Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ερωτευμένα Ζώδια.. Θα φανερωθείς ή θα τρέξεις να κρυφτείς.. by F’Ariel!

Πάλι για τον Έρωτα θα μιλήσουμε, έχει κανείς αντίρρηση..?? Δε ξέρω τι έχω πάθει, προφανώς είμαι τρελά ερωτευμένη, άλλωστε ακόμα και μετά από αυτά που έγραψα ειλικρινά δε ξέρω πού ανήκω..!! Κρυφά ή Φανερά? Όλα παίζουν και τίποτα! Το χρήμα, ο βήχας και ο έρωτας δε κρύβονται, το λέει ακόμα και
ο μπαμπάς μου..


Υπάρχουν άνθρωποι που όταν είναι ερωτευμένοι δε μπορούν να το κρύψουν με τίποτα και ευτυχώς είναι οι περισσότεροι, υπάρχουν κάποιοι που απλά παίζουν και ότι προκύψει και είναι και κάποιοι που δεν ιδρώνει το αυτί τους καν!!!
Όλα ένα παιχνίδι είναι, ας πούμε μια παρτίδα σκάκι, αφού η κάθε κίνηση μετράει, απαιτεί πολύ καλή σκέψη και στρατηγική και πρέπει να είσαι και λίγο γάτα και να παίξεις σωστά, αλλιώς σε πήρε η κατρακύλα! Έτσι δεν είναι?

Το κάθε Ζώδιο, όταν ερωτεύεται, παθαίνει κάτι! Ας δούμε λοιπόν, τι είναι αυτό το κάτι…????



Κριός
Ο τύπος αυτός όταν ερωτευθεί, παθαίνει κάτι παράξενο! Ξυπνάει ο κυνηγός από μέσα του και όσο πιο δύσκολο είναι το θήραμά του, άλλο τόσο τρελαίνεται! Όχι δε θα φανερωθεί, αντιθέτως θα το κρύψει και θα δουλέψει άκρως επιθετικά και ύπουλα! Καταρχήν θα μπει στο φιλικό σου κύκλο, θα σε πλησιάσει όσο χρειάζεται απλά για να τον δεις και εδώ ξεκινάει το παιχνίδι! Βασικά γίνεται ο αόρατος ακόλουθός σου, γνωρίζει τα πάντα ανά πάσα στιγμή και ώρα και τη κατάλληλη στιγμή χτυπάει στο ψαχνό! Εκεί κοπελιά μου το καλό που σου θέλω είναι να αντισταθείς! Μόνο έτσι θα φανερωθεί ο άτακτος Κριός!!

Ταύρος
Εδώ έχουμε τη κλασική ατάκα ..κολλάει η βελόνα! Όταν ερωτευθεί ο τύπος αυτός, είναι πολύ επίμονος και πεισματάρης! Φανερώνεται από τη πρώτη τη στιγμή, δείχνει το ενδιαφέρον του, κάθε μέρα και πιο πολύ, όμως με τρόπο τέτοιο που να μη του έρθει η απόρριψη κατραπακιά..! Ένα βήμα μπρος και ένα πίσω.. Λάου-λάου όμως όχι και τόσο! Αν ακούσει εκείνο το ηρωικό το όχι, φάει δηλαδή χυλόπιτα τότε έρχεται και το τέλος! Εσύ που παίζεις μαζί του, μη σκεφτείς ότι το όχι σου, θα τον ξανάψει! Αντιθέτως γυρίζει πλάτη και φεύγει! Και αν αλλάξεις γνώμη στη πορεία, έπαιξες και έχασες!

Δίδυμος
Ερωτευμένος Δίδυμος! Απίστευτο και όμως αληθινό! Όταν ερωτευθεί ο τύπος αυτός, το κάνει φανερά! Διεκδικεί με πάθος, σου δείχνει να καταλάβεις ότι you are the one! Του αρέσουν τα όχι, αλλά οι γλυκές αρνήσεις! Δε θα κάτσει και να πολύ σκάσει, αφού είναι ο άνεμος ο ίδιος! Σήμερα είναι με εσένα, αύριο με την άλλη! Ο Δίδυμος, ποτέ δε σταματά να ψάχνει την αδερφή ψυχή του! Για αυτό και είναι άκρως περιπετειώδες και πολύ ασταθής! Ποτέ όμως δε κλείνει τις πόρτες και τα παράθυρα! Θα σου δώσει αμέτρητες ευκαιρίες για να σου προσφέρει τον έρωτά του!

