Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 18/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κράτησε αιώνια, η εβδομάδα αυτή, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αφιερώσω το ΣΚ μου στον ύπνο, που τόσο πολύ μου αρέσει! Τις ημέρες αυτές, πραγματικά θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια και τον αυστηρό πατέρα μου, γιατί
τελικά κάθε τέτοια εποχή, βρίσκουν τρόπο οι γονείς, να εκβιάζουν τα παιδιά τους! Τι εννοώ..? 



Δουλειές και κυρίως αγγαροδουλειές!

Θέλει το γκαζόν κούρεμα? Ο κήπος καθάρισμα? Το αυτοκίνητο, πλύσιμο? Τα κάγκελα βάψιμο?

Τι άλλο θα θυμηθεί ο κάθε ταλαίπωρος γονιός, να επιβάλει στο παιδί του, έτσι επειδή είναι περίοδος διακοπών?

Προσωπικά ως κόρη στρατιωτικού, δε πέρασα και πολύ ευχάριστα, αφού είχαμε εγερτήριο 08:00 το πρωί, έμπαινε μέσα και άνοιγε τα παντζούρια! Η ατάκα η κλασική, «..εδώ δεν είμαστε ξενοδοχείο..»! Πόσο με εκνεύριζε, ήθελα να επιτεθώ κανονικά!
Βέβαια αυτή η τακτική, με έκανε να μη μπορώ να κοιμηθώ ως αργά, μεγάλο παράπονο πλέον, αφού ξυπνάω πριν τις κότες για να τους κάνω παρέα, ένα πράγμα!

Είχαμε όμως ως παιδιά ένα στόχο! Μια βόλτα, ένα ποδήλατο, τα κλασικά παπούτσια, ένα φόρεμα, μια κούκλα, κάτι! Προτιμούσα τα πατίνια, που ακόμα μου αρέσουν και δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε μια πίστα, έτσι να γουστάρουμε! Κάποτε υπήρχε στο Κεφαλάρι, αλλά ήταν τόσο μικρή και τόσο χαζή, μπροστά στις πίστες που πήγαινα μια φορά και ένα καιρό στην Αμερική, που τα παράτησα! Η ταχύτητα και η σβούρα, έχουν σημασία και όχι το καμάκι!!!

Πού θέλω να καταλήξω?

Η δική μου η γενιά, ήταν υπερ δραστήρια! Αν δε πέφταμε, να χτυπήσουμε, να γεμίσουμε με αίματα, δε γυρνούσαμε στο σπίτι! Η δε καρέκλα δε με κρατούσε με τίποτα! Ακόμα δε με κρατάει, αλλά πλέον το αντιμετωπίζω αλλιώς!!!

Τα σημερινά νέα παιδιά, κοιμούνται όρθια! Υπερφορτωμένα με ένα σκασμό μαθήματα, με υποχρεώσεις και άγχη των ενηλίκων και κλεισμένα μέσα μπροστά από μια οθόνη! Μέχρι να σηκώσουν το ένα χέρι, σάπισε το άλλο! Απίστευτο?? Δηλαδή όταν φτάσουν 60 χρονών, νομίζω θα έρθει και το τέλος!!
Και αναρωτιέμαι, τι κίνητρο χρειάζονται αυτά τα παιδιά για να ξυπνήσουν, να πιάσουν τη ζωή από τα μαλλιά και να τη ρουφήξουν?? Τι είναι αυτό που θα τους δώσει ξανά την όρεξη για το παιχνίδι?? Η ζωή φεύγει, οι ημέρες δεν επιστρέφουν και η παιδική αθωότητα, είναι πολύ μοναδική και ξεχωριστή, για να τη προσπεράσει κανείς..
Δώστε στόχους, κίνητρα, θέστε λογικά επιχειρήματα και αφήστε το κάθε παιδί να πράξει αναλόγως! Η καταπίεση, φέρνει πάντα αντίθετα αποτελέσματα στη πορεία. Όταν όμως υπάρχει η λογική, τότε η φάση αυτή γίνεται εμπειρία, ένα πολύ σημαντικό μάθημα ζωής!!

