Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ζώδια & Πανσέληνος.. Πώς θα μας μαγέψει το ολόγιομο, Φεγγάρι στις 12/07/2014, by F’Ariel!

Έφτασε και η Πανσέληνος του Ιουλίου! Τη χαιρετάμε και πάμε παρακάτω! Νεύρα, Σύγχυση, Θολωμένη σκέψη, πωωωωωωω πανηγύρι σωστό μέρες τώρα! Και αναρωτιόμουν, τι φταίει, τι φταίει..?? Γίνεται στον Αιγόκερω, συνεπώς επηρεάζει, Κριούς,
Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους! Αλλαγές έρχονται πολύ μεγάλες, απρόβλεπτες και συγκλονιστικές! Κάποιοι ξεκινούν μια νέα ζωή, κάποιοι καταστρέφουν τα πάντα!

Και τα άλλα τα ζώδια όμως, δε θα τη σκαπουλάρουν και τόσο! Οι απρόοπτες αλλαγές στη δουλειά, στις σχέσεις μας, στη καθημερινότητά μας, είναι κάτι που θα συμβεί, έστω και τελευταία στιγμή! Κάποιοι θα ενοχληθούν, κάποιοι όχι και τόσο, πάντως η λέξη διαδομένο καταρρίπτεται!


Ακόμα και σεισμούς φέρνει αυτό το φεγγάρι, μπορώ να πω το πιο τρομακτικό από όλα, αφού από εχθές κουνιόμαστε κανονικά, το ένιωσα δυο φορές και σκιάχτηκα!

Παράξενο καλοκαίρι, απρόβλεπτο και άκρως σκοτεινό! Μέχρι στιγμής, μόνο αυτές τις λέξεις μπορώ να χρησιμοποιήσω… τίποτα άλλο!


Κριός
Το φεγγάρι αυτό σας πιέζει πολύ! Θα σας βάλει κάτω και θα σας στριμώξει κανονικά για θέματα γάμου, σχέσεων και μέλλοντος! Κάτι που νομίζετε ότι θα καθυστερήσει πολύ, τελικά έρχεται ολοταχώς και σας βρίσκω να κλείνετε και ημερομηνία γάμου! Σκέφτεστε τα πάντα τη δουλειά σας, τη σχέση σας, το μέλλον σας, συμβαίνει και ένα απρόβλεπτο κουλό και ξαφνικά παίρνετε τις απαντήσεις που αποζητάτε καιρό και τις δίνετε κιόλας, μη νομίζετε! Σας περιμένουν απρόβλεπτες και πολύ τρελές ημέρες, για αυτό αφήστε το να σας πάει όπου θέλει αυτό και κάτι καλό θα βγει από την όλη την ιστορία!!!

Ταύρος
Ευτυχώς που σας επηρεάζει θετικά το φεγγάρι αυτό, γιατί είχα μια ανησυχία όλες αυτές τις ημέρες!! Αυτό που θα σας συμβεί στα καλά καθούμενα, θα είναι κάτι πολύ μοναδικό, μια έκπληξη από ένα άτομο που βρίσκεται μακριά σας, νέα του, που θα σας απογειώσουν! Όλα είναι μαγικά, αν συμβεί και αυτό, προσκυνάμε στα άστρα κανονικά!! Ξεσηκώνεστε για τα καλά και το χαμόγελο δε φεύγει από το χείλη σας, με τίποτα!! Επαγγελματικά θα μπορέσετε να συζητήσετε για κάτι περισσότερο!!

Δίδυμος
Το φεγγάρι αυτό σας βάζει μυαλό και όχι μόνο! Αν κάτι έχει τελειώσει, καιρός να πάτε στο επόμενο επίπεδο! Βέβαια, πρώτα θα πρέπει να τακτοποιήσετε τα χρέη σας και μετά να πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση! Αν χρωστάτε λεφτά, πρέπει να τα δώσετε, να ξελασπώσετε, δε σας παίρνει καμία αναβολή! Για αυτό βαστάτε γερά και μην εξάπτεστε! Περισσότερο θα αποζητήστε τη διασκέδαση και τη χαλάρωση, παρά το οτιδήποτε άλλο! Κάντε το με διακριτικό τρόπο και μην εκτίθεστε!!

Καρκίνος
Εσείς είστε έτοιμοι να σκάσετε! Για τόσο πολύ! Τα έχετε βάλει πάλι με το ταίρι σας, με τη σχέση σας, με το σπίτι σας, τη δουλειά σας, που γκρινιάζετε και σας ενοχλεί το κάθε τι! Ξαφνικά κάτι σας ενοχλεί πολύ, σας μαλώνουν και συνεχώς και είστε έτοιμοι να τα βροντήξετε στον αέρα! Μη κάνετε το λάθος, γιατί είναι τόσο πολύ θολωμένο το μυαλό σας, που δε σκέφτεστε καθαρά! Το σίγουρο είναι ότι κάθε τι που συμβαίνει, φέρνει κάτι άλλο, κάτι νέο και διαφορετικό! Υπομονή και ψυχραιμία πάνω από όλα!

Λέων
Θέλετε διακοπές επειγόντως! Τα έχετε παίξει εντελώς και το φεγγάρι αυτό θα σας το δείξει πολύ έντονα! Μάλλον θα σας το βγάλει καλύτερα! Δε θα δώσετε και πολύ βάση στη δουλειά σας, αφού τις ημέρες αυτές θα θελήσετε να το ρίξετε λίγο έξω! Τι εννοώ? Διασκέδαση, φλερτ, έρωτας και τα μυαλά στα κάγκελα! Κάπως έτσι θα σας μαγέψει το φεγγάρι και μάλλον κανείς δε θα μπορέσει να σας μαζέψει! Κοιτάξτε να περάσετε καλά γιατί αυτό πάνω από όλα και οι δουλειές, θα είναι πάντα δουλειές!!

