Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια ενός Απρόβλεπτου Σαββατοκύριακου.. 12/07-13/07, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε και το λατρεμένο το ΣΚ, όμως αυτή τη φορά θα είναι εντελώς απρόβλεπτο, αφού έχουμε και πανσέληνο και καλοκαίρι, όλα μαζί! Τι σημαίνει αυτό? Θα φουντώσουν
λίγο τα πάθη, οι ζήλειες, οι έρωτες, οι καυγάδες, όλα θα παίξουν τις ημέρες αυτές και οι διαθέσεις στα κόκκινα!
Βασικά σήμερα ότι γίνει, γιατί από αύριο ως δια μαγείας, τα χαμόγελα επιστρέφουν, όμως όχι για πολύ!


Νομίζω αυτό το φεγγάρι θα μας ξεγελάσει, αφού εκεί που θα προσμένουμε τη καταστροφή, δε θα συμβαίνει απολύτως τίποτα και εκεί που θα είναι χαλαρά τα πράγματα, να σου και η κατραπακιά! Ναζιάρικο και άκρως ερωτικό επίσης, για αυτό όταν βραδιάσει, φροντίστε να το απολαύσετε, είτε με μια βόλτα στη παραλία, είτε στο βουνό, είτε ακόμα και από το μπαλκόνι του σπιτιού σας! Σίγουρα κάτι έχει να σας πει!!

Καλό ΣΚ σε όλους!!


Κριός
Ένα θέμα θα προκύψει σήμερα οικογενειακό ή επαγγελματικό, που θα σας εκνευρίσει αρκετά! Θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και φυσικά να μη το ρίξετε κάτω από το χαλάκι επειδή είναι Σάββατο και βαριέστε! Διπλωματία πάνω από όλα! Η Κυριακή σας θα είναι άκρως χαρωπή! Εξαρτάται βέβαια κατά πόσο θα αντιμετωπίσετε τα θέματά σας σήμερα! Μια είδηση έρχεται κατά επάνω σας και διώχνει κάθε μαύρο σύννεφο!

Ταύρος
Κάτι που σχεδιάζετε ίσως να μη γίνει έτσι ξαφνικά και να κόψετε φλέβες! Μην ανησυχείτε, όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε, απλά το φεγγάρι σκέφτηκε σήμερα ειδικά να σας βάλει μερικές τρικλοποδιές, έτσι για να ανάψουν τα αίματα! Η Κυριακή σας θα είναι πιο ανέμελη και θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους και να χαρείτε περισσότερο. Φτιάξτε τις σχέσεις σας, με κάποιους, γιατί μια το ένα, μια το άλλο, πάει θα μείνετε μόνοι σας!

Δίδυμος
Σήμερα θα είστε μέσα στη παράνοια! Είναι το φεγγάρι που σας έχει τρελάνει τόσο! Από τη μια σκέφτεστε τα λεφτά σου που μια που τα παίρνετε και μια που τα δίνετε και από την άλλη τα ερωτικά σου που είναι το χάος το ίδιο! Βασικά με τόσο θολωμένο μυαλό καλύτερα να μη σκέφτεστε απολύτως τίποτα! Αφήστε την ημέρα να εξαφανισθεί, τόσο απλά! Αύριο ευτυχώς επανέρχεται η αισιοδοξία και θα σας πουν και κάτι πολύ χαρούμενο στη δουλειά σας! Κάτι λεφτά θα πάρετε και θα χαρείτε πολύ!

Καρκίνος
Καλά τα έχετε βάλει με το σύντροφό σας τόσο πολύ? Με ποιον τσακώνεστε συνέχεια? Μήπως είναι κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο? Πάντως και σήμερα χάλια η κατάσταση! Το ένα σας βρωμάει και το άλλο σας ξινίζει! Το μυαλό σας είναι θολωμένο για αυτό καθίστε φρόνιμα! Μη σκέφτεστε τίποτα χωρισμούς και τέτοια, αν και πολύ θα θέλατε να ξεκαθαρίσετε σήμερα τη κατάσταση! Αφήστε τις συζητήσεις για αύριο που θα είστε πιο ήρεμοι! Θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!

Λέων
Νομίζω έχετε πάρει δουλειά για το σπίτι? Κάνατε τέτοιο λάθος? Αφήστε τα όλα έτσι όπως είναι και ξεκουραστείτε γιατί αυτό έχετε ανάγκη! Πρέπει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για την εβδομάδα που έρχεται. Φάτε σωστά, αφήστε για λίγο τις λιχουδιές στην άκρη και προσέξτε τον εαυτό σας! Είστε ένα ράκος! Η Κυριακή σας θα είναι μια εντελώς ουδέτερη ημέρα, που ίσως σας βρει μέσα σε μια αποθήκη να τη καθαρίζετε από α άχρηστα!

