Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 14/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξυπνάω, κάνω το καφέ μου, ανοίγω lap top και ψάχνω την έμπνευση! Πριν μπω όμως σε διαδικασία έρευνας, επισκέπτομαι τη φοβερή την αστρολόγο μου, να μάθω τι μου μέλλει!! Και κρατώ την ατάκα.. «..Λάθος Προσέγγιση..», φουντώνω και ξεκινάω
το γράψιμο..!!
Ειλικρινά δε θα το αντέξω, άλλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Εντάξει είπαμε όποιος αγαπάει πονάει και τα σχετικά, αλλά εδώ σε λίγο θα χρειαστούμε φορείο, υπογλώσσια και στο τέλος μπορεί να δω και τα ραδίκια ανάποδα.. χα χα .. όλα παίζουν και τίποτα!


Και αρχίζω και θυμάμαι το όνειρο που είδα! Ακόμα και εκεί .. «Λάθος Προσέγγιση»! Ήρθε ο κύριος Έρωτας, με επισκέφτηκε, δεν έχω κανένα παράπονο! Με έψαχνε, μου μίλησε, μου χαμογέλασε, με έκανε και εμένα να χαμογελάσω, όμως μόλις μου ζέστανε τη καρδιά, έφερε τα κρύα μια και έξω! Μου γύρισε τη πλάτη, με χλεύασε, με αμφισβήτησε και όλα έγιναν όπως πριν. Σκοτάδια και τίποτα άλλο..
Και μένω στην ατάκα και παραπονιέμαι, νιαουρίζω, γκρινιάζω!

Γιατί ρε φίλε λάθος προσέγγιση?

Τόσα χρόνια τι έχεις μάθει? Πού είναι οι εμπειρίες σου? Οι τρόποι σου? Γιατί με εμένα τα ξεχνάς όλα αυτά και μεταμορφώνεσαι στο πιο κακό παιδί που υπάρχει..?? Σου βγάζω κάτι? Μήπως θέλεις να με δείρεις κιόλας? Μμμμμμ θα μου άρεσε, για πλησίασε, κάνε τη προσπάθεια… πόνεσέ με και άλλο, μπορείς!
Όμως προσέγγισε σωστά και όμορφα και άσε τις ταρζανιές… ανήκουν στο παρελθόν, έτσι δεν είναι..??

Καλή Εβδομάδα σε Όλους!!



Κριός
Μέρα που θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας και την οικογένειά σας! Δε χρειάζεται να δώσετε πολύ σημασία στις λεπτομέρειες και φυσικά να είναι όλα στην εντέλεια! Ρίξτε λίγη στάχτη στα μάτια, για να περάσουν κυρίως οι άλλοι καλά, οι φίλοι σας, ο σύντροφός σας και τα παιδιά σας! Μη λέτε πολλά και αφήστε τη κριτική και τις παραξενιές σας για κάποια άλλη στιγμή! Το μυστικό είναι να φτιάξει το κλίμα στο σπίτι..!?

Ταύρος
Όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη στη δουλειά σας! Η περίοδος γενικότερα είναι ευνοϊκή και σας περιτριγυρίζει το χρήμα! Αν πολεμάτε για κάτι, θα το πετύχετε, αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες! Μη φοβηθείτε να αναλάβετε μερικές ευθύνες επιπλέον, ο στόχος είναι η επιτυχία και η αναγνώριση! Για αυτό βουρ για το ψαχνό και ας κοπιάσετε λίγο ακόμα! Δε πειράζει..

Δίδυμος
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε γλυκά μου! Σεξ έχει σήμερα και πολύ μάλιστα!! Όλο το σύμπαν είναι με το μέρος σας και αν έχετε βάλει στο μάτι εκείνο το μαναράκι, μέχρι το βράδυ θα έχει γίνει δικό σας! Μπορεί να σας δυσκολεύει κάπως, αλλά δε πειράζει, εκεί που θα νιώσετε ότι τίποτα δε θα συμβεί, εκεί θα κάτσει και το μοιραίο! Αν σας αρέσει τόσο πολύ, συνεχίστε το φλερτ, παίξτε λίγο το παιχνίδι της αδιαφορίας όμως, πάντα πιάνει! Άλλωστε σας βγαίνει και σχετικά αυθόρμητα.. έτσι δεν είναι?

Καρκίνος
Μου λέτε τι σας έχει συμβεί? Γιατί τώρα καλοκαιριάτικο έχουν σκάσει όλα σας τα οικογενειακά προβλήματα? Σας έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά αυτό, σας βρήκα τη λύση, ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας, που πηγαίνουν σαφώς καλύτερα! Εσείς οι ελεύθεροι της παρέας, εκτονωθείτε σεξουαλικά, άλλωστε σας φλερτάρουν επίμονα και εσείς κάνετε τη πάπια! Για αλλάξτε λίγο το κλίμα, θα σας περάσουν για χαζούς! Και οι δεσμευμένοι λίγο σεξ, δε βλάπτει..!!

