Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 27/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βλέπω όνειρα, χαοτικά, δίχως νόημα, ακόμα και στην άλλη διάσταση υπάρχει άγχος! Κάτι ψάχνω, ή καλύτερα κάποιον ψάχνω, αλλά και εκεί, στο όνειρο, είναι εξαφανισμένος! Ασυγχρόνιστος Έρωτας, έτσι το λέω εγώ! Όταν με
ήθελε εκείνος, εγώ ήμουν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και τώρα που τον θέλω εγώ, έχουν πέσει οι τίτλοι στη μέση και μου αντιστέκεται!!

Όμως, για όλα υπάρχει μια αιτία!



Τότε δεν ήμουν έτοιμη σίγουρα για να αντιμετωπίσω μια τόσο μεγάλη αγάπη και τώρα που έχω όλα τα φόντα, δε μπορώ να τη προσφέρω! Νομίζω, ότι θα το ξανά πω.. Πόσο άδικη είναι η ζωή!!!

Σκέφτομαι και ξανά σκέφτομαι, ψάχνω να αποκαλύψω αυτή τη τόσο σκληρή αιτία, που με βασανίζει χρόνια τώρα, γιατί να συμβεί κάτι τέτοιο σε εμένα? Γνώρισα έρωτες, αγάπησα, πληγώθηκα, πέρασα καλά, όλοι μου άφησαν εμπειρίες αξέχαστες, όμως η δική σου γνωριμία, πραγματικά είναι ανεξήγητη και μυρίζομαι αιώνια..!!

Το λέει και το τραγούδι.. «..μην αντιστέκεσαι, κάνε ένα βήμα και εσύ..» κάτι ξέρει και αυτός ο ερμηνευτής, για να το λέει.. άκουσε το με προσοχή κάτι θα μάθεις και εσύ..

Συνεχίζω να σκέφτομαι, ότι αν τότε είχαμε συγχρονιστεί, σήμερα θα είχαμε χαθεί! Γιατί κανείς δε μένει δίπλα σου καιρό, αφού είσαι ένα βασανιστικό μωρό..

Άρα ποιος ο λόγος, πιο το νόημα, πια η αιτία να υπάρχεις εσύ, ένας Ασυγχρόνιστος Έρωτας μέσα στη ζωή μου?? Για να μη ξεχάσω ποτέ, το συναίσθημα αυτό? Για να είμαι παντοτινά ερωτευμένη μαζί σου?? Για να υποφέρω και να κλαίω μόνη μου τα βράδια..?? Γιατί…????

 ..άλλη μέρα σήμερα και όχι δεν είμαι καλά… και φταις Εσύ για αυτό!!!


Κριός
Σήμερα ο σύντροφός σας θα σας κάνει μια έκπληξη! Δώρο θα είναι στα σίγουρα, ένα ταξίδι ας πούμε που σας είχε υποσχεθεί στο παρελθόν! Κάτι που είχατε ζητήσει και το έχετε ήδη ξεχάσει, γιατί έχει περάσει καιρός από τότε! Αφήστε τον να σας ξαφνιάσει γλυκά και ακολουθήστε τον! Μη του χαλάτε το όνειρο.. Ερωτική και ρομαντική η ημέρα σας, για αυτό κινηθείτε αναλόγως!

Ταύρος
Ότι και να κάνετε, όπως και αν νιώθετε, θα είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας! Το άγχος καλά θα κάνετε να το διώξετε, γιατί σας χαλάει στο πρόσωπο και στο στομάχι φυσικά. Ακούστε τι θα σας πουν, εκτιμήστε συμπεριφορές και αφήστε τον κόσμο να σας πλησιάσει και να σας αγκαλιάσει με αγάπη, γιατί αυτό θα σας προσφέρουν σήμερα, πολύ ξαφνικά! Ντυθείτε ωραία, να είστε και γοητευτικοί συγχρόνως!

Δίδυμος
Να περιμένετε να σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας ξανά και να πέσετε σε μαρασμό! Πάνε τα χαμόγελα, πάει ο ενθουσιασμός, παρέα με τις μαύρες σας κουρτίνες θα κάνετε, όλη μέρα, τη βλέπω τη δουλειά! Η καχυποψία σας θα χτυπήσει κόκκινο, όπως και οι ανασφάλειές σας και ότι και αν σας λένε, δε θα παίρνετε κανέναν στα σοβαρά! Αφήστε την ημέρα να φύγει, όσο πιο ήρεμα γίνεται και αύριο έρχεται το σωστικό μόνο για εσάς!!!

Καρκίνος
Η ημέρα σας κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις κυρίως ερωτικές! Κάπου θα πάτε, για ένα καφέ, ή ακόμα και για ένα επαγγελματικό ραντεβού και εκεί θα γνωρίσετε ένα νέο σας συνεργάτη αρκετά γοητευτικό και σεξι! Ξαφνικά χαμόγελα από εδώ, φλερτ από εκεί, θα το πάρετε το τηλεφωνάκι του, όμως μη σας πάρει και κανείς χαμπάρι, γιατί θα καείτε στη κόλαση μονομιάς!!! Άτιμα, πάλι σας έκατσε..