Παρθένος
Καλά για τόση ευτυχία δε το συζητώ! Το φεγγάρι αυτό σας φέρνει ότι ακριβώς έχετε ονειρευτεί! Θέλετε έναν έρωτα? Θα έρθει! Θέλετε ένα παιδί? Θα σας το φέρει! Θέλετε περισσότερα λεφτά στη δουλειά σας? Παίζει να σας τα δώσουν! Τις ημέρες αυτές βασικά κοιτάξτε να πάρετε μια άδεια, να ξεκουραστείτε και να αφήσετε το σύμπαν να σας κάνει τα δώρα του! Φτου μη σας ματιάσω, όμως το φεγγάρι αυτό φέρνει σε εσάς τύχη και μαγεία μαζί..!! Καλύτερα δε γινόταν..!!

Ζυγός
Πάει η καταστροφή η ίδια! Η πανσέληνος αυτή σας τρελαίνει το μυαλό! Οτιδήποτε σας ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο, με γονείς, αδέρφια, σχέση, θα το λύσετε μια και έξω! Απλά θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και αν πιέζεστε αρκετά, σας βλέπω να κόβετε κάθε επαφή, με το πιο άσχημο τρόπο φυσικά! Θα βγουν πολλά στην επιφάνεια που κατά βάθος θα σας κάνουν καλό γιατί θα ξελαφρώσετε!! Μια είδηση από ένα άτομο που βρίσκεται μακριά σας, σας αναστατώνει γλυκά και σας βλέπω να μπαίνετε στο αεροπλάνο και δρόμο..

Σκορπιός
Το φεγγάρι αυτό μόνο δόντια που δε θα σας βγάλει για να δαγκώσετε αυτούς που πρέπει! Επιθετικοί, ετοιμόλογοι και πολύ κακοί με τους γύρω σας, θα θελήσετε να βάλετε μερικά πράγματα στη θέση τους! Θα συναντήσετε κόσμο πολύ, θα συζητήστε για διάφορα θέματα, αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εξαφανισθείτε από προσώπου γης γιατί δε θα είστε και η καλύτερη παρέα! Πρέπει να τα πείτε πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους! Τη τρέλα σας όμως θα τη κάνετε!!

Τοξότης
Τις ημέρες αυτές οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η μοναδική σας σκέψη και διαπιστώνετε προς μεγάλη σας έκπληξη, ότι τελικά τα λεφτά δε σας φτάνουν! Αυτό θα είναι ένα μεγάλο σοκ, αφού αρκετοί έχετε δουλέψει αρκετά, αλλά λίγο το ένα, λίγο το άλλο, κάτι δεν υπολογίσατε σωστά! Το φεγγάρι, θα σας τσιτώσει αρκετά αλλά πάνω σε αυτό το ζήτημα! Θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να δουλέψετε λίγο ακόμα, για να συμπληρώσετε κάτι ψιλά, μπας και σωθείτε τελευταία στιγμή! Κάποιος σας αγαπά και θα σας το δείξει έντονα!

Αιγόκερως
Η καριέρα και τα λεφτά νούμερο ένα προτεραιότητα για εσάς! Η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας και σας φέρνει τύχη μπόλικη θα έλεγε κανείς! Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, μια μεγάλη αλλαγή έρχεται στη ζωή σας, θα το δείτε! Θα είναι επαγγελματική? Οικονομική? Ερωτική? Πάντως σίγουρα θα είναι απρόβλεπτο το γεγονός, τουλάχιστον για τους άλλους που δε γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα στη ψυχή σας! Βαστάτε γερά, γιατί οι ημέρες σας, θα είναι μια προς μια!

Υδροχόος
Μαύρα σκοτάδια, τίποτα άλλο δε θα πω! Το φεγγάρι αυτό σας προκαλεί άγχος, νεύρα και καμία σιγουριά για το τι σας ξημερώνει αύριο! Οι ανησυχίες σας είναι κυρίως επαγγελματικές, αφού λίγο πολύ τα έχετε κάνει ένα μπάχαλο και εκεί που πάει να στρώσει κάτι, χαλάει κάτι άλλο! Η συμπεριφορά σας και η νοοτροπία σας φταίει, γιατί θέλετε αλλαγές, τις θέλετε με το δικό σας τον τρόπο, όμως δε κάνετε κάτι για αυτό! Διοχετεύστε την αρνητική σας ενέργεια στον έρωτα! Αφεθείτε λίγο στη μαγεία του, άσχετα αν και εκεί υπάρχουν σκοτάδια και παράξενα κόλπα! Τι έγινε? Ξύπνησαν τα πάθη σας και ετοιμάζεστε για extreme καταστάσεις…??

Ιχθύες
Εσείς μπορεί να κλαίτε από εχθές, αλλά να ξέρετε ότι μετά από μια μπόρα, πάντα έρχεται το ουράνιο τόξο! Για αυτό σκουπίστε τα δάκρυά σας και χαμογελάστε! Το θέμα μερικές φορές δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η προσπάθεια! Αν κάτι το έχετε παλέψει με ψυχή και σώμα και δε σας βγήκε, δε πειράζει! Κάτι σας δείχνει, κάτι σας λέει και θα τη βρείτε την άκρη το συντομότερο! Όλοι είναι δίπλα σας, σας υποστηρίζουν και σας αγαπούν, ο καθένας με τον τρόπο του!! Το φεγγάρι, θα σας δείξει το σωστό το δρόμο.. κοιτάξτε το!

magicfariel@gmail.com