Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 31/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα τζιτζίκια πιάσανε δουλειά για τα καλά… μου τζιτζικίζουν το μυαλό πρωί-πρωί, αλλά δε πειράζει, πλάσματα της φύσης είναι και αυτά! Και μιας που είμαστε παιδιά του έρωτα και
της αγάπης, ας σχολιάσω το φοβερό γεγονός που συνέβη εχθές στη Μύκονο! Θα το πιάσω από την αρχή το παραμύθι..
Γεννήθηκα με Julio, γιατί οι γονείς μου τον άκουγαν! Ο ποδοσφαιριστής, που έγινε ο τραγουδιστής του παθιασμένου έρωτα.. Φοβερός και ανεπανάληπτος καλλιτέχνης, με ιστορία, μουσική, τραγούδια, γυναίκες, εμπειρίες, όλα τα καλά μαζί..!! Julio και ξερό ψωμί!

Όμως συγγνώμη που θα το πω, ο κύριος αυτός, εχθές μας πήρε τα σώβρακα κανονικά! Δηλαδή ήρθε στη φτωχική Ελλάδα, πήγε στο νησί εφέ, έκανε το show του και από σήμερα είναι κατά μισό εκατομμύριο πιο πλούσιος!
Ελπίζω στα παιδιά που δουλέψανε και τους βγήκε η γλώσσα, να εξυπηρετούν το κάθε χλιδάτο, να έμεινε και κάτι, να πήραν και αυτά μια μικρή μαγιά, έτσι σα μπόνους, γιατί περισσότερο κουράστηκε το προσωπικό, παρά ο κύριος παππούλης… Julio!

Εντάξει, σα το καλό κρασί ένα πράγμα. Όσο περνούν τα χρόνια αποκτάει άλλη γεύση, άλλη αξία! Αλλά, μπορούμε να κοιτάξουμε λίγο τριγύρω μας..?? Δηλαδή εσείς που δώσατε τόσα λεφτά εχθές, για να ψυχαγωγηθείτε, κάνατε κάποια καλή πράξη τώρα τελευταία? Προσφέρατε σε κάποιο σύλλογο, ή σε μια κοινότητα, κάτι από τον οβολό σας? Γιατί από ότι ξέρω, υπάρχουν οικογένειες που πεινούν και δεν έχουν να ζήσουν!

Ξέρεις, εσύ με το πούρο, που σκορπάς τα χιλιάρικα σα χαρτοπετσέτες, θα μπορούσες να σώσεις μια ζωή..!!

Γιατί ο Έρωτας να έχει σχέση με το χρήμα? Διαμάντια, χρυσός, ταξίδια, ακριβά εστιατόρια, δώρα, ξενοδοχεία, κότερα, δε το καταλαβαίνω..

Η γιαγιά μου και η γιαγιά σου, μέσα σε χωράφι ερωτεύθηκε, εκεί αγάπησε το μπάρμπα της, εκεί της έκανε σεξ, κάτω από μια ελιά, εκεί μπορεί να σε ξεγέννησε..

Εσύ γιατί θες να φτάσεις στο φεγγάρι..??



Κριός
Καλά έχετε τρελαθεί τελείως. Νομίζω είστε μερικές ημέρες πριν τις διακοπές, ή ήδη βρίσκεστε και ενώ είναι η αρχή, θα ξεκινήσετε δίαιτα? Χα χα .. είστε λίγο ζαβά, σας το είπα? Σήμερα διαπιστώνετε ότι έχετε πάρει μερικά κιλά, ότι χάλια η κατάσταση και θα πετάξετε όλες τις λιχουδιές στα σκουπίδια, θα ψωνίσετε μπρόκολα και τα σχετικά και πείνα..!! Δε παίζει, αυτό που κάνετε! Μόνο το κέφι σας θα χαλάσετε και των άλλων φυσικά, για αυτό δίαιτα από Σεπτέμβρη!

