Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 23/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αχ λίγες ώρες έμειναν ακόμα άλλες 12, χα χα .. καθόλου αισιόδοξη σκέψη, πρωί-πρωί και μετά freedom!! Τι ευχή να κάνω σήμερα..?? Να βρω ένα 500ευρω στο δρόμο, γνήσιο και να γίνει ξαφνικά όλο δικό μου!!! Πωωωωω τι ωραία σκέψη! Όχι δε σώνομαι, αλλά ξέρω πολύ καλά τι θα το έκανα! Μια βόλτα στα μαγαζιά, έτσι να
αγοράσω 10 ζευγάρια παπούτσια, θα ήταν το πρώτο! Μετά Ζάρα, μετά Bershka και όχι δεν είμαι από τις οικονομικές γυναίκες, αφού τη προηγούμενη εβδομάδα πήγα στη boutique και ξεπαραδιάστηκα!!

Όμως τα φορέματα που πήρα, πολύ σέξι και καυτά, αλλά να που προσμένω τώρα ένα Party, μπας και τα φορέσω και αυτά!!

Ζέστανε επιτέλους ο καιρός, όμως η βουτιά θα περιμένει ακόμα, αφού είμαι κρυουλιάρα γυναίκα και προτιμώ να παραμείνω και ασπρουλιάρα, παρά να πάθω μητρικά και οτιδήποτε μπορεί να μου συμβεί έτσι ξαφνικά! Τώρα οι τσούπρες οι γνωστές πώς έτρεξαν και ξεγυμνώθηκαν ήδη στις παραλίες… Απορώ πραγματικά, αλλά ο φακός τελικά είναι πολύ γλυκός!!

Αχ βάσανα που έχουμε και εμείς οι χορεύτριες! Ρούχα, παπούτσια, κομμωτήρια, μανικιούρ, αποτριχώσεις, αρώματα και πάνω από όλα τα λεφτά!! Εγώ δουλεύω σκληρά για να τα αποκτήσω, δε φοβάμαι τη δουλειά. Με τιμιότητα και ήθος πάνω από όλα και κάποια στιγμή θα μου έρθουν και αυτά! Εσύ τι κάνεις?? Πώς θα πραγματοποιήσεις τα δικά σου όνειρα? Σίγουρα όχι στις πλάτες των άλλων. Έτσι δεν είναι..??

Καλό ΣΚ σε όλους..!!


Κριός
Και σήμερα η ημέρα είναι ιδανική για ξεκούραση και χαλάρωση! Εσείς που έχετε τη θάλασσα κοντά, αφήστε τις δουλειές σας και κάντε εκείνη τη ρομαντική τη βόλτα, αφήστε τις σκέψεις σας ελεύθερες και πάρτε βαθιές ανάσες! Όμως και εσείς που δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μέσα από μια ταινία ή ένα βιβλίο! Ρομαντική θα τη χαρακτήριζα, ήρεμη, γλυκιά, για αυτό απολαύστε την κάπως έτσι!

Ταύρος
Έχετε τόσα πολλά μέσα στο μυαλό σας, που πραγματικά το χάος, δεν είναι τίποτα απολύτως! Οι σκέψεις σας τρέχουν ασταμάτητα, κάποιες είναι φανερές, κάποιες όμως είναι τόσο σκοτεινές που δε τολμάτε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό να τις αποκαλύψετε! Δύσκολη ημέρα για το ψυχικό σας κόσμο, αφού θα τη κάνετε εκείνη τη βουτιά, εκείνο το ταξίδι το νοερό και κανείς, μα κανείς δε θα μπορέσει να σας ακολουθήσει!!

Δίδυμος
Θα μπει κάτι πολύ τρελό μέσα στο μυαλό σας, που όπου και αν το συζητήσετε θα πέσουν όλοι από επάνω σας, να σας προστατέψουν, να σας συμβουλέψουν, όμως εσείς θα λειτουργήσετε εντελώς αντιδραστικά και σας βλέπω να τη κάνετε τη κίνηση! Θα είναι για μια νέα δουλειά? Για ένα νέο έρωτα? Ακόμα και ένα ταξίδι πολύ μακρινό? Πάντως φαντάζει συναρπαστικό, για αυτό ακούστε τη καρδιά σας και μόνο! Και μετά ο Θεός βοηθός!!

Καρκίνος
Βρείτε τρόπο να είστε όλη την ημέρα στους δρόμους, από ραντεβού σε ραντεβού και φυσικά μαζευτείτε σπίτι βράδυ, κατευθείαν για ύπνο! Καλό είναι να αποφύγετε κάθε επαφή με την οικογένειά σας, ή τους δικούς σας ανθρώπους γενικά, γιατί δεν αντέχετε άλλο γκρίνιες και προβλήματα! Θέλετε να ξεσκάσετε και θα το βρείτε τον τρόπο, είτε μέσω δουλειάς, είτε μέσω κάποιων ιδιαίτερων φίλων! Ίσια παπούτσια φορέστε μόνο, γιατί οι γόβες ξεθεώνουν!!!