Παρθένος
Οι τυχεροί της παρέας! Σήμερα θα βρείτε την όρεξη να ασχοληθείτε με τη προσωπική σας ζωή και τα ερωτικά σας! Θέλετε να είστε ερωτευμένοι, σας αρέσει όταν νιώθετε έτσι, για αυτό είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, μια καλή πράξη θα τη κάνετε! Άντε ας γίνει το πρώτο βήμα από εσάς! Δεν έχετε να χάσετε απολύτως τίποτα! Η Κυριακή σας θα είναι πιο κυριλέ! Θα βρεθείτε με άτομα, από διάφορους χώρους και θα ανταλλάξετε απόψεις που θα αφορούν κυρίως τη δουλειά σας!

Ζυγός
Πολύ προβληματισμένους σας βρίσκω και προσπαθώ να καταλάβω το γιατί! Κάτι σας ενοχλεί αρκετά, μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, μπορεί ακόμα και το αφεντικό σας! Θολωμένη η σκέψη σας, για αυτό μη ξεστομίσετε τίποτα κουλό και μετά δε μπορείτε να το μαζέψετε! Αφήστε την ημέρα να περάσει όσο πιο ήρεμα γίνεται! Η Κυριακή σας δε θα είναι άκρως χαρωπή, γιατί θα ακούσετε εκείνη τη καλή τη κουβέντα, ένα μπράβο και το κλίμα θα αναστραφεί πολύ γλυκά! Δύσκολο και γλυκόξινο ΣΚ έτσι θα το χαρακτήριζα..!!

Σκορπιός
Σήμερα όλως τυχαίως θα εμφανισθούν στα πόδια σας εκκρεμότητες που τις είχατε αμελήσει εσκεμμένα τόσο καιρό! Θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε άμεσα γιατί σας φέρνουν εμπόδια στα νέα σας σχέδια! Λίγο στη τσίτα θα είστε και αρκετά εκνευρισμένοι, γιατί αλλιώς το φανταζόσασταν και αλλιώς θα σας προκύψει! Από αύριο αλλάζει το σκηνικό και ευτυχώς ως και τις 20 θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Δε ξέρω για πού ετοιμάζεστε, πάντως ακόμα και οι Μπαχάμες παίζουν! Θέλετε να τη κάνετε όσο πιο μακριά γίνεται!

Τοξότης
Με τα λεφτά σας θα ασχοληθείτε και τις δυο ημέρες! Σήμερα δε θα σας πιάσει ένας πανικός γιατί θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε λεφτά! Κάτι αμελήσατε, κάτι δε χειριστήκατε σωστά, που θα σας αγχώσει πολύ! Αύριο πιο ψύχραιμοι, θα αντιμετωπίσετε τη κατάσταση πιο χαλαρά, αφού θα κινηθείτε αναλόγως μέχρι να φτιάξουν λίγο τα πράγματα! Δε πιστεύω να έχετε ήδη φύγει?? Προσοχή στο πορτοφόλι σας!

Αιγόκερως
Θα είστε κάπως νευρικοί και τρελαμένοι σήμερα και ναι θα τσακωθείτε με όλο τον κόσμο! Εσείς θα αποζητάτε την ηρεμία σας και οι άλλοι θα σας τσιγκλούν και από υπομονή καθόλου και σας βλέπω να φωνάζετε όλη την ημέρα! Από αύριο, πιο ήρεμη η κατάσταση, αφού πρέπει να καταλάβετε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς! Μήπως να προσαρμοστείτε και να συμβιβαστείτε λιγάκι? Δε γίνεται συνεχώς τα δικά σας χατίρια να είναι σε πρώτο πλάνο!

Υδροχόος
Κάτι που αποφεύγατε καιρό τώρα, θα το βρείτε σήμερα μπροστά σας! Είναι μια επαγγελματική εκκρεμότητα? Είναι ένα προσωπικό σας ζήτημα? Πάντως σίγουρα είναι κάτι που σας τρώει το σαράκι και πρέπει να το αντιμετωπίσετε για να ηρεμίσει η ψυχή σας! Κάντε το, δεν έχετε άλλα περιθώρια! Αύριο θα νιώσετε πιο όμορφα, πιο ήρεμοι και θα είστε και πιο χαμογελαστοί! Πρέπει να κάνετε ένα πλάνο, με τις δουλειές σας, γιατί το χάσατε πάλι το παραμύθι..!!

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή τη χαρά και τις δυο ημέρες! Νομίζω είστε η σχιζοφρένεια η ίδια!! Το ξεπεράσετε το σοκ? Άλλη μέρα σήμερα, έτσι δεν είναι? Φροντίστε να είστε ο εαυτός σας, να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και μη καταπιέζεστε για κανένα λόγο! Πρέπει και εσείς να ξεδώσετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο! Αύριο θα σας πιάσουν τα ρομαντικά σας και θα αναζητήσετε αγάπη, αγκαλίτσες και λουλούδια! Και μόνοι αν είστε, μαζέψτε τους φίλους σας τριγύρω και περάστε όμορφες στιγμές!

magicfariel@gmail.com