Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 16/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια ανάσα πριν το ΣΚ και πόσο μου αρέσει.. Βέβαια, άγνωστο το καλοκαίρι πότε θα έρθει, πότε θα ζεσταθεί λίγο παραπάνω το κοκαλάκι μας και φυσικά πότε θα κάνουμε εκείνη τη
φοβερή βουτιά στη θάλασσα!!
Μόνο καύσωνας μη ξημερώσει και ξεφύγουμε τελείως, γιατί δε θα το αντέξω!

Θέλω να ταξιδέψω, να φύγω μακριά, να γνωρίσω νέο κόσμο, να μάθω καινούρια πράγματα! Να δω εικόνες διαφορετικές, να γεμίσω με εκείνη την ενέργεια, τη μαγική, που θα με κάνει να ξεχάσω, έστω για λίγο, το όνομά μου, τη πορεία μου ακόμα και το σήμερα, που ναι μεν είναι δυνατό, όμως ψάχνω κάτι δυνατότερο!

Ακόμα και ένα Σαφάρι θα έκανα, έτσι να νιώσω λιγάκι Indiana Jones, να εξερευνήσω, να αποκαλύψω, τα μυστήρια της γης και του ανθρώπου!
Λέτε να ψάξω να βρω εκείνη τη μηχανή του Χρόνου, να κάνω εκείνο το super ταξίδι, το μοναδικό? Αναρωτιέμαι που θα με ξέβραζε? Σε πιο τόπο? Σε πια χρονική στιγμή? Σίγουρα κάπου που έχω ξανά ζήσει, έτσι για να μου θυμίσει, το ποια είμαι και ποιος ο σκοπός μου στο κόσμο αυτόν!

Στο Μεσαίωνα θα γούσταρα τρελά, σκοτεινή εποχή, που αποκάλυψε αρκετά μυστήρια της ανθρώπινης ψυχής και του νου.. Μμμμ ωραία μου φαίνεται! Πού όμως? Στη Βενετία μήπως? Με εκείνες τις Μάσκες? Στην εποχή του κρυφού παθιασμένου έρωτα? Ναι…εκεί θέλω να βρεθώ.. και ας χαθώ, δε με νοιάζει..

Καλό ΣΚ σε όλους!!


Κριός
Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα για τα καλά! Θα είναι σεξουαλικός, θα είναι καλλιτεχνικός, πάντως η καρδιά σας θα χτυπήσει τόσο δυνατά, που σίγουρα θα απογειωθείτε μέσα στην ημέρα! Οργανώστε ένα ωραίο δείπνο, ή βγείτε έξω καλύτερα και φτιάξτε εκείνη την ατμόσφαιρα τη ρομαντική για εσάς και για το ταίρι σας! Και μόνοι να είστε μη το χάσετε το mood και ένας φίλος ή φίλη μπορεί να αναλάβει θεσπέσια ένα τέτοιο ρόλο για εσάς!

Ταύρος
Κάποιοι από εσάς είστε ερωτευμένοι με ένα πρόσωπο λίγο παράξενο θα έλεγα! Είναι το μυστικό σας το μεγάλο, όμως ξέρετε καλά πώς να το κρατήσετε! Όμως σήμερα οι πλανήτες παίρνουν τέτοια στάση, άκρως σεξουαλική, που υπάρχει η περίπτωση να παρασυρθείτε και να εκφράσετε το πάθος σας, τις αδυναμίες σας, λίγο πιο φανερά και αν μάθουν τι σας συμβαίνει, θα συγκλονιστεί το σύμπαν όλο! Είστε έτοιμοι για τέτοιου είδους αποκαλύψεις..??

Δίδυμος
Ερωτική ημέρα και για εσάς, πόσο παράξενο μπορεί να είναι αυτό! Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο, ανταλλάξτε απόψεις και ντυθείτε ωραία φυσικά, γιατί πρέπει να τους μαγέψετε πάνω από όλα! Κάποιο άτομο όμως θα ξεχωρίσετε μέσα από το πλήθος, θα σας πλησιάσει και θα σας φλερτάρει ακατάπαυστα! Χαμογελάστε και ενδώστε γλυκά, γιατί ακόμα και αυτό το χρειάζεστε! Go for it!!

Καρκίνος
Σήμερα αν σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση, καλά θα κάνετε να την επεξεργαστείτε με πολύ λεπτομέρεια γιατί δε θα είναι και τόσο φανταστική, όσο την ακούσατε! Πατήστε και με τα δυο σας πόδια στη γη και μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση! Ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, εσείς κρατήστε χαρακτήρα και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, αντιδράτε αναλόγως!

Λέων
Παράξενη ημέρα σας ξημέρωσε γιατί είναι που είναι ήδη το πρόγραμμά σας φουλ, σας φορτώνουν και σα το γαϊδούρι και θα πρέπει να τα κάνετε όλα μόνοι σας! Βέβαια, θα βγει κάτι καλό από αυτό, λίγα χρήματα παραπάνω, για αυτό μη γκρινιάζετε, άλλωστε όταν οι άλλοι έτρεχαν εσείς ψιλό.. ξυνόσασταν! Σειρά σας τώρα, να δώσετε ένα κομμάτι του εαυτού σας, τουλάχιστον εκεί που αξίζει το κόπο!

