Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 15/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να συνεχίσουμε από εχθές?? Η προσέγγιση έγινε, σίγουρα ήταν λανθασμένη και ανώριμη, όμως η πληροφορία δημιουργήθηκε, ρωτήθηκε και διέρρευσε!! Μου φαίνεται πώς όλοι έχουμε ένα κατάσκοπο στη ζωή μας! Και εδώ το παιχνίδι ξεκινά! James Bond, ή
ο φτερωτός Ερμής? Νομίζω το ίδιο είναι!!! Η υπόνοια υπάρχει, η πληροφορία έρχεται και ξαφνικά, υπάρχει και στόχος! Εγώ, εσύ, ο άλλος!!


Να το πιάσουμε και αστρολογικά το θέμα?

Μπορεί οι Top κατάσκοποι να είναι τρεις, ο Παρθένος, ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός, όμως αυτοί δε συνηθίζουν να κάνουν κάτι, για να μην εκτεθούν φυσικά! Οι άλλοι κάνουν τις βρομοδουλειές τους!

Και ποιοι είναι αυτοί?
Ο Ζυγός και ο Δίδυμος!! Και έκλεισε ο κύκλος! Απίστευτο??

Ο Ζυγός, παλαντζάρει, μια από εδώ και μια από εκεί και ο Δίδυμος, κλασικά έχει διπλή προσωπικότητα! Και οι δυο οι περιπτώσεις, το έχουν δίπορτο, αφού είναι φίλοι με εσένα, με τους άλλους, με όλο τον κόσμο, όμως υπακούν στις διαταγές του ενός! Απίστευτο και αυτό, δε βρίσκετε?

Κατασκοπευτικά παιχνίδια, μου αρέσουν! Παθιάζομαι! Πωρώνομαι! Και ναι, κρύβω και εγώ, λίγο Σκορπιό και Αιγόκερω! Δε μου αρέσει να ρωτάω, η αδιακρισία με ενοχλεί! Δε μου αρέσει να ψάχνω, φοβάμαι τι θα ανακαλύψω! Έχω όμως τον τρόπο να μαθαίνω, αυτά που οι άλλοι δε γνωρίζουν! Ίσως να είναι το αθώο μου πρόσωπο, η γλύκα που βγάζω, όταν θέλω. Μπορεί και το νάζι μου. Αλλά τι να λέμε τώρα, έχω και μπόλικο Υδροχόο, άρα δε χρειάζομαι τίποτα από όλα αυτά.

Η Τηλεπάθεια και η Διαίσθηση, κάνουν όλη τη δουλειά για εμένα..!@



Κριός
Καλέ γιατί έχετε μουτράκια σήμερα? Τι συνέβη? Σας χάλασαν το χατίρι? Αφήστε το ύφος και τακτοποιήστε ή το λάθος που κάνατε, ή τις εκκρεμότητες που έχετε! Μη κάνετε κόνξες για να αποφύγετε κάτι, γιατί κανείς δε θα αναλάβει τις δικές σας τις ευθύνες! Αν όμως φταίει κάποιος άλλος για τη κατάσταση που ενοχλεί εσάς, τότε βάλτε τον στη θέση του, αδιαφορήστε στη πορεία και αφήστε τον να βγάλει εκείνος το φίδι από τη τρύπα!

Ταύρος
Εργασιοθεραπεία και χαρά, τίποτα άλλο δε θα πω! Έχετε βάλει τούρμπο, πηγαίνετε με πολύ τρελή ταχύτητα, για να κλείστε όλες σας τις εκκρεμότητες στη δουλειά, μπας και χαλαρώσετε και εσείς το κορμί σας, σε μια παραλία! Συνεργαστείτε σήμερα, αφήστε τα πείσματα και τους εγωισμούς και παίξετε ομαδικά! Και χρόνο θα γλιτώσετε έτσι και θα νιώσετε καλύτερα, αφού σκορπίστηκε το άγχος και αντιμετωπίστηκε από όλους και όχι μόνο από εσάς!!