Λέων
Αν και Δευτέρα, είναι καλοκαίρι, για αυτό μια βολτίτσα προς το απόγευμα, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! Μέρα όμορφη, που μπορείτε να δείτε τους φίλους σας, να χασκογελάσετε με τη ψυχή σας ή ακόμα να πάτε και ένα θέατρο ή θερινό σινεμά! Ότι και αν συμβεί μη καθίσετε σπίτι, γιατί εκεί έξω υπάρχει κάποιος που περιμένει να σας γνωρίσει! Μπορεί να είναι ένας νέος φίλος, μπορεί ένας νέος έρωτας, ή ακόμα και μια νέα επαγγελματική πρόταση! Παίξτε με τη τύχη σας, ο Δίας είναι μια ανάσα από το ζώδιό σας!!!

Παρθένος
Σήμερα θα βγάλετε έξω κάποιον για φαγητό! Πάντως κάτι θα κάνετε για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας? Μια νέα γνωριμία? Ένα μελλοντικό συνεργάτη? Το σίγουρο είναι ότι θα βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη και ελπίζω να αξίζει το κόπο! Βασικά δε πρέπει να χειριστείτε έτσι τη κατάσταση, γιατί αν όντως δε σας περισσεύουν, δεν υπάρχει και ο λόγος να ξεπαραδιαστείτε! Η αλήθεια πάντα φαίνεται στη πορεία.. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μαγέψετε το κοινό σας!

Ζυγός
Πού θέλετε να πάτε πάλι? Τι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας, που δε λέει να φύγει με τίποτα? Πάντως ένα ταξίδι θέλετε να κάνετε, σε μια μακρινή χώρα, έτσι για να αλλάξετε λίγο παραστάσεις? Για να συναντήσετε εκείνο τον έρωτα, που έχει καρφωθεί μέσα στο μυαλό σας μέρες τώρα και όλως τυχαίος θέλετε να τρέξετε προς τα εκεί? Πάντως είστε έτοιμοι. Μη πω ήδη στο αεροδρόμιο! Ή μήπως πάλι ονειρεύεστε και ξεγελάσατε ακόμα και τα άστρα…?

Σκορπιός
Τι έγινε, πάλι έχετε μπλέξει με μυστικούς έρωτες και αγάπες? Κάποια ζαβολιά έχετε κάνει ή σκοπεύετε να κάνετε, όμως αυτή τη φορά θα περάσετε ωραία και το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη σας! Σκανδαλιές βλέπω, πολλές από αυτές και φοβάμαι!! Αν είστε ερωτευμένοι, θα το νιώσετε πιο βαθιά μέσα στο πετσί σας και ίσως ταρακουνηθείτε περισσότερο με τη διαπίστωση αυτή! Για να δούμε.. Πάντως χαμογελάστε ο μήνας σας ταιριάζει γάντι!!

Τοξότης
Έφτασε η ημέρα που θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και επιτέλους θα πείτε την αλήθεια όσο και αν την αποφεύγατε! Θέλετε μεν κάποιο άτομο δίπλα σας, όμως δε θέλετε να μπλέκει στα πόδια σας! Καταπιέζεστε! Για αυτό βρείτε ένα Δίδυμο, ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί και κάποια στιγμή κάτι μπορεί να κάτσει! Πάντως μιλήστε για το πώς νιώθετε ανεξάρτητα σε αν είστε ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, γιατί έτσι θα αποφύγετε τα χειρότερα!

Αιγόκερως
Μέσα στη τρελή τη χαρά και τα κέφια θα είστε σήμερα! Πετάει η ομάδα, έχετε μπει σε καλοκαιρινό mood και μόνο που δε θα ρίξετε και εκείνο το χορό! Για τόσο πολύ μιλάμε! Ακόμα και στη δουλειά θα ξεχάσετε εκείνο το ξινό το ύφος σας και θα είστε πιο χαμογελαστοί και πρόσχαροι από ποτέ! Μήπως κάνατε σεξ εχθές το βράδυ και πάτε να μας τρελάνετε Δευτεριάτικο?? Πάντως ακόμα και έτσι, μπράβο σας, κρατήστε το γερά το συναίσθημα, όμως δουλέψτε και λίγο!!!

Υδροχόος
Σήμερα ασχολείστε με τους έρωτες και τα πάθη σας! Υπάρχει κάποιο άτομο που είναι μακριά σας, το σκέφτεστε, σας λείπει και θα κάνετε όλα τα μαγικά σας εκεί πέρα, για να σας νιώσει και να επικοινωνήσει μαζί σας! Το παιχνίδι της διαίσθησης, της τηλεπάθειας και όλο αυτό το φοβερό concept, θα είναι η βασική σας ασχολία! Το μυαλό σας θα είναι συνέχεια εκεί και αν δε κάνετε κάτι από μόνοι σας, δε θα ξεκολλήσει με τίποτα!! Καλά να περάσετε…

Ιχθύες
Από ψυχολογία μια χαρά! Ίσως να αστράφτει και λίγο το μάτι σας, όμως όχι και τόσο επικίνδυνα αυτή τη φορά! Κάτι σας βασανίζει όμως, ένα θέμα που δε ξέρετε πώς να το αντιμετωπίσετε! Θα βάλετε μια τελεία? Θα το βελτιώσετε και θα το προχωρήσετε αλλιώς? Σας προβληματίζει αφού δε ξέρετε τι είναι το σωστό και αν πρέπει. Πάντως σήμερα θα πρέπει να αποφασίσετε οπωσδήποτε! Ή πάει σας τελείωσε από όλες τις πλευρές, ή το ξεμπλοκάρετε και παίρνει και αυτό το δρόμο του!

magicfariel@gmail.com