Καρκίνος
Εδώ έχουμε ένα πολύ ρομαντικό πλασματάκι! Είναι κάπου στο ενδιάμεσο, θα σου φανερώσει τον έρωτά του, όμως με πολύ διακριτικό τρόπο, που μπορεί ακόμα και να μη το καταλάβεις! Όχι δε θα σου τη πέσει χύμα στο κύμα, δε θα σε κυνηγήσει, απλά με διάφορες πράξεις θα προσπαθήσει να τραβήξει το ευγενικό ενδιαφέρον σου.. Κοιμηθήκαμε εμείς οι extreme οι τύποι!! Αν του αρνηθείς ακόμα και μια πρόταση, τότε εξαφανίσθηκε, όμως σε περιμένει στη γωνία! Το Καρκινάκι, το κρατάει μανιάτικο και μετά θα περιμένει μόνο τη δική σου κίνηση! Αλλιώς by-by..!!

Λέων
Μήπως βλέπετε το Λεωνίδα από τους τριακόσιους! Αν σε ερωτευθεί, θα κάνει τα πάντα για να σε εντυπωσιάσει, είτε με τα λεφτά του, τις βόλτες και τα δώρα, είτε με τη φοβερή αριστοκρατική τη συμπεριφορά του! Θα σε κυνηγήσει, φανερά, όμως με υπερηφάνεια και ζήλο! Αν του κάνεις κόνξες, να είσαι σίγουρη, ότι θα κοιτάει και κάπου αλλού, αφού δεν είναι ο τύπος που θα χάσει και τον ύπνο του! Φεύγει φυσικά, σε κάθε σου άρνηση, με το κεφάλι ψιλά! Αν είσαι ευγενική μαζί του και κάποια στιγμή νιώσει εκείνη τη φλόγα, τότε κάτι μπορεί να γίνει..!!

Παρθένος
Ο τύπος αυτός, δεν υπάρχει περίπτωση να σου δείξει απολύτως τίποτα! Ερωτευμένος, δύσκολο μεν, αλλά όταν συμβαίνει δε το δείχνει με τίποτα! Με διακριτικότητα και πολύ τακτ θα σε φλερτάρει, ίσως σου ζητήσει και εκείνο το ραντεβού σε ένα εστιατόριο, μπορεί η βραδιά να φτάνει στο τέλος της, όμως εσύ ίσως να μη πάρεις χαμπάρι ποτέ τίποτα! Στο χέρι σου είναι να τον παρασύρεις και να τον βάλεις στο κόσμο σου! Αν του αρνηθείς, θα φύγει και ποτέ δε θα κοιτάξει πίσω! Σωστός κατάσκοπος!

Ζυγός
Εδώ έχουμε ένα γλυκό Καζανόβα! Ο ερωτευμένος Ζυγός θα σου το φανερώσει αμέσως, με τα μάτια, τα χαμόγελα, τα αγγίγματα, δε μπορεί θα αρρωστήσει αν κάνει το αντίθετο! Αυτό το αναποφάσιστο πλασματάκι, όταν είναι φουλ στον έρωτα, που λέμε, μεταμορφώνεται σε ένα αποφασιστικό μαχητή! Θα σε βγάλει έξω, θα σε εντυπωσιάσει με τις γνωριμίες του και σίγουρα θα σε μεθύσει, ακόμα και με σαμπανιζέ κρασί! Ε δε νομίζω κοπελιά εσύ εκεί έξω, να του αρνηθείς, μια τέτοια βραδιά..?? Αν του το αρνηθείς, ακόμα και τη τελευταία στιγμή θα προσπαθεί να σου αλλάξει γνώμη, με τα νάζια του.. Είναι καταφερτζής..!!

Σκορπιός
Τι να πούμε για αυτή τη περίπτωση.. Σκιάζομαι μόνο που σκέφτομαι αυτά που πρέπει να γράψω..!! Ο Σκορπιός, είναι ένας Μάγος, με τα όλα του! Το βλέμμα του βαθύ, σκοτεινό συνήθως, επίμονο και είναι άκρως γοητευτικός, που δε του ξεφεύγεις με τίποτα! Ο ερωτευμένος δε, είναι ακαταμάχητος, πολύ εντυπωσιακός και extreme θα έλεγα, αφού κάθε εμπειρία μαζί του μοναδική και αξεπέραστη! Θα ξεκινήσει ύπουλα το παιχνίδι του, όμως θα φανερωθεί τη στιγμή που εκείνος θέλει! Αν τον απορρίψεις, κοπελιά εκεί έξω, τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε! Εννοείται ότι δε σκέφτεσαι καν το θέμα του να γυρίσεις, άλλωστε σε περιμένει τρελή εκδίκηση!! Πα πα πα… ανατρίχιασα..!!

