Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ντύσου Ωραία για να σε προσέξει..!!

Τα ρούχα ήταν από πάντα η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να προσελκύσουμε το αντίθετο φύλλο!

Το χρώμα, το ύφασμα, το κόψιμο, κάνουν ένα ρούχο πολύ ελκυστικό και σέξι.

Η μόδα είναι ωραία, όμως
δε ταιριάζει σε όλους! Η κάθε γυναίκα και ο κάθε άντρας, έχει διαφορετικό σωματότυπο, στυλ, άποψη τέλος πάντων, που ναι μεν είναι ανανεωτικό και αναζωογονητικό ένα ρούχο, νέο και διαφορετικό, όμως το κλασικό και το διαχρονικό βαστάει καλά ακόμα!

Ανεξάρτητα από τα κιλά που έχουν μερικοί άνθρωποι, οι από τις σωματικές τους ιδιομορφίες, όλοι έχουν τα δυνατά τους σημεία, εκείνα που μπορούν να αναδείξουν και να είναι εξίσου σέξι και όμορφοι, όπως είναι και τα μοντέλα, ας πούμε..

Η γυναίκα που θα φορέσει μια κοντή στενή φούστα, ή πιο μακριά με ένα σκίσιμο, ως εκεί δα, δείχνει τη σεξουαλικότητά της και τις διαθέσεις της. Το ίδιο εάν φοράει μια μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ.

Ο άντρας που φοράει το στενό τζίν, τσίτα που λέμε, ή έχει το πουκάμισο ανοιχτό, φλέγεται το μανάρι μου από κάτω προς τα πάνω και δείχνει ότι είναι διαθέσιμος, έτοιμος για παιχνίδι!

Εννοείται ότι τα ρούχα στο κόκκινο και μαύρο χρώμα, φωνάζουν δυνατά, το «...Έλα πάρε με..».. είναι και Κυριακή πρωί, τι λέω η κολασμένη!

Οι άνθρωποι που φορούν πιο παλ αποχρώσεις, πιο απαλά υφάσματα, είναι συνήθως ντροπαλοί, ρομαντικοί και λιγότερο προσιτοί!

Και πάμε στα αξεσουάρ!

Ο άντρας που φοράει κουστούμι και γραβάτα, είναι πολύ παράξενος, ίσως αυταρχικός και αρκετά φαλλοκράτης! Η τσάντα το briefcase που λέμε.. στα ξένα και η ομπρέλα, μαρτυρούν πολλά!

Η γυναίκα που έχει μια τσάντα τεράστια και χαώδες, είναι η σκανδαλιάρα, εκείνη που της αρέσει η περιπέτεια και η άκρως σεξουλιάρα! Οι μικρές τσαντούλες, δείχνουν πιο καλογερίστικες διαθέσεις.. Μήπως να το ξανά σκεφτόσασταν γλυκές μου..??

Εγώ που τις μισώ τις τσάντες, τι σημαίνει…??? Καλημέρα ξωτικούλια μου..

magicfariel