Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 30/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλοκαίριασε πολύ ξαφνικά και ναι τώρα θέλω διακοπές! Θέλω θάλασσα και έρωτα! Τόσο απλά! Σας έχω ξανά μιλήσει για τον
εγωισμό που τόσο τον μισώ, αλλά να που υπάρχει και πολλές φορές καθοδηγεί εμένα, εσένα, τους πάντες και φέρνει ψύχρα και τίποτα άλλο!


Σε μισώ κύριε Εγωισμέ..!! Φύγε μακριά! Πάρε και το πείσμα μαζί σου και δρόμο! Δε περίμενα ότι θα βίωνα ξανά τον εφηβικό μου έρωτα, με άλλον άντρα φυσικά, όμως τα σημάδια είναι όλα ίδια και πολύ χειρότερα μπορώ να πω..
Σκέφτομαι.. εντάξει τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι, δεν είχα μυαλό και εμπειρίες! Τώρα που είμαι ολόκληρη γυναίκα και περπατημένη μπορώ να αποκαλύψω, γιατί πρέπει να ζήσω το story αυτό, ξανά από την αρχή..??
Προφανώς μυαλό δεν έβαλα! Το μάθημά μου δε το πήρα. Όμως παίζει και μια ιστορία κατάρας στη μέση… Δηλαδή, να αγαπάς και να μη σε αγαπούν! Να σε αγαπούν και να μην αγαπάς! Εδώ κρύβεται το μυστικό όλο! Κατά πόσο ο καθένας από εμάς, έχει πράξει σωστά σε αυτές τις περιπτώσεις, ειλικρινά, όμορφα και έχει πληγώσει τον άλλον το λιγότερο!
Και επειδή δεν είναι και τόσο απλό το θέμα, πάντα γίνεται η στραβή, πάντα κάποιος κόβει φλέβες και οι κατάρες ξεκινούν..!!! Έτσι συνέβη και σε εμένα.. Μόνο που έχω να αντιμετωπίσω και τις δυο περιπτώσεις…
Και εδώ λέμε αντίο..



Κριός
Πολύ τρέξιμο σήμερα και άγχος! Οι δουλειές σας έχουν φτάσει ως το ταβάνι και με το καλημέρα σας, θα κόψετε φλέβες! Μέχρι το απόγευμα, θα τα έχετε αντιμετωπίσει όλα μια χαρά, για αυτό βάλτε προτεραιότητες και μη τρελαίνεστε! Δύσκολη ημέρα από όλες τις απόψεις, αλλά θα καταφέρετε πολλά μέχρι το τέλος της ημέρας, αφού η διάθεσή σας θα είναι μόνο τέτοια! Ούτε ένα χαμόγελο δε θα σκάσετε! Για τόσο πολύ!

Ταύρος
Άλλη ημέρα η σημερινή, εντάξει δε χρειάζεται να πεθάνετε από το άγχος! Χαμογελάστε λίγο περισσότερο και δημιουργήστε οτιδήποτε σας κάνει κέφι! Θα έχει μεγάλη επιτυχία και θα νιώσετε και εσείς καλύτερα! Η καλλιτεχνική σας φλέβα, ξανά χτυπά και δε πρέπει τίποτα να αφήσετε στη τύχη του! Ξεκινήστε από νωρίς το πρωί με καθαρό κεφάλι! Βάλτε λίγο συναίσθημα στη ζωή σας! Πολύ κρύο παίζει..

Δίδυμος
Ωωω κάποιο άτομο θα μπει μέσα στο μυαλό σας και δε θα φεύγει με τίποτα! Μια παλιά αγάπη ας πούμε? Είστε έτοιμοι να πάρετε τους δρόμους, αρκεί να το συναντήσετε! Μελαγχολία σας πιάνει, τα υπαρξιακά σας στο φουλ και αναρωτιέστε γιατί αφήσατε να φύγει μέσα από τη ζωή σας! Ωραίες οι αναμνήσεις όμως όχι αυτές που μας πληγώνουν. Οι άλλες είναι ακόμα καλύτερες! Κρατήστε το λόγο που φύγατε μακριά και φτιάξτε κάτι νέο στη ζωή σας!

Καρκίνος
Κάτι θα μάθετε σήμερα που θα τρελαθείτε από τη χαρά σας! Πριν ξεκινήσετε να το λέτε από εδώ και εκεί, κάντε μια έρευνα να μάθετε κατά πόσο αληθεύει το μαντάτο, γιατί παίζει ξαφνικά να γκρεμοτσακιστείτε! Έτσι είναι αυτά! Προσοχή στα κουτσομπολιά, στις πολύωρες συζητήσεις, γιατί ακόμα και μικρά αθώα μυστικά μπορεί να σας ξεφύγουν και να γίνει ο χαμός!

