Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 28/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτομαι να αφήσουμε λίγο τους ανεκπλήρωτους έρωτες και να πιάσουμε τη μυθολογία και το βουνό της! Ο Όλυμπος, είναι όχι απλά το αγαπημένο μου βουνό, το λατρεύω, αφού πιστεύω με όλη μου τη καρδιά, ότι είναι μαγικό, ότι
ζούνε ξωτικά, ακόμα και οι Θεοί, εκεί είναι και μας κοιτάζουν, κάθε μέρα!


Έχω ζήσει σε αυτό το μέρος, σε προηγούμενες ζωές, έχω ζήσει και σε αυτή και αξίζει το κόπο κάποιος να το επισκεφτεί, γιατί είναι φανταστικό και από φυσικές ομορφιές, όμως και από θέμα ενέργειας!
Κάθε φορά που ανεβαίνω πάνω ψιλά, αγναντεύω το κάμπο κάτω και αν είναι καθαρός ο ουρανός, φαίνεται ακόμα και το πρώτο ποδάρι της Χαλκιδικής, και είναι πραγματικά απίστευτο θέαμα, ένα μέρος από το χάρτη της Ελλάδας, ζωντανό, μπροστά στα μάτια σου! Το βουνό αυτό είναι όντως μαγικό! Σε αφήνει να ανέβεις ψιλά στη κορυφή του, όσο εκείνο θέλει, σε αφήνει να προχωρήσεις μέσα στα βάθη του, όμως σε σταματά, γιατί δεν επιτρέπεται ο άνθρωπος, να φτάσει στους Θεούς, ούτε να εισβάλει στο χώρο τους! Όποιος τόλμησε να μην υπακούσει στους νόμους του, κάτι κακό έπαθε! Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό..??

Ο Βύθος.. βρίσκεται στο τέρμα του. Κάπου μέσα στη καρδιά του. Ανάμεσα από τα τεράστια βράχια του, τα καταπράσινα πεύκα του και για να φτάσεις εκεί, περπατάς και το μόνο που ακούς είναι το νερό, το δροσερό και πεντακάθαρο νερό να τρέχει κάτω από τα πόδια σου με δέος! Όσο πλησιάζεις ο ήχος αυτός γίνεται όλο και πιο έντονος και καταλήγεις σε αμέτρητες φυσικές πισίνες, τις πισίνες των Θεών! Σμαραγδένια νερά, καταπράσινο τοπίο, ένας παράδεισος, ανάμεσα από άγρια και σκληρά βράχια! Μη κοιτάξεις ψιλά για πολύ ώρα, θα τρομάξεις.. Απόλαυσε αυτό που ίσα βλέπουν τα μάτια σου!

Μη κάνεις σκουπίδια, μη καπνίζεις για λίγο, παρέμεινε ένας απλός και φτωχικός άνθρωπος, γιατί αυτό είσαι κατά βάθος και εσύ και εγώ και εμείς! Σεβασμός στο περιβάλλον, στους Θεούς, στην ησυχία τους!

Μπορώ να γράφω ασταμάτητα για αυτό το βουνό, όμως ας δούμε και κανένα αστρολογικό μαντάτο…. τι θα μας συμβεί σήμερα..


Κριός
Το επαγγελματικό ταξίδι δε το γλιτώνετε! Κάπου θα χρειαστεί να πάτε, κάποιες νέες πληροφορίες να μαζέψετε και γενικότερα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε ίσως και σε διαφορετική κατεύθυνση! Πάντως επικοινωνήστε με τον κόσμο, ανταλλάξτε απόψεις και μην έχετε ενδοιασμούς για θέματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε στο τομέα σας! Δουλειά και πάλι δουλειά!

Ταύρος
Βασικά έχετε διαπιστώσει ξανά, ότι δουλεύετε σα το σκύλο και λεφτά δε βγάζετε αρκετά, για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός σας! Ναι είναι απογοητευτικό αυτό, όμως δε πρέπει να το βάλετε κάτω και να οργανωθείτε καλύτερα! Βέβαια, με τα λιγοστά χρήματα που σας έχουν απομείνει, τι κουμάντο να κάνετε? Το κάθε φράγκο, πηγαίνει στη μεριά του και καλά να είμαστε! Βρείτε τρόπους να βάλετε κάτι στην άκρη, να φτιάξτε σιγά-σιγά το κομπόδεμά σας!

Δίδυμος
Πολύ ανεβασμένη η διάθεσή σας, σήμερα θα νιώσετε ότι θα κατακτήσετε τον κόσμο όλον! Προφανώς μπήκε η ποιότητα ξανά στη ζωή σας και θα μπορέσετε και εσείς να απαιτήσετε και τα ανάλογα, από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε! Εστιάστε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και αφήστε για λίγο τις χαρές στην άκρη. Όλες οι ημέρες σας θα είναι τυχερές, όμως και αυτό από εσάς εξαρτάται και τη συμπεριφορά σας!

Καρκίνος
Έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και δε σηκώνετε κεφάλι! Πρέπει να εντυπωσιάσετε, να αποδείξετε ξανά την αξία σας για να αναλάβετε κάτι νέο που έρχεται ολοταχώς κατά επάνω σας! Δυστυχώς, κάθε μέρα είναι και από μια δοκιμασία, καιρός να το καταλάβετε και να οργανωθείτε καλύτερα! Όσα λεφτά και αν σας προτείνουν για μια νέα δουλειά, δώστε σημασία στις ιδιαιτερότητες γιατί ίσως να είναι λίγο σκληρές!!