Ταύρος
Σήμερα φροντίστε να μοιράσετε το χρόνο σας σωστά! Η ημέρα σας θα είναι πολύ καλή, πολύ δυνατή και χαρωπή, αφού θα θελήσετε να βοηθήσετε όλο τον κόσμο και να του συμπαρασταθείτε! Όχι αυτό δε γίνεται, ιδιαίτερα τέλος του μήνα, για αυτό τακτοποιήστε πρώτα τις δικές σας τις δουλειές και μετά όλα τα άλλα. Αν οργανωθείτε σωστά, τότε θα μπορέσετε να αφιερώσετε το χρόνο σας, στους δικούς σας ανθρώπους, που σας έχουν και αυτοί ανάγκη τις ημέρες αυτές! Όμως μη σπαταλιέστε άδικα!

Δίδυμος
Καλά κρατηθείτε γερά στη θέση σας, γιατί σήμερα ερωτεύεστε παράφορα! Να το δω και ας πεθάνω, που λένε..!!! Κάνετε μια γνωριμία έτσι πολύ ξαφνικά, σε ένα μέρος εντελώς διαφορετικό, με συνθήκες ίσως και παράξενες, όμως θα συμβεί! Μια συνάντηση, μια συζήτηση, μια επικοινωνία με έναν άνθρωπο, θα σας κάνει να νιώσετε κάτι πολύ όμορφο μέσα στη καρδιά και θα λαχταρίσετε φιλιά, χάδια, έρωτα, όλα μαζί! Σας το κρατούσε για το τέλος.. έτσι είναι το σύμπαν..

Καρκίνος
Μέρα φοβερή για να μείνετε μέσα στο σπίτι και να χαλαρώσετε με τον τρόπο που εσείς θέλετε! Για βραδάκι το βλέπω, που θα έχει πέσει και η θερμοκρασία, ανάψτε κεριά, βάλτε μουσικούλα, φτιάξτε μια λιχουδιά και αράξτε ή με το σύντροφό σας, ή με φίλους και ηρεμίστε! Το έχετε ανάγκη αυτό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Αφήστε τις βόλτες για σήμερα, θα σας εξαντλήσουν ακόμα περισσότερο!

Λέων
Κάτι θα μπει μέσα στο μυαλό σας, πάλι κάτι θα σκαρφιστείτε και θα τους κάνετε όλους μπάχαλο! Πολύ ηρεμία παίζει και δε σας αρέσει καθόλου! Θα ταράξετε τα νερά από όλες τις απόψεις! Τι έγινε? Θα μπει το χρήμα σήμερα στη τσέπη και θα το παίξετε κάπως, πιο ανεβασμένη κατάσταση? Για συνέλθετε, γιατί από ότι γνωρίζω, χρωστάτε όπου μιλάτε ελληνικά! Παρέα με τους Ζυγούς να κάνετε, είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξετε τη τέλεια λαμογιά!!

Παρθένος
Δε ξέρω τι σας συμβαίνει, πάντως οι ημέρες σας είναι λίγο σχιζοφρενικές! Από τη μια είστε μια χαρά, από την άλλη τρώτε τη τρελή την αναλαμπή και ίσως να γίνεστε και λίγο παράλογοι! Δε ξέρω τι θα σας συνεφέρει, ίσως ένα ακόμα χαστούκι της ζωής να σας ταρακουνήσει, όμως μη φοβάστε ευχάριστο θα είναι! Στην αρχή κανείς δε το βλέπει έτσι, γιατί τσούζει, όμως αφήνει μια γλύκα στο τέλος! Πριν ανοίξτε το στόμα σας, δείτε αν το κλίμα είναι κατάλληλο.. Δεν έχουν όλοι τις ορέξεις σας!