Λέων
Καλή ημέρα για εσάς, λίγο πιο φωτεινή από τη χθεσινή, βέβαια μη περιμένετε και θαύματα! Ναι μεν ο Δίας, αλλά..!! Γιατί προς το παρόν, σας πηγαίνει κάπως, δε λέτε? Μέρα που θα τρέξουν αρκετοί κατά επάνω σας, θα αποζητήσουν τη γνώμη σας, την εμπειρία σας και ξαφνικά θα γίνετε δάσκαλοι! Ωραίο είναι αυτό, αρκεί να έχετε τη διάθεση και το χρόνο! Δείτε το ότι σας εκτιμούν και σας εμπιστεύονται περισσότερο!

Παρθένος
Σήμερα θα τα καταφέρετε μια χαρά αρκεί να μην έχετε τόσο πολύ άγχος! Μέρα καλή για κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, ή ακόμα και για ερωτικό! Μην αφήσετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο, ότι έχετε προγραμματίσει θα έχει μεγάλη επιτυχία. Βασικά επειδή κινείστε στα δικά σας τα χωράφια, μπορείτε να παίξετε μπάλα, όπως εσείς θέλετε! Αυτό σας δίνει το προνόμιο, να βρίσκεστε κάτι βήματα μπροστά από τους άλλους.

Ζυγός
Ξεφεύγει λίγο το μυαλό σας σήμερα και άλλα φαντάζεστε και άλλα προκύπτουν ή συμβαίνουν στη πραγματικότητα! Κρατήστε το όνειρο, δεν είναι άσχημο πού και πού, όμως μη περιμένετε όταν ξυπνήσετε να βρείτε ας πούμε δίπλα σας ένα τσουβάλι λίρες ή μια καλύτερα δουλειά.. ή ακόμα και ένα πιο τέλειο εραστή! Να περιμένετε πολλά, όμως μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει το καθένα! Ναι και εγώ θα ήθελα να ήμουν κόρη εφοπλιστή αλλά δεν είμαι… χα χα!

Σκορπιός
Λοιπόν σήμερα θα τη κάνετε τη λαμογιά σας! Κάτι έχετε κανονίσει να κάνετε με μεγάλη παρέα, όμως τελευταία στιγμή θα προκύψει κάτι πολύ καλύτερο ή θα προτιμήσετε τον ύπνο ένα πράγμα και θα τη κάνετε με το πιο άγαρμπο τρόπο! Μπορείτε να το αποφύγετε το σκηνικό, αν βρείτε το τέλειο ψέμα που ποτέ όμως δε θα σας πιάσουν. Γιατί μετά, πανικός!! Και δε σας αρέσει να σας κράζουν, καθόλου, έτσι δεν είναι..??

Τοξότης
Σήμερα θα γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει! Ότι και αν κάνετε, όπου και αν πάτε, θα βρείτε τον τρόπο, δηλαδή θα επικοινωνήσετε σωστά, θα χρησιμοποιήσετε λογικά επιχειρήματα και θα πείσετε τους πάντες. Βασικά θα τους μαγέψετε όλους, για αυτό ντυθείτε ωραία, φτιαχτείτε, φορέστε και το χαμόγελό σας και κάντε το κομμάτι σας! Μπορεί να είναι σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί όμως και σε ερωτικό. Το φλερτ αγαπημένο σας παιχνίδι!

Αιγόκερως
Βασικά ότι βάλετε μέσα στο μυαλό σας θα το πετύχετε μια χαρά! Ας μιλήσουμε για το ερωτικό πρώτα, αφού καλοκαιράκι είναι, καιρός να στείλετε εκείνο το μήνυμα, να πάρετε το τηλέφωνο στο χέρι, να μιλήσετε, να βγάλετε από μέσα σας εκείνο το πάθος είναι καίει μεν, αλλά! Επαγγελματικά, από το να έχετε ιδέες, ξεκινήστε να τις υλοποιείτε κιόλας, γιατί μετά φεύγει ο ενθουσιασμός και χάνετε το παραμύθι. Μέσα στη τρελή τη χαρά και τα χαμόγελα! Μήπως έχετε πυρετό?

Υδροχόος
Και σήμερα θα μπει το κακό το διαβολάκι μέσα σας και θα κάνετε αταξίες πολλές! Ένα πειραχτήρι σωστό! Πραγματικά τρομάζω μόνο που το σκέφτομαι, αλλά έτσι είστε εσείς! Εντάξει αρκετά ξεκουραστήκατε, αρκετά ηρεμίσατε, αρκετά σαπίσατε, τώρα έχει πάλι ξεσηκώματα και ταραχές! Έτσι δεν είναι? Η ζαβολιά σε όλο της το μεγαλείο, αναρωτιέμαι τι θα σκαρφιστείτε πάλι..

Ιχθύες
Τι όμορφη ημέρα σας ξημέρωσε! Σήμερα θα σας αγαπήσει όλος ο κόσμος και θα σας το δείξει κιόλας! Για τόσο πολύ! Κάντε μπάνιο, φορέστε τα αρώματά σας, γιατί πρέπει να μοσχοβολάτε για να τους μαγέψετε κιόλας! Φιλιά, αγκαλιές κακό, πού θα πάτε στην Αμερική? Πάντως ότι ζητήσετε θα σας το φέρουν στο πιάτο και κανείς μα κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι! Έτσι να ανεβαίνει η ομάδα!!

magicfariel@gmail.com