Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ο Δίας στο Λέων, στις 16/07 και πώς θα επηρεάσει τα Ζώδια, by F’Ariel!

Λιονταράκια, έφτασε και η εποχή σας! Μη σας ακούσω να παραπονιέστε, θα σας μαλώσω! Ο Δίας στο ζώδιό σας! Τι χαρά και ευτυχία, έχετε να νιώσετε, δε το φαντάζεστε! Είναι όντως ο πιο τυχερός πλανήτης και κάθε φορά που
επισκέπτεται ένα ζώδιο, συμβαίνουν θαύματα! Υπόψη ότι θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για 1 χρόνο περίπου!!

Το θαύμα όμως είστε εσείς τα ίδια, ναι σε εσάς, μιλώ, γιατί από μόνοι σας είστε φοβερά άτομα! Το ξέρετε αυτό? Αισιόδοξα, χαρωπά, χαμογελαστά, μέσα στη τρελή τη χαρά από μόνοι σας! Συνεπώς καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί? Ένας τρελός και πολύ γλυκός πανικός, που θα παρασύρει ευχάριστα όλα τα ζώδια, ευτυχώς!

Ο έρωτας και το χιούμορ είναι τα στοιχεία σας, για αυτό βάλτε τα δυνατά σας, να εντυπωσιάσετε ή τον ήδη σύντροφό σας, ή το μελλοντικό! Ότι θέλει πραγματικά η ψυχή σας, θα συμβεί! Σημασία δεν έχει ποιος είναι ο καλύτερος ή ποιος θα βγει ο νικητής, αλλά τι αληθινά επιθυμεί η καρδιά σας!

Ας δούμε λοιπόν, η επίσκεψη αυτή του Δία στο Λέοντα, τι φέρει στη ζωή μας!


Κριός
Κρατηθείτε γερά στη θέση σας, γιατί απογειωνόσαστε κανονικά! Έφτασε επιτέλους η εποχή που θα κοιτάξετε τον εαυτό σας και θα φροντίσετε να τον ικανοποιήσετε σε όλο του το είναι! Ο Έρωτας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ζωντανεύετε ξανά και ίσως κάνετε και ένα παιδί! Πάντως ένας γάμος έρχεται ολοταχώς και βελτιώνεται η ζωή σας, στο μέγιστο! Μπορεί να αλλάξετε ακόμα και δουλειά, πάντως μη φοβηθείτε να ρισκάρετε! Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σε ότι προσπαθήσετε πολύ με τη ψυχή σας!

Ταύρος
Εσείς θα θελήσετε να τραβήξετε όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας και θα τα καταφέρετε! Βέβαια, θα πρέπει να το αξίζετε και να έχετε κάτι δημιουργικό και πρωτότυπο να δείξετε, για να ανταμειφτείτε και αναλόγως! Θα σας δώσουν τη προσοχή που αποζητάτε καιρό τώρα, όμως θα πρέπει να το διαχειριστείτε σωστά! Δηλαδή να παραμείνετε απλοί, ανθρώπινοι και αγαπητοί και να μη καβαλήσετε κάποιο καλάμι, ας πούμε! Θα ενθουσιαστείτε τόσο, που μπορεί να μπερδέψετε τα μπούτια σας! Πάνω από όλα το νου σας..!!

Δίδυμος
Αχ μυαλό δε βάζετε με τίποτα, αλλά να που θα έρθει η τύχη και λίγο προς το μέρος σας! Καταρχήν θα τα ξανά βρείτε με την οικογένειά σας! Οι παρεξηγήσεις πάει πέρασαν! Στον επόμενο τόνο έρχεται εκείνος ο έρωτας, ο οποίος θα συμβεί σε ανύποπτο χρόνο, μέσα σε ένα κύκλο, που ίσως και να μην τον έχετε και σε ιδιαίτερη εκτίμηση! Πάντως έρχεται κάτι πιο μόνιμο, πιο σταθερό και αρκετά ουσιαστικό θα έλεγα! Υπομονή & Ψυχραιμία πάνω από όλα! Θα πάρετε επιτέλους εκείνη την απόφαση, να πάρετε ένα πτυχίο που το είχατε αφήσει στη μέση, δόξα να έχει και θα την αλλάξετε τη ζωή σας, σύντομα! Τα ταξίδια όμως ταξίδια! Χα χα ..