Λέων
Σας πείσανε τελικά να γραφτείτε σε εκείνο το σύλλογο, σε εκείνη την ομάδα, πάντως ότι και να πείτε σήμερα, θα πρέπει να ακολουθήσετε! Το νου σας μην έχετε χωθεί πουθενά σε καμία αίρεση θρησκευτική ή οπουδήποτε που μπορούν να σας αποσπάσουν χρήματα! Προστατέψτε το τρύπιο πορτοφόλι σας με νύχια και δόντια και στη τελική αποχωρήστε καλύτερα από το να σας πιάσουν κορόιδο!

Παρθένος
Η ημέρα σας πολύ θετική κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Νομίζω το έχετε ρίξει στη δουλειά γιατί εκεί κάνετε καλύτερο κουμάντο, ενώ τα ερωτικά σας, ως συνήθως είναι περίεργα και χλιαρά! Ευτυχώς που υπάρχει και κάποιο μάτι που σας βλέπει και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τουλάχιστον σε θέματα καριέρας και να βγάλετε περισσότερα χρήματα! Και αυτή μια απόλαυση είναι! Ξεκινήστε κάτι καινούριο, θα πάει καλά!

Ζυγός
Πιστεύω τη βαλίτσα να την ετοιμάσατε, γιατί φεύγετε και άγνωστο πότε θα ξανά γυρίσετε! Αστειεύομαι φυσικά, όμως οι πόρτες κάπων άνοιξαν για εσάς και θα πρέπει αν θέλετε να πετύχετε, να ακολουθήσετε το κουβάρι, μέχρι να βρείτε την άκρη του νήματος και ας είναι και στην άλλη πλευρά της γης! Δραστηριοποιηθείτε περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα, έρχονται φοβερές ημέρες για εσάς, αρκεί να το παλέψετε και εσείς. Μην αφήνετε τα πράγματα στη τύχη τους!

Σκορπιός
Πληρώστε τους λογαριασμούς σας! Επιστρέψετε δανεικά χρήματα! Τα άστρα επιμένουν ότι μόνο κάτι τέτοιο θα σας σώσει τουλάχιστον ψυχολογικά! Μη κάνετε άλλο τη πάπια, γιατί όλο αυτό συσσωρεύεται μέσα σας και παθαίνετε κατάθλιψη μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ! Βάλτε τα κάτω και κάντε τις πράξεις σα να πηγαίνετε σχολείο. Ότι κουκιά έχετε, αυτά θα πρέπει να δώσετε!

Τοξότης
Μια νέα δουλειά σας έχει ξεσηκώσει ή θα συμβεί κάτι τέτοιο μέσα στην ημέρα! Τα άστρα επιμένουν να σας κάνουν ένα δώρο τέτοιο, δηλαδή να φέρουν κάτι καλύτερο στη ζωή σας, να μαζέψετε και κανένα φράγκο, μπας και προχωρήσετε σε γάμο και τέτοια! Εσείς που είστε ήδη, ναι επιτέλους θα κάνετε ένα ωραίο δώρο στο σύντροφό σας, έτσι ως δείγμα καλού ανθρώπου! Εννοείται ότι τίποτα δε ξεχνιέται στο κόσμο αυτόν..!!

Αιγόκερως
Μια επιτυχία έρχεται επαγγελματική κατά επάνω σας και πάλι θα γίνετε οι πρωταγωνιστές τουλάχιστον για σήμερα! Πλέον θα σας δείχνουν με το δάχτυλο, όχι όμως με τον άσχημο τον τρόπο και αυτό θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά, αφού πλέον πιστεύετε και εσείς, ότι έχετε κάτι μοναδικό να προσφέρετε στο κόσμο αυτόν! Έχετε μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, για αυτό τώρα παίξτε άφοβα!

Υδροχόος
Ανοίξτε τη καρδιά σας και αφήστε την αγάπη να μπει μέσα! Και να μη θελήσετε να το κάνετε αυτό, θα συμβεί από μόνο του, γιατί σήμερα ειδικά το βαρύ το πυροβολικό, τα άστρα, θα σπρώξουν πολύ τη κατάσταση! Χαμογελάστε, ερωτευθείτε, μοιραστείτε λίγο συναίσθημα, μιλήστε γλυκά και δε θα χάσετε! Είναι μια πολύ ρομαντική ημέρα για εσάς, που θα σας μαγέψει ως το τέλος της! Αυτό δε ψάχνατε καιρό τώρα..??

Ιχθύες
Οικογενειακά θέματα θα σας βασανίσουν αρκετά σήμερα! Κάτι θα προκύψει με το σπίτι σας, που θα σας αγχώσει και θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο πιο δραστικά, γιατί θα πρέπει να βρεθεί άμεση λύση! Μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση, μη τρελαθείτε σε σημείο εγκεφαλικού, βαθιές ανάσες και βλέμμα προς το βουνό ή τη θάλασσα!!! Το καλό είναι ότι μέχρι το τέλος της ημέρας, θα έχετε απαντήσεις που θα σας ηρεμίσουν αρκετά!!

magicfariel@gmail.com