Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ζώδια & Ζήλια.. Μια τόσο κακή συνήθεια by F’Ariel!

Ζήλια, κακό πράγμα! Υπάρχει όμως και όχι έτσι απλά, βασιλεύει κιόλας! Το μισώ αυτό το συναίσθημα και το σιχαίνομαι, ιδιαίτερα όταν το νιώθω, γιατί με μειώνει ως προσωπικότητα και μου σκοτεινιάζει τη καρδιά! Όμως είμαι γυναίκα, άρα
υπάρχει μέσα μου σε αφθονία και όσο και αν τη καταπιέζω και τη διώχνω, έρχονται στιγμές που τρελαίνομαι!

Όχι δεν επιθυμώ να «κλέψω» κάτι από κάποιον άλλον, αλλά ναι θέλω να γίνω ακόμα καλύτερη, να τον ξεπεράσω., να δει το μπουχό μου γενικώς! Όχι δε ζηλεύω καθόλου, ούτε είμαι ανταγωνιστική.. χα χα !!

Ζηλεύω όμως και παράξενα πράγματα! Περισσότερο θα ήθελα να βρισκόμουν σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, ανά πάσα στιγμή, παρά το πλούτο κάποιου! Σήμερα Βραζιλία, τσουπ, έφτασα! Αύριο Ιταλία, τσουπ έφτασα! Τι εννοώ… η ψυχούλα μου το ξέρει και μερικοί ακόμα!!

Ας δούμε λοιπόν, πιο Ζώδιο ζηλεύει και τι κάνει για αυτό!


Κριός
Ζηλιάρης, όμως δε το δείχνει καθόλου! Πρέπει να γίνει το δικό του, ο κόσμος να χαλάσει και όταν τον αγνοούν, θολώνουν όλα μπροστά του! Θα κάνει οτιδήποτε για να τραβήξει τη προσοχή σου, πάντα με εκείνο το ξινό το μουτράκι και όταν πάρει αυτό που θέλει, ίσως να σε μαστιγώσει και στο τέλος! Κακός και άτιμος παίχτης! Τη λαμογιά την έχει στο αίμα του. Μεγάλη προσοχή!

Ταύρος
Ζαλιάρης μέχρι θανάτου! Άρρωστος ο τύπος, αφού ως κτητικό ζώδιο, τα θέλει όλα δικά του! Δε θέλει να σου πάρει τα δικά σου, θα τα φτιάξει μόνος του, αλλά πρέπει να αποκτήσει περισσότερα και καλύτερα! Στον έρωτα κόβει φλέβες, συνήθως τα εκφραστικά τα μάτια του το προδίδουν! Ψυχολογική αρρώστια μεγάλη, που μόνο όταν την αναγνωρίσει, θα καταφέρει να τη χαλιναγωγήσει! Μπορεί να κάνει και πυρετό!!

Δίδυμος
Αδιάφορα ζηλιάρης! Δε τον νοιάζει τίποτα, αφού είναι συνεχώς πέρα βρέχει! Αντιθέτως βρίσκει έτσι την ευκαιρία να απομακρυνθεί από μια κατάσταση που ίσως και να μη το άρεσε εξ αρχής! Περισσότερο παραπονιάρης, αφού κάποια στιγμή, θα ανοίξει τη καρδιά του και θα σας πάει μονότερμα! Όμως όχι, δεν έχει χρόνο για ζήλειες! Προχωράει παρακάτω, δίχως δεύτερη σκέψη!

Καρκίνος
Υποχθόνια Ζηλιάρης, αφού καίγεται, τσουρουφλίζεται, όμως συγκρατιέται! Παθολογική η ζήλια του, κυρίως για τους ανθρώπους που ενδιαφέρεται! Πρέπει η προσοχή τους να είναι στραμμένη επάνω του συνεχώς! Αντιδράει ως βδέλλα αφού όταν απειλείται η σχέση του, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή, προσκολλάται επάνω και δε φεύγει με τίποτα! Έλκος στο στομάχι και τα σχετικά!

Λέων
Τόση Ζήλια πού τη κρύβει απορώ!!! Πολύ Ζηλιάρης, σε αφθονία, καλή και κακή, αφού δε τον νοιάζει να πάρει ακόμα και το χωράφι του δίπλα! Όταν θελήσει κάτι, πρέπει να το έχει, σε πουλάει και σε αγοράζει στο λεπτό, θα βρει την άκρη, μια και έξω! Εκείνη την ώρα δεν έχει συναισθηματισμούς, μόνο η απόλαυση μετράει! Ύπουλος και παιχνιδάρης, βρίσκει τον τρόπο να γίνεται το δικό του!