Και τώρα θάλασσα… έτσι και παιχνίδι???

Καλό ΣΚ σε όλους!


Κριός
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, για αυτό ντυθείτε ωραία, φορέστε τα αρώματά σας και αφιερώστε χρόνο σε εσάς και στο σύντροφό σας! Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχετε αφήσει πίσω, είτε επειδή οι δουλειές δε σας αφήνουν χρόνο, είτε γιατί η καθημερινότητα σας έχει παρασύρει κανονικά! Μέρα ωραία, για να πάτε μια βόλτα, να μιλήσετε γλυκά, να κάνετε εκείνες τις ρομαντζάδες, που ναι μεν δεν είναι του χαρακτήρα σας, αλλά να που θα προκύψει και αυτό.. Χαλαρώστε όσο μπορείτε περισσότερο!

Ταύρος
Ο Έρωτας είναι πολύ κοντά σας! Μια ανάσα που λέμε! Κάποιο άτομο σας βλέπει πολύ διαφορετικά και εσείς δεν έχετε πάρει χαμπάρι, ή κάνετε τα στραβά τα μάτια! Δε ξέρω τι συμβαίνει, όμως ίσως να υπάρξει και μια συνάντηση, έτσι πολύ ξαφνική και να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας! Το σίγουρο είναι ότι η ημέρα σας κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, που θα συγκλονιστεί όλο σας το είναι!!

Δίδυμος
Πετάει η ομάδα κανονικότατα! Έχετε πάρει πολύ τα επάνω σας, είστε πιο όμορφοι και λαμπεροί από ποτέ και νομίζω πάλι η μυτούλα ύψωσε, δε λέτε..?? Καλά κάνετε σας χρειάζεται λίγο ύφος, λίγο μυστήριο, έτσι για να γίνει το παιχνίδι σωστά, αφού σε όλους τους τομείς, τα πηγαίνετε μια χαρά, άσχετα αν προκύπτουν εμπόδια και μερικές φορές αναποδιές! Αν το παίξετε σωστά και ο έρωτας θα έρθει μπουσουλώντας και περισσότερα λεφτά θα βγάλετε! Το νου σας..

Καρκίνος
Λοιπόν σας βρίσκω πάλι στο κομμωτήριο πρωί-πρωί, θα τη κάνετε την αλλαγή στο μαλλί και θα μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό! Τώρα για εσάς τους άντρες, δε πιστεύω να χτυπήσετε καμιά ανταύγεια, γιατί νομίζω πως το σκέφτεστε λίγο έντονα! Νιώθετε πολύ καλύτερα και επιτέλους θα πείτε και μια γλυκιά κουβέντα στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά! Φτιάχνουν οι σχέσεις σας, πολύ σημαντικό αυτό!

Λέων
Πάλι θα αρχίσετε να σκέφτεστε διάφορα κουλά για τη σχέση σας και για την αγάπη που δίνετε και δε παίρνετε πίσω! Εντάξει δε γίνεται όλες οι σχέσεις να είναι αμοιβαίες, όμως ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί! Ακόμα και ελεύθεροι να είστε μη μπλέκεται σε καταστάσεις μονόπλευρες, έτσι απλά για να ικανοποιήσετε το εγώ σας! Συγκρατηθείτε λίγο, δε κάνει κακό!

Παρθένος
Καιρός να ξανά μπείτε στις παρέες σας και να το ρίξετε λίγο στη διασκέδαση! Το να κλείνεστε σπίτι καλοκαιριάτικο, δεν έχει καμία έννοια, ενώ θα μπορούσατε να κάνετε κάτι το διαφορετικό! Φίλοι σας ξεσηκώνουν ευχάριστα και καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε και όπου σας βγάλει! Δε χρειάζεται συνέχεια να είστε on schedule που λέμε, τα απρόοπτα πάντα είναι και τα καλύτερα!

