Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 03/05 – 04/05/14 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ακόμα ένα γλυκό, ανοιξιάτικο πρωινό ξημέρωσε, μόνο που μας ξανά θυμήθηκαν τα σύννεφα, έτσι για να μας βάλουν σε σκέψεις… λίγο πιο ρομαντικές! Λατρεύω την
ησυχία, μόνο τα πουλάκια που κελαηδούν ακούγονται, όμως όσο περνάει η ώρα, όλο και κάποιος ενοχλητικός γείτονας, κάνει αισθητή τη παρουσία του..!!
Θέλω τόσα πράγματα να κάνω, ως σύγχρονη γυναίκα, σύζυγος, νοικοκυρά και σκυλομάνα, αλλά λέω να ακολουθήσω τις διαθέσεις του καιρού.. Όπου βγαίνει ήλιος, όλο και κάτι θα φτιάχνω, όπου τα σύννεφα, θα αράζω και θα ξεχνώ..!!

Βασικά βαριέμαι, θα αποφύγω τα πάντα, θα κλειστώ στον εαυτό μου και θα ταξιδέψω κάπου μόνη, έτσι ανεξάρτητη, με άκρως τυχοδιωκτικές διαθέσεις.. Σίγουρα θα χαθώ, όμως αυτό θα επιδιώξω, γιατί ψάχνω κάτι το διαφορετικό..
Η μουσική είναι πάντα η παρέα μου, αυτή βοηθάει πολύ, με στηρίζει, με γεμίζει με όλα τα χρώματα του κόσμου, με πλημμυρίζει με τα πιο βαθιά συναισθήματα και μου λέει προχώρα, εγώ είμαι εδώ για εσένα..

 Καλή Συνέχεια σε όλους..


Κριός
Σάββατο: Να αποφύγετε τα περιττά έξοδα και τις μεγάλες αγορές! Αν ψάχνετε για μια απάντηση σε ένα θέμα σας, μη φοβηθείτε να ρωτήσετε και για να μάθετε την αλήθεια!
Κυριακή: Το έχετε ρίξει τόσο πολύ στη δουλειά, που κάτι καλό θα έρθει σύντομα, κυρίως όμως για το χρήμα μιλάμε! Μια αύξηση είναι καθοδόν! Κάντε καλές δημόσιες σχέσεις!

Ταύρος
Σάββατο: Θα κλειστείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας και σίγουρα δε θα απαντήσετε και σε κάποιες αδιάκριτες ερωτήσεις που μπορεί να σας γίνουν. Κρατήστε τα φύλλα σας κλειστά!
Κυριακή: Κάτι ευχάριστο θα συμβεί, κυρίως σε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα, πλέον σοβαρεύει το πράγμα, ακόμα και για ένα χόμπι, μπαίνουν νέοι στόχοι!

Δίδυμος
Σάββατο: Αν χρειαστεί να δουλέψετε σήμερα, κάντε το δίχως γκρίνιες! Αποδείξτε το πόσο καλοί και ικανοί είστε σε αυτό που κάνετε και αφήστε τις σκέψεις τύπου, σας κάνουν πόλεμο, οι άλλοι! Κυριακή: Κάτι θα μάθετε σήμερα, που θα ξετρελαθείτε από τη χαρά σας! Μπορεί να είναι ερωτικό το θέμα, ή ακόμα και οικονομικό! Πάντως μια ευχή σας, σιγά-σιγά πραγματοποιείται!

Καρκίνος
Σάββατο: Μια μέρα που θα ξυπνήσετε μέσα στη γοητεία και τον ερωτισμό. Θα λάμπετε λίγο περισσότερο, για αυτό αφήστε τις δουλειές τις σκληροπυρηνικές και κάντε τα beaute σας!
Κυριακή: Θα κάνετε δημόσιες σχέσεις με ανθρώπους από τη δουλειά σας! Να βγείτε μαζί τους αν σας προσκαλέσουν, έτσι θα ανήκετε περισσότερο στην ομάδα!

Λέων
Σάββατο: Χαλαρώστε λιγάκι γιατί ότι ιδέα και να σας έρθει για σήμερα, θα τη κάνετε μόνοι σας, αφού κανείς δε θα σας ακολουθήσει! Για συμβιβαστείτε λίγο με τους άλλους..
Κυριακή: Μια βόλτα σε ένα στέκι, με ανθρώπους λίγο του χώρου σας, δε θα σας έκανε κακό! Από την άλλη ξεκουραστείτε γιατί εκείνο το κρύωμα ακόμα να φύγει!!!