Λέων
Και ναι την ώρα που κοιμόσασταν σας τσίμπησε εκείνη η μύγα, το πειραχτήρι το ίδιο και σήμερα όλη την ημέρα θα κάνετε ζαβολιές! Λίγη προσοχή στην οδήγηση, γιατί το χαζό το χαμόγελό σας, μπορεί να εξαφανισθεί σε δευτερόλεπτα! Και προσοχή στις σκάλες, εννοείται αυτό! Αποζητάτε λίγη περιπέτεια, έτσι να πραγματοποιήσετε ένα μικρό σας όνειρο και έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να παίξετε εκείνο το κυνηγητό! Μη το βάλετε κάτω, η ημέρα ίσως και να σας ανήκει..

Παρθένος
Κάτι έχετε κρύψει από κάποιον και οι τύψεις δε σας αφήνουν να ηρεμίσετε! Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να το μοιραστείτε κάπου, όμως καλά θα κάνατε να το κρατούσατε για τον εαυτό σας! Η επιθυμία να το βγάλετε από μέσα σας, όχι αυτή τη φορά δε θα σας ηρεμίσει αντιθέτως θα σας φέρει προβλήματα, αφού ότι και να πείτε θα γίνει βούκινο! Κρατήστε το στόμα σας κλειστό και αύριο μέρα είναι!!

Ζυγός
Κάντε τη καρδιά σας πέτρα και τρέξτε λίγο παραπάνω σήμερα, για να κλείστε εκείνες τις υποχρεώσεις που σας έχουν τρελάνει το μυαλό! Μην αφήσετε τίποτα για αύριο, γιατί όλο και κάτι θα προκύψει που θα σας πετάξει εκτός τόπου και χρόνου! Για αυτό λοιπόν καθαρίστε το σπίτι σας, μη πάρετε δουλειά μαζί σας, πηγαίνετε εκείνο το supermarket, πληρώστε και κανα λογαριασμό και δε πειράζει, το βράδυ έχει ύπνο!!

Σκορπιός
Σήμερα θα χρειαστεί να βοηθήσετε τους δικούς σας ανθρώπους, ότι και αν σας ζητήσουν! Δε πειράζει κάντε το γιατί θα είναι σα να κάνετε πολλές καλές μικρές πράξεις, που θα σας έρθουν πίσω και με το παραπάνω! Βέβαια το μυστικό είναι να προσφέρετε μέσα από τη καλή σας τη καρδιά και όχι με τη γκρίνια σας παρέα! Άλλωστε δανεικά αλεύρια είναι .. μια εσείς, μια οι άλλοι, αφήστε λοιπόν τον εγωισμό σας στην άκρη και μοιράστε απλόχερα τα δώρα σας!

Τοξότης
Λεφτά έρχονται κατά επάνω σας, κάτι νέο σας υπόσχονται, μια δέσμευση διαφορετική, πάντως το χαρμόσυνο μαντάτο θα έρθει πρωί-πρωί! Πάρτε τις αποφάσεις σας για μια σχέση, πλέον οικονομικό ζήτημα δε θα υπάρχει και δείτε τη ζωή σας λίγο πιο θετικά! Ωραία τα βουνά, η ελευθερία, το χάσιμο, όμως λίγη σταθερότητα δε βλάπτει! Δημιουργήστε από την αρχή ένα νέο περιβάλλον, λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα!

Αιγόκερως
Κάπου θα τα βρείτε σκούρα, είτε σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, είτε ακόμα και σε ένα ερωτικό! Καλά θα κάνετε από το να κλειστείτε στον εαυτό σας, να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου φίλου πιο έμπειρου και πιο ψαγμένου! Κάθε εμπόδιο για καλό, αφού μέσα από μια συζήτηση θα λάβετε τέτοιες γνώσεις, που όχι μόνο θα ξεμπλοκάρετε αλλά θα πάρετε και ιδέες για το πώς να είναι τέλειο το αποτέλεσμα στο τέλος! Καλή επιτυχία!

Υδροχόος
Μετά από πολύ καιρό θα αποφασίσετε να γεμίσετε το ψυγείο σας με τρόφιμα και τα ντουλάπια φυσικά! Σκέφτεστε να καλέστε μερικούς φίλους από το σπίτι, αλλά μέχρι να κάνετε τη πρόταση, πρέπει ήδη το μενού να υπάρχει όχι μόνο ως ιδέα, αλλά και ως υλικά! Επιλέξτε κάτι συγκεκριμένο και αγοράστε μόνο τα απαραίτητα! Δε χρειάζεται να σηκώσετε το supermarket ολόκληρο, άλλωστε κανείς δε μαγειρεύει, ούτε και εσείς τρώτε τόσο πολύ φυσικά!!

Ιχθύες
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε! Λεφτά θα βρείτε στο κατώφλι του σπιτιού σας και όχι δε θα τα έχει χάσει κάποιος! Έρχονται από παντού! Αν σας χρωστούν, να είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν! Ακόμα και ένα μικρό δωράκι μπορεί να είναι, έτσι για να φτιάξει λίγο ο ψυχικός σας κόσμος! Τι έχετε πάθει τις ημέρες αυτές και έχετε αποτρελαθεί! Γιατί βγάζετε δόντια? Δεν έχουμε φεγγάρι ακόμα! Για φτιάξτε βαλιτσούλα και δρόμο για ΠΣΚ!!!

magicfariel@gmail.com