Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 28/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπήκαμε στη τελική ευθεία, η εβδομάδα αυτή και τέλος! Το ξέρω θα πεθάνω ως τη Παρασκευή, θα πέσω στα πατώματα, θα εξαντλήσω ακόμα και τη τελευταία σταγόνα δύναμης, όμως μετά καλοκαιρινές διακοπές… Απλά θα λιώωωωσω, για τόσο πολύ! Ξύπνησα με ένα
φοβερό τραγούδι στο μυαλό μου, το τραγουδώ και τώρα που σας γράφω και είναι ιταλικό! Να ήξερα κιόλας τη γλώσσα θα ήταν κάτι, αλλά να που μου κόλλησε… Είναι ερωτικό, για αυτό.. “Una Notte A Napoli” .. μια νύχτα στη Νάπολη αν καταλαβαίνω και καλά…


Αλλά θέλω να το χορέψω, όταν βγουν τα άστρα στον ουρανό και όταν ανταμώσω τα δικά σου μάτια.. Γίνε ο παρτενέρ μου, έστω μια φορά.. Θα σε απογειώσω.. Θα πάμε παρέα στο Φεγγάρι, γιατί και οι Ιταλοί είναι ερωτιάρηδες… δεν είμαστε μόνο εμείς!! Βράζει το Μεσογειακό ταπεραμέντο.. !!

Πιάσε με σφιχτά από τη μέση, κράτα μου το χέρι και παρέσυρέ με σε αυτό το χορό, να νιώσουμε το ρυθμό, μέσα στα σώματά μας, να νιώσω την ανάσα σου τόσο κοντά, που να μη θέλω ποτέ να σταματήσει το τραγούδι αυτό..

Μια νύχτα, στην Ιταλία, μια νύχτα όπου θες εσύ, μια νύχτα, ως το φεγγάρι, για πάρτη σου μωρό.. μαθαίνω και τη γλώσσα αν χρειαστεί.. χα χα ;)

Καλή Εβδομάδα σε όλους!!



Κριός
Με το καλημέρα σας τσακωμός! Κάτι πάλι θα γίνει που θα τα πάρετε φουλ στο κρανίο και θα σας πιάσει και εκείνος ο εγωισμός σας, πάει καταστροφή! Μπορεί να έχετε άκρες, μπορεί να έχετε γνωριμίες, μπορεί να έχετε ακόμα και τίτλο στη δουλειά, όμως σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να δείξετε για το τι είστε ικανοί! Αφήστε τη μπόρα να φύγει, κάντε τους χαζούς, δε πρέπει η κατάσταση να ξεφύγει με τίποτα! Βέβαια, δε νομίζω κανείς να μπορέσει να σας συγκρατήσει!

Ταύρος
Δύσκολη ημέρα, αφού θα ανακατευθούν στα πόδια σας διάφοροι και θα σας χαλάσουν το χρόνο σας άδικα! Βασικά άλλα έχετε κατά νου να κάνετε και άλλα θα κάνετε γιατί κάποιος προφανώς έχει όρεξη να σας ενοχλήσει! Μπορείτε άνετα να το σιχτιρίσετε το άτομο αυτό, όμως μπορείτε να κάνετε και λίγη υπομονή, για να δείτε προς τα πού το πηγαίνει! Στο χέρι σας είναι να γίνουν τα πράγματα σωστά, αρκεί να πείτε τη σωστή κουβέντα!

Δίδυμος
Σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας και πάτε για shopping therapy κανονικό! Βασικά ξεπαραδιάζεστε και αυτό θα σας κάνει ακόμα χειρότερα! Συγκρατηθείτε ή καλύτερα φάτε μερικά παγωτά, έτσι να σας φύγει λίγο το απωθημένο! Η σκέψη τύπου όλο δουλεύετε και δεν απολαμβάνετε τη ζωή, θα σας βομβαρδίσει, όμως αν σκεφτείτε δεν ήταν πάντα έτσι! Ιδιαίτερα εσείς που έχετε κάτι προσωρινό! Πάρτε ένα ρεπό! Κοιμηθείτε περισσότερο. Ξεκούραση χρειάζεστε και τίποτα άλλο! Ααα και σεξ.. μη το ξεχνάμε αυτό..

Καρκίνος
Στο μυαλό σας θα έχετε άλλα πράγματα για σήμερα και άλλα θα προκύψουν με αποτέλεσμα να εκνευριστείτε, να τα πάρετε φουλ κρανίο και να γίνει ο χαμός! Αν δε ξεσπάσατε τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα είναι η τελευταία σας ευκαιρία! Θα σας χαλάσουν το πρόγραμμα κανονικά και θα βρεθείτε εκτός τόπου και χρόνου. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μήπως να τους βάζατε όλους στη θέση τους, μπας και σας αφήσουν να ησυχάσετε και εσείς..?? Και στη δουλειά και στο σπίτι!

Λέων
Σήμερα θα σας πιάσουν λίγο στο φιλότιμο και θα σας κάνουν ότι θέλουν, δηλαδή ένα ρετάλι! Μέχρι να το καταλάβετε αυτό, θα έχει φύγει σχεδόν η ημέρα, αλλά σίγουρα θα εκνευριστείτε και θα τα κάνετε όλα λίμπα! Να είστε πονηροί και οτιδήποτε και αν σας ζητήσουν, εσείς να ρωτήσετε το λόγο και κατά πόσο είναι αναγκαίο να γίνει σήμερα. Μπορεί ο στόχος τους να είναι να σας σταματήσουν από τη φόρα που έχετε πάρει και να χάσετε το χρόνο σας άδικα.. Το νου σας!!

