Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ζώδια & Έρωτας.. Σχέσεις Καρμικές, Μοναδικές και Αξεπέραστες by F’Ariel!

Ο Έρωτας, πόσο πολύ μου αρέσει, το συναίσθημα, αυτό το ένα και μοναδικό! Το ωραίο είναι ότι όλοι τον αξίζουμε, φτάνει και περισσεύει θα έλεγα, αρκεί να ανοίξουμε τη καρδιά μας, να την αφήσουμε ελεύθερη και αυτή θα
βρει το δρόμο της, σίγουρα πράγματα!

Λυπάμαι που το λέω, όμως ο κόσμος, έχει κλειστεί πολύ στον εαυτό του, καταπιέζεται συναισθηματικά και φοβάται να μοιραστεί τα συναισθήματά του, ή ακόμα περισσότερο, να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο, να ερωτευθεί!

Ο πόνος είναι η κολλητή παρέα του Έρωτα, όποιος νιώθει το ένα, νιώθει και το άλλο, αλλά αυτό είναι το παιχνίδι!

Και για να πάμε τώρα και στο αστρολογικό κομμάτι, υπάρχει μια ιδιαίτερη χημεία, μεταξύ συγκεκριμένων Ζωδίων, θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι!

Θα ξεκινήσω από τις καρμικές τις σχέσεις και μετά θα προχωρήσω στις επόμενες, που ναι μεν, αλλά..!! Για να δούμε λοιπόν τι λένε τα άστρα ποιος είναι ο Έρωτας της Ζωής μου..??

Τοξότης με Κριό, Απίστευτα ρομαντική
Δίδυμος με Λέων, Χαρωπή, με πολύ χιούμορ και γέλιο
Καρκίνος με Καρκίνο, Το όνειρο το ίδιο
Λέων με Ταύρο, Για πολύ αγάπη μιλάμε
Ζυγός, με Δίδυμο και Υδροχόο, μιλάμε για φοβερό τρίο
Σκορπιός με Κριό, η φλόγα η ίδια
Υδροχόος με Ζυγός και Αιγόκερω, η φαντασία η ίδια
Ιχθύες με Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύες, όλες τους ήταν υπέροχες!!

Άρα γλυκά μου πλασματάκια, εάν έχετε καταλήξει με ένα τέτοιο σύντροφο, τώρα καταλαβαίνετε γιατί υπάρχει τόση πολύ χημεία μεταξύ σας και γιατί είστε μαζί! Το σύμπαν είναι και αυτό μαγικό, εκεί με τα αστεράκια και τους πλανήτες..

Πού πάει τώρα εκείνο το Πάθος και πέφτει..?? Συνήθως λένε τα αντίθετα έλκονται, δεν είναι σίγουρο αυτό, όμως η περιέργεια πολλές φορές σκοτώνει, για αυτό όλο πάμε και μπλέκουμε με περιπτώσεις παράξενες και ανεξήγητες! Ποια Ζώδια παθιάζονται στον Έρωτα μεταξύ τους.. λοιπόν?

Εδώ αναφέρομαι στους άντρες, για να ανακαλύψουν, γιατί μια γυναίκα τους ελκύει τόσο πολύ, γιατί μαζί δε κάνουν και χώρια δε μπορούνε? Γιατί τη λατρεύουν όσο τίποτα άλλο..?? Γιατί έτσι είναι τα άστρα.. πολύ μαγικά.. νεραϊδένια..

Κριός με Ταύρο
Δίδυμος με Ζυγό
Καρκίνος με Σκορπιό και Ιχθύ
Λέων με Τοξότη
Παρθένος με Τοξότη
Ζυγός με Τοξότη
Σκορπιός με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω… *πάει τα πήρε όλα και έφυγε ο τύπος αυτός..*
Τοξότης με Λέων… άντε αυτός κατέληξε και κάπου…
Αιγόκερως με Κριό
Υδροχόος, με Ταύρο
Ιχθύες με Λέων

Τώρα μάθατε.. Θα κάνετε κάτι για αυτό..?? Μήπως να σηκώνατε το τηλέφωνο ή να στέλνατε ένα μήνυμα, λόγια αγάπης, λόγια ζεστά, μπας και γεμίσουμε από Έρωτα??

magicfariel

Φωτογραφία από press 👍 and ⭐ από το Pixabay