Ζυγός
Αγαπητά μου δε ξέρω πώς να σας το πω αλλά σήμερα θα παίξετε λίγο επικίνδυνα και σέξι! Κάτι κάνατε, ή με κάτι ασχολείστε που έχετε τόση μεγάλη μαεστρία, που όλο και κάποιο άτομο θα σας τσιγκλήσει ερωτικά! Σίγουρα θα απαγορεύεται κάθε επαφή πέρα της επαγγελματικής και αυτό θα ανάψει τα αίματα πολύ περισσότερο! Προσέξτε τι πάτε να κάνετε και με ποιο άτομο, γιατί μετά θα καείτε στη πυρρά κανονικά!!

Σκορπιός
Πολύ τα επάνω σας έχετε πάρει και μπράβο σας καιρός ήταν! Κρατάει μέρες το χαμόγελο αυτό, αφού τώρα πια μπήκε το νερό στο αυλάκι, εκμεταλλευτήκατε τη κάθε στιγμή και λεπτό που πέρασαν και τώρα πια έχετε και άλλον αέρα! Προχωράτε ακάθεκτα στα νέα σας σχέδια και τίποτα και κανείς δε μπορούν να σας σταματήσουν πια!

Τοξότης
Και λεφτά και έρωτας? Μα ποιοι είστε εσείς? Όλα τα καλά έρχονται για εσάς σήμερα, για αυτό να είστε έτοιμοι! Να ξεκινήσουμε από τα λεφτά πρώτα! Μια συνεργασία, θα σας προσφέρει κάτι σα μπόνους, που θα είναι πολύ άμεσο κιόλας! Από την άλλη ο έρωτας, φέρνει την επικοινωνία με ένα άτομο που ίσως να μη τα έχετε ξανά πει, όμως θα γίνει εντός της ημέρας! Καιρός να λάβετε κάποιες απαντήσεις..

Αιγόκερως
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, μέσα στα χαμόγελα και τη χαρά θα είστε! Ορεξάτοι να κάνετε πολλά πράγματα, κυρίως για τον εαυτό σας! Δε χρειάζεται συνέχεια να κρατάτε τα μπόσικα, για αυτό αφήστε τους άλλους να κάνουν κουμάντο έτσι για να γελάσετε λίγο.. Ασχοληθείτε με το ταίρι σας και την ερωτική σας τη ζωή! Σας λέω εν ολίγοις, να κάνετε σεξ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σας έρθει! Όχι δε σας λέω να απιστήσετε.. χα χα !! Εκμεταλλευτείτε τη μαγεία που σας προσφέρετε, τόσο απλά!

Υδροχόος
Ο έρωτας σας χτυπάει κατά κούτελα θα έλεγα και δε θα μπορέσετε ούτε να το κρύψετε, ούτε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας! Δε ξέρω, τι εννοεί ο ποιητής, πάντως αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας αρέσει, θα του το δείξτε με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο και θα εκπλαγείτε ακόμα και εσείς με τον εαυτό σας! Πολύ δυνατή η ημέρα σας, από όλες τις απόψεις, ακόμα και τα επαγγελματικά σας, βρίσκονται σε ανοδική πορεία..!!!

Ιχθύες
Πολύ χαρωποί και ευδιάθετοι είστε σήμερα! Τι έγινε? Κάνατε σεξ εχθές το βράδυ ή ετοιμάζεστε για ταξιδάκι? Πάντως όλα τα νιώθετε έντονα μέσα σας και την επιθυμία για λίγη περιπέτεια και να εκφραστείτε λίγο πιο ελεύθερα και να κάνετε εκεί τις ζουζουνιές σας! Εσείς οι δημιουργικοί τύποι, εκφραστείτε αναλόγως και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα! Κάτι καλό έρχεται, πολύ καλό που ίσως να σας φέρει και το χρήμα, που τόσο λαχταράτε..!!

magicfariel@gmail.com