Καρκίνος
Το ότι έφυγε από εσάς ο Δίας, δε σημαίνει και κάτι κακό! Αντιθέτως τώρα πλέον γνωρίζετε τι θέλετε από τη ζωή σας, πώς το θέλετε και γιατί! Πήρατε σίγουρα κάποια μαθήματα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και τώρα θα φτάσει η στιγμή, να βάλετε μπροστά τα νέα σας σχέδια και να τα κάνετε επιτέλους πραγματικότητα! Το σημαντικότερο είναι να το θέλετε αληθινά και για κανέναν άλλον λόγο! Κινηθείτε με χαμηλό προφίλ, αφήστε τα φώτα να τα πάρει το Λιοντάρι! Δε χρειάζεται ούτε πρώτο μέτωπο να είστε, ούτε να φαίνεστε βασικά, αφού μπορείτε και με άλλους τρόπους να δημιουργήσετε τα καλύτερα!!

Λέων
Να τα ξανά πούμε, μπας και τα εμπεδώσετε? Χαρά και ευτυχία σας χτυπούν τη πόρτα και σας αλλάζουν τη ζωή προς το καλύτερο εννοείται! Θα νιώσετε πιο ζωντανοί από ποτέ, αισιόδοξοι και έτοιμοι να φτιάξετε τα πάντα γύρω σας! Η διάθεση σίγουρα θα είναι να μοιράσετε όλα αυτά τα συναισθήματα στους τριγύρω σας, αφού ο ενθουσιασμός σας είναι συνήθως ανεξέλεγκτος! Θα απελευθερωθείτε από ιδέες περασμένων ετών και επιτέλους η πρόοδος και η εξέλιξη θα ηγηθούν! Τα αλλάζετε όλα! Αρκεί να είστε εσείς ευτυχισμένοι!

Παρθένος
Η τύχη χτυπάει και τη δική σας τη πόρτα όμως με παράξενο τρόπο, ως συνήθως! Εσείς μπορεί να μη κάνετε τίποτα απολύτως για αυτό, όμως υπάρχει ένα καλό ξωτικό δίπλα σας, τριγύρω σας που πριν πέσετε στο γκρεμό, πάντα θα σας σώζει! Τα μαγικά του Δια, θα σας κάνουν πιο συναισθηματικούς, πιο ανθρώπινους και θα θελήσετε να προσφέρετε περισσότερα στους δικούς σας ανθρώπους από ότι συνήθως κάνετε! Αυτό και μόνο, θα σας κάνει πολύ καλό στο ψυχικό σας κόσμο! Μη φοβηθείτε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας! Μιλήστε για αυτά, θα νιώσετε ανακούφιση μεγάλη!!

Ζυγός
Επιτέλους καταλαβαίνετε ότι με το ύφος και το στυλάκι, μόνο αντιπάθειες μπορείτε να αποκτήσετε παρά φίλους καλούς! Αλλάζετε εντελώς, γίνεστε πιο αγαπητοί και επιστρέφετε σε ανθρώπους, που μια φορά και ένα καιρό είχατε περάσει πολύ ωραία! Ακόμα και ένα νέο φίλο αποκτάτε, μια δυνατή φιλία, που μπορεί να εξελιχθεί και σε έρωτα μεγάλο, αν τα φύλα είναι αντίθετα! Εδώ προσοχή μεγάλη, παρακαλώ πολύ! Ακόμα και τα επαγγελματικά σας φτιάχνουν, οι σχέσεις σας ανανεώνονται και πλέον κινείστε σε άλλο επίπεδο! Εντάξει θα έρθει και το χρήμα, όμως δυστυχώς με το σταγονόμετρο! Κάτι είναι και αυτό!

Σκορπιός
Χρυσά μου τι να σας πω? Να μιλήσω για ευτυχία? Λάθος μεγάλο! Για σκοτάδια? Να μια μεγάλη αλήθεια! Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, νιώθετε πως είστε έτοιμοι, αρκετά μπορούν να πραγματοποιηθούν, όμως εκεί που θα είναι όλα τέλεια και θα το ανακοινώνετε από εδώ και εκεί, εκεί θα τσακίζει και το πράγμα, με αποτέλεσμα να εκτίθεστε! Μη βιάζεστε λοιπόν, να διαδίδετε φήμες για το άτομο σας, που στο τέλος είναι αναληθές! Κρατήστε τα φύλλα σας κλειστά μέχρι να είστε απολύτως σίγουροι για την επιτυχία! Να είστε προσγειωμένοι, συγκεντρωμένοι και μη φοβάστε να κάνετε πράγματα που παλιά αποφεύγατε! Όλα αλλάζουν στη ζωή αυτή!!

