Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 16/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα λοιπόν, έχει τη τιμητική της η Μύκονος!!! Βομβαρδίζομαι μέρες τώρα, αλλά από εχθές ξεκίνησε το μαρτύριο το κανονικό και κάθε μέρα που περνά βουτάω
ακόμα πιο πολύ στη κόλαση!

Μια φορά και ένα καιρό, είχα πει ψέματα στο μπαμπά μου, ότι θα πήγαινα μια Αίγινα ας πούμε και φυσικά ο προορισμός ήταν άλλος! Ευτυχώς τότε που δεν είχαμε fb και ιστορίες, άρα πολύ λιγότερα μάτια και τα μυστικά, παρέμεναν μυστικά!



Ποτέ δε θα τη ξεχάσω τη πρώτη μου φορά, όχι γιατί ερωτεύθηκα, αλλά γιατί ξεποδαριάστηκα, αλλού το δωμάτιο, αλλού η πόλη, αλλού τα club, ξενύχτισα σε σημείο άκρως εξαντλητικό, γιατί μάθαινα τότε πώς να διασκεδάζουν! Ήμουν σε μεταβατικό στάδιο! Και φυσικά το πιο συγκλονιστικό από όλα, ήταν που με πήρε ο ύπνος στο Cavo και ξύπνησα δίπλα σε ένα τραβέλι! Αξέχαστη εμπειρία, τρομακτική, αλλά μου άρεσε!! Αυτά έχει η ζωή… Περιπέτειες..
Τα χρόνια πέρασαν, έκανα τις μικρές μου επισκέψεις, μέχρι που αποφάσισα να πάω σε άλλη φάση!

Βρε η Μύκονος έχει θάλασσα?? Χα χα .. ποτέ δεν είχα βουτήξει! Ο σκοπός ήταν ένας, το ατελείωτο clubbing!

Καλέ τι όμορφη που είναι την ημέρα…!! Έχει ζωή και τέτοιες ώρες, γιατί μέχρι το ξημέρωμα την είχα δει και μετά πάλι νύχτα..!!

Ααααααα διασκεδάζουν και το μεσημέρι?? Πότε θα προλάβω να ξεσουρώσω..?? Χα χα .. δε χωράει άλλο αλκοόλ… πω πω ζημιά!


Μήπως έχω αρχίσει και ωριμάζω και παρατηρώ πράγματα που παλιά, ούτε καν υπήρχαν στο χάρτη μου??

Τελικά το νησί αυτό έχει τα πάντα! Θες ησυχία και να είσαι και κάπως ινκόγκνιτο? Θες φασαρία, κόσμο, σαματά και τζέρτζελο?? Τι θες?? Όλα παίζουν, αρκεί να έχεις το φοβερό το χρήμα! Και εδώ ξεκινούν τα δικά μου ψυχολογικά..

Εγώ, γιατί δεν έχω κότερο, καρδιά μου??? Γιατί??? Θέλω και ένα τζιπ, πού να τρέχω ως την Ελιά! Μήπως να νοικιάσω και ένα jet έτσι για να κάνω εντυπωσιακή είσοδο στο νησί..?? Πατέρα, στείλε το πιλότο, εκείνο το μανάρι.. χα χα ..

Εσύ θυμάσαι τη πρώτη σου φορά στη Μύκονο?? ….



Κριός
Μέσα στη τρελή τη χαρά από σήμερα, φεύγει ακόμα και το τελευταίο γκρίζο σύννεφο από επάνω σας! Ο έρωτας σας ξανά χτυπά τη πόρτα και κάποιοι παίρνετε αποφάσεις ζωής! Ένας γάμος, ένα παιδί, όλα θα παίζουν από εδώ και στο εξής! Ακόμα και εσείς που είστε έτοιμοι να τραβήξετε ένα δρόμο χωριστό, θα κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και θα δώσετε ακόμα μια προσπάθεια! Ο Δίας στο Λέων, σας φέρνει πολύ τύχη και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε καταλλήλως!

