Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 17/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς πάμε από κέφια? Πέμπτη σήμερα, οι μέρες κυλούν σα το γάργαρο νερό και προχωράμε παρακάτω, δίχως να κοιτάζουμε πίσω και φυσικά δίχως να υπάρχει επιστροφή! Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι όταν
ένα άτομο έχει διπλή προσωπικότητα!


Εντάξει όλοι έχουμε πάνω κάτω, αφού άλλο εαυτό παρουσιάζουμε την ημέρα και άλλο τη νύχτα, αλλά κάποιοι έχουν εμπεδώσει τόσο πολύ το ρόλο του κακού και του καλού, που ειλικρινά απορώ, κάθε πρωί που κοιτάζονται στο καθρέπτη, τι μονολογούν άραγε? Ποιον θα κάνουν να κλάψει από χαρά ή λύπη? Και διχασμένη προσωπικότητα και σχιζοφρενής?? Πρέπει οπωσδήποτε ο άλλος, κάτι να πάθει αλλιώς η ημέρα δε περνάει, έτσι δεν είναι?

Γιατί τα λέω αυτά, υπάρχει ένας τύπος, αρκετά καλά καμουφλαρισμένος, ο οποίος έχει και το όνομα και τη χάρη! Η εικόνα του προφίλ του, θα έλεγα μεταφορική, αφού συμβολίζει κάτι πολύ ελεύθερο, πολύ ανεξάρτητο, πολύ ψυχρό και άκρως μοναχικό! Με έχει προβληματίσει πολύ η περίπτωση αυτή, αφού το μυαλό μου τρέχει κάπου, θα μπορούσε να είναι, όμως ίσως και να παραλογίζομαι, ως συνήθως!
Που λέτε αυτός ο άγνωστος κύριος, έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας! Εκτός του ότι κυκλοφορεί κυρίως νύχτα, του έχουν μεγάλη αδυναμία και οι γυναίκες! Στάζει μέλι το στόμα τους, σε κάθε του ανάρτηση, τόσο μέλι, που ειλικρινά μου έρχεται να ξεράσω! Πού ζούμε? Στην εποχή της παρθενωπής?
Κορίτσια, ξέρετε σε ποιον μιλάτε?? Μη σας ξεγελάει το προφίλ! Στο πιο άτιμο άντρα ever!

Και κάνω μια mini ψυχανάλυση, για να μη τρελαθώ πρωί-πρωί!

Αν είσαι κακός άνθρωπος και κάνεις κακές πράξεις, τότε υπάρχουν δυο δρόμοι να διαλέξεις, το τρίτο τον έφτιαξες εσύ!

Ή συνεχίζεις και καταστρέφεις τις ψυχές των ανθρώπων που σε αγαπούν και σαρώνεις τα πάντα στο πέρασμά σου!

Ή μετανοείς και κάνεις καλό για να επαναφέρεις την ισορροπία και να νιώσεις και εσύ καλύτερα!

Ή φτιάχνεις ένα ψεύτικο προφίλ και μεταμορφώνεσαι σε ένα αγγελούδι, κατάλευκο και στάζεις και εσύ μέλι. Υπερπαραγωγή, όχι αστεία! Συνεχίζεις δηλαδή να ζεις στο κόσμο της υποκρισίας και ψάχνεις εκείνη την αγνότητα, πάλι με λάθος τρόπο!!



Προφανώς κάτι είδα και μου γύρισε το μάτι, αλλά έτσι είναι η ζωή…

Ένα καμουφλάζ, μια εξερεύνηση, ένας γκρεμός ή μια όαση! Όλα παίζουν και τίποτα!!!



Κριός
Οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας! Ότι γίνει και αύριο γιατί στις 19 έρχονται σύννεφα κατάμαυρα και αντί να χαμογελάτε σας βλέπω να φοράτε τα γάντια του μποξ! Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, χαλαρώστε και ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς και περιποίησης! Τι σας λέω τέτοια μέρα.. ? Πάντως πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας, ακόμα και στο γιατρό να πάτε αν χρειάζεται, γιατί πρέπει και εσείς να πάρετε λίγο τα επάνω σας! Χαμογελάστε και ικανοποιήστε όλα σας τα χατίρια!

