Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Πες το Κάρμα, πες το Πεπρωμένο..

Μπορεί να μην είμαστε Ινδουιστές, ή Βουδιστές, όμως τη λέξη Κάρμα τη χρησιμοποιούμε πλέον συχνά, τη νιώθουμε όσο ποτέ και υπάρχει, είτε πιστεύουμε, είτε όχι! Η απλή έννοια του, είναι ότι «..Παίρνουμε στη Ζωή αυτή, ότι μας Αξίζει..» Οι πράξεις μας θα
καθορίσουν αν θα υπάρξει επόμενη ζωή και πόσες θα ακολουθήσουν, μέχρι να γίνουμε καλοί, ενάρετοι άνθρωποι και να βρεθούμε σε ένα άλλο επίπεδο, πιο πνευματικό, πιο ουράνιο μπορώ να πω..

Αρκεί κάποιος να πιστεύει στην έννοια της Μετενσάρκωσης..

Το Κάρμα, κατ εμέ, είναι μια πολύ δυνατή και ισχυρή έννοια, επιρροή, συναίσθημα, τρόπος ζωής, που σε παρασύρει και σε ξεβράζει μόνο και έρημο αντιμέτωπο, με την αλήθεια, με τους μεγαλύτερους φόβους σου, ακόμα και με το πειρασμό τον ίδιο!! Εκεί πρέπει να επιλέξεις, όμως πρέπει να τρέξεις μέσα στο δάσος, να συναντήσεις σταυροδρόμια, να βρεθείς σε δίλημμα, να πονέσεις, να χαρείς, όμως να συνεχίσεις να ψάχνεις, με τον τρόπο σου, πάντα όμως τρέχοντας, δίχως σταματημό, εκείνο το σημείο, το μαγικό, το μοναδικό, που θα δώσει στη ψυχή σου, αυτό το κάτι αξεπέραστο!!
Μόλις νιώσεις τη γαλήνη, έχεις φτάσει. Είσαι εκεί.. Δε γυρίζεις πίσω, ξεχνάς τη διαδρομή, κρατάς αυτό που έχεις και προχωράς.. όχι μόνος πια, αλλά μαζί!!

 ..Και αν σε χάσω, θα σε ξανά βρω, γιατί αυτό που νιώθουμε παρέα, είναι ξεχωριστό..
Εκατομμύρια χρόνια να περάσουν, θα έρθεις να με βρεις Γιατί και να με χάσεις θα με ξανά θυμηθείς..


Καλό Βράδυ..

magicfariel