Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 31/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή και η Πηνελόπη Β’ χρειάζεται τα beaute της, θα εξαφανισθώ, θα χαθώ μέσα στα σαλόνια ομορφιάς, μπας και γίνω πιο γοητευτική και πιο σεξι, μήπως και
με προσέξει λίγο παραπάνω και εμένα, ο «Οδυσσέας» μου.!

Αυτά κάνει η Θεά Αφροδίτη! Μέσα σε δυο μέρες, μου πήρε τα μυαλά. Γράφω για τον Έρωτα με περισσότερο πάθος, καίγομαι που λένε πιο ζωντανά και φυσικά, θα ξεχάσω τη νοικοκυρά στο σπίτι και θα μεταμορφωθώ και εγώ σε μια μικρή Θεά!

Σάββατο σήμερα, λέμε αντίο στο Μάη, που για πρώτη φορά, δε μπορώ να πω, πως μας αφήνει και τη γλύκα του, αφού ως και τις 20 βολοδέρναμε, με εκείνον τον Άρη, που μας πήρε και μας σήκωσε τελικά! Γκρεμοτσακισμένες σχέσεις, πρέπει να αποκατασταθούν, όμως και αυτές θέλουν το χρόνο τους, δε νομίζετε?

Μπα, η θάλασσα και οι βουτιές θα περιμένουν λίγο ακόμα, αφού πάλι κρυώνω, πάλι σύννεφα, πάλι θα βρέξει!

Ωραία ήταν τότε που πηγαίναμε σχολείο! Είχε ζέστη? Κοπάνα, βόλτες στο Διόνυσο και όλως τυχαίος, να σου και η Νέα Μάκρη.. και εκείνο το Καράβι..!! Θυμάμαι τότε, μόλις είχε φτιαχτεί, χρόνια πίσω και ήμασταν εκεί κάθε μέρα! Δε περιμέναμε το ΣΚ!! Όλες οι ημέρες, ίδιες ήταν! Και εννοείται ότι από χρώμα, πρώτες-πρώτες, μαζί με τις φιλενάδες μου! Μετά μεγαλώσαμε και ξεκινήσαμε τα μεσημεριανά beach parties, λίγο παρά δίπλα, σε εκείνο το Prova.. θυμάστε??

Τι ωραία χρόνια.. Τι ανέμελα.. Τι αξέχαστα.. Αυτά είναι…!!

Καλή Συνέχεια σε όλους..


Κριός
Κοιμηθείτε περισσότερο, ξεκουραστείτε, ηρεμίστε και αφήστε την ημέρα σας να περάσει ήρεμα! Οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν, όμως ο ψυχικός σας κόσμος, έχει ανάγκη από λίγο Off!! Μόλις νιώσετε εσείς έτοιμοι, τότε ξεκινήσετε την οποιαδήποτε συζήτηση, θα καταφέρετε έτσι να φτιάξετε τις σχέσεις σας, με το σύντροφό σας, τους φίλους σας, ακόμα και τους γονείς σας! Μιλήστε όμορφα και δε θα χάσετε!

Ταύρος
Δε ξέρω από πού θα ας έρθει το μπράβο ή η κεραμίδα, πάντως ότι και αν σας συμβεί σήμερα, θα είναι ευχάριστο και θα εκπλαγείτε! Η καλή σας η καρδιά, τα ζεστά σας τα λόγια, τελικά ίσως να άγγιξαν μερικές ψυχές, παραπάνω από όσο νομίζατε! Από την άλλη ακόμα και από τη δουλειά σας, θα έχετε απίστευτη υποστήριξη σε αυτό που κάνετε και προσφέρετε δίχως περαιτέρω απαιτήσεις! Για να δούμε, τι θα δούμε σήμερα!!!

Δίδυμος
Η ημέρα σας σήμερα, τουλάχιστον από ερωτική άποψη! Σας ξημέρωσε λίγο παράξενα, πού να δείτε πώς θα νυχτώσει για εσάς! Βέβαια, αν κλειστείτε σπίτι, όχι δε θα μπει από τη καμινάδα, το τεκνό, για αυτό κανονίστε να είστε με κόσμο όλη την ημέρα, να βολτάρετε, να διασκεδάσετε και γενικά να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο! Ναι σήμερα παίζει και εκείνο το One Night Stand, ναι μη ντρέπεστε, η Θεά Αφροδίτη, σας έχει ήδη μαγέψει! Μόνο να είστε εσείς από πάνω..!@

Καρκίνος
Δε σας ξημερώνει και τόσο καλά, αφού κάτι κουλό θα προκύψει μέσα στην οικογένειά σας και θα τρέχετε και δε θα φτάνετε! Μπορεί να είναι θέμα υγείας, μπορεί όμως και κάποιες αντιρρήσεις και αντιδράσεις, να προκαλέσουν πανικό σε εσάς! Θα εκνευριστείτε, θα τσακωθείτε, θα φωνάξετε αυτή τη φορά, όμως μόλις επανέλθει η ψυχραιμία, τότε θα βρεθεί και η λύση! Μη τρελαίνεστε!!

