αφού μόνο που δεν έχει χιονίσει, ας πούμε ένα πράγμα!

Αχ κύριε Έρωτα, δε σε μάθανε τα γνωστά, «..Το κάθε πράγμα στο καιρό του και .. τα Party τον Αύγουστο..»??? χα χα .. το άλλαξα λίγο!

Υπάρχει και το άλλο.. «..όποιος βιάζεται σκοντάφτει..», για αυτό πήγαινε και εσύ, λάου-λάου.. να προλάβεις το κακό!!


Έτσι είναι ο κύριος Έρωτας, αιώνιο παιδί, ατίθασο, άτακτο, ασυμβίβαστο, απρόβλεπτο, κακομαθημένο, ζηλιάρικο και πολύ αντιδραστικό, θα έλεγα! Τα θέλει όλα δικά του, με τον τρόπο του, αλλιώς, πεισμώνει τόσο πολύ, που κλείνεται στον εαυτό του και δε χαρίζεται σε κανέναν! Και μετά η καταστροφή!! Να μας πει πού μένει μόνο, να του πάμε μια ασπιρίνη.. για το πυρετό..

Κύριε Έρωτα, wake up, everything is ok..!!!



Κριός
Άκρως επικοινωνιακή η ημέρα σας, για αυτό πάρτε το τηλέφωνο αγκαλιά και μιλήστε με όποιον θυμηθείτε! Με φίλους, γνωστούς, τους πάντες! Η ημέρα σας είναι θετική από όλες τις απόψεις και θα μάθετε και νέα πολύ ευχάριστα! Έχετε μπει πλέον σε καλοκαιρινή διάθεση, το σπίτι δε σας κρατά με τίποτα και το μόνο που θέλετε είναι βόλτες από εδώ και εκεί! Κάντε το!

Ταύρος
Μέρα πολύ παράξενη για εσάς, αφού κάτι θα μάθετε πάλι που παίζει να πάθετε και εγκεφαλικό και τα κλάματα να βάλετε στα καλά καθούμενα! Μόλις συνέλθετε από τη κατραπακιά αυτή και βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει, θα διαπιστώσετε πάλι ότι για τα πάντα υπάρχει μια αιτία και καλύτερα που το μάθατε τώρα με αυτό τον τρόπο, παρά αργότερα και μέσα από ψέματα και υπεκφυγές! Το νου σας!

Δίδυμος
Αν κάποιος σας είχε υποσχεθεί περισσότερα χρήματα, σήμερα θα σας δείξει τις προθέσεις του και δε θα είναι οι επιθυμητές! Θα πρέπει να το χειριστείτε με όμορφο τρόπο το πράγμα, για να κερδίσετε αυτό που θέλετε! Η επίθεση είναι μια πολύ ωραία ιδέα, όμως πρέπει να έχετε πρώτα τα λογικά επιχειρήματα και μετά να τα ξεστομίσετε! Αν κρατήσετε διπλωματική στάση, ίσως να κερδίσετε στο τέλος!

Καρκίνος
Δύσκολη η ημέρα σας πολύ! Θα τσακωθείτε με όλο τον κόσμο, κανείς δε θα σας καταλαβαίνει και θα πείτε πράγματα και θάματα για όλους! Βασικά θα βγάλετε το χρυσό το φτυάρι και θα τους θάψετε κανονικά, μπροστά στα μάτια τους κιόλας! Για τόσο παράξενη ημέρα μιλάμε! Το να σας πω να συγκρατηθείτε, είναι μια κουβέντα, αφού μέσα σας νιώθετε σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί!! Τα γάντια του μποξ μη ξεχάσετε!!

Λέων
Καλά θα κάνετε να συμμαζέψετε λίγο τα μυαλά σας από το ΣΚ και να σοβαρευτείτε πουρνό-πουρνό που λέμε, γιατί σήμερα θα σας βάλουν δύσκολα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε όλα, δίχως κανένα λάθος και καμία καθυστέρηση! Θα τα καταφέρετε χρυσά μου ή θα τα πάρετε φουλ κρανίο και θα τους κάνετε όλους μπάχαλο? Πάντως αν γυρεύετε για μια αύξηση, καλύτερα συμβιβαστείτε και παλέψτε το! Ίσως να είναι μια ευκαιρία για εσάς..

Παρθένος
Ηρωική η ημέρα σας, αφού θα θυμηθείτε εκείνο το όχι και ότι και αν σας ζητήσουν την άρνηση θα την έχετε στο τσεπάκι σας! Αυτή τη φορά θα έχετε και τα δίκια σας, αφού και ο δικός σας ο χρόνος είναι λιγοστός και έχετε άλλες προτεραιότητες, που δε σηκώνουν καμία αναβολή και για κανένα λόγο! Μη δίνετε σημασία σε ανούσιες συζητήσεις και κοιτάξτε τη πάρτη σας! Εγωιστικό μεν, απαραίτητο δε!!

