Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 08/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα θα αναφερθώ στα ζώδια που υποφέρουν, όλον αυτόν τον καιρό και ρίχνουν από μόνα τους στάχτη στα μάτια, αφού διστάζουν να πάρουν εκείνες τις πολύ σοβαρές αποφάσεις στη ζωή τους! Ο Κρόνος στο Σκορπιό, είναι αλήθεια, μας έχει τσακίσει τα νεύρα, είτε ανήκουμε στο ζώδιο αυτό, είτε όχι! Κρατεί
2 ½ χρόνια και το Δεκέμβρη φτάνει στο τέλος του! Δε ξέρω κατά πόσο θα κάνουμε γιορτές, όμως μέχρι τότε σίγουρα, θα έχουμε πέσει στα πατώματα και λίγοι θα έχουν επιζήσει!

Ο Κριός πρέπει να αποφασίσει αν θα χωρίσει ή αν θα προχωρήσει σε γάμο! Βαδίζει σε μια τεντωμένη κλωστή!

Ο Ταύρος πρέπει να βελτιώσει τις σχέσεις του, αφού επηρεάζονται άμεσα! Συνεχώς εκεί που φτιάχνουν χαλούν! Όμως παίζει και ένας χωρισμός, εκεί μετά το καλοκαίρι!

Το Λιοντάρι, πρέπει να βρει τρόπο να βελτιώσει τα οικονομικά του, όμως και τη σχέση του, γιατί οδεύει προς το ράφι ολοταχώς!

Ο Σκορπιός, αν ζει ακόμα, καιρός να μάθει από τα λάθη του! Ότι συνέβη τα προηγούμενα τα χρόνια, ξαφνικά έχει εξαφανισθεί, γιατί η αλήθεια είναι ότι με το Κρόνο παρέα, έχει φτάσει στο σημείο μηδέν και ξεκινάει τα πάντα από την αρχή! Συνεπώς, ένας χωρισμός, είτε ερωτικός, είτε επαγγελματικός, παίζει πολύ, συμβαίνει κάθε μέρα και τεστάρει τις αντοχές και τα νεύρα του!

Ο Αιγόκερως τώρα που έχει κυβερνήτη το Κρόνο, περνάει από κάτι test drive, κάποιες εντάσεις και αναποδιές, όμως όλα είναι υπο έλεγχο! Άλλωστε φέτος είναι από τα τυχερά τα ζώδια!

Και τέλος ο Υδροχόος, που έχει και αυτός κυβερνήτη στο Κρόνο και έχει και μια περίεργη και άμεση σχέση με το Σκορπιό, βιώνει απίστευτες στιγμές, που ειλικρινά απορώ, ακόμα πώς αντέχει! Ο συνδυασμός αυτός σκοτώνει, από όλες τις απόψεις! Τίποτα δε μένει όρθιο στο πέρασμά του, η καταστροφή η ίδια! Ελπίζω ως τα Χριστούγεννα, το πάθημα, να έχει γίνει μάθημα.. μπας και σωθούμε και εμείς οι υπόλοιποι…!!!

Δε πιστεύω να σας έκανα τη καρδιά περιβόλι..?? Λίγοι μήνες ακόμα και μετά το χάος.. χα χα !!


Κριός
Κάτι θα προκύψει μέσα στο σπίτι σας, μια υπόθεση οικογενειακή, που θα σας αναστατώσει πάρα πολύ! Πριν αντιδράσετε με εκείνο το ψυχρό και αλλόκοτο ύφος σας, πριν στάξετε το φαρμάκι σας, ρωτήστε να μάθετε τι έχει συμβεί στα αλήθεια, δηλαδή τι προκάλεσε το πρόβλημα! Συνεργαστείτε καλύτερα, γιατί και η οικογένεια είναι μια ομάδα! Όλοι για έναν και ένας για όλους! Ενδιαφερθείτε με τη καρδιά σας!

Ταύρος
Μέρα που θα πρέπει να καθίσετε λίγο φρόνιμα! Δηλαδή να αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τις περιττές κουβέντες! Μαζευτείτε λιγάκι, γιατί όλα τα θέματα που παίζουν, κυρίως στη δουλειά σας δε σας αφορούν! Μείνετε στα χωράφια σας και μη μπλέκετε στα πόδια των άλλων! Θα τα καταφέρετε ή θα προκαλέσετε πάλι σαματά με τη φλυαρία σας??

Δίδυμος
Δε πιστεύω να βγάλατε τόσα πολλά λεφτά, που έχετε αρχίσει και δανείζετε σε φίλους και γνωστούς? Μη κάνετε το λάθος και τα μοιράσετε, γιατί όπως έχουν οι άλλοι ανάγκες έτσι έχετε και εσείς! Μη ξεγελιέστε από τη σημερινή τη κατάσταση, αύριο μπορεί πάλι να ψάχνεστε ακόμα και για 1ευρώ! Καλύτερα να πείτε όχι, καλύτερα να σας ξινίσουν για λίγο τα μούτρα τους, παρά να πιαστείτε κορόιδο στη φάκα!

Καρκίνος
Κάτι πάλι θα γίνει στη δουλειά σας, που θα σας στριμώξουν στη γωνία και θα σας τα ψάλουν κανονικά! Ενώ όλα τα έχετε δρομολογήσει μια χαρά, το απρόβλεπτο είναι μέσα στο πρόγραμμα στα σίγουρα και εσείς θα βρεθείτε εκτός τόπου και χρόνου! Ναι είστε έτοιμοι για μάχη, το ξέρουμε το ως εδώ, όμως σήμερα ειδικά, καλύτερα να κάνετε πίσω και να το αφήσετε να ξεθυμάνει!! Αλλιώς ο πανικός ο ίδιος!!!