Παρθένος
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, για αυτό ντυθείτε όμορφα, βάλτε και τα αρώματά σας, χαμογελάστε και ξεκινήστε κάπως έτσι! Ένα νέο στη δουλειά θα σας απογειώσει κανονικά, αφού ο κόπος σας τελικά δε πήγε χαμένος και θα πάρετε ή μια αύξηση ή ένα μπόνους! Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κλείσει η εβδομάδα σας, για αυτό κανονίστε απόψε να βγείτε να το γιορτάσετε!! Με εκείνους που σας βοήθησαν… θαρρώ…??

Ζυγός
Να περιμένετε τρελή επίθεση ή από το αφεντικό σας ή από κάποιον συνάδελφο ή ακόμα και από το σύντροφό σας! Δύσκολη ημέρα, σίγουρα θα σας πιάσουν στον ύπνο, όμως μην αντιδράσετε, αφήστε τους να ξεδώσουν, να σας πουν τις δικές τους αλήθειες και μετά έχοντας τη γνώση, τους παίζετε αναλόγως! Υπομονή και ψυχραιμία πάνω από όλα, δίνει ρέστα ο Θεός Άρης, άσχετα αν είναι οι τελευταίες ημέρες του..

Σκορπιός
Θα τη φορέσετε εκείνη τη στολή της πυγμαχίας, θα πιάσετε την ασπίδα και το κοντάρι και ο Θεός βοηθός! Ναι είστε έτοιμοι για μάχη, θέλετε να σαρώσετε τους πάντες, να πρωτοστατήσετε, να τους πιάσετε από τα μαλλιά μερικούς, μπας και μπει το νερό στο αυλάκι! Ωραία η ιδέα μιας επανάστασης, όμως πριν ξεκινήσετε αυτό το πανηγύρι, καλύτερα ψαχτείτε μέσα σας, εκεί στο βάθος και αναρωτηθείτε, αξίζει το κόπο..???

Τοξότης
Δε ξέρω τι σας συμβαίνει όμως οι ημέρες σας είναι άκρως περίεργες και το προκαλεί βασικά αύρα σας, όλο αυτό! Έρωτας και κεραυνοβόλος μάλιστα, σας χτυπά, έτσι κατακούτελα, βασικά όπου σας βρει το βέλος, να το περιμένετε! Εννοείται ότι οποιαδήποτε πρόταση σας κάνουν σήμερα για έξω, θα ακολουθήστε δίχως δεύτερη σκέψη, γιατί η γνωριμία που θα προκύψει θα είναι απερίγραπτη! Ακόμα και οι δεσμευμένοι κοιτάζετε διαφορετικά το ταίρι σας! Γυαλίζει το μάτι που λέμε..

Αιγόκερως
Μη κανονίσετε τίποτα για απόψε, γιατί παίζει να συμβεί κάτι μέσα στο σπίτι σας το ίδιο, που θα σας απορροφήσει τόσο πολύ, που δε θα φανείτε συνεπείς και θα εκτεθείτε, άνευ λόγου και αιτίας! Οικογενειακά θέματα, πάλι πέφτουν στο τραπέζι, πάλι εντάσεις, πάλι μουρμούρα! Ψυχραιμία, γιατί τα άστρα φρόντισαν για αυτό, σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει, ψάξτε τον και αντιμετωπίστε τον!

Υδροχόος
Πόσο τυχερή είναι η ημέρα σας, δε το φαντάζεστε! Όλα θα συμβούν, εσείς οι άνθρωποι του μέλλοντος, δε θα προλαβαίνετε να ακολουθήσετε τις εξελίξεις! Φανταστικό μου ακούγεται, όμως ένα ταξίδι επαγγελματικό προκύπτει από το πουθενά, λεφτά έρχονται από την άλλη και ένα νέο σχέδιο που καιρό ετοιμάζετε είναι σχεδόν έτοιμο! Πήρε σάρκα και οστά που λέμε.. Ακόμα και στον έρωτα, πάλι κάτι θα συμβεί, που θα απογειωθείτε beyond space.. !@

Ιχθύες
Ανοίξτε τις τσέπες σας, γιατί γεμίζουν με χρήμα πολύ ξαφνικά! Ναι απίστευτο και όμως αληθινό! Ή θα βρείτε κάπου ξεχασμένα λεφτά, ή θα σας επιστρέψουν κάτι χρωστούμενα, ή θα πάρετε ένα μπόνους από το πουθενά! Πάντως κάτι πολύ καλό θα σας προκύψει σήμερα, για αυτό να σηκώσετε όλα τα τηλέφωνα και μην αποφύγετε τα ραντεβού σας! Φέρνουν φανταστικά δώρα για εσάς.. Και εννοείται ότι τα βάζετε στην άκρη και δε τα κατά ξοδεύετε… έτσι γλυκά μου??

magicfariel@gmail.com