Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια ενός ..άκρως Γκρινιάρικου Σαββατοκύριακου 19/07 – 20/07, by F’Ariel!

Σήμερα λέμε καλημέρα πριν από τις κότες! Αϋπνίες είναι αυτές, απρόβλεπτες και άκρως βασανιστικές, αλλά τι να κάνουμε, εκείνο το πεπρωμένο, είναι αβάσταχτο πολύ! Αναρωτιέμαι να περιμένω να
ξημερώσει, να δω τον ήλιο, να αντλήσω θετική ενέργεια, από την αρχή μιας νέας ημέρας, ή να το πάω σερί, γιατί κάπως έτσι νιώθω, άσχετα εάν έχω κοιμηθεί αρκετά!

Δε με κρατάει το κρεβάτι, δε με κρατάει! Εννοείται ότι το μεσημέρι θα αποκαταστήσω τη βλάβη κανονικότατα, όμως μέχρι εκείνη την ώρα θα βασανιστώ ακόμα περισσότερο, αφού ως μια σύγχρονη γυναίκα, έχω δουλειές με φούντες!!!


Τι θα κάνω αυτό το ΣΚ? Απολύτως τίποτα! Φοβερή διαπίστωση, μέσα στα μεσάνυχτα, προς πρωί-πρωί! Ούτε βρικόλακας να ήμουν.. Έχω όμως ένα τρόπο να πάρω το αίμα μου πίσω!!!

Θα φτιάξω εκείνο το καταπληκτικό cheesecake φράουλα, στο οποίο έχω γίνει και expert, εντελώς! Ναι η πίκρα θέλει γλύκα, αλλιώς πώς θα επανέλθει η ισορροπία στο είναι μου.. Για αυτό λοιπόν θα δημιουργήσω αυτή τη φοβερή τη τούρτα και φυσικά θα τη τσακίσω κανονικότατα!

Όχι δεν έχω τα ψυχολογικά μου καθόλου… είναι όλα τέλεια.. φτοουυυ μη με ματιάσω.. χα χα .. και πάλι γλυκές καλημέρες..


Κριός
Σήμερα γκρινιάζεις, κάτι σε ενοχλεί και πρόσεξε γιατί η μπόρα θα ξεσπάσει ο κόσμος να χαλάσει! Τα βάζεις με το ταίρι σου, με τα παιδιά σου, σε ενοχλούν οι πάντες και καλά θα κάνεις, να υποχωρήσεις αλλιώς μαύρο ΣΚ θα περάσεις! Αύριο βέβαια, είναι μια άλλη ημέρα, μεν πιο χαρωπή, αλλά συγχρόνως πολύ σοβαρή, αφού θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου! Δουλειά, ή Χαλάρωση? Σπίτι, ή Βόλτα? Σου προτείνω τη ξεκούραση, γιατί ποιος σε ακούει μετά..!?

Ταύρος
Τα άστρα προτείνουν βόλτες και relax! Εσύ θες να κάνεις δουλειές, γιατί ποιος θα τις κάνει άλλωστε? Σήμερα Σάββατο, παράτησέ τα όλα στη μέση, πήγαινε στη θάλασσα, να ανοίξει λίγο το μάτι σου, να ξεφύγει ο εγκέφαλος και φυσικά να διώξεις όλη την αρνητική ενέργεια που έχεις μέσα σου! Θα γυρίσεις άλλος άνθρωπος! Αύριο σκούρα τα πράγματα αφού ο Κρόνος από το Σκορπιό βάζει πάλι το χεράκι του πάνω στις σχέσεις σου και για ακόμα μια φορά γίνονται ξεκαθαρίσματα μεγάλα!!

