Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οι Φόβοι των Ζωδίων .. by F'Ariel!

Σκοτείνιασε ξανά, όμως μιλήσαμε για τον κύριο Έρωτα, για αυτό αφήνω το σκοτεινό το πέπλο να με κυριεύσει και σκέφτομαι, τι με τρομάζει περισσότερο στο κόσμο όλον? Η Μοναξιά? Η Φτώχεια? Το να μείνω Άστεγη? Ή τα Γηρατειά, μπας και
χάσω την ομορφιά μου, τι θα λέω στο καθρέπτη πρωί-πρωί? Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι, τα πάντα και όλα αυτά, όμως τα αποδέχομαι, προχωρώ, το παλεύω και ότι είναι να προκύψει, θα προκύψει!

Ας αφήσουμε εμένα όμως.. τώρα!

Το κάθε Ζώδιο, έχει τις δικές του έντονες ανησυχίες, τους δικούς του φόβους, τις εμμονές που η γη να κάνει εκατό χιλιάδες στροφές στο πι και φι, δεν αλλάζουν με τίποτα..

Για να δούμε η νεραϊδο..μαγισσούλα, τι έχει να σας πει..


Κριός
Μη χάσει την ανεξαρτησία του! Είτε αυτό αφορά το σπίτι, είτε τη δουλειά, πρέπει να είναι ο αρχηγός, που δε θα χρειαστεί ποτέ τη βοήθεια των άλλων. Τρομάζει στη ιδέα της δεύτερης σκέψης!

Ταύρος
Μη τον ξεβολέψουν! Δε του αρέσουν οι απότομες αλλαγές και οτιδήποτε του διαταράσσει τις καθημερινές του συνήθειες, είναι ο χάρος του ο ίδιος! Τρέμει μόνο στην ιδέα, του τι θα ξημερώσει αύριο!

Δίδυμος
Η δέσμευση, το χειρότερο όνειρό του! Μη φτάσει ποτέ εκείνη η στιγμή, που θα πρέπει, να δώσει το χέρι, το λόγο, ή οτιδήποτε ιερό! Πνίγεται μόνο στην ιδέα της μονιμότητας, της σταθερότητας και της βαρεμάρας!

Καρκίνος
Η σκέψη και μόνο απλά, ότι δεν τον αγαπούν είναι θρίλερ κανονικό! Εκεί πέφτει σε μαρασμό, συμβιβάζεται περισσότερο, οι ανασφάλειες χτυπούν κόκκινο και υποχωρεί στο κάθε τι!

Λέων
Άμα φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας, από το επίκεντρο που λέμε, θα πεθάνει! Δε μπορεί να ζήσει, αν οι άλλοι δεν ασχολούνται με αυτόν, για αυτό και οι σκανδαλιές! Είναι βασιλιάς και έτσι πρέπει να παραμείνει..

Παρθένος
Το χάος, είναι ο εφιάλτης του! Για αυτό δεν εκδηλώνεται και εύκολα, για να μη τον πάρει η κάτω βόλτα και χάσει το τίτλο του σκληρού αρχηγού! Τέτοιος παράξενος που είναι, ακόμα και οι λάθος κάλτσες τον αναστατώνουν!

Ζυγός
Αν χάσει τη γοητεία και τη μαλαγανιά του, πάει τρελάθηκε! Χάθηκε και το παιχνίδι με όλο τον κόσμο! Η μοναξιά τον σκοτώνει τη καρδιά! Τους θέλει εκεί, όλους στα πόδια του!

Σκορπιός
Η δύναμη είναι το στοιχείο του, αν του τη πάρουν, πάει καταστράφηκε! Δεύτερη θέση, δεν υπάρχει, μπορεί να πεθάνει κιόλας! Το κυνήγι η ζωή του, αν του το σταματήσουν, πάει και το οξυγόνο!

Τοξότης
Η ελευθερία του είναι κάτι σα ψυχαναγκαστική ανάγκη! Γίνεται αυταρχικός και κτητικός, για να μη του τη πάρουν! Παλεύει όλη του τη ζωή, για να αποφύγει το χειρότερο φόβο του, να γίνει δεδομένος!

Αιγόκερως
Σταθερότητα και σιγουράντζα πάνω από όλα! Σκέψεις σα μια σκοτεινή σκιά, τον κάνουν παρέα κάθε μέρα, όλη μέρα, αιώνια! Η έλλειψη χρήματος, μπορεί να το κάνει ορειβάτη, ή Βουδιστή, για τόση τρέλα!

Υδροχόος
Είναι ο πιο συναισθηματικά συγχυσμένος στο κόσμο όλον! Δείχνει ατρόμητος, ότι δε φοβάται τίποτα, όμως σκιάζεται τη σκιά του την ίδια! Ο φόβος του μη χρειαστεί να αποκαλύψει τι νιώθει αληθινά!

Ιχθύες
Ο Φυγάς! Μη τον βάλεις να μείνει στο ίδιο μέρος, ίδιο σπίτι, ίδιο χώρο! Η ρουτίνα και η καθημερινότητα τον σκοτώνουν λίγο-λίγο! Εξού και οι τάσεις φυγής! Θα γυρίσει τον κόσμο, ακόμα και με τα πόδια!

magicfariel@gmail.com