Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ζώδια & Καλοκαιρινοί Έρωτες.. Τι λες, φέτος θα είναι η σειρά σου, by F’Ariel!

Κάθε καλοκαίρι, πριν τις διακοπές, αναρωτιόμαστε αν θα γνωρίσουμε τον έρωτα της ζωής μας και φυσικά αν ναι, αν θα παραμείνει κιόλας, ως τις
κρύες ημέρες του χειμώνα!

Οι ταινίες φταίνε για τη συγκεκριμένη ταμπέλα, γιατί όταν βλέπεις, τόσες πολλές μαζεμένες σε νεαρή ηλικία, περιμένεις κιόλας, κάτι να σου βγει αληθινό!!


Ο έρωτας βρίσκεται σε όλες τις εποχές, ανεξάρτητα αν συνέχεια κρύβεται πίσω από ένα θάμνο, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση!

Ναι το καλοκαίρι είναι αλήθεια, ότι απελευθερωνόμαστε λίγο παραπάνω, ξεχνάμε τα βάσανά μας, παρασυρόμαστε λίγο από τον ήλιο, λίγο από τη θάλασσα και πολύ από το ποτό και οι θερμοκρασίες στα ύψη! Βασικά το ένστικτο δουλεύει φουλ και ο κυνηγός ξυπνάει για τα καλά από μέσα μας!!

Η αλήθεια είναι τα καλοκαίρια μου τα θυμάμαι σχεδόν όλα, ήταν ανέμελα και φουλ στον έρωτα και τη καψούρα! Πάντα ήμουν ελεύθερη, δύσκολη η περίπτωσή μου και πάντα λίγες μέρες πριν τελειώσουν οι διακοπές μου, γινόταν η γνωριμία.. πάλι καλά, από το τίποτα, κάτι είναι και αυτό.. Αιώνες τώρα, αλλού του μυαλό, αλλού η ψυχή, αλλού το σώμα μου..

Ακόμα και αυτό το θέμα έχει να κάνει με τα ζώδια και το άστρο του καθενός!!

Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι ερωτιάρηδες της παρέας, οι τύποι που ο κόσμος να χαλάσει, το γκομενάκι θα το βγάλουν, μη μιλήσω στο πληθυντικό τώρα..


Ταύρος
Αν και μαζεμένο το ζώδιο αυτό, στις διακοπές αλλάζει λίγο όψη! Το ματάκι παίζει περισσότερο και σίγουρα θα βρεθεί το άτομο που θα το τραβήξει λίγο περισσότερο! Δε κάνει εύκολα τη πρώτη κίνηση, όμως θα βρει τον τρόπο, μέσα από μια κοινή παρέα ας πούμε, να κάνει τη προσέγγιση! Ο Ταύρος, θα ασχοληθεί με μια και μοναδική περίπτωση, πάντα με το όνειρο ότι θα κρατήσει και μετά τις διακοπές, άσχετα εάν δε συμβαίνει αυτό σχεδόν ποτέ!

Δίδυμος
Ο άστατος της παρέας, δε γινόταν να λείψει από τους καλοκαιρινούς τους έρωτες! Το φλερτ πηγαίνει σύννεφο, οι πονηρές οι ματιές, τα χαμόγελα και όλο στο μπούρου-μπούρου είναι ο φοβερός ο Δίδυμος! Δε μαζεύεται με τίποτα και όσο καλοκαιριάζει άλλο τόσο εκστασιάζεται και ψάχνει για εκείνο το άτομο που θα κάνει τη μεγαλύτερη και τη πιο αξέχαστη τρέλα! Δε του φαίνεται και τόσο, αλλά το δαιμόνιο μυαλό του, ποτέ δε σταματά το παιχνίδι του έρωτα!

Λέων
Το λιονταράκι είναι γεννημένο για το καλοκαίρι! Από τη στιγμή που ο ήλιος ζεσταίνει, πάνε τα μυαλά χάθηκαν, τα κάγκελα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που συμβαίνει! Θα ερωτευθεί εκατό φορές αν χρειαστεί, αρκεί να βιώσει το όνειρο που δεν είναι τίποτα άλλο, από έναν καλοκαιρινό έρωτα! Ρομαντικός ως συνήθως, χαμογελαστός και μέσα στο χιούμορ και τις παρέες, βρίσκει τον τρόπο να κάνει τη προσέγγιση, αφού τίποτα δε το κρατά! Αυθόρμητος, ενθουσιώδης που καμία χυλόπιτα δε το πτοεί ουσιαστικά!

Ζυγός
Εσύ χρυσό μου είσαι άλλη φάση.. Δε γίνεται να περάσει καλοκαίρι, δίχως φλερτ, δίχως παράξενο έρωτα, δίχως εκείνη την ακαταμάχητη έλξη από τη πιο δύσκολη περίπτωση ever..!! Απλά δε γίνεται! Το άτομο που θα τραβήξει το Ζυγό, σίγουρα θα είναι άκρως γοητευτικό και ελκυστικό, ίσως και σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο, για να υπάρχει αγωνία μεγάλη! Πάντα μπλέκει με περιπτώσεις πολύ ιδιαίτερες, που χάνονται μεν, αλλά ποτέ δε χάνονται δε.. Εσύ που είσαι Ζυγός, καταλαβαίνεις τι σου λέω.. σου κλείνω και το μάτι τώρα.. χα χα ..!!

Σκορπιός
Δε γινόταν να λείψει ο φοβερός ο Σκορπιός από το club του έρωτα! Βέβαια όχι του συναισθηματικού όσο του σαρκικού! Πρέπει να δείξει τα προσόντα του, τις αντοχές του και το πόσο ακαταμάχητα σέξι είναι! Το καλοκαίρι είναι το στοιχείο του, αφού η σάρκα του αρέσει πολύ, τα σώματα τα ψιλά τα καλογυμνασμένα, τα πρόστυχα τα ωραία! Ο Μάγος της παρέας, είναι από αυτούς που θα τυλίξει πολλούς συντρόφους εάν χρειαστεί για να ικανοποιήσει το εγώ του! Αξίζει η εμπειρία και αυτό ο Σκορπιός το γνωρίζει πολύ καλά!!

Και εδώ σταματάμε!

Οι λοιποί, συγγνώμη που σας το λέω, αλλά δεν είστε και τόσο του καλοκαιρινού του έρωτα! Όχι γιατί δε σας αρέσει ή δε γοητεύεστε από την ιδέα, όμως συνήθως ή είστε ήδη δεσμευμένοι ή απορροφημένοι από κάτι άλλο…

I am sorry, so sorry… για όλους υπάρχει ελπίδα, αρκεί να υπάρχει η γνωστή θέληση! Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες!


magicfariel@gmail.com