Δίδυμος
Πω πω… ο γκρινιάρης της παρέας! Και τις δυο μέρες κακοκαιρία από πάνω σου, για τόσο πολύ! Πάλι έξοδα έκανες, τα ξόδεψες τα φράγκα και σήμερα θα θυμηθείς μια αύξηση που σου έχουν υποσχεθεί και ακόμα δε στην έχουν δώσει! Για δώσε μάχη για αυτό το θέμα, γιατί δε πρέπει να ξεχαστεί με τίποτα! Αύριο δε, θα έχεις μια σοβαρότητα ανεπανάληπτη και μπαίνεις σε πρόγραμμα ξανά! Φτιάχνεις καλύτερο σώμα? Αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες? Πάντως παίρνεις μπρος κανονικά και κανείς δε θα μπορέσει να σου αλλάξει γνώμη! Πάνε οι έρωτες.. προς το παρόν!

Καρκίνος
Μέσα στη γκρίνια και τη φωνή σήμερα χρυσό μου! Οικογενειακά θέματα θα σε εκνευρίσουν τόσο πολύ, που θα γίνει ο χαμός! Δε νομίζω να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και θα ξεστομίσεις λόγια που θα πικάρουν αρκετούς! Αύριο ευτυχώς είναι μια άκρως δημιουργική ημέρα για εσένα! Τι έγινε, θα κάνεις τα beaute σου και θα βρεις τον εαυτό σου ξανά? Πάντως χαλάρωσε λίγο, γιατί τα άγχη τα δικά σου, σίγουρα δε τα έχουν και οι άλλοι!!

Λέων
Λιονταράκι, μέσα στη γκρίνια είσαι και σήμερα και κάνεις και κάτι συζητήσεις, που περισσότερο ρίχνουν λάδι στη φωτιά παρά το οτιδήποτε άλλο! Πρόσεχε τι λες, γιατί πιέζεσαι οικονομικά, αφού για ακόμα μια φορά δεν έχεις στον ήλιο μοίρα και οι υποχρεώσεις τρέχουν και έχουν όλα τον ασυμμάζευτο! Η Κυριακή σου, θα είναι μεν χαρωπή όμως και αδιάφορη, αφού ως μέρα του Θεού, δε θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας! Και αύριο μέρα είναι.. Όλο και κάτι καλό θα συμβεί!

Παρθένος
Σήμερα να περιμένεις να τσακωθείς με ένα φίλο σου ή φίλη σου! Το θέμα θα είναι σίγουρα τα λεφτά, αφού ή τα δάνεισες και τα θες πίσω και απλά δεν υπάρχουν ή θες να τα δωρίσεις για να καλύψεις το κενό, το δικό σου κενό, με αποτέλεσμα να προκύψει παρεξήγηση μεγάλη και μια κόντρα λίγο ανεξήγητη! Η Κυριακή σου, θα είναι πιο ήρεμη και με αφορμή το γεγονός, θα κάνεις πάλι διάφορα ξεκαθαρίσματα, στις σχέσεις σου και στις φιλίες σου! Μην ασχολείσαι με τα πάντα!

Ζυγός
Δύσκολη ημέρα σου ξημέρωσε, ιδιαίτερα για εσένα που δουλεύεις και εξαρτάσαι από τους άλλους εξολοκλήρου! Κάτι πάλι θα προκύψει που θα σε τσιτώσει, θα σε φτάσει στα όριά σου, αφού θα είναι εκτός προγράμματος και εσύ θα πρέπει να καλύψεις το κενό, για να είναι όλα τέλεια! Μη φέρνεις αντιρρήσεις και απέφυγε τους τσακωμούς γενικότερα! Αύριο όμως σου ξημερώνει μια άλλη ημέρα, αφού θα σου έρθει έτσι ένα δωράκι, λίγο χρήμα παραπάνω! Ακόμα και μια νέα πρόταση σε απογειώνει..!!

