Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Πες μου το Ζώδιό σου, να σου πω τι Όνειρο θα δεις απόψε..by F’Ariel!

Όλοι μας βλέπουμε όνειρα, κάθε βράδυ! Άλλοι και την ημέρα, αλλά αυτά ανήκουν σε άλλη κατηγορία, πιο φευγάτη, θα έλεγα.. Κάποιοι τα θυμούνται, κάποιοι τα ξεχνούν, αλλά πάντα υπάρχουν και εκείνα που σε ξυπνούν, ακόμα και μέσα στη νύχτα, έτσι για να
σε ταράξουν και να τα θυμηθείς το πρωί που θα ξυπνήσεις, γιατί και αυτά απαιτούν την ερμηνεία τους!


Όνειρα, είναι κατ εμέ, το υποσυνείδητο, όμως ίσως και μια άλλη ζωή, παράλληλη με αυτή που ζούμε τώρα! Δεν είναι τυχαίο που κάθε φορά βλέπουμε ένα συγκεκριμένο μέρος. Μια προβλήτα, ένα λόφο, μια λίμνη, ένα ξενοδοχείο, μέρη που υπάρχουν στη πραγματικότητα, ποτέ δε θα έχουμε επισκεφτεί, όμως έρχεται η στιγμή εκείνη που θα βρεθούν μπροστά μας τόσο αληθινά, που εκεί πραγματικά είναι κανείς να απορεί γιατί να συμβαίνει άραγε?

Όνειρα είναι τα κρυφά μας συναισθήματα, οι σκέψεις εκείνες οι πιο βαθιές, τα πάθη μας, τα άγχη μας, όμως ακόμα και στην άλλη διάσταση, στη παράλληλη ζωή, υπάρχει κάποιος λόγος, μια αιτία, που αξίζει ο καθένας από εμάς να εξερευνήσει, για να αποκαλύψει αλήθειες, πολύ μοναδικές!!

Το κάθε Ζώδιο όμως έχει και μια μούρλια! Μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση, που ακόμα και τα όνειρα πάνω κάτω έχουν μια λογική, με το χαρακτήρα που έχει ο καθένας!

Ας δούμε λοιπόν τι ονειρεύεστε τα βράδια, γλυκά μου, άτακτα παιδιά..


Κριός
Ακόμα και στα όνειρα βλέπετε ταινίες δράσης! Οι ήρωες πάντα, οι βασικοί πρωταγωνιστές! Εδώ το αντρικό στοιχείο κυριαρχεί, αφού ακόμα και οι γυναίκες βγάζουν τον Indiana Jones, γένους θηλυκού! Συνήθως είστε ο ιππότης, πάνω στο άλογο, με τη φοβερή τη πανοπλία που τρέχει να σώσει την αγαπημένη του! Ακόμα και Lara Croft, μια γυναίκα δυνατή, θα σώσει τον άντρα το μοιραίο, όμως ίσως τον σκοτώσει στο τέλος!

Ταύρος
Ακόμα και εκεί το καλό φαγητό σκέφτεστε! Η χλιδή και η ωραία ζωή είναι η βάση κάθε ονείρου για ένα Ταύρο! Ρούχα, Ταξίδια, η Άνεση σε όλο της το μεγαλείο! Βέβαια ως λάτρεις του υλικού κόσμου, τα παλάτια και τα διαμάντια είναι μοναδικά! Όμως ως ζώδιο της γης, κάθε φορά που συμβαίνει κάτι στο πλανήτη, επηρεάζεται και βυθίζεται σε πιο σκοτεινές σκέψεις, που προκαλούνται από την ανασφάλεια και το φόβο! Η απώλεια του οτιδήποτε, από τα χειρότερα όνειρα!

Δίδυμος
Είτε με τα μάτια ανοιχτά, είτε με τα μάτια κλειστά, βρίσκεστε συνεχώς σε άλλη διάσταση! Η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου ή φαντασίας, δεν υπάρχει αφού την έχετε καταπατήσει προ πολλού! Όνειρα, μμμ… σίγουρα κοιμόσαστε παρέα με τη μουσική! Ο εγκέφαλος ταξιδεύει με ασύλληπτες ταχύτητες και η πιθανότητα να ξεστομίσετε το όνομα κάποιου άλλου μεγάλη! Καλό είναι να μην είστε πιωμένοι γιατί αντί για Γιώργο, μπορεί να πείτε Κώστα και αντί για Μαρία, Κατερίνα! Και μετά καλά ξεμπερδέματα!!

Καρκίνος
Οι πιο ρομαντικοί τύποι όλου του πλανήτη. Τα όνειρά σας, μιλούν για την αιώνια αγάπη, τη πίστη και την εμπιστοσύνη! Συναισθηματικά όνειρα που μπερδεύονται λίγο με τη φαντασία σας, αφού αυτό που αποζητάτε από τους άλλους και δε σας το δίνουν, αυτό βιώνετε και στην άλλη διάσταση, όμως σας το δίνουν και με το παραπάνω! Λίμνες, Κάστρα, Κύκνοι, και τα παιδικά σας χρόνια, είναι λίγο πολύ ο παράλληλος κόσμος σας.. Το κακό είναι ότι ποτέ δε ξυπνάτε, από αυτόν!

