Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Summer In Paris..

Ένα ρομαντικό ταξίδι πρωινό, λέω να κάνουμε και ας είναι νοερό, έτσι απλά κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, το καταγάλανο ουρανό! Παρίσι, μια πόλη τόσο
λαμπερή, γεμάτη από απίστευτους κήπους, ανεκτίμητη αρχιτεκτονική και νύχτα ακόμα πιο εκθαμβωτική..

Όλη η τέχνη και η ομορφιά, μαζεμένη εκεί, μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές, ποιητές, σκηνοθέτες, κάνουν τη βόλτα τους, έτσι να εμπνευστούν και να ανανεωθούν, με ακυκλοφόρητες δημιουργίες επώνυμων οίκων, γιατί έτσι είναι η γκλαμουριά..
Θα σβήσω τις άσχημες εικόνες, θα ξεχάσω το σήμερα και θα προχωρήσω σε ένα πιο βαθύ ταξίδι, ακόμα πιο φανταστικό, σε εκείνα τα χρόνια, με τις τουλέτες εκείνες τις φανταχτερές, το στήθος έξω, η μέση ασφυκτικά δεμένη και ναι εκείνες τις βόλτες, κάτω από το Πύργο του Άιφελ, να σε κρατώ από το χέρι και να σου λέω Σ’αγαπώ..!!

Ακόμα ένα όνειρο, ακόμα μια ανεκπλήρωτη επιθυμία, αλλά λέω να ακούσω ξανά εκείνο το όμορφο τραγούδι, όχι δε θα κλείσω τα μάτια, θα καθίσω κάπου εκεί στο πράσινο της φύσης, θα χαζέψω τις πεταλούδες που πετούν και θα χαμογελάσω.. Γιατί ακόμα και αυτό, κάπου κρύβει μια αλήθεια, μαζί στο Παρίσι, κάπου, κάπως, κάποτε..

..πολύ γλυκιές καλημέρες..

magicfariel