Σκορπιός
Τι φοβερό ΣΚ σου ξημέρωσε, δε το φαντάζεσαι! Ερωτικό και φλογερό από όλες τις απόψεις! Εσύ το ελεύθερο πουλί της παρέας, γνωρίζεις ένα νέο άτομο, εκείνο που υπάρχει και η χημεία παρακαλώ και νομίζω το άγριο σεξ, θα παίξει αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο! Και σχέση να έχεις φουντώνει το πάθος και βρίσκεις το παλιό καλό σου εαυτό! Αύριο δε, θα δεις ξεκάθαρα ποιοι άνθρωποι αξίζει να είναι δίπλα σου και τι δρόμο πρέπει να διαλέξεις από εδώ και στο εξής! Χαμογέλασε και οι δυο μέρες είναι άκρως τυχερές για εσένα!!

Τοξότης
Σήμερα θα τη κάνεις τη γκάφα και θα ανοίξεις το στοματάκι σου και θα πεις πράγματα που δε πρέπει! Βασικά θα σου ξεφύγει ένα μυστικό, που ίσως να βλάψει και εσένα και κάποιον δικό σου άνθρωπο, για αυτό πρόσεχε τις λέξεις σου, μια-μια! Αν έχεις ανάγκη να μιλήσεις σε κάποιον, κάνε το αλλά να είναι γνωστός και έμπιστος! Μακριά από τους αγνώστους! Η Κυριακή σου είναι άλλη φάση, αφού παίρνεις την απόφαση να απαλλαγείς από οτιδήποτε παλιό και ψυχοφθόρο! Αλλάζεις σελίδα στη ζωή σου, θες δε θες, γιατί αυτή είναι και η αστρολογική επιρροή, άλλωστε!

Αιγόκερως
Μέσα στη γκρίνια και το χάος θα είσαι από το πρωί! Κόσμος μέσα στα πόδια σου, ο καθένας με το μακρύ και το κοντό του, πάει η ηρεμία χάθηκε, τόσο ξαφνικά! Μέσα στον εκνευρισμό και τη τσίτα θα είσαι προσπάθησε αν όλα αυτά έχουν σημασία για εσένα, να κρατήσεις μια διπλωματική στάση, γιατί αν αρχίσεις τις αγριοφωνάρες, θα σε αφήσουν όλοι στη μέση, του φαγητού? Του beaute? Του ταξιδιού? Και θα μείνεις σα τη καλαμιά στο κάμπο!! Αύριο πιο ζεστή ημέρα για εσένα, αφού βρίσκεσαι με φίλους σου, βολτάρεις και χαμογελάς ξανά!

Υδροχόος
Παράξενη και μυστήρια η ημέρα σου, αφού θα κάνεις το επόμενο βήμα, δίχως να έχεις οργανωθεί καλά και αν κάνεις το λάθος και πεις, δε βαριέσαι, τότε θα συμβούν και τα απίστευτα! Ακολούθησε τη κλασική γραμμή σου, μη μπλέκεις με παράδρομους, γιατί θα καταλήξεις στο άγνωστο που ναι μεν σου αρέσει, όμως σου προκαλεί και μια αναστάτωση, έτσι δεν είναι? Η Κυριακή σου είναι μια άκρως χαρωπή ημέρα, αφού πάλι κάτι θα προκύψει, μια νέα επαγγελματική πρόταση, λίγο χρήμα παραπάνω, περισσότερη θετική δημοσιότητα, που θα λάμψεις ξανά, έστω για λίγο!!

Ιχθύες
Εσένα κανείς δε σε πιάνει! Και οι δυο σου ημέρες θα είναι άκρως χαρωπές, ρομαντικές και φευγάτες! Θες να ταξιδέψεις στο άγνωστο, θες να γνωρίσεις νέο κόσμο, τίποτα δε σε κρατά στο σπίτι! Ακόμα και ο εγκέφαλός σου θα ξεφύγει, αφού η πραγματικότητα συνήθως είναι διαφορετική.. Ταξίδεψε χρυσό μου και φρόνιμα!!! Η Κυριακή σου άκρως δημιουργική και μέσα στη φαντασία βουτηγμένη, αφού κάτι πάλι ανακαλύπτεις, πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα και θα θελήσεις να το κάνεις δικό σου! Χαμογέλασε, καλύτερα δε γινόταν!!!

magicfariel@gmail.com