Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 19/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκεφτόμουν τη κοινωνία των αντρών και κρυφό γελάω, γιατί ουσιαστικά τα πλασματάκια αυτά τα αρσενικά, έχουν πολύ γέλιο! Το κουτσομπολιό τους απίστευτο, αφού
τρέχουν να μοιραστούν τα πάντα, να σχολιάσουν και να ρίξουν και λίγο λάδι στη φωτιά, ιδιαίτερα εάν συναντούν γυναίκες λίγο πειραχτήρια, λίγο πιο τσαχπίνες θαρρώ..

Τα μαντάτα τρέχουν, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όμως αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος..

Εμείς οι παντρεμένες γυναίκες, δεν έχουμε ψυχή?



Δεν έχουμε το δικαίωμα, να ξεκινήσουμε από μια patisserie και να καταλήξουμε σε ένα μπαράκι, να τα πίνουμε για πάρτη μας? Πρέπει δηλαδή να συνοδευόμαστε.. ? Δε το καταλαβαίνω.. Ξέρω και μόνη μου κουνγκ-φου..!! Άλλωστε ξέρω και μόνη μου να κυκλοφορήσω, δε φοβάμαι..

Πόσο λατρεύω αυτά τα παιχνίδια, με είδε? Τον είδα? Βάλε ένα ποτό ακόμα..

Όμως όσο γίνεται παιχνίδι, τα μάτια βλέπουν, παρακολουθούν, κρατούν και εκείνο το δαιμονισμένο κινητό, τραβούν και φωτογραφίες, έτσι να υπάρχουν και στιγμιότυπα, μη ξεφύγουμε λιγάκι, αμέσως στη πυρρά!! Κάποιο κακό αγόρι με μαρτύρησε, σε λιγότερο από 24 ώρες!

Έφαγα κόκκινη κάρτα, έτσι ξαφνικά, γιατί αντί να φάω το γλυκό μου σα γριά 80 χρονών, πήγα και τα ήπια ως γυναίκα 40άρα…!! Και τονίζω… αγοράκια μου γλυκά… Καθαρός Ουρανός, Αστραπές Δε Φοβάται… Την επόμενη φορά θα φέρω περισσότερες γυναίκες, θα κάνω πανικό και δε ξέρω πού θα βρεθώ.. Σίγουρα όμως στη κόλαση, γιατί εκεί μου αρέσει περισσότερο…

Καλή Εβδομάδα σε Όλους!!



Κριός
Αν και Δευτέρα σήμερα όλη την ημέρα θα είστε με τους φίλους σας και θα είστε κάπως χαλαροί! Αφού αυτό σας φτιάχνει το κέφι, κάντε το, αφήστε και τίποτα στην άκρη, οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν! Μαζευτείτε όμως στο σπίτι νωρίς, γιατί θα σας αποζητήσουν έντονα και μια κατσάδα θα την ακούσετε! Η ανεξαρτησία σας, ένα συναίσθημα που θα κυριαρχήσει αρκετά τις ώρες αυτές!

Ταύρος
Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με ότι κάνετε! Δε πειράζει αν χρειαστείτε περισσότερο χρόνο, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα! Επεξεργαστείτε τα δεδομένα, ρωτήστε αν κάτι δε το γνωρίζετε, αφοσιωθείτε στο έργο σας και δε θα το μετανιώσετε! Αποφύγετε τα λάθη, γιατί και κοστίζουν και το χρόνο σας θα χάσετε άδικα! Συγκεντρωθείτε, παραπάνω!

Δίδυμος
Κάτι σας έχουν ζητήσει να κάνετε, κάτι έχετε αναλάβει από μόνοι σας και σήμερα λίγο θα σας πρήξουν σε σημείο που θα εκνευριστείτε αρκετά! Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, βαριέστε τις λεπτομέρειες και θέλετε να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα. Θα τα καταφέρετε και μόνοι σας μια χαρά, όμως μην αποπαίρνετε τον κόσμο που ενδιαφέρεται για εσάς, γιατί σε εκείνους τους ώμους, κλαίγεστε!!

Καρκίνος
Βρήκατε την ημέρα να ερωτοτροπήσετε! Εκτός τόπου και χρόνου, κανονικότατα! Αφού το θέλετε έτσι, τότε φτιάξτε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι, μη μαγειρέψετε και ξενερώσετε στη πορεία, παραγγείλετε κάτι από έξω, αλλά τα κεριά, κεριά! Κάντε λίγο τα μαγικά σας, νιαουρίστε όσο χρειάζεται, θα πέσει το ταίρι σας, πού θα πάει!! Πάντως αν φάτε πόρτα, μη κατεβάσετε τα μούτρα, Δευτέρα είναι!