Λέων
Αυτό τελικά που σχεδιάζατε νομίζω δε θα σας πετύχει και τόσο και πάει ο ενθουσιασμός και η χαρά, τσάκισαν κανονικά! Η απογοήτευση είναι κάτι που θα τη νιώσετε πολύ έντονα, αφού είχατε σπαταλήσει πολύ χρόνο και μεράκι, όμως να είστε σίγουροι, ότι τίποτα δε μένει έτσι! Πάντα έρχεται η κατάλληλη στιγμή, που όλα ξανά πέφτουν στο τραπέζι! Μη τα βάζετε με τον εαυτό σας, εσείς δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος, απλά το timing δεν είναι σωστό..

Παρθένος
Νομίζω σήμερα ετοιμάζεστε να κάνετε ένα μεγάλο λάθος! Δηλαδή, θα δώσετε λεφτά σε κάποιον φίλο να πάει να σας αγοράσει κάτι, ή να πληρώσει ένα σας λογαριασμό, πάντως η εξυπηρέτηση που θα ζητήσετε σας βγει σε ξινό! Πάνε τα λεφτά, τα χάσατε να το περιμένετε! Για αυτό καλύτερα αφήστε το για αύριο, να το κάνετε από μόνοι σας! Αν δε σηκώνει αναβολή, τότε διαλέξτε ή εσείς, ή αντίο στα λεφτά!

Ζυγός
Μέρα δύσκολη και πολύ περίεργη θα έλεγα! Σκέφτεστε μέρες τώρα να ζητήσετε μια αύξηση, μια καλύτερη θέση, πάντως κάτι θέλετε κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και πνίγεστε μόνο με την ιδέα! Κρατηθείτε λίγο ακόμα, μη το κάνετε σήμερα γιατί το όχι που θα ακούσετε θα είναι ηρωικό! Ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο, αναρωτηθείτε τι έχετε προσφέρει τόσο καιρό, για να απαιτήσετε περισσότερα??

Σκορπιός
Κάπου πάλι θέλετε να πάτε! Κάπου μακριά και απόμερα, όμως δε μπορείτε στη παρούσα φάση, γιατί είτε έχετε πάρα πολύ δουλειά, είτε δε σας φτάνουν τα λεφτά σας! Μη σας παίρνει από κάτω, θα γίνει αυτό που θέλετε όμως σε μια άλλη χρονική στιγμή! Προς το παρόν, βρείτε μια δουλειά, ψάξτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας, δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά και θα έρθει ο καιρός που θα σας ανταμείψει το σύμπαν! Δίχως να κάνετε απολύτως τίποτα!

Τοξότης
Σήμερα θα ξεπροβάλει το παραπονιάρικο το μωρό από μέσα σας και μόνο τα κλάματα που δε θα βάλετε! Θεωρείτε ότι προσφέρετε σε όλους τα απίστευτα και ότι μόνο εσείς δίνετε και δε παίρνετε τίποτα πίσω! Δεν είναι έτσι, απλά τώρα είναι η σειρά σας να δώσετε, μην είστε τόσο δα εγωιστές! Ρόδα είναι και γυρίζει συν το ότι τα φαινόμενα απατούν! Γλυκάνετε τη καρδιά σας και μοιράστε αυτά που έχετε και σας περισσεύουν!

Αιγόκερως
Λοιπόν ξινά μου πλασματάκια σήμερα θα πρέπει να έχετε καλή συμπεριφορά με τους γύρω σας και να μη προσβάλετε κανέναν! Θα το καταφέρετε αυτό? Πρέπει να είστε πιο άνετοι με το λόγο σας, πιο επικοινωνιακοί και στη τελική χρησιμοποιήστε και κανένα γρίφο για να δούμε τι πουλιά πιάνουν στον αέρα και οι άλλοι! Πάντως οι σχέσεις σας με τον κόσμο πρέπει να βελτιωθούν. Μη ρίξετε άλλο λάδι στη φωτιά!

Υδροχόος
Σήμερα θα πάρετε μια μεγάλη απόφαση! Δύσκολη μεν, όμως εσείς για ακόμα μια φορά θα βρείτε τον τρόπο, τη λύση, την ιδέα, που θα προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, ενώ οι άλλοι θα βλέπουν το μπουχό σας! Θα είναι επαγγελματικό το ζήτημα? Μια νέα δουλειά? Ή κάτι το ερωτικό? Πάντως θα παραβλέψετε λίγο εκείνο το Κρόνο που λέγαμε, το κακό το δάσκαλο και θα κάνετε τη τρέλα σας, άλλωστε για αυτό ζείτε μόνο!

Ιχθύες
Πάλι τα έχετε βάλει με το σύντροφό σας? Πάλι τσακώνεστε από το πρωί? Γιατί? Τι είναι αυτό που σας ενοχλεί? Γιατί δε το λέτε ανοιχτά και ξάστερα, μπας και καταλάβει επιτέλους και αυτό? Συνέχεια του φωνάζετε, συνέχεια το επικρίνετε, να περιμένετε τη παντόφλα σύντομα! Πάντως αν χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι, βρείτε μια νέα δραστηριότητα, να φεύγετε από το σπίτι και να γνωρίσετε και νέους ανθρώπους! Μπορεί ακόμα και αυτό να φταίει..

magicfariel@gmail.com