Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ίσως..Πιο Μόνη από Ποτέ..!

Είναι απίστευτο να υπάρχουν τόσοι άνθρωποι στη ζωή μας και πολύ λίγοι να μας καταλαβαίνουν, όμως συνήθως δεν είναι αυτοί που θα θέλαμε, αλλά άλλα πρόσωπα.! Είναι ωραίο οι φίλοι, να είναι δίπλα σου, να σε βοηθούν! Ακόμα πιο ωραίο είναι όταν δε χρειάζεται να
κάνεις εκείνες τις υπεραναλύσεις για να πιάσουν το νόημα, αφού ουσιαστικά συμβιώνουμε, τις περισσότερες ώρες τις ημέρας, ακόμα και στο ίδιο το γραφείο!

Οι φίλοι είναι πολύ σπουδαίο πράγμα! Ευτυχώς που υπάρχουν και σκέφτομαι ότι πρέπει να μάθω να τους εκτιμώ περισσότερο! Πρέπει να βρω τρόπο να σπάσω εκείνο το πάγο που κατά βάθος προστατεύει τη καρδιά, για να μη πληγωθεί, έτσι ξαφνικά! Δεν είναι όλοι το ίδιο, πάλι πρέπει να τους ξεχωρίσω και να προχωρήσω παρέα, με αυτούς που το αξίζουν αληθινά!

Εγώ όμως θέλω εσένα και εσύ δεν είσαι πουθενά! Σε χρειάζομαι! Θέλω τη γνώμη σου! Φοβάμαι όμως να σου τη ζητήσω, αφού απλά υπάρχεις και αιωρείσαι στη ζωή μου, σα φάντασμα.. Χρειάζομαι τα φώτα σου, την εμπειρία σου, την εξυπνάδα σου, εκείνο το δαιμόνιο μυαλό! Είμαι δυνατή, όμως εσύ είσαι περισσότερο! Το στήριγμά σου, είναι σημαντικό, αλλά φοβάμαι, τι να σου πω.. Θα με καταλάβεις σάμπως..

..ίσως να είμαι πιο μόνη από ποτέ..

magicfariel