Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σωματικοί Οιωνοί… Τι να σημαίνει άραγε, όταν βουίζουν τα Αυτιά μας, έτσι ξαφνικά?

Ας αναφερθώ για ακόμα μια φορά, σε μια Κινέζικη παράδοση, στα σημάδια του σώματος! Συμπτώσεις απλές, καθημερινές, που συμβαίνουν σχεδόν σε όλους μας, έχουν όμως τη σημασία τους, αφού
μια αντίδραση του σώματός μας, μπορεί να μας προσφέρει μια πληροφορία για μια κατάσταση που γίνεται τώρα, ή για κάτι που θα συμβεί άμεσα στο μέλλον!

Όλοι μας έχουμε μαντικές ικανότητες και διαίσθηση, το θέμα είναι ποιος έχει μάθει να ερμηνεύει τον εαυτό του καλύτερα! Όλα θέμα πρακτικής είναι και τίποτα άλλο! Λοιπόν ας αρχίσω με τα γνωστά, για να καταλήξω, στα άγνωστα!







Μύτη
Όταν σας τρώει η Μύτη, σημαίνει ότι θα φάτε ξύλο! Ακόμα όμως, ότι θα γνωρίσετε κάποιον νέο άνθρωπο, που θα μπει στη ζωή σας, πολύ ξαφνικά!

Αυτιά
Αν βουίζει το αριστερό σας Αυτί από 01:00 – 03:00 το πρωί, σημαίνει ότι θα τσακωθείτε με κάποιον!

Αν βουίζει το δεξί σας Αυτί την ίδια ώρα, τότε ο καυγάς θα είναι μεγάλος και πολύ σοβαρός!

Αν βουίζει το αριστερό σας Αυτί από 23:00 – 01:00 το βράδυ, τότε σας σκέφτεται κάποιος ερωτικά! Ενώ την ίδια ώρα στο δεξί αυτί, σημαίνει ότι θα χάσετε τα χρήματά σας!

Αν σας καίνε τα αυτιά, από τις 17:00 – 19:00 το απόγευμα, θα ακούσετε για ένα γάμο. Από τις 19:00 – 09:00 το πρωί, τότε να περιμένετε το χρήμα να σας επισκεφτεί για τα καλά!

Μάτια
Αν το αριστερός σας Μάτι πεταρίζει από τις 11:00 – 15:00 το μεσημέρι, κάτι που σχεδιάζετε θα πετύχει!
Ενώ την ίδια ώρα το δεξί σας μάτι πεταρίζει, να περιμένετε να βγείτε έξω για διασκέδαση, ή να γιορτάσετε ένα μεγάλο γεγονός !

Χέρια
Όταν μας τρώει το αριστερό το χέρι λεφτά θα πάρουμε, ενώ όταν είναι το δεξί θα δώσουμε!

Τώρα που γνωρίζετε, δε νομίζω να αφήσετε να σας ξεφύγει κάτι.. Λέω εγώ τώρα!!

magicfariel

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay