Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 14/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε και το Φεγγάρι, ως τις 10 το βράδυ, θα το έχουμε νιώσει για τα καλά! Η χάρη μου έφτασε ως τη Βραζιλία, νιώθω πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου, τρομάζω και λιγάκι, αφού
δε ξέρω πώς να το πάρω, θετικά ή αρνητικά?

Για αυτό λοιπόν σκέφτομαι να ξηγηθώ, από το να παρεξηγηθώ..!

Μου αρέσουν οι άνθρωποι, αυτοί που ξεχωρίζουν! Οι πρωτοπόροι, οι ιδεολόγοι, οι τολμηροί, αυτοί που δε φοβούνται να ρισκάρουν και ας φάνε τα μούτρα τους, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι..
Μου αρέσει όμως και η γνησιότητα! Η σταθερότητα, η ασφάλεια, το ήθος και πάνω από όλα η αξιοπρέπεια! Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε διπλή ζωή! Άλλη όσο μας φωτίζει ο ήλιος και άλλη όταν σκοτεινιάζει!
Και εγώ σε αυτή τη κατηγορία ανήκω χρόνια τώρα, αφού είμαι σκανδαλιάρα γυναίκα, τι να κάνουμε τώρα..

Το σεξ είναι η πηγή των πάντων. Όταν κάποιος το κάνει καλά, συχνά, με το άτομο που προτιμά, τότε είναι ευτυχισμένος, ικανοποιημένος και για να λέμε και την αλήθεια το μυαλό ανοίγει και αυτό, απελευθερώνεται η σκέψη, το πάθος, το όνειρο και η φαντασία.. Ναι όλα φαντάζουν θεικά ωραία, γιατί ένας καλός οργασμός, όντως κάνει θαύματα..
Συνεπώς, δεν έχουν σημασία οι προτιμήσεις, αφού ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του.. Άλλωστε έχει σκοτεινιάσει και κανείς δε βλέπει..

Όμως όταν ξημερώνει, κρύψε το θηρίο που κρύβεις μέσα σου, δε χρειάζεται να μάθω, τι έκανες εψές το βράδυ, κράτησέ το μυστικό, το δικό σου μυστικό και φύλαξέ το σα θησαυρό, γιατί αυτό που ένιωσες, σου ανήκει.. Δε με αφορά!!!

Καλή Συνέχεια..


Κριός
Λίγο σκοτεινή η ημέρα σας, αφού θέματα οικονομικά και ερωτικά θα πέσουν πάλι στο τραπέζι και θα υπάρξουν και γκρίνιες φυσικά! Βέβαια πλέον έχετε μάθει τον εαυτό σας, γνωρίζετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε, για αυτό μην αφήσετε κανέναν να σας πει πώς να διαχειριστείτε τα θέματά σας! Ακολουθήστε το ένστικτό σας και φυσικά μιλήστε λίγο με την εμπειρία σας!

Ταύρος
Σήμερα θα δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι θέλουν να σας βγάλουν το μάτι! Ακόμα και στη δουλειά, όλο και κάποιος θα σας δείξει τα δόντια του, όμως καλύτερα να αποκαλυφθούν τώρα τα λαμόγια, παρά αργότερα, δε λέτε? Όπως και αν είναι η ημέρα σας, στο τέλος θα φτιάξουν τα πράγματα, θα νιώσετε πιο δυνατοί από ποτέ και θα έχετε και δίπλα σας ανθρώπους που αξίζουν και σας αγαπούν!

Δίδυμος
Μέρα που θα μάθετε για μια δουλειά αρκετά καλή και θα είναι και όλη δική σας! Καλά θα κάνετε να ξεκινήσετε αμέσως τις διαδικασίες, γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο! Κάτι ενέργειες που είχατε κάνει στο παρελθόν, αποδίδουν πολύ ξαφνικά και θα νιώσετε μια γαλήνη μέσα στη ψυχή σας, αφού τελικά υπάρχει φως στο τούνελ και δεν είστε και μόνοι στο κόσμο αυτόν! Για δραστηριοποιηθείτε περισσότερο!!

Καρκίνος
Πάλι με τα ερωτικά σας τρώγεστε, κάτι θέλετε και δε σας το δίνει, κάποιος σας αρέσει και αδιαφορεί! Μη κόβετε φλέβες έτσι ξαφνικά, το φεγγάρι φταίει για όλα, για αυτό το όχι που θα ακούσετε ακόμα και για το φοβερό αυτό σεξ, μη το πάρετε προσωπικά, έχει και άλλα βάσανα το ταίρι σας που δε του επιτρέπουν να κάνει και πολύ κού-κου.. Υπομονή θα έρθουν και καλύτερες ημέρες!

Λέων
Μη κανονίσετε τίποτα για σήμερα, γιατί ένα οικογενειακό θέμα που θα προκύψει θα σας βγάλει εκτός τόπου και χρόνου! Μη γκρινιάζετε, άλλωστε κανείς δε σας ενοχλεί εσάς, εσείς συνεχώς τους διαολίζετε με τις ζαβολιές σας, για αυτό κάνε τη ψυχή σας πέτρα και βοηθήστε όπου χρειάζεται! Άλλωστε και το βράδυ μπορείτε να κάνετε τα κόλπα σας και στη τελική έχει και άλλες μέρες η εβδομάδα!! Υπομονή!

Παρθένος
Το φεγγάρι απόψε θα σας καθαρίσει το μυαλό! Ξαφνικά θα ξεμπλοκάρουν οι μηχανές του εγκεφάλου σας και θα βρείτε λύσεις στα περισσότερα θέματά σας, που θα εκπλαγείτε και εσείς με τον εαυτό σας! Επικοινωνήστε με τους γύρω σας, θα σας καταλάβουν αμέσως! Κατευθύνετε την ομάδα σας στο σωστό το δρόμο και μη βαριέστε! Δε θα χρειαστεί να κάνετε ούτε να πείτε πολλά πράγματα!!

Ζυγός
Θα ανοίξετε όλες σας τις κρυψώνες και θα βγάλετε το χρήμα από μέσα! Θα το μετρήσετε κάμποσες φορές και θα το δώσετε όλο μια και έξω! Κάντε σωστά τη μοιρασιά, αφού χρωστάτε της Μιχαλούς και μην αφήσετε κανέναν στην απέξω και παραπονεμένο! Θα ξελαφρώσετε πολύ όταν διαπιστώσετε ότι ηρέμισαν τα πνεύματα και ότι τα τηλέφωνα έστω για λίγο θα σταματήσουν!!

Σκορπιός
Σήμερα επιτέλους θα καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας! Μη συγκλονιστείτε, ούτε να ταρακουνηθείτε, γιατί το πράγμα καιρό έδειχνε από μόνο του, άσχετα αν εσείς ρίχνατε από μόνοι σας στάχτη στα μάτια! Μην επιμένετε, όταν βλέπετε ότι κάτι έχει τελειώσει! Δε γίνεται όλα σας τα όνειρα, τα πάθη και οι σκέψεις να γίνουν πραγματικότητα! Επιλέξτε αυτό που θέλετε περισσότερο και κυνηγήστε το!!

Τοξότης
Αν είστε ήδη έτοιμοι σε κάτι που φτιάχνετε, καλύτερα να του ρίξετε μια ματιά ακόμα! Θα δείτε ότι υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να τις επιμεληθείτε, αν θέλετε το έργο σας, να είναι τέλειο! Επειδή όμως πρέπει να είναι τέλειο, αφιερώστε όλο σας το χρόνο σε αυτό και μετά να το παραδώσετε! Δεν είναι μέρες για να παίζετε με την αξιοπιστία σας και τις ικανότητές σας! Αφού το έχετε όλο το πακέτο!!

Αιγόκερως
Δυνατή ημέρα για εσάς, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Όσο δύσκολη και γεμάτη μπορεί να είναι άλλο τόσο θα σας φέρει τα αποτελέσματα που επιδιώκατε καιρό τώρα και θα γίνετε και αρκετά δημοφιλής! Μαζέψτε κόσμο με το μέρος σας, φτιάξτε μια ομάδα και παλέψτε με τα θηρία, όλοι μαζί! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη και ξεχάστε για λίγο το κακό και τσιγκούνικο εαυτό σας.. Κεράστε και κανά καφέ..!@

Υδροχόος
Τι έγινε γλυκά μου? Πετύχατε το στόχο σας, έκλεισε εκείνη η συμφωνία και επανήλθε το χαμόγελο στα χείλη σας? Ναι η δουλειά πάνω από όλα, business stuff, που χρόνος για αγάπες και λουλούδια..? Ωραία, αφού βρήκατε το καλό σας εαυτό, δείξτε τον κιόλας, κάντε τον κόσμο να σας αγαπήσει ξανά, πείτε και καμιά γλυκιά κουβέντα και όλοι θα πέσουν στα πατώματα.. αφού το ξέρετε το κόλπο..!!

Ιχθύες
Κάτι ετοιμάζετε εσείς και το έχετε κρυφό! Θα το μάθουμε πού θα πάει.. άλλωστε τίποτα δε μένει κρυφό για πάντα! Πάντως καλά κάνετε… αφού σας αρέσει, σας παθιάζει και μπορεί να φέρει και το χρήμα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο, οργανώστε τα πράγματα έτσι, που αργότερα να μη χρειαστεί εκείνο το πισωγύρισμα και εννοείται μη λέτε σε κανέναν τίποτα! Θα τα καταφέρετε..?? χα χα ..

magicfariel@gmail.com