Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 08/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νομίζω έφτασε Πέμπτη, πάει τις χάσαμε τις μέρες ξανά, οι ώρες περνούν σα νερό και εγώ έτοιμη να καταρρεύσω! Εντάξει, σας άκουσα εκεί έξω, «Κακό Σκυλί Ψόφο Δεν Έχει»!! Αναρωτιέμαι πότε θα ζεστάνει λίγο ο καιρός, μπας και
φορέσουμε εμείς οι γυναίκες, εκείνα τα φορεματάκια μας τα αέρινα, τα σιθρού, έτσι να νιώσουμε λίγο απόλυτο θηλυκό, να γοητεύσουμε κανά αρσενικό, να ξεκινήσει εκείνο το παιχνίδι το καυτό, μπας και ανάψουν λίγο τα αίματα, δε λέτε?


Βέβαια κάποιες πολύ extreme ψυχές, τα πέταξαν ήδη όλα έξω, μπράβο κορίτσια!! Κρυώνω μόνο που σας βλέπω.. Η τρίχα κάγκελο, η ρόγα το ίδιο, αλλά το καλοκαιρινό σετάκι, πρέπει να φορεθεί!! Πέρασε και το Πάσχα, δε το φορέσατε τότε, αφού έβρεχε τρελά, μεγάλη η αγωνία σας, μικρές μου.. Σας νιώθω, αλλά και η υπομονή είναι αρετή.. Μη πλευριτωθούμε έτσι ξαφνικά, γιατί μετά το χάος!!

Τι να φορέσω, τι να φορέσω..?? Η κλασική ερώτηση της εποχής, αφού όλα παίζουν και τίποτα! Οι ντουλάπες φουλ με ρούχα, η κόλαση η ίδια μπορώ να πω, αλλά τίποτα δε μου αρέσει και εννοείται τίποτα δεν είναι αρκετό!!
Πλεονέχτρες, αυτή είναι η αλήθεια, όμως πώς γίνεται πάντα κάτι να μας λείπει? Κάτι να μη ταιριάζει? Κάτι να πρέπει να προστεθεί…??

Κορίτσια, καιρός για ψώνια.. ή αλλιώς shopping therapy..!!


Κριός
Ως εδώ ήταν τα χαμόγελα, από σήμερα σοβαρεύει το πράγμα ξανά! Αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας, θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι ένα ρημαδιό, κυρίως σε θέματα σπιτιού και οργάνωσης! Μια γενική καθαριότητα, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! Αφήστε τις πρόχειρο δουλειές, φωνάξτε βοήθεια, πάντως η δουλειά, πρέπει να γίνει!

Ταύρος
Ωραία ημέρα για διασκέδαση, ή για αυτό που σας χαλαρώνει τέλος πάντων! Βασικά η επιλογή σας θα είναι ακραία, αφού κάποιοι θα προτιμήσετε το κρεβάτι σας, από πολύ νωρίς και κάποιοι θα ξαπλώσετε τα ξημερώματα, αφού η νύχτα πια είναι τόσο δα μικρή! Κάντε ότι βαστάει η καρδιά σας, αρκεί να νιώθετε όμορφα!

Δίδυμος
Τελευταία ημέρα χαρωπή για αυτό βάλτε τα δυνατά σας να την απολαύσετε όσο μπορείτε περισσότερο! Καιρός να θυμηθείτε λίγο τους φίλους σας, να σηκώσετε εκείνο το τηλέφωνο και να κάνετε φυσικά αισθητή και τη παρουσία σας! Επικοινωνήστε, κάνει καλό και θα μάθετε και κάτι ευχάριστο!!

Καρκίνος
Σήμερα όποιους χρειάζεται βοήθεια, για το οποιοδήποτε θέμα θα έρθει και θα σας χτυπήσει τη πόρτα κανονικότατα! Θα μεταμορφωθείτε σε μαμά Τερέζα και θα καταφέρετε σε όλους να προσφέρετε και από κάτι! Όμως κάποιο άτομο θα περάσει από το μυαλό σας, έτσι ξαφνικά, είναι λόγος για να το πάρετε τηλέφωνο! Μη διστάσετε, θα χάσετε..