Τοξότης
Καλά φτιάξτε βαλίτσα φεύγετε! Αλλάζετε χώρα, δε ξέρω τι θα σας πιάσει ακριβώς, πάντως ο εξερευνητής ξυπνάει από μέσα σας και θα θελήσετε να κάνετε πράγματα που ως τώρα ήταν απλά μια σκέψη! Δε ξέρω τι σημαίνουν όλα αυτά, πάντως η πρόοδος και η βελτίωση της ζωής σας, τουλάχιστον της πνευματικής, θα υπάρξουν και θα παίξουν και καθοριστικό ρόλο μάλιστα! Ένα ταξίδι μακρινό σε μια χώρα με διαφορετική κουλτούρα θα σας δώσει το ερέθισμα να γράψετε ένα βιβλίο ή ακόμα και να γυρίσετε ένα ντοκιμαντέρ! Καταλάβατε, έτσι???

Αιγόκερως
Γλυκά μου το χρήμα έρχεται ολοταχώς και κατά επάνω σας! Οι επιλογές σας, οι κινήσεις σας, ακόμα και κάτι κληρονομικά, θα σας γεμίσουν τις τσέπες από τη μια στιγμή στην άλλη! Μπορεί να αποφασίσετε να συνεργαστείτε με κάποιον, έτσι ως χόμπι, ακόμα και εκεί θα υπάρξει μια ξαφνική πρόοδος και ένα έξτρα εισόδημα! Για βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας, για να πετύχετε τους στόχους που θα βάλετε! Συνεργαστείτε με τον κόσμο και μη τους κάνετε αντιπάλους! Άλλωστε για ένα κοινό σκοπό δε δουλεύετε?

Υδροχόος
Επιτέλους θα ανοίξετε τις αγκαλιές σας και θα χωρέστε μέσα τον κόσμο που τόσο καιρό σας αγαπά και σας στηρίζει! Θα γίνετε συναισθηματικοί, φιλικοί και αγαπητοί ξανά, αρκεί να κάνετε εσείς τη σωστή προσέγγιση αυτή τη φορά! Μη τα περιμένετε συνεχώς όλα από τους άλλους! Τα κουλά δε θα λείψουν κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, αφού κάποιοι θα σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια και στη πορεία θα σας αφήσουν ξεκρέμαστους! Προσπεράσετε τους και φροντίστε τους δικούς σας ανθρώπους, τη δική σας ομάδα και πάνω από όλα μη πτοείστε! Ερωτικά τώρα, κάποιοι παίρνετε την απόφαση να συζήσετε και κάποιοι δείχνετε το πράσινο το φως, σε ένα άτομο, έτσι για να μπει στη ζωή σας γλυκά..

Ιχθύες
Εσείς ονειροπαρμένα μου πλασματάκια, έχετε ανοίξει παντού τρύπες! Κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, αφού η φαντασία σας προτρέχει της πραγματικότητας και θα πρέπει να τα φέρετε όλα σε ένα σημείο σχετικά ισορροπημένο! Το φοβερό δε της υπόθεσης είναι ότι θα γίνετε πιο καλοί και πιο ανθρώπινοι με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε καθημερινά! Κάποιους θα τους ανταμείψετε όπως τους αξίζει γιατί έτσι θα τους δείξετε κατά πόσο τους εκτιμάτε! Αν δεν έχετε αυτή την ιδιότητα, τότε θα προσφέρετε κάτι πολύ απλόχερα, δίχως απώτερο σκοπό και θα βγει κάτι πολύ καλό για εσάς! Μια γαλήνη απίστευτη! Η παχυσαρκία θα σας απασχολήσει αρκετά αφού το άγχος, σας φουσκώνει και τρώτε κιόλας! Να λέμε την αλήθεια.. Προσοχή μεγάλη!

magicfariel@gmail.com