Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 02/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ φωτεινό το πρωινό, ο ουρανός καταγάλανος, καθαρός και ο ήλιος λάμπει με το πιο γλυκό τρόπο! Φοβάμαι, γιατί άλλο τόσο σκοτεινό και πικρό ίσως να είναι το βράδυ που θα έρθει.. Μια γλυκό, μια ξινό, μόνο έτσι επανέρχεται η ισορροπία.. Και είμαι σίγουρη, ότι
θα τη φάω τη ξινίλα και με το ζόρι!

Πολύ θα ήθελα να ταξιδέψω! Μόνη μου φυσικά! Μια βαλίτσα μικρή και δρόμο! Όχι δε φοβάμαι, το προτιμώ, αφού θα είμαι η αρχηγός του εαυτού μου σε όλες τις περιπτώσεις! Να ξεκινήσουμε από κοντά ή να βρεθούμε όσο πιο μακριά γίνεται..??
Βλέπω κάτι απίστευτα τοπία, κάτι πύργους και κάστρα μέσα σε δάση καταπράσινα και τι δε θα έδινα στο κόσμο, να γινόμουν μια μικρή πριγκίπισσα έστω για μερικές ημέρες! Θα ντυνόμουν ακόμα και με ρούχα εκείνης της εποχής, τα κοσμήματα δε με ενδιαφέρουν, και θα ερωτοτροπούσα με το πιο απαγορευμένο.. Πόσο γουστάρω!!
Υπάρχουν τοπία ανά τον κόσμο τόσο παραμυθένια, τόσο όμορφα, που ειλικρινά ακόμα και μια ματιά αξίζει να τους ρίξεις, γιατί ακόμα και έτσι μπορείς να ταξιδέψεις στο όνειρο! Ακόμα και εκεί, δίπλα στο πύργο, υπάρχει μια λίμνη, ένα ποτάμι ή ένας γκρεμός με πολύ άγρια θάλασσα από κάτω! Από την άλλη ένα δάσος, μαγικό, μυστικό, σε καλεί να το εξερευνήσεις, να μάθεις τι κρύβει, την ιστορία του.. Πόσο συναρπαστικό το βρίσκω.. Μακάρι να μπορούσα να βρισκόμουν, στη Φιλανδία, στη Τοσκάνη, στην Αγγλία εκεί στους στοιχειωμένους πύργους και τα κάστρα, οπουδήποτε ζει ακόμα το παραμύθι.. Τι τέλεια που θα ήταν…

Και τώρα ξυπνάμε..!@


Κριός
Σήμερα κοιτάξτε να χαλαρώσετε λιγάκι, να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ξεκουράζει! Ακόμα και στη δουλειά, επιλέξτε κάτι πιο ανάλαφρο, δηλαδή αρκετά με τη πίεση και το άγχος! Η δουλειά ποτέ δε τελειώνει ότι προσπάθειες και αν κάνετε! Για αυτό ψυχραιμία και όλα θα γίνουν, στην ώρα τους και δίχως βιασύνες! Αν καταφέρετε να περάσετε κάτι τέτοιο στον εαυτό σας, τότε όλα μια χαρά θα πάνε.. Αλλιώς σας βλέπω να δαγκώνεστε!!

Ταύρος
Βασικά πρέπει να συγκεντρωθείτε και να οργανωθείτε λίγο περισσότερο! Παράξενη η ημέρα σας με αρκετά γκρίζα σύννεφα, ίσως να είναι η διάθεσή σας τέτοια, ίσως και να σας τα φυσήξει κάποιος άνεμος, πάντως ψυχραιμία και πάντα νερό δίπλα σας! Ένα οικογενειακό ζήτημα, ξανά πέφτει στο τραπέζι και αυτή τη φορά θα βρείτε και μια συμπαράσταση ανεξήγητη, αφού τόσα χρόνια, ας πούμε σας έλεγαν όχι για τη πισίνα, ενώ τώρα μπαίνει σε πρώτο πλάνο!! Λέμε τώρα..

Δίδυμος
Δύσκολη η ημέρα για εσάς, αφού θα πρέπει να τρέξετε αρκετά παραπάνω για να τελειώστε με κάτι που ασχολείστε! Συγκεντρωθείτε πάρα πολύ καλά, γιατί σημασία σήμερα θα έχουν τα μικρά πράγματα, που θα πρέπει να τα προσέξετε με μια σχετική σοβαρότητα! Οι λύσεις θα προκύψουν από τις λεπτομέρειες, που αν κάνετε το λάθος να τις προσπεράσετε, θα τις βρείτε μπροστά σας, όμως με το χειρότερο τον τρόπο! Εν ολίγοις αφήστε τις λαμογιές και τα πλαγιομετωπικά και προχωρήστε ευθεία!

Καρκίνος
Ωραία ημέρα ξημέρωσε για εσάς και πολύ θετική. Καλά θα κάνετε να ανοίξετε το στοματάκι σας και να πείτε τι σκέφτεστε και τι θέλετε! Μόνο έτσι θα σας καταλάβουν και θα σας φτιάξουν και το κέφι, αφού σίγουρα δε θα σας χαλάσουν χατίρι! Αν περιμένετε όμως οι άλλοι να μαντέψουν, τότε τα πιάσατε τα λεφτά σας, γιατί κανείς δεν έχει όρεξη για τα δικά σας παιχνίδια! Μιλήστε άφοβα, πείτε ότι νιώθετε, ότι επιθυμείτε, τα πάντα και δε θα χάσετε!

