Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 30/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξύπνησα παρέα με το πειραχτήρι, εκείνο που κρύβω μέσα μου, σκέφτομαι ζαβολιές να κάνω, σκανδαλίζομαι και χαμογελώ! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι και πως, πάντως φρόνιμη δε θα καθίσω με τίποτα!!! Και εκεί που
προετοιμάζομαι, αρχίζω και τραγουδώ.. “I give him all my love..”, και μουρμουράω τη συνέχεια.. Αααα δε πάμε καλά πρωί-πρωί… καθόλου καλά!


Κοιτάζω έξω, το φοβερό τον ήλιο, τα πανέμορφα λουλούδια μου και ολοκληρώνω.. “And I Love Him..” Αναστατώνομαι, έτσι ξαφνικά, γιατί ναι, τον αγαπώ, με όλο μου το είναι και στη προηγούμενη ζωή και στη τωρινή και σε εκείνη που θα έρθει! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα…!!

Όμως και στα ελληνικά να το πω.. νομίζω είναι πιο ωραίο! Πιο ζεστό! Πιο καυτό! «..αφού τον Αγαπάω..»… το μούργο!! Τι να κάνουμε τώρα..!@
..αχ μωρό μου, αχ μωρό μου τι μου έχεις κάνει..?? πόσο πολύ με βασανίζεις, ακόμα και από μακριά, αυτή η σκέψη σου, αυτά τα μάτια σου, αυτή η ενέργεια που εκπέμπεις, όλα μαζί έρχονται και μου χτυπούν τη πόρτα της καρδιάς μου και μου φωνάζουν… «..Εδώ είμαι, μη τολμήσεις να με ξεχάσεις..»!!

«..μα πώς να σε ξεχάσω… με αφήνεις..?? αφού καίγομαι για πάρτη σου, λιώνω, πέφτω στα πατώματα..» ..Αφού Σε αγαπάω Βασιλιά μου.. Εσένα προσμένω.. Ακόμα και Πηνελόπη Β’ γίνομαι για πάρτη σου…

Μόνο τελείωνε γιατί δε ξέρω να υφαίνω … μωρό μου!@

Καλό ΣΚ σε όλους!!!


Κριός
Μπορεί σήμερα να γεμίσει η τσέπη σας με λίγο χρήμα παραπάνω, όμως θα πρέπει να τα βάλετε στην άκρη και να κάνετε μια σχετική οικονομία! Εντάξει αξίζετε ένα μικρό δωράκι, όμως εκεί να σταματήσετε κιόλας! Κάντε καλό κουμάντο, γιατί δε ξέρετε τι σας ξημερώνει και φροντίστε να μη ξεπαραδιαστείτε μέσα στο ΣΚ! Δε ξέρετε τι φέρνει ο νέος μήνας… για αυτό ψυχραιμία..!!

Ταύρος
Σήμερα αν δε πέσει κεραυνός να σας κάψει, να είστε σίγουροι ότι η ημέρα σας θα είναι άκρως χαρωπή! Βρίσκετε ξανά την όρεξη για να επικοινωνήσετε με τον κόσμο που συναναστρέφεστε καθημερινά και να γίνετε και πιο γλυκοί! Η ημέρα σας μπορεί να περάσει ευχάριστα, εάν δε βιάζεστε, εάν είστε συγκεντρωμένοι και αν αποφύγετε τα λάθη! Κατά τα άλλα ναι καλό είναι να είστε λίγο προσεχτικοί, τουλάχιστον στη δουλειά σας!

Δίδυμος
Φωνάζω μέρες τώρα για μια νέα δουλειά και για λίγο χρήμα παραπάνω στη ζωή σας! Ελπίζω να με ακούσατε εσείς εκεί έξω, γιατί οι ημέρες οι καλές και οι θετικές σώνονται και μετά δε ξέρω τι θα ακολουθήσει! Ακόμα και σήμερα είναι μια ωραία ημέρα, για να βγάλετε κανένα φράγκο παραπάνω! Μπορείτε να συμμαζέψετε το χάος που δημιουργήσατε αρκεί να το θέλετε πραγματικά και να κάνετε και εκείνες τις ρημάδες τις προσπάθειες!

Καρκίνος
Αφήστε τα τηλέφωνα και τα μηνύματα και κοιτάξτε να έρθετε σε επαφή, δηλαδή να τα πείτε από κοντά με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και που έχουν κάτι να σας δώσουν φυσικά! Πολύ θετική η ημέρα σας, όμως και αρκετά ανθρώπινη συγχρόνως, για αυτό πάρτε το απόφαση, ότι μπορεί να βρεθείτε σε οποιοδήποτε σημείο, μέρος, μαγαζί, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όμως θα αξίζει το κόπο!

Λέων
Λίγο γκρίζο το τοπίο για εσάς, αφού ο συναισθηματικός σας κόσμος δεν είναι και στα καλύτερά του! Δε γίνεται κάθε μέρα να είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Περισσότερο θα κινηθείτε βάση του πώς αισθάνεστε, τι λέει η καρδιά σας εν ολίγοις! Κοιτάξτε μη πάρετε φόρα μόνο και ανακατέψετε και εκείνη την αρνητική τη φαντασία σας και πάρετε αποφάσεις βιαστικές και παράλογες! Προστατέψτε τον εαυτό σας και μη κλαίτε!