Λέων
Τα λεφτά είναι το μόνο σίγουρο, σε τσουβάλι και τη χήνα με το χρυσό αυγό! Ένα φοβερό όνειρο κάθε Λέοντα, μαζί βέβαια με το τίτλο του Βασιλιά! Ότι του λείπει από την αληθινή ζωή, το ψάχνει και το βρίσκει σε εκείνη του Ονείρου! Και εκεί μπερδεύεται, καταξοδεύετε και μετά μένει με το όνειρο και τις τσέπες άδειες φυσικά! Μεγαλεία, παλάτια, εντυπωσιακές στολές αφού είναι και το ζώδιο των ηθοποιών συγχρόνως, έτσι λένε! Βέβαια, είναι από αυτούς που τα ξεχνούν.. το πρωί!

Παρθένος
Ακόμα και στα όνειρά τους δουλεύουν! Μόνο που εκεί δεν υπάρχει άγχος, αλλά δημιουργικότητα! Ονειρεύονται ένα τέλειο και ιδανικό κόσμο, δίχως φτώχια και αρρώστιες! Ακόμα και ένα σπίτι δικό τους και παλιό να είναι η πρόκληση θα είναι μεγαλύτερη, αφού θα πρέπει να γίνει απλά τέλειο! Τα παιχνίδια του νου είναι όμως το αγαπημένο τους ταξίδι! Εκεί μεγαλουργούν αφού η ταχύτητα της σκέψης έχει μεγαλύτερη σημασία..

Ζυγός
Σας έπιασα άτιμα πλασματάκια.. Ονειρεύεστε τη πλούσια νύφη ή το πλούσιο γαμπρό, όμως να υπάρχει και αληθινή αγάπη στη μέση! Το πιστεύω για εσάς, αφού είστε υλιστές ως εκεί που δε φτάνει και οτιδήποτε έχει χλιδή και μεγάλη ζωή είστε μέσα είτε σε αυτή τη ζωή, είτε μέσω των ονείρων σας! Το παραμύθι είναι λατρεμένο σας όνειρο, κάτι σα τη Σταχτοπούτα, που την έσωσε ο πρίγκιπας, for ever and ever! Οι βιτρίνες και οι αγορές, ηδονή μεγάλη!

Σκορπιός
Σεξ και βία! Εδώ θα μπορούσα να σταματήσω, όμως όχι, δε θα σας κάνω τη χάρη! Εσείς δεν ονειρεύεστε όμορφα τοπία, αλλά ίντριγκες, δολοφονίες και εκδίκηση! Τουλάχιστον αν υπάρχουν κρυφά απωθημένα από ανθρώπους που σας έχουν αδικήσει! Οι μάγοι του ονείρου, αφού η φαντασία σας, σε συνδυασμό με το σκοτεινό στοιχείο που έχετε δημιουργούν έναν εφιάλτη καλύτερα με έντονο σεξ, περίεργα αντικείμενα, πόνο και την απόλυτη ηδονή! Η δύναμή σας πάνω από όλα!

Τοξότης
Το βιβλίο που διαβάσατε πριν λίγο θα γίνει και ταινία σε λίγο, μέσα από το όνειρό σας! Η περιπέτεια είναι μέσα στο πετσί σας, για αυτό η άλλη διάσταση για εσάς, είναι ένα ταξίδι καθημερινό. Πάντα εξερευνάτε, στο σήμερα, στο αύριο ακόμα και στο όνειρο, με ένα βιβλίο στο χέρι! Ανακαλύπτετε κρυμμένους θησαυρούς, φυλές ξεχασμένες, άλλες θρησκείες πιο περίεργες..

Αιγόκερως
Ο πλούτος το μεγαλύτερο και το καλύτερο όνειρό σας.. Δισεκατομμύρια να υπάρχουν στις τράπεζες και τίποτα άλλο στο κόσμο όλον! Η επιθυμία του να γίνει μέλος σε μια μυστική κοινότητα από λίγους ή και πολλούς αλλά εκλεκτούς και μοναδικούς του είδους! Ναι ακόμα και στα όνειρά του ονειρεύονται επιχειρήσεις, λεφτά και σκληρή εκμετάλλευση των υπαλλήλων τους φυσικά! Εννοείται ότι οι σκλάβοι είναι από τα πιο υποχθόνια όνειρά τους… Το χρήμα να ρέει άφθονο τίποτα άλλο.!

Υδροχόος
Η μηχανή του χρόνου είναι το όνειρο κάθε ατόμου που ανήκει σε αυτό το ζώδιο! Λατρεύουν τα ταξίδια στο διάστημα αυτό είναι το σίγουρο αλλά και ιδέες τύπου, να φτιάξουμε όλοι μαζί, μια διαφορετική κοινότητα, μη πω κωμόπολη κιόλας! Τα όνειρά τους δεν αφορούν προσωπικές δόξες, άσχετα εάν είναι πάντα οι πρωταγωνιστές, αλλά περισσότερο το μέλλον, την ανθρωπότητα και τη χειρότερη περίπτωση όλων, τη καταστροφή του κόσμου!

Ιχθύες
Βλέπουν συνεχώς ότι χορεύουν, ή ότι είναι οι super star, μιας πολύ επιτυχημένης ταινίας! Ρομαντικοί, στο κόσμο τους τα όνειρά τους, έχουν μια συναισθηματική φόρτιση, όμως έχουν τόση πολύ φαντασία μέσα, που τα πιστεύουν και στη πραγματική τους ζωή! Ζουν συνεχώς μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, όμως όπως θέλουν εκείνοι. Τους ανήκει αποκλειστικά το όνειρο! Ο ονειρικά πλασμένος κόσμος είναι το στοιχείο τους, όμως δε κάνουν κάτι για να τον αλλάξουν!

Sweet Dreams..

magicfariel@gmail.com