Ταύρος
Από σήμερα βελτιώνεται αρκετά η εικόνα σας προς τα έξω! Επιτέλους θα μπορέσετε να ενταχτείτε σε διάφορους κύκλους, θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στο φιλικό! Χαμογελάστε γιατί η ημέρα από μόνη της σας θέλει κάπως έτσι! Πρέπει να βρείτε την ευκαιρία να αυξήσετε τα λεφτά σας! Σας περιτριγυρίζει το θέμα, για αυτό τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε πάντα σε ετοιμότητα!

Δίδυμος
Τι κάνατε τη πατάτα σας! Είμαι σίγουρη, πώς κάτι άλλο θέλατε να πείτε και άλλο ξεστομίσατε και αντί να ζήσετε στιγμές έντονου πάθους, ο καθένας σπίτι του! Δε πειράζει πάει πέρασε, από σήμερα άλλωστε αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή σας! Ο έρωτας έρχεται ολοταχώς, για αυτό χαλαρώστε λιγάκι και το σκέφτεστε συνέχεια! Δώστε βάση στο μέλλον σας και στο πώς θα γίνετε καλύτεροι! Πάλι φεύγετε, πάλι ταξιδεύετε, πάλι αναζητάτε κάτι το διαφορετικό!

Καρκίνος
Άσχετα αν είστε μέσα στη γκρίνια και τη μουρμούρα, από σήμερα ανεβαίνει πολύ η διάθεσή σας και το κέφι και η χαρά επανέρχονται στη θέση τους! Να έχετε το νου σας, γιατί μπορεί μεν να είναι καλοκαιρινή περίοδος, αλλά η δουλειά, δουλειά! Δηλαδή, κάντε γνωριμίες, κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας! Όλα παίζουν για να μπορέσετε να βελτιώσετε τη ζωή σας, προς το καλύτερο! Χαμογελάστε γιατί σήμερα είναι μια τυχερή ημέρα για εσάς!

Λέων
Όλη η πλάση χαίρεται σήμερα μαζί σας! Για αυτό ξυπνήστε με χαμόγελα, γιατί τα είπαμε, από εδώ και πέρα μέσα στη τρελή τη χαρά και την ευτυχία! Εντάξει ο Δίας δε πρόκειται να σας στείλει ένα σακί με χρυσές λίρες, όμως θα σας βοηθήσει αν το θέλετε και εσείς πολύ, να γίνει δικό σας, με κόπο φυσικά και ιδρώτα! Νομίζω έτσι θα έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς και θα είναι και πιο δίκαιο για τον υπόλοιπο τον κόσμο! Οι ευκαιρίες από εδώ και στο εξής θα σουλατσάρουν μπροστά σας, για αυτό αφήστε τις βόλτες μεσοπέλαγα και κοιτάξτε το μέλλον σας!!!

Παρθένος
Μέσα στη τρελή τη χαρά ακόμα και εσείς! Βασικά το πήρατε απόφαση, ότι τα πράγματα είναι ως έχουν και ότι μόνο εσείς μπορείτε να τα αλλάξετε, αν φύγετε μακριά και αν τα αντιμετωπίσετε με διαφορετικό τρόπο! Όχι να αφήσετε εκκρεμότητες, όμως να αλλάξετε τακτική! Ηρεμείτε, τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και κάτι νέο μπαίνει μέσα στο μυαλό σας! Θα αλλάξετε τα μαλλιά σας, τόσο που δε θα σας αναγνωρίζουν? Θα πιάσετε μια νέα δουλειά, που θα εκπλαγούν όλοι με την επιλογή σας? Πάντως ετοιμάζεστε να ξαφνιάσετε τον κόσμο!

Ζυγός
Το μυστικό της επιτυχίας είναι να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο! Εντάξει έχετε και εσείς τα δίκια σας, ότι αστρολογικό φαινόμενο έχει συμβεί, σας έχει επηρεάσει άμεσα αλλά αυτή τη φορά, θα ζεστάνει λίγο η καρδιά σας και θα χαμογελάσετε λίγο περισσότερο! Πρέπει να μπείτε μέσα σε νέους κύκλους, σε παλιούς, να συναναστραφείτε με πολύ κόσμο, να ανταλλάξτε ιδέες, να γίνετε πάλι συμπαθής, γιατί από εκεί θα έρθουν αυτά που επιθυμείτε τόσα χρόνια! Μη μένετε άλλο στην αφάνεια και αφήστε τις περιπτώσεις που σας φθείρουν! Είπαμε ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Τώρα πια θα το έχετε μάθει και αυτό!!