Λέων
Ωχ τρομάζω που θα σας το πω, αλλά επιτρέπεται και εσείς σήμερα να κάνετε shopping therapy!!! Ευτυχώς αυτά που έχετε βάλει στο μάτι, δεν είναι και τόσο ακριβά, όμως τα έχετε ανάγκη και ίσως να παρασυρθείτε και λίγο ακόμα! Πάντως οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα!

Παρθένος
Μέρα που θα πρέπει να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό! Και να σας ζητήσουν τη γνώμη σας, κάντε τη πάπια! Βέβαια δε θα το καταφέρετε αυτό, με αποτέλεσμα, να πείτε πάλι την ωμή αλήθεια, να στάξετε το δηλητήριό σας και όποιον πάρει ο χάρος! Δεν είναι όλοι ίδιοι, για αυτό τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις, συγκρατηθείτε!

Ζυγός
Είστε πολύ κουρασμένοι και όσοι μπορείτε να μείνετε σπίτι και να κοιμηθείτε, κάντε το! Μη φτάνετε τον εαυτό σας στα άκρα, γιατί το θέμα, φέρνει γκρίνιες, κολλάει και ο εγκέφαλος και ξαφνικά γίνεστε ένα κουρέλι! Πάρτε μια άδεια, κάντε εκείνη τη κοπάνα, πάντως αφιερώστε την ημέρα σας, μόνο στον ύπνο!!!

Σκορπιός
Ξαφνικά θα θυμηθείτε μια άλλη σας πλευρά, τη πιο φιλεύσπλαχνη, τη πιο ομαδική, τη πιο φιλανθρωπική, πάντως κάτι θα κανονίσετε, που θα βρεθείτε με κόσμο πολύ και θα κάνετε και εκείνη τη καλή τη πράξη, που τόσο καιρό σκέφτεστε! Μη νομίζετε ότι μετά από αυτό θα ανοίξουν οι ουρανοί για εσάς, υπάρχουν και άλλα τεστ!!

Τοξότης
Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολους ανθρώπους, άκρως απαιτητικούς, που δε συγχωρούν την ατέλεια και το λάθος με τίποτα! Δεν έχετε κάτι να φοβηθείτε, αφού είστε άψογοι από όλες τις απόψεις! Να προσέχετε φυσικά, αλλά στο τέλος να είστε σίγουροι ότι θα τους εντυπωσιάσετε!! Φοβερή ημέρα από όλες τις απόψεις!

Αιγόκερως
Ακολουθήστε το ένστικτό σας σε θέματα δουλειάς, ή ακόμα και προσωπικά! Κάτι νιώθετε στον αέρα, κάτι το μαγικό, κάτι το διαφορετικό και θέλετε να δείτε τι είναι αυτό. Κάντε τους άλλους να ξεδιπλώσουν τα μυστικά τους, δίχως φυσικά να τους ρωτήσετε και φυσικά εστιάστε στο ζητούμενο!! Είστε φοβεροί στο να ανακαλύπτετε πράγματα..!!

Υδροχόος
Έχετε ρίξει πολύ τους τόνους, κρατάτε χαμηλό προφίλ και όλοι νομίζουν ότι ή έχετε ηρεμίσει απίστευτα πολύ, ή ότι βαρεθήκατε γενικώς! Σας μάθαμε γλυκά μου, εννοείται ότι τα φαινόμενα απατούν και ότι είστε σαν ένα ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί! Πόσο θέλω να δω αυτή την έκρηξη επάνω σας.. Φοβάμαι ήδη..!!

Ιχθύες
Μέσα στη γκρίνια θα είστε σήμερα και τη μαύρη μαυρίλα! Θα τα βάλετε με όλους, θα φωνάξετε, θα τσαντιστείτε και ίσως ξεστομίσετε και λόγια που όχι απλά θα πληγώσουν μερικούς, αλλά θα τους κάνετε να φύγουν τρέχοντας! Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε, βαθιές ανάσες και πείτε τα μόνο εκεί που πρέπει! Όλο εκκρεμότητες αφήνετε και τρέχουν οι άλλοι να τις κλείσουν, κακά παιδιά!!

magicfariel@gmail.com