Λέων
Καθόλου καλή ημέρα για να ρισκάρετε, είτε για προσωπικά σας θέματα, είτε για επαγγελματικά! Ακολουθήστε το γνωστό το μονοπάτι, εκείνο που γνωρίζετε καλά για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε! Αν κάνετε το αντίθετο, τότε να είστε σίγουροι πως θα μπλέξετε σε διάφορες περιπέτειες, που θα επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σας και στο τέλος θα ξενερώσετε τόσο, που θα τα παρατήσετε όλα στη μέση, με απίστευτες εκκρεμότητες τριγύρω!

Παρθένος
Θετική η ημέρα σας και πολύ δυνατή από όλες τις απόψεις! Βασικά θα λάμπετε από το πρωί, θα είστε μέσα στη ζωντάνια και θα βρείτε ως δια μαγείας το χρόνο για να ασχοληθείτε με τη προσωπική σας ζωή! Ωραία ημέρα για να συναντήσετε τους φίλους σας, να πάτε μια βόλτα και να ηρεμίσετε λιγάκι από τις καθημερινές σας τις υποχρεώσεις! Πηγαίνετε εκείνη την επίσκεψη, μη χάνεστε από αγαπημένους ανθρώπους!

Ζυγός
Χαρωπή η ημέρα σας, για αυτό κάντε τα πάντα για να τη κρατήσετε έτσι! Δε χρειάζεται να κάνετε όλες σας τις δουλειές σήμερα, αφήστε και τίποτα για αύριο και μεθαύριο! Με όσα λιγότερα ασχοληθείτε, άλλο τόσο όμορφα θα περάσετε! Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ξεγνοιασιά! Για αυτό φροντίστε να διαμορφώσετε το πρόγραμμά σας έτσι, ώστε να μη χρειαστεί, ούτε ψέματα να πείτε, ούτε να ζοριστείτε στη πορεία, για να τηρήσετε τις υποσχέσεις που όλως τυχαίως δώσατε!

Σκορπιός
Μέρα που θα αποζητήσετε τη παρέα των φίλων σας πάρα πολύ! Τους έχετε ανάγκη εκεί δίπλα σας, να σας πουν τη καλή τους τη κουβέντα και να σας συμπαρασταθούν όσο τίποτα άλλο στο κόσμο όλο! Δε ξέρω κατά πόσο την αξίζετε αυτή τη συμπεριφορά, γιατί η αλήθεια είναι ότι είστε πολύ κακά παιδιά, όμως άνθρωποι είστε και εσείς και λάθη κάνετε πού και πού! Αποζητήστε την αγάπη και τη ζεστασιά και ξεχάστε για λίγο τα πάθη σας και τους εγωισμούς σας!

Τοξότης
Πολύ καλή ημέρα για να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αποδείξετε την αξία σας! Δε πρέπει να σταματήσετε λεπτό, γιατί κάποιος υπάρχει εκεί και σας παρακολουθεί και σκέφτεται να σας προτείνει κάτι πολύ καλύτερο και με περισσότερα χρήματα! Για αυτό τρέξετε αλλά όχι με βιασύνη, περισσότερο με πάθος και δημιουργήστε κάτι μοναδικό και αξεπέραστο! Βέβαια, δε ρώτησε κανείς αν έχετε τα κέφια για να κάνετε κάτι τέτοιο, όμως να που προέκυψε η ευκαιρία..!!

Αιγόκερως
Λοιπόν έχετε κάψει εγκέφαλο! Συνέχεια σκέφτεστε τι έχετε να πληρώσετε, πόσο θα σας κοστίσουν τα μερεμέτια που έχετε να κάνετε για το σπίτι σας, τι θα σας πάρει η εφορία και πάει λέγοντας το πράγμα! Σε λίγο θα μυρίσει κιόλας, για αυτό βάλτε το διακόπτη στο Off Και σήμερα ειδικά ξεχάστε τα πάντα! Δύσκολο πολύ να γίνει αυτό, όμως αν τα καταφέρετε θα πάρετε μεγάλη ανάσα! Αυτά ποτέ δε τελειώνουν και όσο και αν το στύβετε το μυαλό σας, λεφτά δε θα κατεβάσει!! Χα χα ..

Υδροχόος
Τι πιστεύετε ότι το ταίρι σας, σας απατάει? Ότι βλέπει κάποιον άλλον ας πούμε? Συμβαίνουν και στα καλύτερα τα σπίτια και αν είστε συνεχώς απών, τότε μη ζητάτε και τα ρέστα! Βασικά κακώς νιώθετε έτσι, περισσότερο ξεκούραση χρειάζεστε και πολύ καλό ύπνο! Το γεγονός ότι τα ψυχολογικά σας κάνουν party, έχει διώξει αρκετό κόσμο από δίπλα σας και μερικές φορές η συμπεριφορά σας είναι τόσο απαράδεκτη, που ένα ψυχρό κύμα αιωρείται πάντα στην ατμόσφαιρα.. Φτιάξτε την!

Ιχθύες
Δύσκολη, ψυχρή και ανάποδη η ημέρα σας! Πριν ανοίξετε το στοματάκι σας και ξεκινήσετε να γαυγίζετε, ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι! Κάτι ξέρουν, που θα σας ηρεμίσει αρκετά και δε θα χρειαστεί να χαλάσετε την ημέρα σας και των άλλων φυσικά! Συζητήστε καλύτερα, εκείνο το διάλογο σε ήπιους τόνους και μετά αναλόγως πράξτε! Είστε ήδη έτοιμοι να πάρετε κεφάλια, πιάστε το μπαλτά, αλλά μάθετε πρώτα το γιατί και μετά κάντε επίθεση και μόνο όπου χρειάζεται!! Και αν χρειάζεται φυσικά..

magicfariel@gmail.com