Παρθένος
Γλυκά μου ότι πρόταση και αν σας κάνουν θα πρέπει να πείτε Ναι! Βγείτε έξω απόψε, διασκεδάστε ή ετοιμαστείτε ακόμα και για ένα ταξιδάκι έτσι μικρό και αναψυχής! Αλλαγές ευχάριστες έρχονται, ίσως να γνωρίσετε και εκείνο το νέο έρωτα που λέγαμε, ποτέ δεν έρχεται ο άτιμος, όταν το περιμένουμε, για αυτό τα ξαφνικά και τα απρόοπτα είναι τα καλύτερα! Αφεθείτε στη μαγεία της σημερινής ημέρας, σίγουρα κάτι νέο θα μάθετε!!

Ζυγός
Κανονίστε χρυσά μου να φτιάξετε λίγο τα οικονομικά σας, που είστε Όσα παίρνει ο Άνεμος! Δυστυχώς ναι το ξέρουμε όλοι πλέον, χρωστάτε της Μιχαλούς, όπως θα πληρωθείτε, έτσι και θα τα δώσετε όμως πρέπει να γίνει και αυτό, μπας και ηρεμίσει λίγο η ψυχούλα σας! Συγχρόνως όμως αναλαμβάνετε περισσότερα καθήκοντα και μπορείτε να περιμένετε και λίγη αναγνώριση παραπάνω και μερικά φράγκα έτσι για το καλό!! Παλέψτε το!!

Σκορπιός
Μια νέα δουλειά θα φτάσει στο κατώφλι της πόρτας σας, ίσως και με το καλημέρα! Κάτι που όχι μόνο θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως, αλλά θα σας ανεβάσει τόσο πολύ ψυχολογικά που μόνο party δε θα κάνετε σήμερα! Κάτι πολύ ωραίο ξεκινάει για εσάς, μπορείτε ακόμα να φανταστείτε και τη συνέχεια! Ως τις 17/06 ότι γίνει, για αυτό ανοίξτε τα ματάκια σας και κοιτάξτε να αρπάξετε και καμιά ευκαιρία από τα μαλλιά! Το αξίζετε μετά από τόση πίκρα!!

Τοξότης
Ο περισσότερος κόσμος πληρώνεται σήμερα και εσείς μαζί του, για αυτό μη κάνετε το λάθος να πείτε ψέματα ότι ακόμα είστε με άδειες τις τσέπες! Αν υποσχεθήκατε ένα δωράκι, πηγαίνετε να το πάρετε! Αν χρωστάτε σε κανένα φιλαράκι, δώστε τα πίσω! Γενικά αποφύγετε τις λαμογιές, κοιτάξτε να επιστρέψετε ότι δε σας ανήκει γιατί θα χαλάσετε την εικόνα σας από ένα πείσμα! Μην ανησυχείτε, όλοι στο ίδιο καράβι βρισκόμαστε!!

Αιγόκερως
Εντάξει το ξέρουμε ότι έχετε πάρει τα επάνω σας, όμως γίνεστε συγχρόνως και άκρως βασανιστικοί αφού επιβάλλετε τη γνώμη σας με το έτσι θέλω! Ναι είναι του χαρακτήρα σας και σίγουρα θα έχετε τα δίκια σας, όμως πρέπει να συμβιβαστείτε λίγο και με το IQ των άλλων, που ναι δεν είναι στα δικά σας επίπεδα! Όμως σε μια ομάδα, υπάρχουν όλα τα φρούτα, για αυτό αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω.. Αντιμετωπίστε τα κουλά καλύτερα με χιούμορ!!

Υδροχόος
Δουλειά και πάλι δουλειά, αρκεί το χρήμα να ρέει! Πάλι θα αναλάβετε πάρα πολλές υποχρεώσεις, πάλι θα πιάσετε εκείνα τα ηνία και πάλι θα τα κάνετε τσουρέκια σε όλο τον κόσμο!! Επειδή όμως έχετε συνήθως δίκιο, σκούζετε δηλαδή δικαιολογημένα, θα ανταμειφτείτε για αυτό, αφού οι τσέπες σας θα γεμίσουν με χρήμα, εκείνο που τόσο σας αρέσει! Κούραση σας περιμένει αρκετή και εντάσεις, όμως η ημέρα σας είναι πολύ θετική!!

Ιχθύες
Λοιπόν σήμερα θα έχετε πολύ όρεξη για εκείνο το παιχνίδι που τόσο σας αρέσει! Θα παίξετε πολύ με τις λέξεις, με τις σκέψεις των δικών σας ανθρώπων και θα προσπαθήσετε να αποκαλύψετε τα μικρά τους μυστικά! Βασικά, θέλετε περισσότερο να μάθετε πώς νιώθουν εκείνοι για εσάς και ακόμα περισσότερο πώς νιώθετε εσείς για εκείνους! Κάντε παιχνίδι, χαμογελάστε λιγάκι, ντυθείτε ωραία και ναι η ημέρα σας θα είναι μια χαρά..!! Το ταξίδι μη ξεχάσετε..

magicfariel@gmail.com