Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ένα Σινιάλο σου Προσμένω..!

..Πόσες φορές σας έχει τύχει, να συζητάτε για κάποιο άτομο, να κάνετε ένα μικρό παραπονάκι και ξαφνικά, εκείνο το άτομο, να εμφανίζεται από το πουθενά και να σας δίνει ακριβώς τις απαντήσεις που γυρεύατε να ακούσετε? Κάποιοι το λένε τηλεπάθεια, είναι πράγματι, όμως πώς συμβαίνει αυτό? Σκέφτεται..
«..κοριό μου έχει βάλει? Πώς ξέρει?..»

Και όμως ο κοριός, εκείνος ο ηλεκτρονικός, δε χρειάζεται, γιατί ο καθένας από εμάς, κρύβει τόση ενέργεια μέσα του, που εκπέμπει, εκείνο το σινιάλο..
Μερικές φορές, τα λόγια είναι περιττά, αφού υπάρχει και μια άλλου είδους επικοινωνία, μιας πιο παράξενης, πιο μαγικής, που.. «μόνο εσύ και εγώ ξέρουμε, για αυτή..»

Και σκέφτομαι να αλλάξω ύφος, να πάω σε απευθείας σύνδεση και να σου πω..
 «..μη φοβάσαι, μη τρομάζεις, η καρδιά και το μυαλό, κάνουν θαύματα πολλές φορές.. Κρύβουν καλά κρυμμένα μυστικά, όμως έχουν εκείνο τον τρόπο το μαγικό, να ανοίγουν εκείνες τις πόρτες, τις πολύ καλά κλειδωμένες, που αποκαλύπτουν παραδείσους και κολάσεις στον ίδιο ρυθμό, στο ίδιο μοτίβο.. ..άκου λίγο μουσική και χαλάρωσε και σκέψου, απόλαυσε αυτό το πέπλο το μαγικό και στείλε και εσύ το σινιάλο σου, θα είμαι κάπου εκεί έξω, για να το δω..

... μωρό μου..»

magicfariel