Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 15/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τον ατελείωτο έχει η εβδομάδα αυτή, κάπως έτσι μου φαίνεται, αφού θέλω να ξεραθώ στον ύπνο, να σταματήσω να σκέφτομαι και τίποτα άλλο! Και αφού έχουμε πιάσει το σεξ στο στόμα μας και μας αρέσει τόσο πολύ, λέω να
αναφερθώ στο Βιασμό!
Όχι μη τρομάζετε, δε θα σας αποκαλύψω, τις αλυσίδες και τα μαστίγια, αλλά αφού έτσι νιώθω, πρωί-πρωί, τι να κάνουμε τώρα…?

Η αλήθεια είναι ότι ο Βιασμός, μπορεί να είναι σεξουαλικός, μπορεί ψυχολογικός, ακόμα και εγκεφαλικός! Σε όλες τις περιπτώσεις όμως, κάποιος έχει εισβάλει στο χώρο σου, δίχως να σε ρωτήσει και προσπαθεί να σου πάρει κάτι, αρκετά πολύτιμο θα έλεγα!


Το ένιωσα και αυτό, χωρίς βέβαια να με ακουμπήσει κανείς, όμως ακόμα και το παιχνίδι του ανταγωνισμού, θα το χαρακτήριζα ως πολύ άγριο σεξ, που στο τέλος σου αφήνει και την απόλαυση αλλά και μια πίκρα! Αφού ουσιαστικά παλεύεις με τον άλλον, να κρατήσεις αυτό που σου ανήκει, όμως πρέπει να τριφτείς λιγάκι, να νιώσεις τον ιδρώτα του, την ανάσα του, να φτάσεις τόσο κοντά, να ανακαλύψεις την αδυναμία του και μετά, εκεί σε θέλω!! Ή χτυπάς στο ψαχνό, ή κάθεσαι και ότι προκύψει… Ο Βιασμός της Καριέρας..

Βέβαια, ισχύει και η ατάκα, «Δε φταίει, πάντα ο Βιαστής» αφού κοπελιά, τα πέταξες όλα έξω, προκαλείς, σου αρέσει, παίζεις με τη φωτιά, για αυτό μη φοβάσαι να καείς.. Και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι.. Κάτσε και απόλαυσέ το, γιατί εσύ το ζήτησες, κανείς άλλος!! Αλλιώς ντύσου!!!

 ..Καλή Συνέχεια.. γλυκά μου..


Κριός
Μπορεί να γνωρίζετε πολύ καλά τη δουλειά σας, μπορεί να βρίσκεστε σε ανοδική πορεία, όμως επειδή η ημέρα δεν είναι και τόσο ιδανική από άποψη ενέργειας, καλύτερα σήμερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ! Ακόμα και τη γνώμη να σας ζητήσουν για διάφορα θέματα, απλά εκφράστε την αλλά αν υπάρξουν αντιρρήσεις, αφήστε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα!

Ταύρος
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Κάπως έτσι θα νιώθετε όλη την ημέρα, αφού το μυαλό σας τρέχει παντού, σε φίλους, συνεργασίες, έρωτες και όλα είναι ένας αχταρμάς μέσα στο μυαλό σας! Χαοτική η ημέρα σας, συναισθηματικά, κάπως έτσι θα κλείσει κιόλας, για αυτό μη κάνετε τίποτα απρόοπτο, γιατί δε βλέπετε καθαρά και ίσως να μην υπάρξουν και τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

Δίδυμος
Καιρός να κοιτάξετε πάλι το σώμα σας και τη φυσική σας κατάσταση! Το τελευταίο καιρό έχετε κατασπαράξει τα πάντα, οι θερμίδες δε σας νοιάζουν και τόσο και σήμερα θα δείτε στο καθρέπτη, ότι κάτι έχει ξεχειλώσει επάνω σας! Ναι, έτσι ξαφνικά συμβαίνουν αυτά, για αυτό πετάξτε οτιδήποτε παχαίνει, ξεκινήστε διατροφή και γυμναστική, γιατί καλοκαιράκι έρχεται, πώς θα ξεγυμνωθείτε, έτσι να ανάψετε λίγο τα αίματα τριγύρω.. Για οργανωθείτε λιγάκι!!!

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρχουν διάφορα άτομα που σας βοηθούν στο επαγγελματικό ζήτημα, αλλά πρέπει και εσείς να σταθείτε λίγο πιο γερά στα πόδια σας! Αν εξαφανισθούν αυτά τα άτομα, τι θα κάνετε μετά? Βρείτε τρόπο, να γίνετε πιο δυνατοί, πιο ανεξάρτητοι, όμως σήμερα δεν είναι καθόλου καλή ημέρα για να κάνετε τέτοιου είδους συζητήσεις! Προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τη κατάσταση, από μόνοι σας!! Είστε ικανοί, μη φοβάστε!

Λέων
Αρκετούς σας έχουν στριμώξει στη δουλειά και εκεί που είχατε άλλα σχέδια για απόψε, τελικά, αλλού θα καταλήξετε! Μη γκρινιάζετε, γιατί και εκεί που θα πάτε, πάλι κάτι θα συμβεί, κάτι κουλό, που θα σας ανάψει τη περιέργεια και τελικά δε θα το μετανιώσετε καθόλου! Ακολουθήστε το ρεύμα της ημέρας, θα σας παρασύρει σε απίστευτες καταστάσεις, δυνατές και πολύ διαφορετικές! Άλλωστε σε λίγο με το Δία πάνω από το κεφάλι σας, θα μεγαλουργήσετε!!!