Δίδυμος
Μόνο στη δουλειά που δεν είναι το μυαλό σας! Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, πάλι κάτι θα συμβεί, που θα εκτεθείτε ευτυχώς όχι πολύ, αλλά θα τρέξετε να το φτιάξετε, ότι και αν είναι αυτό! Βασικά τα γεγονότα, οι φίλοι, ένας έρωτας, θα σας αποσπάσουν τη προσοχή και κάπου θα το κάνετε το λάθος! Μη τους αφήστε, γιατί σήμερα ειδικά κάποιοι θα τεστάρουν τις αντοχές σας και τις ικανότητές σας! Κλείστε τα τηλέφωνα, χαμηλώστε βλέμμα και δείξτε λίγη σοβαρότητα!!

Καρκίνος
Σήμερα θα ανεβείτε πάνω στο συννεφάκι σας και δε θα σας κατεβάσει κανείς και για κανένα λόγο! Το μυαλό σας είναι σίγουρα κάπου στην Ινδονησία, ας πούμε, σε κάτι τροπικό και πολύ μακρινό! Διακοπές θέλετε και πάλι διακοπές! Όλα τα άλλα τα βρίσκετε περιττά τέτοια εποχή και τέτοιες μέρες! Βέβαια, εσείς που ακόμα εργάζεστε, να περιμένετε τη ξενέρα την ίδια, αφού υπάρχουν πίεση, προθεσμίες και νεύρα! Για κάντε το λάθος να φέρετε και καμιά αντίρρηση!! Ξεχάστε το Μπαλί μετά..!!

Λέων
Να περιμένετε να σας στριμώξουν, για οικονομικά ζητήματα! Μπορεί να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, αλλά όταν φτάνει το χρήμα στα χέρια σας, παθαίνετε μια αμνησία ολικής! Αυτό για εσάς του δεσμευμένους, που έχετε σύντροφο και σπίτι, να ξέρετε ότι θα είναι η αιτία της παντόφλας και του άγχους! Δε θα σας αφήσει και τόσο αυτή τη φορά να τη σκαπουλάρετε! Στενό μαρκάρισμα στη τσέπη σας, να το περιμένετε με αγωνία!!

Παρθένος
Σας έχουν πιάσει οι καλοσύνες σας ή μου φαίνεται? Ξαφνικά αγαπάτε περισσότερο την οικογένειά σας, τους φίλους σας, ακόμα και το σύντροφό σας! Είστε συνέχεια με ένα χαμόγελο και σήμερα ειδικά θα έχετε έντονη την επιθυμία να μοιράστε αγάπη και χαρά! Κάντε το αφού έτσι νιώθετε, είπαμε με τρόπους ανέξοδους, γιατί η καλή συμπεριφορά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και όχι τα δώρα! Δε λέτε και εκείνη τη φοβερή ατάκα.. «Σ’Αγαπώ..».. μπας και τρελάνετε λίγο τον κόσμο..??

Ζυγός
Φύγατε ή είστε ακόμα εδώ? Είστε μια χαρά, ακόμα μια μέρα για αυτό χαμογελάστε, πάρτε τα πάνω σας και βγείτε έξω στη ζωή! Ωραία ως εδώ και τώρα σοβαρευόμαστε! Αν αποζητάτε μια αύξηση, ή μια καλύτερη δουλειά, θα πρέπει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να πάρετε καμιά πρωτοβουλία, να δώσετε λύσεις σε στάσιμα θέματα και μετά να τα παρουσιάσετε! Δε χρειάζεται να προκύψει το πρόβλημα, ούτε κάποιος να σας πει τι να κάνετε! Εκεί θα είναι η επιτυχία, να προλάβετε το κακό, δίχως να πάρουν χαμπάρι τι έγινε!!! Για να σας δω..