Ζυγός
Δύσκολη η ημέρα σας, όμως ευτυχώς που φεύγει ο Άρης στις 26 από το ζώδιό σας και θα τελειώσουν τα βάσανά σας! Για αυτό υπομονή και ψυχραιμία, γιατί μέχρι τότε θα δώσει ρέστα, θα νιώσετε πειραματόζωο κανονικό! Κάτι θα συμβεί σήμερα, ένα οικογενειακό πρόβλημα θα προκύψει, που θα σας αποσυντονίσει από τα πάντα! Τρέξτε, βοηθήστε, συμπαρασταθείτε γιατί η ανθρωπιά πάνω από όλα! Μοιράστε σωστά το χρόνο σας, για να μην εκτεθείτε άδικα!

Σκορπιός
Αχ γιατί πάλι σκοτείνιασε το σύμπαν σας όλο? Τι έχετε πάθει εσείς? Πάλι κάτι θα μάθετε, κάτι θα αποκαλύψετε, κάτι υποχθόνιο θα κάνετε, γιατί απλά υπάρχει σκοτάδι στη ψυχή σας και πρέπει να το μεταφέρετε και στη ψυχή κάποιου άλλου! Μέσα στην ίντριγκα και στη κατασκοπεία σας βρίσκω σήμερα και θα ξεστομίσετε και λόγια που στάζουν φαρμάκι και πραγματικά φοβάμαι! Τίποτα άλλο δε θα πω!

Τοξότης
Λοιπόν σήμερα θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες που έχετε με το δημόσιο ή τους λογαριασμούς σας! Ξαφνικά θα κάνετε μια ερώτηση υπολοίπου και θα το πάθετε το σοκ! Ή θα ανοίξετε το συρτάρι με τα λεφτά και θα βρείτε κάτι ψίχουλα ίσα για τα απαραίτητα! Αυτό θα φέρει ένταση στη ζωή σας, θα τα βάλετε με το ταίρι σας, με τους γονείς σας, με οποιονδήποτε έχει πρόσβαση και πάει έσβησε το χαμόγελο προς το παρόν! Βαθιές ανάσες πάνω από όλα!

Αιγόκερως
Σήμερα παίζει να τσακωθείτε με πολύ άσχημο τρόπο είτε με το ταίρι σας, είτε με κάποιον από τη δουλειά! Δύσκολη ημέρα και άσχημη, αφού θα σας χαλάσει πολύ το κέφι αυτό, θα ξεσπάσετε μεν, όμως τα λόγια θα ειπωθούν, το φαρμάκι θα στάξει και μετά δε θα μπορέσετε να κάνετε πίσω με τίποτα! Εμπόλεμη τη χαρακτηρίζω την ημέρα σας, από όλες τις απόψεις! Μήπως να πίνατε μια βαλεριάνα, πρωί-πρωί??

Υδροχόος
Πω πω σκοτάδια, να κάνετε παρέα με το Σκορπιό, να φέρετε το χάος! Κάτι έχει συμβεί πάλι, κάτι έχετε μάθει και σας έχει γυρίσει το μάτι κανονικά! Αν υπάρχουν άτομα που θέλουν το κακό σας και έχουν ενεργήσει εναντίον σας με το κάθε τρόπο, θα τα ανακαλύψετε και θα γίνει ο πανικός ο ίδιος! Πάντως η αλήθεια αποκαλύπτεται, τα φύλλα ανοίγουν όλα στο τραπέζι και ο καθένας στο πάγκο του! Πριν κάνετε ντου από παντού, ας έχετε και υποστήριξη δίπλα σας!

Ιχθύες
Ω ρε σκοτάδια, μαύρα και άραχνα σήμερα τα πράγματα για εσάς! Ένα σκοτσέζικο ντουζ θα το κάνετε, αφού θα σας χαλάσουν την ηρεμία και ξαφνικά θα σας ανατρέψουν το πρόγραμμα και τα νεύρα σας κρόσσια! Ψυχολογικός πόλεμος λέγεται αυτός, βρείτε τον τρόπο να πολεμήσετε δίχως να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες! Μέχρι και τις 23 θα σας πηγαίνει κάπως έτσι, αλλά μετά θα έρθει και μια ανταμοιβή πολύ ευχάριστη! Wait and see..!!

magicfariel@gmail.com