Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 26/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους έφτασε το λατρεμένο αυτό Σάββατο, ίσως και το πιο μαγικό του μήνα, μιας που είναι και το τελευταίο, αλλά και το καλύτερο, από όλες τις απόψεις.. Θετική ενέργεια, θα
την αντλήσω, πώς?? Θα πάω κομμωτήριο, θα αγοράσω κανένα φορεματάκι, θα φτιάξω τα άκρα και θα κοιμηθώ..!! Εν ολίγοις θα ξεπαραδιαστώ, μπας και στρώσει λίγο το ψυχολογικό μου, γυναίκα, είμαι άλλωστε και έχω και αυτό το δικαίωμα, πού και πού…

Σήμερα που λέτε μπαίνει ο Άρης στο Σκορπιό! Τι σημαίνει αυτό? Ότι οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, ο έρωτας πρωταγωνιστεί ξανά, όμως και το έντονο σεξ και τα πάθη! Έτσι είναι αυτός ο φοβερός Θεός.. όταν συναντάει το καταπληκτικό Σκορπιό! Βασικά από εδώ και στο εξής, να προσμένετε, το ματάκι να λοξοδρομήσει σε αρκετές περιπτώσεις, οι απιστίες να φουντώσουν ένα πράγμα και οι παράλληλες σχέσεις, να γίνουν πολύ παράλληλες… πώς αλλιώς να το πω..!! Ο πανικός ο ίδιος, κυρίως στον ερωτικό τομέα!!

Αυτά είναι.. για αυτό σας εύχομαι να έχετε ένα μαγικό και ονειρεμένο ΣΚ..!!



Κριός
Θα σας πιάσουν οι τσιγκουνιές σας με το καλημέρα σας! Ξαφνικά διαπιστώνετε ότι έχετε ξεπαραδιαστεί, είστε εκτός τόπου και χρόνου και ακόμα διακοπές δεν έχετε πάει! Συγκρατηθείτε, που θα το καταφέρετε αυτό, αλλά μη φτάσετε στο άλλο άκρο! Είστε σπάγκοι όταν θέλετε, αλλά δε χρειάζεται να κατεβάσετε και τα μούτρα ως τα πατώματα! Αποφύγετε τα ψώνια και γενικά τα έξοδα για την ημέρα, θα σας ανακουφίσει η συμπεριφορά σας αυτή.. Τα απαραίτητα όμως.. χρειάζονται, μη το ξεχνάτε αυτό!

Ταύρος
Έφτασαν και τα γκρίζα σύννεφα από πάνω σας, βασανίζεστε κυρίως με τις σχέσεις σας! Θέλετε να είστε αγαπητοί, αποδεκτοί και σήμερα ειδικά ότι ανήκετε σε μια ομάδα, που έχετε ήδη προσφέρει αρκετά και τη θεωρείτε περισσότερο οικογένεια, παρά το οτιδήποτε άλλο! Κάτι θα συμβεί, κάτι θα σας αναστατώσει, ίσως και να σας πληγώσει, όμως ίσως και να μη συμβεί απολύτως τίποτα! Και οι δυο οι περιπτώσεις πάντως σας στεναχωρούν, γιατί δεν υπάρχετε πουθενά!

Δίδυμος
Πολύ στη δουλειά το έχετε ρίξει και έρχεται ακόμη περισσότερη! Δε σας πειράζει καθόλου αυτό, γιατί έφτασε ο καιρός να αποδείξετε την αξία σας και να προχωρήσετε μερικά βήματα παρακάτω. Σήμερα δε παίζει να σας προτείνουν κάτι νέο, κάτι που θα αφορά το άμεσο μέλλον και θα απογειωθείτε κανονικά! Κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και χαμογελάστε! Δεν έχει σεξ ακόμα, όσο και αν βασανίζεστε! Τα άστρα δε σας το δίνουν τόσο εύκολα.. χα χα !!

Καρκίνος
Τι ερωτικό Σάββατο σας ξημέρωσε, δε το φαντάζεστε.. Καμία σχέση το χθες με το σήμερα, άλλαξε εντελώς το σκηνικό και θα είστε μέσα σε μια καψάδα και ένα πάθος, όλη μέρα και όλη νύχτα! Ναι για εσάς, έχει μπόλικο σεξ, ίσως και μερικά αεροπλανικά, που δε τα συνηθίζετε αλλά αυτά κάνει ο Άρης στο Σκορπιό! Ξυπνάει το αγρίμι από μέσα μας.. Το νου σας το προφυλακτικό να παίζει, γιατί ναι μεν να σας μείνει αξέχαστη η ημέρα, όμως για άλλους λόγους!! Εκτός αν το έχετε στα άμεσα σχέδιά σας..

Λέων
Η αλήθεια είναι πως περνάτε λίγο ζόρικα και το νευρικό σας σύστημα δεν είναι και στα καλύτερά του! Πάλι σήμερα εντάσεις, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, τσακωμοί και πικρόχολα λόγια! Δε ξέρω τι θα συμβεί πάλι, όμως λίγο τα οικονομικά σας, λίγο τα προσωπικά σας, νιώθετε ότι πνίγεστε κανονικά! Καλύτερα να ψάξετε τη πηγή του προβλήματος, να τα βάλετε κάτω και να δώσετε λύσεις! Μόνο η αλήθεια, όσο και αν πονάει, είναι αυτή που θα δείξει το σωστό μονοπάτι! Μην έχετε αυταπάτες!