Παρθένος
Πω πω νεύρα και κακό! Από το πρωί νωρίς μέσα στη γκρίνια και στη μουρμούρα! Κάτι πάλι δε σας αρέσει στους φίλους σας, στο ταίρι σας, στις σχέσεις σας! Διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά, ότι δεν είστε και πολύ εσείς, όταν είστε με τους άλλους και ότι προσποιείστε μια άλλη προσωπικότητα που στη τελική σας φθείρει εντελώς! Σε αυτό δε φταίνε οι άλλοι, αλλά μόνο εσείς και οι συμβιβασμοί που κάνετε κατά καιρούς.. Ψυχραιμία, όλα φτιάχνουν..

Ζυγός
Καιρός να ξεχάσετε το παρελθόν και να το ξεπεράσετε! Ότι έγινε-έγινε, αλλάζουμε σελίδα και προχωράμε παρακάτω! Βελτιώστε τις σχέσεις σας και γίνετε αγαπητοί! Αρκετά ταλαιπωρηθήκατε μια το ένα και μια το άλλο! Αν βρίσκεστε σε νέα σχέση, είναι πολύ κακό να τη συγκρίνετε με μια παλιά, γιατί όλοι οι άνθρωποι δεν είναι το ίδιο. Και φυσικά ο καθένας αξίζει μια ευκαιρία και μια διαφορετική συμπεριφορά. Ψαχτείτε λίγο μέσα σας, πριν πιάσετε το ψαλίδι!!

Σκορπιός
Ένα φλας θα το φάτε, θα σας γυρίσει λίγο το μάτι και θα θελήσετε κάτι πολύ τρελό και ακατόρθωτο! Μη μπείτε στη διαδικασία, γιατί και οι άλλοι θα σας σιχτιρίσουν και εσείς θα εκνευριστείτε και θα χαλάσετε την ημέρα σας άδικα! Ευτυχώς θα είναι προσωρινή αυτή η άκρως εγωιστική και πεισματάρικη συμπεριφορά σας, γιατί κάτι θέλετε και δε σας το δίνουν! Τι έγινε γλυκά μου, η αδιαφορία τσούζει, πολύ!!! Ας προσέχατε..!!

Τοξότης
Καλά θα κάνετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και να μη πείτε κουβέντα σε κανέναν! Επειδή όμως κάτι θα σας συμβεί πολύ ξαφνικά, καλύτερα να τρέξετε στο σπίτι του καλύτερού σας φίλου, παρά να ξεκινήσετε και να λέτε από εδώ και εκεί τι σας συμβαίνει και γιατί! Μια στιγμή αδυναμίας, μπορεί να σας εκθέσει και έτσι να αποκαλύψετε τα μυστικά σας σε αγνώστους! Συγκρατηθείτε, όσοι τουλάχιστον έχετε κάτι να κρύψετε..

Αιγόκερως
Σήμερα θα τα βάλετε με το ταίρι σας κανονικά! Από το πρωί θα του δώσετε διαταγές και θα είστε και από πάνω με τη βίτσα! Ώπα τι πάθατε έτσι ξαφνικά? Μη ξεκινάτε έτσι την εβδομάδα σας, όλα μπορούν να γίνουν με το καλύτερο τον τρόπο! Αλλά εσείς αυτή τη φορά θα θελήσετε να δείξετε ποιος είναι ο αρχηγός! Πω πω γλέντια, θα σας πρότεινα μια βαλεριάνα έξτρα δυνατή, μασήστε τα φύλλα καλύτερα, γιατί η συμπεριφορά σας θα είναι παράλογη και αδικαιολόγητη!

Υδροχόος
Τι έγινε μωράκια μου? Σήμερα θα κάνετε μουτράκια και θα σκάσετε από τη ζήλεια σας ένα πράγμα! Ναι συμβαίνει και σε εσάς αυτό, που και που, ιδιαίτερα όταν παίζουν η αδιαφορία και τα ναζάκια στη μέση! Έτσι είναι η σκληρή πραγματικότητα, δε γίνεται όλο εσείς να κάνετε κόνξες, πρέπει και οι άλλοι πού και πού να σας παίζουν με το δικό σας τον τρόπο, για να καταλάβετε πόσο ξινοί είστε! Σας βλέπω να βογκάτε, να αναστενάζετε, να παραμιλάτε, όμως στο χέρι σας είναι να αλλάξει το σκηνικό.. think about it!

Ιχθύες
Ωωωω γκρίζα σύννεφα από επάνω σας, δεν είστε και στα καλύτερά σας, βλέπω κρύο και παγωνιά όλη την ημέρα! Σήμερα δύσκολα τα πράγματα, αφού κάτι θα τσεκάρετε, κάποιο λάθος θα γίνει, κάτι θα σας ανατρέψει λίγο το πρόγραμμα, που θα τους πάρετε όλους παραμάζωμα και ο Θεός βοηθός! Ψυχραιμία πάνω από όλα, τελευταίες ημέρες έμειναν και μετά δρόμο! Και αύριο μια από τα ίδια θα είναι, όμως το σύμπαν κάτι θέλει να σας πει.. Για κοιτάξτε λίγο ψιλά και αφήστε το ύφος..

magicfariel@gmail.com