Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Δίας ο Πανίσχυρος & ο Τυχερός..!

Πολλές φορές ακούμε, να λένε για το Δία και τις επιρροές του, είμαστε σίγουροι ότι φέρνει καλό, όμως γνωρίζουμε, γιατί συμβαίνει αυτό? Μυθολογία, ο Θεός Δίας! Πόσο μου αρέσει, γιατί τον φαντάζομαι ως
έναν άντρα δυνατό, πολύ ισχυρό, με σθένος, πυγμή, θάρρος, σε τέτοιο βαθμό, που κανείς δε τολμά να τα βάλει μαζί του και όποιος το κάνει, είναι θέμα χρόνου να καταστραφεί!

Στη πραγματικότητα δε του αρέσει να φέρεται άσχημα, δε του αρέσει να τιμωρεί, αντιθέτως προτιμά, να προσφέρει τα δώρα του σε αφθονία, στους άλλους Θεούς και τους απλούς ανθρώπους!


Αστρολογικά τώρα, είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, και εκφράζει τη πρόοδο, την εξέλιξη, τη βελτίωση, σε όλα τα επίπεδα! Για αυτό όποιος έχει το Δία στο ζώδιό του, ξαφνικά βρίσκει δουλειά, παίρνει μια αύξηση, δημιουργεί κάτι νέο, βελτιώνεται η ζωή του και όλα γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλην! Βέβαια όπως ανάφερα και πιο πάνω, ανταμείβει, προσφέρει τα δώρα του στους τίμιους και εργατικούς ανθρώπους! Μη ξεγελιέστε εσείς οι πονηροί..!!

Η τύχη με το πλανήτη αυτόν έχουν συνδεθεί στο απόλυτο για αυτό όταν ακούσετε ότι ο Δίας έφτασε στο ζώδιό σας, μη καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια! Τρέξτε να αρπάξετε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά!!!

..να και μια αντρική φιγούρα στο blog μου, αλλά δε το μετανιώνω καθόλου… σίγουρα την αξίζει.. ένας τέτοιος άντρας, ο Θεός Δίας..!@

magicfariel