Ταύρος
Εντάξει σήμερα δε έχετε τα τρελά τα κέφια των προηγούμενων ημερών, θα προτιμήσετε την ησυχία και τη μοναξιά σας! Πάλι κάτι σκέφτεστε, ή κάποιον, ή κάτι μπορεί να συμβεί για να σας θυμίσει μια κατάσταση και θα μελαγχολήσετε κάπως! Ότι και αν σας πω είναι θέμα χρόνο να σας πάρει από κάτω και ένα ταξίδι παρέα με τα γκριζωπά σύννεφα θα το κάνετε..!! Προτιμήστε τη γωνίτσα σας, άλλωστε περισσότερο ανοιξιάτικη θα φαντάζει η ημέρα, για αυτό λίγο ρομανς και δε βλάπτει. Και ας είστε μόνοι..

Δίδυμος
Και πάλι οι φίλοι σας θα σας σώσουν από τις κακοτοπιές που πάντα πηγαίνετε και μπλέκετε! Θα σας ξεσηκώσουν κιόλας, ίσως για μια εκδρομή και σας βλέπω να ξεπαραδιάζεστε τις επόμενες ημέρες πολύ ξαφνικά! Σήμερα ειδικά θα είστε πολύ χαρωποί και πρόσχαροι και θα καταστρώσετε και εκείνο το σχέδιο είτε είναι επαγγελματικό, είτε ερωτικό! Μπορεί και τα δυο, πάντως ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε δε θα είστε μόνοι! Θα υπάρχει και ένα τσούρμο δίπλα σας! Για τρελή υποστήριξη λέμε..!!

Καρκίνος
Σήμερα λοιπόν θα είναι μια δύσκολη ημέρα! Θα παραλογίζεστε κανονικά και κανείς μα κανείς δε θα σας δώσει σημασία! Θα γίνουν διάφορες συζητήσεις, μπορεί να είναι επαγγελματικές, μπορεί προσωπικές, πάντως θα αρχίσετε να μιλάτε, να λέτε τα δικά σας, όμως αυτή τη φορά δε θα έρθει κανείς με το μέρος σας! Κάπου το χάσατε το πράγμα, ή την ουσία, ή ακόμα το ύφος σας θα είναι τέτοιο που από αντίδραση και μόνο κανείς δε θα σας κάνει το χατίρι! Μετρήστε τις κουβέντες σας και να έχετε λογικά επιχειρήματα για να τραβήξετε τη προσοχή τους!

Λέων
Πολύ αισιόδοξους σας βρίσκω, φτου μη σας ματιάσω! Τι έγινε, έτσι ξαφνικά? Σήμερα το μυαλό σας θα πάρει πολλές στροφές, όχι ότι δε παίρνει τις άλλες τις ημέρες, όμως θέλετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε που θα βρείτε και την όρεξη κιόλας! Κανένα εμπόδιο, καμία ανατροπή δε θα σταθούν εμπόδιο, στα νέα σχέδια που κάνετε! Γράψτε τα μόνο σε ένα χαρτί γιατί σίγουρα αύριο θα είναι μια άλλη ημέρα, εντελώς διαφορετική! Έρχονται μπουρίνια, ερωτικά κιόλας!

Παρθένος
Πάλι σας έχουν πιάσει οι παραξενιές σας, κυρίως στον ερωτικό τομέα! Αφού νιώθετε μια χαρά γιατί μπαίνετε πάλι σε μυστήριες διαδικασίες? Θέλετε να ερωτευθείτε? Βγείτε έξω, δείτε κόσμο, εκφραστείτε λίγο πιο ελεύθερα και δίχως ταμπέλες, παρακαλώ πολύ και κάτι μπορεί να προκύψει! Οι δεσμευμένοι ανανεώστε τη σχέση σας, ένα ρομαντικό δείπνο δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! Άλλωστε Πέμπτη σήμερα, όμορφη ημέρα για ρομαντζάδες! Σε καμία περίπτωση δε θα επιλέξετε σεξ για μια νύχτα! Όχι δεν είστε σε τέτοια διάθεση!

Ζυγός
Εσείς μπορεί να είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, όμως ο κόσμος γύρω σας θα σφάζεται κανονικότατα! Εντάξει παρακολουθήστε λίγο, γελάστε λίγο ακόμα, όμως μην εμπλακείτε με τίποτα! Καλύτερα να κάνετε το πυροσβέστη για να πέσουν οι τόνοι και φυσικά να συνεχίσετε την ημέρα σας σχετικά αμέριμνοι! Μη κάνετε το λάθος και ρίξετε λάδι στη φωτιά, θα καείτε ζωντανοί όλοι μαζί και θα καταστραφεί και η ημέρα σας! Διπλωματία και ψυχραιμία πάνω από όλα!