Ζυγός
Μια πολύ φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, μυστήρια και όμορφη! Έχετε ένα πλάνο κατά νου και δε θα αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει τα σχέδια! Τι είναι αυτό? Πάντως για μόνους σας βρίσκω, δε θα είστε με παρέα, ίσως να πέσετε για ύπνο και ξυπνήσετε αύριο! Πάντως η εξαφάνιση παίζει πολύ, ούτε στο τηλέφωνο δε θα μπορέσουν να σας βρουν. Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν, όμως έτσι σας αρέσει και έχετε και το δικαίωμα να το κάνετε πού και πού!

Σκορπιός
Λοιπόν τέρμα το χαλάρωμα και η ξεγνοιασιά, έχουν μαζευτεί πάλι ένα σκασμό από εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που θα πρέπει να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή και να συμμαζευτείτε κάπως! Μέσα στα νεύρα θα είστε σήμερα και γκρίζα πολύ η ημέρα σας θα έλεγα, αφού μόνοι ότι κάνετε! Κανείς δε θα σας βοηθήσει, γιατί τόσες μέρες μαζεύατε τα κομμάτια σας, κάνατε το κέφι σας, ξεδίνατε ένα πράγμα, τώρα έφτασε η ώρα να πληρώσετε! Θα είναι ένας λογαριασμός? Θα είναι με σκληρή δουλειά? Πάντως κρατήστε δυνάμεις ως το βράδυ!

Τοξότης
Τι ανακαλύψατε πάλι? Βρήκατε κάτι ξεχασμένο που θα το κάνετε ξανά καινούριο? Σας ήρθε μια ιδέα τρελή και σκοπεύετε να τη κάνετε πραγματικότητα? Πάντως, σήμερα ειδικά δε θα καθίσετε με τα χέρια σταυρωμένα! Αμέσως μόλις ανοίξετε τα μάτια σας, θα πείτε «Αυτό θα κάνω» και πάει και τελείωσε! Χαμογελαστοί και μέσα στη τρελή τη χαρά σας βρίσκω! Ούτε ο Κολόμβος να ήσασταν..

Αιγόκερως
Πολύ ανεβασμένους σας βρίσκω και τίποτα δε θα σας χαλάσει το κέφι! Ότι είχατε κατά νου, έχει ήδη γίνει, θα τακτοποιήσετε και τις τελευταίες σας εκκρεμότητες και μετά θα μπορέσετε και εσείς να χαμογελάσετε με τους άλλους! Ένα στόχο νομίζω το πετύχατε με μεγάλη επιτυχία, για αυτό μπορείτε να είστε υπερήφανοι και να το λέτε κιόλας, γιατί κοπιάσατε αρκετά, θαρρώ! Τίποτα και κανείς δε σας στέκεται εμπόδιο!

Υδροχόος
Για πού το βάλατε χρυσά μου? Τη κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια για κάποιο νησί? Όπου φύγει-φύγει.. ένα πράγμα? Πάντως ευτυχώς, είστε μέσα στη χαρά και την ευτυχία και κάτι ετοιμάζετε για ΣΚ! Τι είναι αυτό που σας έχει πάρει τα μυαλά? Ξεσηκωθήκατε για κάτι και θα το κάνετε ο κόσμος να χαλάσει! Ελπίζω να είναι κάτι όμορφο και προσιτό, γιατί στο διάστημα δεν έρχομαι καρδιά μου..

Ιχθύες
Μέρα που θα μπορέσετε να βγάλετε όλο το ρομαντικό σας εαυτό προς τα έξω και να εκπλήξετε ακόμα και το ταίρι σας! Φτιάξτε ατμόσφαιρα, κεριά, μουσική, φαγητό, όλα τα καλά και κάντε του και μια έκπληξη. Ένα δωράκι ας πούμε, θα ήταν μια πολύ ωραία ιδέα! Ο Έρωτας και η αγάπη σας κάνουν επίσκεψη και πρέπει όλο αυτό να το δείξτε με το καλύτερο τρόπο.. Για γοητέψτε τα πλήθη! Ακόμα και οι μοναχικοί κάτι κάνετε!!

magicfariel@gmail.com