Σκορπιός
Από σήμερα stop η γκρίνια και η απαισιοδοξία και τα καλύτερα έρχονται! Επαγγελματικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν και όσο περισσότερη θετική ενέργεια έχετε, άλλο τόσο τη μεταδίδετε και θα επιστρέψει πίσω σε εσάς με το καλύτερο τον τρόπο! Ευκαιρίες πολλές θα παρουσιαστούν, να δείτε τώρα που θα πέσουν όλες μαζεμένες και θα πρέπει ή να διαλέξετε, ή να τις αρπάξετε όλες συγχρόνως! Έτσι είναι αυτά ή όλα ή τίποτα! Βελτιώνεται ακόμα και το status σας, για τόσο πολύ μιλάμε!

Τοξότης
Σιγά-σιγά να ετοιμάζεστε γιατί σας βλέπω να ξενιτεύεστε το συντομότερο! Το παράξενο δε της υπόθεσης είναι ότι μια που μπήκε ο Δίας στο Λέων και μια που σας καρφώθηκε το συναίσθημα της φυγής! Βέβαια αυτή τη φορά, θέλετε να μάθετε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, κάτι που θα γίνει προφανώς το όπλο της ζωής σας! Πριν βρεθείτε στο αεροδρόμιο, σκεφτείτε πολύ καλά τι αφήνετε πίσω και αν μπορείτε να επιστρέψετε δίχως να ενοχλήσετε κανέναν! Από τη μια ναι ο εαυτό σας και τα θέλω σας, από την άλλη υπάρχουν και κάτι συναισθήματα..

Αιγόκερως
Τα λεφτά είναι το στοιχείο σας, αυτά ποθείτε περισσότερο και αυτά όλο και σας έρχονται! Τώρα αν σας συμβαίνουν διάφορα κουλά και τα σκορπάτε από εδώ και εκεί είναι ένα άλλο θέμα! Πάντως από σήμερα, να προσμένετε τα καλύτερα, γιατί όπως είπαμε τα λεφτά έχουν κατεύθυνση και είστε εσείς αυτοί! Να τζογάρετε, αλλά με μέτρο, γιατί όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα! Ακόμα και ερωτικοί γίνεστε και μοιράζετε την αγάπη σας απλόχερα!

Υδροχόος
Και εσείς μέσα στη τρελή τη χαρά είστε και τα χαμόγελα! Καιρός ήταν γιατί αρκετά μας μαυρίσατε τη ψυχή! Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι! Τι σας λέω τώρα.. χα χα!? Προσγειωθείτε στο έδαφος, χαμηλώστε το πήχη και δεχθείτε οτιδήποτε σας προτείνουν! Ίσως αυτός να είναι ένας τρόπος για να γίνετε ξανά αγαπητοί και συμπαθείς στο κοινό σας, ή ακόμα και στους συνεργάτες σας! Ξεχάστε για λίγο εγωισμούς και πείσματα και μοιράστε λίγη ευτυχία.. Δε κοστίζει τίποτα!

Ιχθύες
Μπορεί να είστε σε καλοκαιρινό mood, αλλά οι δουλειές παραμένουν και πρέπει όχι μόνο να τις αντιμετωπίσετε, αλλά να φροντίσετε να κάνετε και εκείνα τα νέα τα βήματα! Ευκαιρίες προκύπτουν που θα σας ξελασπώσουν, ακόμα και αυτή τη περίοδο! Μη παρατάτε τα όπλα στα δύσκολα, βρείτε νέους τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας και αφήστε λίγο τη φαντασία σας ελεύθερη! Νομίζω έχετε μπλοκάρει, αλλά η τύχη του Δία, θα κάνει και σε εσάς, τα μαγικά της! Αλλά μη προσμένετε στη πολυθρόνα! Όλα θέλουν κόπο και τρόπο φυσικά!

magicfariel@gmail.com