Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ζώδια & Διακοπές! Τι τύπος ταξιδευτή είστε?

Τα πρώτα μπάνια ήδη ξεκίνησαν, για τους extreme της παρέας, όμως εδώ και μερικές ημέρες οι συζητήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές σίγουρα έχουν ανάψει και
κάθε μέρα αυξάνονται όλο και πιο πολύ!

Ο καθένας με το κομπόδεμά του, δε πειράζει, είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, που ζούμε σε αυτή τη πανέμορφη χώρα, την Ελλάδα μας, που είναι γεμάτη από καταγάλανες θάλασσες, ζεστές θάλασσες και κρύες, εκεί κάπου στις Κυκλάδες, όμως είναι τόσο τέλειες και ανήκουν σε όλους εμάς!

Το κάθε ζώδιο, έχει και αυτό τις ιδιοτροπίες του! Κάποιοι είναι περισσότερο της παρέας και κάποιοι πιο μοναχικοί! Βέβαια, σε όλους αρέσουν, για αυτό πριν αποφασίσετε να κάνετε προτάσεις, που αργότερα θα τις μετανιώσετε, καλύτερα να ρίξετε μια ματιά, ένα βλέφαρο που λέμε, στο τι τύπο ταξιδευτή, ανήκει ο κολλητός σας, ο σύντροφός σας, ο αδερφός σας, ο οποιοσδήποτε που θέλετε να σας ακολουθήσει στη καλοκαιρινή περιπέτεια αυτή!!


Κριός ο Ξεναγός!
Ο τύπος αυτός είναι τόσο φευγάτος, που δε θα το προλάβετε, ούτε στη πόρτα! Συνήθως ταξιδεύει μόνος του, πρώτη θέση, στα καλύτερα και δε περιμένει κανέναν! Όποιος θέλει να τον βρει, θα το κάνει! Καθόλου υπομονετικός στο να περιμένει τη παρέα, είναι και κάτι βήματα μπροστά, περισσότερες πιθανότητες έχει να καταλήξει ως ο ξεναγός της παρέας! Λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα, για αυτό το νου σας, εσείς που θα θελήσετε να πάτε και μια βόλτα μαζί του! Φορέστε και ζώνη και κράνος!!

Ταύρος ο Άνετος!
Ο τύπος αυτός δε ξεκολλάει εύκολα από τη βάση του και τις ανέσεις του! Όμως ένα καλό ξενοδοχείο, ή το σπίτι κάποιου φίλου, θα είναι η αιτία να ξεφύγει για μερικές ημέρες! Οι ανέσεις και η ηρεμία πάνω από όλα! Δε του αρέσουν τόσο τα αεροπλάνα, θα προτιμήσει το τρένο, για να ονειρεύεται κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο ή τα καράβια, για να φύγει και το κακό το μάτι! Πολύ καλός για παρέα, σίγουρα δε θα πεινάσετε ποτέ, ούτε θα διψάσετε και θα κοιμηθείτε και αρκετά..!!

Δίδυμος ο Ζαβολιάρης!
Όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο! Ο τύπος αυτός, μια που θα του ρίξετε την ιδέα και μια που μπήκε στο αεροπλάνο και έφυγε! Ανεξάρτητος πολύ, ναι μεν της παρέας, όμως το βράδυ ενώ όλοι θα κοιμούνται, θα τη κάνει τη ζαβολιά του, μέχρι το πρωί! Θα είναι μαζί σας και δε θα είναι κιόλας, γιατί έχει πάντα παράλληλα και διαφορετικά σχέδια από τα δικά σας! Πολύ γέλιο, αρκετή περιπέτεια, όμως μη του αρνηθείτε τη τρέλα, ή τις στιγμές που θα θέλει να απομονωθεί!

Καρκίνος ο Γκρινιάρης !
Ο τύπος που του αρέσει το prive! Είναι και ψώνιο όπως και να έχει, οι διακοπές μαζί του έχουν πλάκα! Ένα σκάφος, μια έπαυλη απομονωμένη, είναι το ιδανικό, όμως μακάρι όλοι να είχαν αυτή τη δυνατότητα! Δε παίρνουν καμία πρωτοβουλία, τα περιμένουν όλα από τους άλλους και ο λόγος, γιατί ίσως να μην ήθελαν εξ αρχής να ακολουθήσουν, αλλά αφού η παρέα το ήθελε δε πειράζει! Συνήθως όμως το χαλά το κέφι της παρέας, αφού αν δε του αρέσει εκεί που βρίσκεται, είναι συνεχώς μέσα στη γκρίνια και τη γκριμάτσα.. μμμμ Καλό είναι να τον αφήσετε να διαλέξει και μια φορά, ρίξτε την ιδέα 6 μήνες πριν..!!

Λέων ο Ενοχλητικός!
Πάντα ξεκινάει με γεμάτο το πορτοφόλι και ίσως κάπου στο ενδιάμεσο ξεμένει, γιατί η μεγάλη ζωή και τα ακριβά τα γούστα, τον ξεπαραδιάζουν! Είναι η ψυχή της παρέας, πρέπει όλα τα φώτα να είναι επάνω του και να μη περνά καλά, δε θα χαλάσει το κέφι της παρέας! Βέβαια τα καυστικά σχόλια θα πρωταγωνιστήσουν, θα γελά σε σημείο ενοχλητικό και θα αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις! Τα παιδιαρίσματα σε όλο τους το μεγαλείο!