Σκορπιός
Μέσα στον έρωτα σας βρίσκω και χθες και σήμερα! Ιδιαίτερα γοητευτικοί, όμορφοι, λάμπετε σήμερα και δε νομίζω να σας αρνηθεί κάποιος κάτι! Η διάθεσή σας τα φταίει όλα, αφού έχει ξεπροβάλει από μέσα σας εκείνο το ρομαντικό και άκρως ευαίσθητο πλασματάκι και θα αποζητήστε αρκετή αγάπη και θαλπωρή! Βέβαια όχι για πολύ, γιατί ο στόχος είναι ένας! Άγριο και παθιασμένο σεξ! Για αυτό προετοιμάστε εσείς το κλίμα, να πέσει το θήραμά σας, στις δαγκάνες σας και μετά του εξηγείτε το όνειρο κανονικά! Ωραία δε σας τα λέω?? Για να δούμε από πράξει τώρα, πώς πάτε..??

Τοξότης
Πάρτε το απόφαση από το πρωί ότι σήμερα θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, είτε κάνοντας βόλτα στα σπίτια των φίλων σας, είτε φωνάζοντάς τους, στο δικό σας! Καλύτερα, να κάνετε εσείς ένα σουαρέ, να φτιάξετε κανά μεζεδάκι, να τους ευχαριστήσετε και να τους εντυπωσιάσετε συγχρόνως! Όταν θέλετε, όλα μπορείτε να τα κάνετε και σήμερα ειδικά θα είστε μέσα στα τρελά τα κέφια! Μη σπαταλήσετε το χρόνο σας σε καθαριότητες! Άλλωστε οι φίλοι σας ξέρουν τι άνθρωπος είστε!

Αιγόκερως
Πρέπει να σε έχουν μαγέψει! Δεν εξηγείται τόση καλοσύνη επάνω σας! Γλύκα και μέλι θα στάζει το στόμα σας, πόσο παράξενο είναι αυτό? Σήμερα θα είστε ήρεμοι, φρόνιμοι και δίχως άγχος! Όλα τα έχετε δρομολογήσει μια χαρά και μπορείτε να πείτε και καμιά κουβέντα παραπάνω! Ακόμα και με το σύντροφό σας, θα είστε μέσα στις γλύκες, κάτι πρέπει να σας έριξε εχθές στο ποτό! Να το κοιτάξετε αυτό! Για αυτό απολαύστε την ημέρα σας, έτσι όπως σας έρθει! Είναι πολύ ευχάριστη από μόνη της!

Υδροχόος
Σας συμβαίνει κάτι? Είστε μήπως φουλ ερωτευμένοι και έχετε αρχίσει να το συνειδητοποιείτε, έτσι τόσο ξαφνικά? Και εχθές και σήμερα, μήπως έχετε πυρετό? Το άτομο πρέπει να το έχετε βρει, όμως δε ξέρετε πώς να το χειριστείτε! Αυτό έχει και τη γοητεία του, γιατί έτσι αποκτάει και ενδιαφέρον το πράγμα! Κάντε εκεί τα μαγικά σας, έχετε τον τρόπο σας, όταν θέλετε πολύ! Πλησιάστε με την ανθρώπινη μορφή σας, επικοινωνήστε ευχάριστα και δείξτε επιτέλους τι νιώθετε!!

Ιχθύες
πωωωωω με τι διάθεση ξυπνήσατε σήμερα?? Σας βλέπω μέχρι το βράδυ να έχετε αλλάξει τα πάντα τριγύρω σας! Θα πάτε ένα κομμωτήριο και από μελαχρινοί θα γίνετε ξανθοί? Θα αλλάξετε το ντεκόρ του σπιτιού σας ή του γραφείου σας? Πάντως θα αποζητήσετε κάτι το διαφορετικό, κάτι πρωτότυπο και μοναδικό και ναι θα τους τρελάνετε όλους κανονικά! Μη παρασύρετε κάποιον μαζί σας, κάντε ότι θέλετε από μόνοι σας, τουλάχιστον μετά να μη ρίχνετε τις ευθύνες από εδώ και εκεί!!

magicfariel@gmail.com