Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 25/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τρέχουν οι ημέρες, μόνο αυτές όμως, γιατί από δυνάμεις, πάει μας εγκαταλείπουν από λεπτό προς λεπτό και όλα φαίνονται αιώνια.. Πόσο θέλω να αράξω.. πόσο!! Αυτό που θέλω όμως ακόμα περισσότερο, είναι να
ερωτευτώ παράφορα!

Τι σας λέω τώρα.. Ο κόσμος καίγεται στη κυριολεξία και το ξωτικό χτενίζεται.. αλλά είναι καλοκαίρι και δε θα δώσω καμία σημασία.. Θα ρίξω μπόλικη στάχτη στα μάτια και θα προχωρήσω, γιατί πως, να το πω… προτιμώ να πεθάνω ερωτευμένη και ευτυχισμένη, παρά μέσα στη μιζέρια και τη δυστυχία..



Για αυτό συνεχίζω να κυνηγώ το όνειρο και ότι γίνει.. Και επειδή είναι και Παρασκευή, λέω να χαλαρώσουμε ακόμα περισσότερο και να το ρίξουμε στο πιο ερωτικό, πιο άρλεκιν κατάσταση, έτσι να ανέβουν λίγο οι θερμοκρασίες, γιατί και στη τελική ένα hot ΣΚ έρχεται, για αρκετούς μπορώ να πω..

Ωραίο το άγριο και το αχαλίνωτο σεξ, όμως έχω διάθεση για έρωτα.. Γλυκόλογα για αρχή, όχι πολλά όμως, γιατί κολλάνε τα ρημάδια τα σορόπια και εκνευρίζομαι.. έτσι δυο τρεις λεξούλες, για προσάναμμα!!
Προτιμώ τα φιλιά στο λαιμό, παρά οπουδήποτε αλλού… έχω και εγώ τις παραξενιές μου.. προτιμώ τις καυτές ματιές, παρά τις πολύωρες συζητήσεις, που σου στεγνώνουν το στόμα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, τώρα μιλάει η χημεία, η καρδιά, το άγγιγμά σου..

Πρωινά όνειρα, πρωινές σκέψεις, τόσο αγνά, τόσο αθώα, γιατί είναι ακόμα ξημέρωμα. Είναι όλα ήρεμα. Πάει, έφυγε το κακό της νύχτας.. Τώρα ξεκινάει κάτι πιο ρομαντικό.. Ένα γλυκό, καλοκαιρινό πρωινό.. μμμμμμμμ πόσο λατρεύω..!!

Καλό ΣΚ σε όλους!!!


Κριός
Σήμερα θα νυχτοπερπατήσετε! Ετοιμαστείτε για έξοδο, για αυτό μη φάτε όλη σας την ημέρα στη δουλειά! Φύγετε νωρίς, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και εννοείται ότι πρέπει να ντυθείτε πολύ σέξι και να είστε γοητευτικοί όπως πάντα! Ο έρωτας σας περιτριγυρίζει να το ξέρετε, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι! Τώρα απιστία θα είναι αυτή? Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας? Θα αγαπήσετε ξανά το ταίρι σας? Η νεκροψία θα δείξει..!!

Ταύρος
Ότι και αν σας συμβαίνει, το μυαλό σας πηγαίνει κατευθείαν στο κακό! Δεν είναι τα πράγματα πάντα έτσι όπως φαίνονται! Εντάξει υπάρχουν οι καλές οι στιγμές και οι κακές, όμως κάθε αλλαγή δε σημαίνει και την απόλυτη καταστροφή! Καλά θα κάνετε να αποβάλετε την αρνητική ενέργεια από πάνω σας και να ακολουθήσετε τα σημάδια. Λίγη πίστη δε βλάπτει και λίγη αισιοδοξία συγχρόνως! Τα φαινόμενα απατούν. Κρατήστε αυτό για σήμερα!

Δίδυμος
Μέρα που το νευρικό σας σύστημα θα ταραχθεί αρκετά! Πάλι με τα λεφτά ασχολείστε, από τη μια δε σας φτάνουν, από την άλλη απορείτε πού πήγαν και το κερασάκι στη τούρτα θα είναι η κριτική των φίλων σας! Αν τους έχετε δώσει το δικαίωμα, τότε καλά θα κάνετε να μη νευριάζετε, βέβαια ας σταματήσετε τη συζήτηση γιατί το κακό πάει έγινε! Πού πήγαν τα λεφτά, οεο?? Συμμαζευτείτε, γιατί ναι μεν, αλλά! Μήπως να ακυρώνατε εκείνο το ταξιδάκι??

Καρκίνος
Σήμερα θα παίξετε ξύλο κανονικό! Τυφώνας, πάνω από το κεφάλι σας, από νωρίς το πρωί, ως αργά το βράδυ! Νεύρα, τσακωμοί, γκρίνιες, εντάσεις και το πατίνι της Χάιδως, που λέμε, για τόσο πολύ! Αυτό μπορεί να συμβεί κυρίως στη δουλειά, με συνεργάτες, με ανθρώπους που ίσως να μη σας έχουν ξανά δει έτσι! Μπορεί όμως και σε προσωπικό επίπεδο, αφού η επιρροή είναι μια! Κολασμένη!!