Παρθένος ο «Μόνκ»!
Εδώ έχουμε μια πολύ δύσκολη περίπτωση! Συντηρητικός ως εκεί που δε φτάνει, οργανωτικός το ίδιο και με τη καθαριότητα, ένα πράγμα, πολύ σοβαρό! Αν είστε ίδιοι στις παραξενιές, θα ταιριάξετε, εάν όχι, θα γνωρίσετε τον «Μόνκ» καλύτερα, ίσως να τον χαστουκίσετε και να φύγετε! Όμως υπάρχει και η περίπτωση ο τύπος αυτός να είναι λάτρης του ταξιδιού, αφού η κατασκοπεία τον συναρπάζει! Μπορεί να έχετε και ένα πράκτορα δίπλα σας και να μη το ξέρετε!

Ζυγός το Άτακτο Παιδί!
Ο τύπος αυτός, δεν είναι για μεγάλες παρέες, ούτε για πολύωρα ταξίδια με τα αεροπλάνα! Βέβαια, συνήθως υποκύπτει, προκειμένου να φτάσει γρήγορα στο προορισμό του όμως με μισή καρδιά! Προτιμάει τα τρένα! Μαζί του το πολύ να έχει άλλα δυο άτομα, να μπορεί να συνεννοηθεί και να μην υπάρχουν εντάσεις! Επειδή όμως είναι και άτακτο παιδί, ίσως καταλήξει σε κάποια φυλακή, για παράνομες δραστηριότητες! Καλό είναι να είτε από κοντά!!

Σκορπιός ο Μυστήριος!
Ο τύπος αυτός δε πηγαίνει πουθενά τυχαία! Πάντα κάτι θα έχει στο μυαλό του, μια δουλειά, λίγο το χρήμα, ίσως και έναν έρωτα! Πάντως εκεί που θα πάει, θα λάβει και από κάτι, στα σίγουρα! Το προορισμό το κρατάει μυστικό, ως το τέλος, όχι μόνο για το κακό το μάτι, αλλά γιατί θέλει να είναι ελεύθερος, να δράσει όπως του γουστάρει, δίχως περιορισμούς! Καλός για παρέα, θα μάθετε πολλά δίπλα του, αρκεί να ξέρετε να συμβιβάζεστε, να μη γνωρίζετε περισσότερα από εκείνον και όταν θέλει την ησυχία του, να την έχει!!!

Τοξότης ο Εξερευνητής!
Ο τύπος αυτός θα βρεθεί από τον Αμαζόνιο, στη Σαχάρα και κάπου στο ενδιάμεσο! Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια, η περιπέτεια, η άγονη γραμμή! Μπορεί να του αρέσουν οι σέξι καταστάσεις, όμως είναι χύμα στο κύμα και θα τις βρει όποτε εκείνος τις αποζητήσει! Αν πάτε διακοπές με ένα τέτοιο τύπο, να περιμένετε να λιώσετε τις σόλες σας, να σχίσετε τα περισσότερα τα ρούχα και να πληρώσετε για ένα ξενοδοχείο, που ποτέ δε θα κοιμηθείτε το βράδυ εκεί!! Τολμηρούς πολύ τους βρίσκω, για αυτό σκεφτείτε ακόμα και εμβόλια για Νότια Αφρική να κάνετε!!

Αιγόκερως ο Μονόχνοτος!
Ο τύπος αυτός πηγαίνει συνέχει στο ίδιο μέρος, για όλη του τη ζωή σχεδόν! Αν βρει αυτό που του αρέσει δε ξεκολλά με τίποτα! Η περιπέτεια δεν είναι καθόλου μέσα στο αίμα του όμως έχει πολύ πλάκα γιατί όλο του συμβαίνουν τα πιο στραβά! Τα τραβάει σα μαγνήτης ένα πράγμα, γιατί αυτά είναι τα πειράγματα της ζωής! Δεν ακολουθεί εύκολα τη παρέα, είναι περισσότερο της βεράντας και της μπιρίμπας ας πούμε. Θα έρθει αργότερα από μόνος του, όταν νιώσει μοναξιά. Όμως δε θέλει πιέσεις και άγχος. Είναι αργό καράβι ο άτιμος!!

Υδροχόος ο Άπιαστος!
Ταξιδεύει μόνος, τρώει μόνος, βολτάρει μόνος, όμως δε καταλήγει ποτέ μόνος! Άπιαστος σε όλα τα επίπεδα, αφού του αρέσει πολύ η ελευθερία και η ανεξαρτησία, ιδιαίτερα στις διακοπές του. Εκεί θα κάνει αυτά που θέλει, δίχως να ρωτήσει κανέναν και φυσικά δίχως να τον πάρουν και χαμπάρι! Όχι δεν είναι της παρέας, καλύτερα να βρίσκεται εκεί που θα πάτε, να έχετε μαζί σας και άλλους, γιατί ίσως και να βρεθείτε πολλές ώρες μόνοι! Το παρεξηγούν εύκολα, όμως τελικά, δεν είναι και τόσο παράξενο παιδί, απλά δύστροπο και σκοτεινό!

Ιχθύες ο Θαλασσόλυκος!
Θα πάει οπουδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και ότι προκύψει! Θα μπει στο αεροπλάνο, όμως θα καταλήξει σίγουρα μέσα στη θάλασσα, αφού μακριά της δεν αντέχει! Το καπετάνιο θα το κάνει, οι βουτιές αμέτρητες και ακόμα και μακρινές βόλτες με τα ποδήλατα κάπου πολύ μέσα στα ανοιχτά, έτσι για να απελευθερωθεί, κάπως πιο γυμνά… Φοβερός τύπος για παρέα, γέλιο, χαρά, ακολουθεί εύκολα τη παρέα, όμως μη τον εξαπατήσεις και μη το τσαντίσεις! Μαύρες διακοπές θα περάσεις!!

magicfariel@gmail.com