Λέων
Ότι να’ναι είστε, το ξέρετε αυτό, για αυτό σήμερα, κάποια στιγμή, μέσα στην ημέρα, θα φορέστε τις φόρμες σας, τα αθλητικά σας παπούτσια και σας βλέπω να τρέχετε στους δρόμους ή ακόμα σε κάποιο χωράφι μέσα! Πρέπει να φτιάξετε το σώμα σας, να γίνετε πιο εντυπωσιακοί και θα το πετύχετε, αρκεί να μην είναι όλο αυτό μια αναλαμπή! Και το θέμα της διατροφή μη ξεχνάτε!! Όχι πατάτες τηγανιτές..!!

Παρθένος
Σας βλέπω να φοράτε εκείνα τα μαύρα σας τα ρούχα και να βάζετε και το μαστίγιο στη τσάντα, γιατί κάποια στιγμή θα το χρειαστείτε! Ξαφνικά σοβαρεύεστε αρκετά, γίνεστε αυταρχικοί και δείχνετε τα δόντια σας στους πάντες! Ναι είστε δυνατοί, είστε ανεξάρτητοι, όμως δε χρειάζεται όλοι να το γνωρίζουν αυτό.. Κάντε λίγο πίσω, συμβιβαστείτε λίγο με το σήμερα και μην επιμένετε!!

Ζυγός
Και που είναι Δευτέρα, τι σημασία έχει αυτό για εσάς.. Θα πάρετε εκείνο το τηλέφωνο, το λίγο απαγορευμένο και θα κανονίσετε ένα ραντεβού, άκρως ερωτικό και πολύ αμαρτωλό! Το σεξ έχετε μέσα στο μυαλό σας, όλη μέρα και κάθε στιγμή που περνά, όλο και θα φουντώνετε περισσότερο! Άτακτα παιχνίδια, πάλι μπλέκετε σε καταστάσεις παράξενες, όμως αυτό θέλετε για απόψε.. Να χαθείτε στη μαγεία του σαρκικού έρωτα!!

Σκορπιός
Σήμερα κλείνεστε στον εαυτό σας, γίνεστε λιγομίλητοι και κανείς δε τολμά να σας πλησιάσει! Τόσο χάλια η κατάσταση, αφού τα ψυχολογικά σας, πάλι κάνουν πάρτυ! Κακό του κεφαλιού τους αν σας πλησιάσουν και επιμένουν να μάθουν τι έχετε! Δύσκολη ημέρα από όλες τις απόψεις για αυτό καλύτερα να μείνετε σπίτι, να μη σηκώσετε τα τηλέφωνα και γενικά να εξαφανιστείτε από παντού!!

Τοξότης
Θα μαλλιάσει η γλώσσα σας, να μιλάτε όλη την ημέρα στο τηλέφωνο με φίλους και γνωστούς! Πάρτε το απόφαση, έτσι θα κυλήσουν οι ώρες σας, ευχάριστα πολύ όμως, γιατί θα μάθετε νέα που θα σας χρησιμεύσουν και επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά! Βασικά όλοι οι τρόποι επικοινωνίας, θα υπάρξουν για εσάς, για αυτό προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μη γκρινιάζετε! Λίγο κοινωνικοί δε βλάπτει να είστε!

Αιγόκερως
Θέλετε να πάτε στην αγορά και να ψωνίσετε νέα ρούχα, νέα παπούτσια και γενικά να ανανεωθείτε εμφανισιακά και όχι μόνο! Παράξενο το συναίσθημα αυτό, για εσάς τους τσιγκούνηδες, όμως αφού νιώθετε έτσι, κάντε το, με μέτρο πάνω από όλα και θα νιώσετε μια χαρά! Ακόμα και κομμωτήριο να πάτε, γιατί καριέρα και ρίζα στο πάτωμα, δε ταιριάζουν! Καιρός να ομορφύνετε τον εαυτό σας!

Υδροχόος
Πετάει η ομάδα, το ξέρετε αυτό? Τι έγινε, χάσατε εκείνα τα κιλά? Φτιάξατε πάλι τις γραμμώσεις σας? Φέτες το κορμί? Πάντως σήμερα μπορεί να τη βγάλετε όλη την ημέρα στο καθρέπτη και να αυτοθαυμάζεστε, για τόσο πολύ ψώνιο μιλάμε! Ωραία όλα αυτά, αλλά κάντε και καμιά εμφάνιση πουθενά, μπας και σας δούμε και σας θαυμάσουμε και εμείς λιγάκι.. Νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και φαίνεται αυτό!

Ιχθύες
Σταθείτε στα πόδια σας, στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας! Μη περιμένετε από κανέναν να σας βοηθήσει, ούτε να σας ξελασπώσει, αφού ο καθένας έχει τα βάσανά του και όχι μόνο! Βασικά για να γίνει η δουλειά σωστά, θα πρέπει να την επιμεληθείτε από μόνοι σας. Μη γκρινιάζετε, μη ρίχνετε ευθύνες, αντιθέτως αποδείξετε στους άλλους, ότι δεν έχετε ανάγκη κανέναν, άσχετα εάν δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Προς το βραδάκι, θα νιώσετε τέλεια με τον εαυτό σας!

magicfariel@gmail.com