Λέων
Κάποιος θα σας ξελασπώσει πάλι, στα πολύ ξαφνικά! Θα αφορά κυρίως το σπίτι σας, ένα λογαριασμό, κάτι που αφορά το χρήμα και τη περιουσία σας, πάντως! Μια απρόσμενη βοήθεια, ένα χέρι πολύ χρυσό θα έλεγα, για αυτό και η χαρά σας, θα φτάσει ως εκεί πάνω! Ελπίζω να ανοίξετε τα ματάκια σας και να δείτε την ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί γιατί αν χαθεί, τότε πάλι από την αρχή! Ο Δίας δε περιμένει να ξυπνήσετε! Προσφέρει και πάει παρακάτω!

Παρθένος
Κάτι θα μάθετε για ένα φίλο σας ή μια φίλη σας και θα πέσετε από τα σύννεφα κανονικά! Ένα μυστικό, που θα σας ανοίξει τα μάτια, σίγουρα θα σας πληγώσει και δε ξέρω κατά πόσο θα είστε ήρεμοι για να αντιμετωπίσετε κάτι τέτοιο! Δε ξέρω τι θα αφορά, πάντως η εμπιστοσύνη σας θα κλονιστεί και η ψυχραιμία θα χαθεί σε όλες τις περιπτώσεις! Με τις φωνές δε βγαίνει κάτι. Λίγα λόγια και καλά, κάνουν μεγαλύτερη ζημιά..!!

Ζυγός
Πολύ δύσκολη ημέρα σας ξημέρωσε, για αυτό το νου σας! Ανατροπές, καταστάσεις απρόβλεπτες και ο χαμός ο ίδιος! Πάρτε βαθιές ανάσες, ψυχραιμία πάνω από όλα και κοιτάξτε να βοηθήσετε όσο μπορείτε, για να λυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα! Είναι η τελευταία ημέρα του Άρη στο ζώδιό σας, για αυτό θα δώσει ρέστα πριν φύγει! Αύριο θα είναι μια φοβερή ημέρα, αρκεί σήμερα να το παλέψετε σωστά το θέμα σας!

Σκορπιός
Ναι θα συμβούν διάφορα κουλά σήμερα, που δε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία! Μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε πιο ψύχραιμα και με τη λογική που τη διαθέτετε με το τσουβάλι! Απομακρυνθείτε από απαισιόδοξους ανθρώπους, το μόνο που δε χρειάζεστε τώρα είναι να σας φορτώσουν με τα δικά τους τα βάσανα! Η ημέρα από μόνη της είναι χαρωπή, αρκεί να κινηθείτε σωστά και έξυπνα! Μέχρι και τις 27 πετάει η ομάδα!! Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία!!

Τοξότης
Καλά να περιμένετε σήμερα να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας? Να σας το πω τόσο απλά? Τη συνάντηση θα την κάνετε ο κόσμος να χαλάσει! Θα είναι τυχαία, με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν? Θα προκύψει μια νέα γνωριμία? Πάντως θα νιώσετε ένα σκίρτημα εκεί μέσα στη καρδιά και θα αγαπήσετε ξανά, έστω για μερικές ώρες! Ντυθείτε ωραία, τονίστε τα σημεία σας, ας είστε έτοιμοι για όλα, γιατί ακόμα και ένα άγριο σεξάκι, δε θα σας χάλαγε καθόλου!!

Αιγόκερως
Σήμερα θα μάθετε κάτι και θα σας πέσουν τα αυτιά! Όχι δεν είναι καλή ημέρα για εσάς, αφού θα κλονιστείτε κανονικά! Τρομάζω που σας το λέω, δε μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε να είναι αυτό, πάντως η είδηση αυτή, θα σας ανατρέψει όλο το πρόγραμμα, τη ζωή σας, ακόμα και το ψυχικό σας τον κόσμο! Μπορεί να είναι επαγγελματικό το ζήτημα, μπορεί και προσωπικό! Για να δούμε..

Υδροχόος
Μέρα που θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας! Χαμογελάστε, πείτε αστεία, συναναστραφείτε με τον κόσμο, δείξτε ότι και εσείς άνθρωπος είστε με ανάγκες και αδυναμίες! Πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο αγαπητοί, γιατί αυτό είναι που χρειάζεστε περισσότερο και μετά όλα τα άλλα! Ξεπεράστε κακίες και άγχη και εντάξει σας επιτρέπω να γίνετε ακόμα και ένα ατίθασο παιδί, αρκεί πάντα φυσικά να είστε ο εαυτό σας! Πειραχτήρι σωστό σας βρίσκω, θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας, δε θα αντέξετε!!

Ιχθύες
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε και άκρως δημιουργική! Είστε και λίγο ζαβά, ας πούμε σήμερα που όλοι κλείνουν τους διακόπτες, εσείς τους ανοίγετε! Μέσα στη χαρά και την αισιοδοξία, θα ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει πάρα πολύ. Αν αφορά ένα κομμάτι της δουλειάς σας, φροντίστε να το δείξετε, ακόμα κα να παινέσετε τον εαυτό σας, γιατί έτσι θα σας προσέξουν ακόμα περισσότερο! Προσοχή όμως στα καλάμια.. Δε χρειάζεται να ξεφύγετε..

magicfariel@gmail.com