Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αρώματα & Σχέσεις: Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ωραίο Άρωμα?

Εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε τα αρώματα και τις όμορφες τις μυρωδιές. Μπορεί να σπαταλήσουμε αμέτρητο χρόνο, δοκιμάζοντας, το ένα μετά το άλλο, μέχρι να καταλήξουμε, σε εκείνο, το μοναδικό, που θα αφήσει εκείνη την οσμή, τη πιο παράξενη, τη πιο εντυπωσιακή! Αν το ψάξουμε λίγο πιο βαθιά το θέμα, θα διαπιστώσουμε ότι
οι επιλογές μας, συνήθως μας θυμίζουν κάτι από το παρελθόν!
Ανάλογα με τη περίσταση φυσικά, όμως συνήθως όταν η ανάμνηση είναι ερωτική, όλο και κάποιον ή κάποια θα αφήσουμε να ταξιδέψει γλυκά στο μυαλό μας, μέχρι να εξαφανιστεί και η τελευταία νότα..

Όλο αυτό όμως, μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους, με ευχάριστες ή ακόμα και δυσάρεστες αναμνήσεις!

Δηλαδή, αν έχετε γνωρίσει κάποιον πρόσφατα και ελπίζετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να έχει μέλλον, καλό είναι να αλλάξετε και εσείς άρωμα και φυσικά ποτέ να μη του κάνετε δώρο, εκείνο του πρώην! Όσο και αν σας αρέσει το άρωμά σας, ξεφορτωθείτε το, τόσο απλά, για να αλλάξετε διάθεση και να αφήσετε το υποσυνείδητο να ξεχάσει! Αλλιώς ακόμα και η συμπεριφορά σας, μπορεί να παραμείνει στου τότε και να τα κάνετε πάλι μπάχαλο!

Για αυτό, όταν ο νέος σας σύντροφος, σας κάνει δώρο ένα άρωμα, πριν ξεκινήσετε να το φοράτε υπερήφανα, ρωτήστε τον, γιατί διάλεξε το συγκεκριμένο? Από την αντίδρασή του θα καταλάβετε, πάρα πολλά!!!

magicfariel