Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ζώδια & Μυστικές Σχέσεις .. Η Αλήθεια είναι ότι Ποτέ Δε θα τη Μάθεις!

Αφού βρίσκομαι σε τέτοιο mood ας αναφερθώ, στα ζώδια και στις μυστικές τους σχέσεις! Δυστυχώς, ή Ευτυχώς, αυτό εσείς θα το επιλέξετε, δεν είναι όλοι ίδιοι και φυσικά δε μπορούν να κάνουν τέτοιου είδους σχέσεις! Η αλήθεια ότι τρία είναι τα πρωταγωνιστικά ζώδια και κανείς μα κανείς δε μπορεί να τους ξεβολέψει!!!


1 Σκορπιός
2 Αιγόκερως
3 Παρθένος

Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω! Ειλικρινά, δε ξέρω!

Οι άνθρωποι που ανήκουν στα ζώδια αυτά, έχουν συνήθως διπλή ζωή, διπλή ταυτότητα και κανείς στη πραγματικότητα δε γνωρίζει τι κρύβει η ψυχή τους, ή το πώς σκέφτονται! Συνήθως είναι επιτυχημένοι επαγγελματικά, αφού το παιχνίδι της καριέρας τους συναρπάζει, το χρήμα όχι αυτό που τους χαρίζεται, αλλά αυτό που το έχουν αποκτήσει με την αξία τους, με κόπο και ιδρώτα, τους ανήκει και θέλουν ακόμα περισσότερο! Όλο αυτό το στρεσάρισμα της πρωτιάς, του καλύτερου και του πιο τέλειου, δημιουργεί βίτσια, τρελά βίτσια!

Η κυριαρχία, είναι ένα ζήτημα πολύ σημαντικό, για αυτό στο σεξ, τα ζώδια αυτά, όχι απλά ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, δημιουργούν ένα πολύ φανταστικό περιβάλλον, που το πιο πιθανό είναι να έχει μαύρο χρώμα, αλυσίδες, λουριά, κεριά, ίσως και λίγο πόνο! Το συναίσθημα αυτό τους εξιτάρει, γίνεται πάθος, που φύλλο δε κοιτά, σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά μόνο και μόνο τη κυριαρχία!!

Επειδή όμως κανείς δε μπορεί να ζήσει μόνο με τα πάθη του, πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο το κλασικό, το δρόμο των φίλων, του φυσιολογικού, έτσι ξαφνικά δημιουργούνται οι διπλές ζωές. Ακολουθείς τη μάζα, κάνεις τα γνωστά, όμως πάντα βρίσκεις εκείνες τις ώρες, για το προσωπικό σου παιχνίδι! Γιατί πάνω από όλα είσαι εσύ. Δεν αλλάζεις, στα αλήθεια. Θέατρο παίζεις, ακόμα να το καταλάβεις.. ??

Και εδώ έρχονται οι Μυστικές οι Σχέσεις..!

Και φυσικά θα αναφερθώ στους Άντρες και μόνο..


Ο Σκορπιός είναι ο Θεός των Μυστικών Σχέσεων! Λατρεύει το μαύρο, τα δύσκολα, το ακατόρθωτο και έχει πάθη τόσο σκοτεινά, που όλες του οι σχέσεις, είναι μοναδικές, ξεχωριστές και σίγουρα δε γνωρίζει καμία για την άλλην! Έχει παντού γυναίκες, ποτέ δε τις ξεχνά, όμως αυτός επιλέγει πότε θα γυρίσει ξανά! Ποτέ δε κλείνει τις πόρτες, είναι πάντα ανοιχτές και φυσικά όλες πρόθυμες να τον φροντίσουν, έτοιμες για την απόλυτη υποταγή! Είναι ένας μάγος κανονικός, σαγηνεύει με το βλέμμα του, με το χαμόγελό του, ακόμα και με τη ψυχρότητά του και θα κινηθεί με άκρα μυστικότητα για να πετύχει το σκοπό του. Το βράδυ επιστρέφει σπίτι μετά από ένα πολύωρο meeting άκρως εξαντλητικό!!! Ενώ ήταν σε κάποιο δικό του παράδεισο, όμως πολύ σκοτεινό!!

Ο Αιγόκερως είναι άλλη φάση! Περισσότερο της κατασκοπείας και του χρήματος φυσικά! Κυρίως οι επαγγελματικές του οι σχέσεις είναι άκρως μυστικές, αφού οι γνωριμίες του είναι αυτές που κινούν τα νήματα σε καθημερινή βάση. Είναι όπως και στη ταινία, το πρωί Ανθοπώλης και το βράδυ μυστικός πράκτορας! Συλλέγει τις πληροφορίες με ένα πολύ μυστήριο τρόπο, δε τις χρησιμοποίει άμεσα απαραίτητα, όμως ξέρει πότε να χτυπήσει στο ψαχνό και να πάρει αυτά που θέλει. Ακόμα και εκβιαστής, θα μπορούσε να καταλήξει! Η γυναίκα του φυσικά, μια ήρεμη νοικοκυρά, σίγουρα όχι εργαζόμενη, όχι τόσο δα έξυπνη, όμως σίγουρα η τέλεια για οικογένεια, σπίτι και παιδιά! Η αποθήκη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο μικρός τους κατασκοπευτικός παράδεισος!! Άκρως αυστηρός και παραδοσιακός τύπος, όμως με καλά κρυμμένα μυστικά!

Ο Παρθένος, είναι μπερδεμένη υπόθεση! Και αυτός με το παράξενο σεξ ασχολείται, του αρέσει η ποικιλία, ένοχο μυστικό μεγάλο όμως! Βασικά έχει τα χούγια και των άλλων δυο, όμως με το δικό του τρόπο! Η καριέρα είναι το οξυγόνο του, τα λεφτά αλλά είναι τόσο ψείρας, που πρέπει να είναι όλα τέλεια! Αυτές οι ψυχωτικές τάσεις που έχει, τον κάνουν περισσότερο minimal τύπο, των ίσιων γραμμών και του γκρίζου! Απόμακροι, μυστικοπαθής, με σκέψεις πολύ βαθιές, για το σήμερα και το αύριο! Σεξ στο γραφείο, άγριο μάλιστα, βίαιο και όπως του έρθει! Το γραφείο του είναι ο δικός του χώρος, εκεί που κυριαρχεί και παίζει τρελό παιχνίδι! Θα μπορούσε να είναι και κάποιος άλλος χώρος, όμως σίγουρα θα είναι αυτός που δημιουργεί και διατάζει! Όταν κλείσει τη πόρτα, αλλάζει και ο κόσμος του! Οικογενειάρχης τύπος, δύσκολος, απρόσιτο και πάνω από όλα ηθικός…. Χα χα ..!!

Και τα τρία αυτά ζώδια, τους ελκύει το παράνομο, ο τζόγος, το σεξ, η βία, το χρήμα και όσο δημιουργικοί είναι ως άνθρωποι, άλλο τόσο μπορούν να τα καταστρέψουν όλα, έτσι απλά για ένα πάθος.. Όμως ποτέ κανείς δε θα μάθει την αλήθεια.. Καθαρά δική τους Υπόθεση!!

magicfariel@gmail.com