Παρθένος
Σάββατο: Θα σας δυσκολέψουν αρκετά σε θέματα επικοινωνίας, εν ολίγοις άλλα θα λέτε και άλλα θα καταλαβαίνουν! Βρείτε τον τρόπο να σας κατανοήσουν στο απόλυτο!!!
Κυριακή: Και επειδή πρέπει να ξεδώσετε, θα βρείτε ένα σπορ, κάτι το δημιουργικό, ή ακόμα και τη πολύ γυμναστική, αρκεί να ηρεμίσει το νευρικό σας σύστημα! Χαρωπή ημέρα, όμως..!!

Ζυγός
Σάββατο: Θα σας πιάσει μια μανία να κάνετε shopping therapy, όμως όχι απλά δε πρέπει, απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς! Θα το μετανιώσετε πολύ, αν σπαταλήσετε το χρήμα, έτσι, άνευ λόγου και αιτίας!
Κυριακή: Κόσμο θα έχετε στο σπίτι, για αυτό τουλάχιστον φροντίστε να έχετε τα απαραίτητα για να τους φιλέψετε! Μαζευτείτε, κουβεντιάστε και θυμηθείτε λίγο τα παλιά..!

Σκορπιός
Σάββατο: Δύσκολη ημέρα για εσάς, αφού υπάρχει ένα θέμα, είτε προσωπικό, είτε επαγγελματικό, που σας βασανίζει και θέλετε να το αντιμετωπίσετε! Αν το κάνετε, να είστε έτοιμοι για πόλεμο!!
Κυριακή: Ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας, με ευχάριστο τρόπο και κάντε και καμιά θυσία, έτσι για να δει το άλλο μισό, λίγο συναίσθημα, λίγο αγάπη..!

Τοξότης
Σάββατο: Σήμερα κάτι θα σας πουν που θα ταραχτείτε αρκετά! Βασικά χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, το δεδομένο δεν υπάρχει για αυτό ψάξτε να μάθετε την αλήθεια. Είναι σίγουρα πολύ καλύτερη!
Κυριακή: Κάτι που είχατε ασχοληθεί στο παρελθόν, θα σας φέρει πλέον κάποια χρήματα, γεγονός που θα σας φτιάξει πολύ το κέφι! Σηκώστε κάθε τηλέφωνο!!

Αιγόκερως
Σάββατο: Αφήστε σήμερα τις μεγάλες παρέες και τον κόσμο το πολύ και χαλαρώστε λίγο σπίτι. Αν κάνετε το αντίθετο να είστε σίγουροι πως θα σας εκνευρίσουν και θα ταραχθούν λίγο οι σχέσεις σας! Κυριακή: Μέρα που πάλι θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας! Κάτι ψάχνετε, κάποιοι το έχετε βρει, τώρα πρέπει να πείσετε μερικούς να σας βοηθήσουν, έτσι όπως πρέπει!

Υδροχόος
Σάββατο: Σήμερα θα ανοίξετε τις πύλες του παραδείσου και θα ξεχυθεί ένας χείμαρρος συναισθημάτων και σκέψεων! Παράξενο, για εσάς, όμως ξαφνικά νιώθετε ότι έχετε πολύ αγάπη να μοιράσετε!!
Κυριακή: Με πολύ ανεβασμένη τη διάθεση, θα επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα, θα τους ξεσηκώσετε και θα νιώσετε ξανά επιθυμητοί ακόμα και στην οικογένειά σας!

Ιχθύες
Σάββατο: Μέσα στη γκρίνια θα είστε σήμερα! Αποφύγετε την οδήγηση, γιατί σας βλέπω να στουκάρετε και καλύτερα να μη ταξιδέψετε! Καθίστε φρόνιμα και αφήστε και τις άσκοπες συζητήσεις!!
 Κυριακή: Και ξαφνικά, θα είστε μέσα στη τρελή χαρά, πάει έφυγε εκείνο το κακομούτσουνο μουτράκι και θα αποφασίσετε να είστε όλοι την ημέρα με φίλους και καλή παρέα!

magicfariel@gmail.com