Παρθένος
Μέσα στη τρελή την ενέργεια θα είστε σήμερα από νωρίς το πρωί και δε νομίζω να καθίσετε σπίτι με τίποτα! Θα πάρετε τους δρόμους και θα κάνετε όλα αυτά που τόσο καιρό τα είχατε στο μυαλό σας, αλλά δεν υπήρχε ο χρόνος! Ευτυχώς που παθαίνετε και τέτοιες αναλαμπές και διώχνετε το κακό από τις σχέσεις σας και επαναφέρετε την ισορροπία, σε στιγμές που είναι όλα έτοιμα να γκρεμιστούν! Ακολουθήστε το ένστικτό σας και κάντε ότι ακριβώς επιθυμείτε..!!

Ζυγός
Από σήμερα ανοίξτε εκείνο το παράθυρο, πάρτε βαθιές ανάσες, ηρεμίστε και απολαύστε την ημέρα σας όσο το δυνατόν περισσότερο! Θετική από όλες τις απόψεις, ως δια μαγείας όλα λύνονται, όλα μπαίνουν στη θέση τους και εσείς απλά παρασύρεστε και όπου σας βγάλει! Μέχρι και τις 28 θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, οι σχέσεις σας φτιάχνουν, νέα ξεκινήματα προκύπτουν, ίσως και ένας νέος έρωτας! Για αυτό ξεχάστε για λίγο τη γκρίνια και τη μουρμούρα..

Σκορπιός
Πολύ δυνατή η σημερινή ημέρα, κυρίως για τα επαγγελματικά σας ζητήματα! Και εσείς νιώθετε πολύ super, ετοιμοπόλεμοι και κανείς δε θα μπορέσει να σας σταθεί εμπόδιο, σε αυτά που έχετε να κάνετε! Πετάει η ομάδα που λέμε.. Μπαίνετε ακόμα πιο δυναμικά στο παιχνίδι, είστε έτοιμοι για όλα και με τη καλύτερη διάθεση ever! Έχετε πολύ καιρό να νιώσετε τόσο όμορφα, για αυτό μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας χαλάσει την ημέρα! Σας ανήκει εξολοκλήρου!!

Τοξότης
Μήπως είστε κάπως άρρωστοι σήμερα? Έχετε ένα πυρετό ή μια αδιαθεσία? Ξέρετε τι σημαίνει αυτό? Υπερκόπωση! Κομμάτια είστε και χρειάζεστε ύπνο και πολύ ξεκούραση! Αφήστε τις εξόδους και τις θάλασσες και κοιμηθείτε! Φάτε κιόλας, γιατί ξεχνάτε να το κάνετε και αυτό, κατά περιόδους και κλείστε ακόμα και τη τηλεόραση! Ένα ραντεβού στο γιατρό, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα, γιατί κάτι δε πάει καλά. Το νιώθετε ή ακόμα? Πάντως το νου σας..!!


Αιγόκερως
Κάτι θα μπει πολύ ξαφνικά μέσα στο μυαλό σας και ίσως να φτιάξετε και ομάδα ακόμα! Για τόσο πολύ! Δε θα αφήσετε κανέναν στην ησυχία του, θα ξεκινήσετε να τους μιλάτε και να τους λέτε τις απόψεις σας, όμως όχι και με τόσο γλυκό τρόπο! Περισσότερο σας βρίσκω, να τους πιάνετε όλους από τα μούτρα, θέλουν δε θέλουν και θα σας ακολουθήσουν κανονικά! Τι σκαρφιστήκατε πάλι? Πάντως εσείς το κέφι σας θα το κάνετε!! Αμέτι, μουχαμέτι..

Υδροχόος
Λοιπόν, σας βρίσκω μέσα στο άγχος! Το στομάχι πέτρα και αρκετά νευρικούς! Ηρεμίστε, πάρτε βαθιές ανάσες, όλα καλά θα πάνε, θα το δείτε! Η ημέρα είναι πολύ δυνατή από μόνη της, οργανωθείτε καλά και στοχεύστε σε κάτι πολύ μοναδικό και αξεπέραστο! Αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα που πρέπει να έχετε στο πλευρό σας και συνεργαστείτε με διπλωματικό τρόπο, γιατί έτσι θα κερδίσετε ακόμα περισσότερα. Τα φώτα όλα επάνω σας! Δείξτε το καλύτερό σας εαυτό!

Ιχθύες
Και εκεί που κάθεστε, θα πιάσετε βαλίτσα και δρόμο! Ναι θα το φάτε το φλας και θα φύγετε για το διήμερο, ή μόνο για σήμερα, έτσι για να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα! Φοβερή η ημέρα σας και η αυριανή το ίδιο, για αυτό ότι τρελό σκεφτείτε να το κάνετε δίχως δεύτερες σκέψεις! Άλλωστε τα απρόβλεπτα, είναι τα καλύτερα, δε λέτε?? Το θέμα είναι θα πάτε μόνοι σας ή με παρέα? Ιδού η απορία!! Για φρόνιμα λέω εγώ.. Ο δεσμευμένος με το ταίρι του και ο ελεύθερος, ο τυχερός τη παρέας!

magicfariel@gmail.com