Σκορπιός
Αρκετά με τις καλοσύνες και τις εξυπηρετήσεις στη δουλειά! Από σήμερα, ο καθένας το κομμάτι του, για αυτό άλλωστε υπάρχουν οι τίτλοι και οι αρμοδιότητες! Μην αφήσετε κανέναν να σας εκμεταλλευτεί, επειδή ξέρουν πόσο τελειομανής και ψυχάκηδες είστε, γιατί το έχουν και σίγουρο ότι θα κάνετε τις δουλειές τους! Βάλτε τους στη θέση τους, έχετε τον τρόπο σας εσείς! Εκείνο το κοφτό και άκρως ψυχρό που κόβει και γόνατα, ας πούμε..!! Ο καθένας στο πάγκο του!

Τοξότης
Ο έρωτας είναι έξω από τη πόρτα σας και περιμένει με αγωνία να ρίξει το βέλος του κατά επάνω σας! Μπορεί να το έχει ήδη κάνει, αφού αφήνετε και το παράθυρο ανοιχτό! Πάντως κάποιο άτομο μπαίνει πολύ δυναμικά μέσα στη ζωή σας, μπορεί να έχει ήδη μπει και το μυαλό σας πηγαίνει σε όλα αυτά που αποφεύγατε τόσο καιρό! Αν είστε ερωτευμένοι μη το σκέφτεστε καθόλου το επόμενο βήμα! Ακόμα και μια συγκατοίκηση είναι κάτι πολύ σημαντικό και ωραίο συγχρόνως!

Αιγόκερως
Με πολύ κόσμο σας βρίσκω σήμερα και βαβούρα μεγάλη! Σίγουρα θα τα παίξετε εντελώς και θα σας πρότεινα να μη καλέσετε κανέναν σπίτι σας, γιατί μόνο εκεί θα βρείτε την ησυχία που αποζητάτε! Μη δώσετε σημασία σε λόγια που θα ακούσετε, άλλωστε ο κόσμος δε χρωστάει καλό. Παράξενη η ημέρα σας, πολύ γεμάτη όμως από τα πάντα! Μαζευτείτε νωρίς, κλείστε τα τηλέφωνα και αράξτε με τη ψυχή σας! Ένα καλό πιάτο φαί, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! Μαγειρευτό κιόλας!!

Υδροχόος
Επανέρχεται σιγά-σιγά το ξινό το μουτράκι και θα θυμηθείτε και όλες τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και θα τους βάλετε όλους στη πρίζα, έτσι να τρέξουν λίγο περισσότερο! Θα πρέπει όμως και εσείς να τρέξετε, γιατί τα θέματά σας, προφανώς είναι ομαδικά, που ναι όλα καταλήγουν σε εσάς, αλλά τελικά έτσι είναι η ζωή! Ο πιο δυνατός και ο λιγότερο! Το στόμα σας θα στάζει φαρμάκι σε κάθε χαζή ατάκα που θα ακούσετε ως δικαιολογία, για όλα αυτά! Καλά φταίτε και εσείς! Αυτό ποτέ μη το ξεχνάτε! Βασική λεπτομέρεια, δε λέτε..??

Ιχθύες
Όσο περνούν οι ημέρες, γίνεστε όλο και πιο παιδί! Κάθε μέρα θυμόσαστε και από κάτι που θέλατε να κάνετε και ποτέ δεν είχατε την ευκαιρία, αλλά τώρα μπορείτε! Ξεκινήστε από νωρίς το πρωί, με κάτι λογικό και εφικτό εννοείται, δηλαδή ακόμα και με μια κιθάρα! Φροντίστε μόνο να μη σας ακούσουν.. Θα πρέπει να πιάσετε εκείνα που θα σας κάνουν να ασχοληθείτε εξαρχής μαζί τους! Σα να πηγαίνετε σχολείο! Για τόσο πίσω λέμε.. Βήμα-βήμα και παρέα με το άγνωστο!! Τι παράξενα που σας τα λέω, χα χα ..!!

magicfariel@gmail.com