Λέων
Κανονίστε τα πάντα σήμερα! Μπορεί να μη τα προλάβετε όλα, αλλά η ημέρα σας θα είναι πολύ θετική από όλες τις απόψεις! Βόλτες με φίλους, καφέδες, φαγητά, ποτά, πάει ο μισθός, εξαφανίσθηκε!!! Κάντε λίγο από όλα, αλλά όσο πιο οικονομικά γίνεται, γιατί ακόμα Ιούνης δε μπήκε! Πάντως, επικοινωνήστε με τους πάντες, βρείτε πώς θα διασκεδάσετε απόψε και μη μείνετε μόνοι σας καθόλου!!

Παρθένος
Εσείς στο κόσμο σας ως συνήθως! Ακόμα και σήμερα δουλεύετε, ακόμα και από το σπίτι γιατί έχετε βρει ένα τρόπο να βγάλετε περισσότερα χρήματα και θα το κάνετε! Βέβαια, δε ξέρω κατά πόσο θα είναι νόμιμο όλο αυτό, αλλά μια λεπτομέρεια είναι και αυτή, που μπορούμε να τη παραβλέψουμε!!! Κάντε ότι νομίζετε, αρκεί να γίνει το δικό σας, γιατί μετά μπορεί να είναι αργά! Πάντως η τσέπη σας θα γεμίσει σύντομα από χρήμα, μια ανάσα θα τη πάρετε!

Ζυγός
Κάτι που έχετε βάλει στο μυαλό σας θα πετύχει, ίσως και σήμερα! Καιρό το παλεύετε και τώρα ήρθε η ώρα να ανταμωθείτε, δε νομίζετε? Πολύ τυχερή η ημέρα σας, από όλες τις απόψεις για αυτό χαμογελάστε και επικοινωνήστε με τους πάντες! Η δουλειά και τα λεφτά σας ενδιαφέρουν και ναι θα τα έχετε όλα, έτσι όπως τα έχετε υπολογίσει! Διώξετε κάθε αρνητική σκέψη και πιστέψτε στον εαυτό σας!

Σκορπιός
Η ημέρα των αποκαλύψεων θαρρώ! Καιρός να μιλήσετε στους πολύ δικούς σας ανθρώπους, για τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως τα επαγγελματικά! Μόνο αυτοί που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίξουν χρειάζονται, δηλαδή θετική σκέψη και μόνο! Μη φοβάστε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, ακόμα και χρήματα να μην έχετε! Θα πετύχει γιατί έχετε το πιο επιχειρηματικό μυαλό από όλους τους άλλους! Άντε καλή επιτυχία!!

Τοξότης
Σήμερα θα βρεθείτε με φίλους και μέσα σε παρέες γενικώς! Μπορεί να είστε χαλαροί όμως καλά θα κάνετε να έχετε το νου σας, γιατί ίσως να προκύψει και μια νέα επαγγελματική πρόταση, εκείνη που καιρό αναζητούσατε! Για αυτό ας είναι οι κεραίες σας στα κόκκινα, γιατί μπορεί να κλείσει πολύ θετικά και ελπιδοφόρα η ημέρα σας και να απογειωθείτε από τη μια στιγμή στην άλλη!!

Αιγόκερως
Θέλετε να ζητήσετε μια αύξηση και δε ξέρετε πώς να το κάνετε! Βέβαια, ο τολμών νικά, όμως καλά θα κάνετε πριν σηκώσετε το τηλέφωνο, ή μπουκάρετε μέσα στο γραφείο του αφεντικού, να γνωρίζετε τι θα απαιτήσετε και για πιο λόγο! Αν είστε παράλογοι, θα πάρετε ένα ηρωικό όχι! Αν έχετε επιχειρήματα και ζητήσετε κάτι νορμάλ, τότε ίσως να γίνει και το δικό σας! Για να δούμε..

Υδροχόος
Το πάθος σας στα κόκκινα! Κάτι σας ταρακούνησε, κάτι σας σκούντηξε έτσι λίγο απότομα και από σήμερα είστε ξανά μέσα στο παιχνίδι! Η φαντασία σας ζωντάνεψε, η καρδιά σας χτυπάει πιο γρήγορα και κάτι που μπήκε μέσα στο μυαλό σας θα το κάνετε ξεπερνώντας κάθε όριο! Έτσι σας θέλω, power η κατάσταση! Φοβερή ημέρα για εσάς, χαμογελάστε και σκανδαλίστε τον κόσμο, έτσι όπως σας αρέσει!!!

Ιχθύες
Τι θέλετε να αγοράσετε πάλι? Εσείς θα το πληρώσετε ή θα φτάσει ο λογαριασμός κάπου αλλού και θα κόβει φλέβες ο λοιπός ο κόσμος? Για συγκρατηθείτε, γιατί μπορεί σήμερα να έχετε πέντε φράγκα, όμως το αύριο είναι σίγουρα άγνωστο για όλους! Βασικά, θα μπει εκείνο το κακό το διαβολάκι μέσα σας και θα γίνει ο χαμός! Πετάξτε τις κάρτες μακριά, εξαφανίστε τα μετρητά, αλυσοδεθείτε αν χρειάζεται!!

magicfariel@gmail.com