Παρθένος
Και έφτασε η ημέρα που θα σας βάλει κάτω ο σύντροφός σας και θα σας τα ψάλει κανονικά! Το σεξ μπορεί να έρθει στη πορεία, εκείνο το παθιασμένο, όμως στο χέρι σας είναι να προκύψει και αυτό! Μη φέρετε καμία αντίσταση, μην αντιδράσετε και ακούστε τι έχει να σας πει! Κάποιο δίκιο θα το έχει ο άνθρωπος, χαμηλώστε βλέμμα και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!! Ναι, θα το βρείτε το δίκιο σας, όμως όχι σήμερα!

Ζυγός
Φορέστε τα γάντια του μποξ γιατί σήμερα από το πρωί ως το βράδυ θα τσακώνεστε! Επειδή όμως υπάρχουν και σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσετε όπως και τα επαγγελματικά σας, καλά θα κάνετε να μη φουντώσετε τρελά και να μη ξεφύγετε! Προσέξτε τα λόγια σας, τις αντιδράσεις σας και γενικά αν αφήσετε να ξεδώσει μόνο του το πράγμα, σίγουρα αύριο θα είναι μια πολύ καλύτερη ημέρα! Υπομονή ως τις 20!! Το φωνάζω και το ξανά φωνάζω..!!

Σκορπιός
Θέλετε πάντα το καλύτερο για τον εαυτό σας, είτε αφορά ένα προσωπικό σύντροφο, είτε μια δουλειά! Το δεύτερο δεν υπάρχει για εσάς, όμως με το Κρόνο παρέα, είναι πολύ σκούρα τα πράγματα σε σημείο που δε βλέπετε τίποτα πια! Εσείς που έχετε βάλει ένα νέο στόχο, δε σας κάθεται και έχετε τρελαθεί! Πρέπει να πετύχει οπωσδήποτε, όμως η συμπεριφορά σας δεν είναι και η πρέπουσα! Η αρνητική ενέργεια έχει ποτίσει μέσα σας και φαίνεται..!!

Τοξότης
Κάτι νέο έχετε γνωρίσει εσείς, για αυτό σας έχει πιάσει και εκείνη η τρέλα σας και θέλετε να πάρετε τα βουνά! Δε ξέρω αν συμβαίνει σε όλους, όμως είστε ένα βήμα, πριν καταστρέψετε ότι ωραίο έχετε φτιάξει ως τώρα στη ζωή σας! Ξέρουμε, καλοκαιριάζει, οι πεταλούδες πάλι πετούν και ο σκοπός της ζωής σας να χαθείτε ξανά κάπου μέσα στο δάσος! Όμως μετά το παιχνίδι, κάπου θα πρέπει να γυρίσετε και στο σπίτι σίγουρα θα σας περιμένει η γνωστή παντόφλα!!!

Αιγόκερως
Αφήστε το κριτή στο σπίτι μαζί με τις κακές του συνήθειες! Κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας, σας χρειάζεται, θέλει να σας μιλήσει και θα το κάνει σήμερα αυτό! Φοβάται, μάλλον γιατί οι απόψεις σας είναι τόσο κάθετες, που είναι σίγουρο ότι δε θα εγκρίνετε τα πάθη του ή τα συναισθήματά του! Καλά θα κάνετε να το ακούσετε με προσοχή και να δώσετε λίγη συμπαράσταση και ας μη κατανοείτε πλήρως τις απόψεις του!! Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό..!!

Υδροχόος
Και επειδή τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας, πάλι κάτι θα ξεστομίσετε που θα πέσει η βόμβα η ίδια! Καλά θα κάνετε να συγκρατηθείτε λιγάκι, γιατί υπάρχουν άτομα που αποζητούν τις αδυναμίες σας και θέλουν να σας χτυπήσουν στο ψαχνό! Ας είστε αρκετά καχύποπτοι, καλύτερα ρίξτε άδεια για να πιάσετε γεμάτα και όσο και αν εκνευριστείτε, κάντε την από τη πίσω πόρτα! Μη δίνετε τροφή για αρνητικά σχόλια!! Σπάστε δέκα βάζα καλύτερα!

Ιχθύες
Τι ωραία ημέρα σας ξημέρωσε! Το χαμόγελο ως τα αυτιά, η γοητεία σας μεγάλη και τόση χαρά, φτου μη σας ματιάσω! Βασικά, βάλτε κάτι τρελό μέσα στο μυαλό σας και κάντε το! Η δημιουργικότητα στο φουλ, η φαντασία το ίδιο, μη κολλάτε σε σκέψεις ταμπού ή μην αφήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας αλλάξουν γνώμη! Ακόμα και σε εκείνο το τρενάκι να μπείτε σε εκείνο το Λούνα Πάρκ! Μια ξέφρενη βόλτα, μπορεί να σας συνεφέρει, λιγάκι…

magicfariel@gmail.gr