Λέων
Πάρτε δυνάμεις, φάτε καλό πρωινό, γιατί σήμερα θα τρέξετε πολύ παραπάνω από τα συνηθισμένα! Μαζεύτηκαν πάλι ένα σωρό από εκκρεμότητες, που σήμερα θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε, όλες μαζί! Μη γκρινιάζετε, μην αγχώνεστε, έχετε εσείς τον τρόπο, για να τα καταφέρετε μια χαρά! Παλέψτε το περισσότερο γιατί και αυτό μια δοκιμασία είναι που ίσως σας οδηγήσει σε μια αύξηση!! Μάτια υπάρχουν παντού και σας βλέπουν!!

Παρθένος
Είστε επαναστάτες το ξέρουμε αυτό, για αυτό σήμερα, θα πάρετε τις αποφάσεις σας και θα βάλετε τους άλλους να σας ακολουθήσουν! Δεύτερη κουβέντα δε θα υπάρξει, το μαστίγιο να πάρετε μόνο, έχει και άλλες χρήσεις! Λίγο σκληροί θα είστε με τους συνεργάτες σας, όμως ο στόχος είναι στόχος και η επιτυχία το μόνο αποτέλεσμα για εσάς! Βρείτε ένα πιο ομαδικό στιλ, εφαρμόστε το και δε θα χάσετε.. Μην είστε τόσο βάναυσοι, με τους δικούς σας ανθρώπους!!

Ζυγός
Σας γύρισε λίγο, πάλι μουτράκια βλέπω, αλλά και σήμερα και τέλος! Υπάρχουν απίστευτες εκκρεμότητες που πρέπει να αντιμετωπίσετε, ο χρόνος πάει σας τελείωσε και πλέον έχετε εκνευριστεί πολύ! Κάποιος θέλει να σας βοηθήσει, για αυτό κοντοσταθείτε για λίγο, ακούστε με προσοχή, πάρτε βαθιές ανάσες και ας ξεκινήσετε από την αρχή και πιο ήρεμα! Όλα θα τα καταφέρετε μια χαρά!!

Σκορπιός
Συννεφάκια έχουν έρθει από επάνω σας και θέλετε να βγάλετε το μαστίγιο και να τους περάσετε όλους από μια και τσουχτερή!! Για κρατηθείτε, γιατί ναι είστε βάναυσοι, σκληροί και πολύ κτητικοί και έτσι θα τους διώξετε όλους από δίπλα σας σήμερα! Χαλαρώστε λιγάκι, χαμογελάστε και απαιτείστε τα ίδια πράγματα με πιο ωραίο τρόπο! Η διπλωματία σώζει, πολλές φορές!

Τοξότης
Από το πρωί νωρίς σηκώστε τα τηλέφωνα και ζητήστε βοήθεια από τους πάντες! Φρακάρατε το ξέρω και τώρα σας πιέζει ο χρόνος και νιώθετε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Μη πέσετε ακόμα, κρατηθείτε, θα έρθουν όλοι να βάλουν ένα χέρι βοηθείας, γιατί είστε καλά παιδιά και το αξίζετε! Εννοείται ότι δε κάθεστε ως παρατηρητές, τρέχετε και εσείς μαζί τους γιατί το ρολόι τρέχει και αυτό!!

Αιγόκερως
Καθαρίστε το μυαλό σας από κάθε σκέψη προσωπική και αφήστε το ελεύθερο, γιατί σήμερα θα σας προκύψουν διάφορα ζητήματα, λίγο παράξενα και θα το χρειαστείτε! Οι έξυπνες ιδέες και κινήσεις θα σας ξελασπώσουν από τα επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα, για αυτό αφήστε τους αναστεναγμούς, τους αέρηδες και τους καβαλάρηδες και προετοιμαστείτε για μάχη!

Υδροχόος
Κάτι σας βασανίζει! Τι είναι αυτό που σας έχει χαλάσει τόσο πολύ το κέφι? Μήπως να πηγαίνατε σε εκείνο το φιλαράκι, το έμπειρο, να σας πει μερικές κουβέντες σοφές? Ναι μπορεί να τα γνωρίζετε όλα, όμως υπάρχουν και άλλα πολλά ακόμα να μάθετε, αφού ζείτε στο σήμερα και στο αύριο συγχρόνως! Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις και τα παράξενα και τρέξετε να μάθετε το γιατί!!

Ιχθύες
Άκρως επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα, μέσα στα χαμόγελα και τις τρελές ιδέες! Παράξενο αυτό, όμως αφού σας ξημέρωσε έτσι, φροντίστε τουλάχιστον να μη ξεχάσετε το τηλέφωνο στο σπίτι γιατί θα το χρειαστείτε να είστε σίγουροι! Πάρτε και ένα μπουκάλι νερό κάπου στο πλάι να βρίσκεται γιατί θα μαλλιάσει η γλώσσα σας από το πολύ μπούρου-μπούρου! Πάντως η ημέρα σας θα είναι θετική από όλες τις απόψεις!!

magicfariel@gmail.com