Τοξότης
Είναι ο τύπος που θα στο δείξει αμέσως! Άλλωστε δεν έχει το χρόνο για κρυφτούλι και παιχνιδάκια ανώριμα! Ο ερωτευμένος Τοξότης, θα σε κυνηγήσει, να είσαι σίγουρη και παίζει όπου πηγαίνεις να τον βρίσκεις μπροστά σου! Βέβαια είναι άκρως γοητευτικός, θα μπορούσε να είναι ένας ζιγκολό άνετα, αφού οι ερωτικές περιπέτειες είναι συνήθως αμέτρητες στη ζωή του! Μόνο από αυτό εσύ κοπελιά, έχεις πέσει στα πατώματα! Από την άλλη, αν τον απορρίψεις, τότε σε ξέχασε επιτόπου! Μη μπεις καν στο κόπο, να τον πάρεις τηλέφωνο, πού να το εξηγείς ποια είσαι..

Αιγόκερως
Πολύ εγκρατή σε βρίσκω, τύπε Αιγόκερε και έτσι δε θα πας μπροστά!!!! Δεν εκδηλώνεται εύκολα, ούτε φανερώνεται αφού είναι μαζεμένος και ψυχρός από τη φύση του! Τον νιώθει τον έρωτα ευτυχώς, όμως το κρατάει συνήθως και για τον εαυτό του! Όλα για εκείνον είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής! Αξιοπρεπής και πάντα σοβαρός, θα σε φλερτάρει, όμως με τρόπο που ίσως και να μη το καταλάβεις! Αδερφές ψυχές με το Παρθένο ένα πράγμα! Το χαμόγελο πάντα τον μαρτυρά, είναι τελείως διαφορετικό από τις συνηθισμένες τις φορές! Το όχι, είναι οριστική απάντηση για εκείνον! Αν γυρίσεις πίσω σε εκείνον ξαφνικά, θα σε δεχθεί μόνο για να σε τιμωρήσει με το ίδιο νόμισμα!

Υδροχόος
Είτε είναι ερωτευμένος, είτε όχι, το ίδιο και το αυτό! Δε κάνει απολύτως τίποτα!! Απίστευτο και όμως αληθινό! Δε θα το δείξει καθόλου φανερά, αντιθέτως εσύ που ενδιαφέρεσαι για αυτό το τύπο, θα πρέπει να πάρεις τα ηνία και να του το πεις ξεκάθαρα! Μη σου πω, να του πιάσεις και το χέρι! Ποτέ δε κυνηγά, διεκδικεί περισσότερο με εγκεφαλικό τρόπο και συνήθως τρέχεις εσύ από πίσω του!!! Δυστυχώς είναι ο Βασιλιάς του Κρύου και της Παγωνιάς, για αυτό κοπελιά αν εσύ είσαι ερωτευμένη μαζί του, τρέξε πρώτα να λιώσεις τους πάγους και μετά βλέπουμε…!!!!

Ιχθύες
Είναι συνήθως ο τύπος ο χαλαρός, που εσύ θα κυνηγήσεις από πίσω! Τα φαινόμενα όμως απατούν όταν είναι ερωτευμένος! Στους φίλους του μπορεί να δείχνει ψυχραιμία, όμως δε βλέπει την ώρα να βρεθεί μαζί σου! Είναι πολύ ρομαντικός, όμως και ύπουλος, γιατί θα κάνει τα πάντα για να σε εντυπωσιάσει, ακόμα και σε δέντρο θα ανέβει αν χρειαστεί και θα σου τραγουδήσει και μια μαντινάδα! Αν δε πέσεις και με αυτό, τότε απλά δεν ασχολείται μαζί σου! Θα στο δείξει φανερά, αλλά μόνο σε εσένα τουλάχιστον σε πρώτη φάση! Αν του αρνηθείς και επιστρέψεις, χλιαρά τα πράγματα, κακό του κεφαλιού σου!!

magicfariel

Φωτογραφία από Mimimi9977 από το Pixabay