Παρθένος
Ή δε θα ζηλεύει καθόλου σε σημείο απάθειας, ή που θα είναι ο ψυχοπαθής της παρέας! Ή του ύψους ή του βάθους! Συνήθως όμως δε ζηλεύει, αφού είναι από τους τύπους που έχει φροντίσει να έχει περισσότερα από τους άλλους και να τα δείχνει φυσικά με τον τρόπο του! Σπάνια εντυπωσιάζεται πραγματικά από κάτι, όμως αν προκύψει αυτό που θα τον συναρπάσει, δε θα χάσει λεπτό! Θα το αποκτήσει, θα το βελτιώσει και θα είναι πάλι πρώτος!

Ζυγός
Ζηλιάρης μέχρι Θανάτου και αυτός! Τα θέλει όλα δικά του ακόμα και του διπλανού και να του κάψει και το χωράφι στο τέλος! Ενώ δε του φαίνεται γιατί είναι γλυκιά ψυχή, όταν κάποιος τον ξεπερνάει και αδιαφορεί συγχρόνως για εκείνον, τρελαίνεται κανονικά και το μυαλό του παίρνει ανάποδες στροφές και σχεδιάζει απίστευτες λαμογιές! Οι γνωριμίες πάντα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις! Όλοι μαζί στο έγκλημα!

Σκορπιός
Όχι δεν είναι από τους ζηλιάρηδες της παρέας! Όμως αν νιώσουν απειλή, ή περιφρόνηση, τότε μαύρο φίδι που τους έφαγε, τους άλλους, εκείνους τους ανίδεους! Επειδή ξέρει να συγκρατεί τον εαυτό του, μόλις νιώσει εκείνο το ενοχλητικό συναίσθημα, τότε αμέσως ξεκινάει διαδικασίες, να καλύψει το κενό, με οτιδήποτε πιο δύσκολο, πιο εντυπωσιακό και πιο μοναδικό! Τα φώτα της δημοσιότητα που θα έρθουν, είναι σκοπός ζωής!

Τοξότης
Δε ζηλεύει καθόλου! Τίποτα! Δε κλαίει! Δε νιώθει! Σιγά μη κάτσει να σκάσει για τα πλούτη και τα κτήματα του άλλου! Είναι τύπος πραγματικά ελεύθερος και η άποψη του για τη ζωή είναι ότι .. «Όσα πιο λίγα έχεις, τόσο το καλύτερο..» Δε τρελαίνεται να έχει όλη τη τεχνολογία μέσα στο σπίτι του, ούτε το ακριβότερο αμάξι! Άνθρωπος απλός και της φύσης, ασχολείται αποκλειστικά με δημιουργικά θέματα!

Αιγόκερως
Ωχ παναγιά μου! Ζηλιάρης και αυτός μέχρι θανάτου, όμως για θέματα κυρίως οικονομικά! Αυτό είναι το πάθος του, για αυτό αν ένας φίλος του πει ότι κέρδισε στο Joker θα σκάσει σε σημείο που θα πάει να παίξει ακόμα και τους πιο τρελούς συνδυασμούς! Οτιδήποτε κάνει ο γείτονας, ακριβώς το ίδιο θα κάνει και αυτός! Ούτε κάτι λιγότερο, ούτε κάτι περισσότερο!

Υδροχόος
Σίγουρα ζηλιάρης, όμως παράξενος πολύ! Τα θέλει όλα δικά του, όμως πάνω από όλα με ήθος! Θα τη κάνει τη λαμογιά στη πορεία, έτσι για να σπρώξει λίγο τη κατάσταση υπερ του, όμως το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό! Κανείς, δε τον παίρνει είδηση, μόνο οι πολύ δικοί του άνθρωποι, όμως η ψυχή παραμένει αγνή! Λειτουργεί πολύ μοναχικά και απομονωμένα και μόνο όταν είναι απολύτως σίγουρος για κάτι αποκαλύπτεται…

Ιχθύες
Αρκετά ζηλιάρης θα έλεγα, μια ζηλιαρόγατα περισσότερο! Το μικρό παιδί της παρέας, που θέλει και εκείνο ένα γλειφιτζούρι! Θα τρέξει να ρωτήσει, να μάθει, να παίξει με τις λέξεις και μετά θα πάρει αυτό που έχεις εσύ και θα φτιάξει ακριβώς το ίδιο! Έτσι θα ικανοποιήσει το εγώ του, ότι και αυτός μπορεί και θα σου τη βγει στο μάτι, για να σπάσει πλάκα! Κακό παιδί, αυτός που θα αντιγράψει, αυτός που θα σου κλέψει την ιδέα.. Ναι πολύ ζηλιάρης!!

magicfariel@gmail.com