Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ζώδια & Παράξενες Έλξεις! Ποιος Φλερτάρει με ποιον επικίνδυνα.. by F’Ariel!

Και ας πάμε στο δικό μας το στοιχείο, το άκρως ερωτικό, που μας αρέσει τόσο πολύ! Άλλωστε χαλαρώνουμε τώρα και η ημέρα από μόνη της μιλάει, θέλει σεξ και τίποτα άλλο! Για να φτάσουμε ως εκεί, πρέπει να φλερτάρουμε, είτε με το σύντροφό μας, είτε με
το άτομο που μας αρέσει! Όλα θέμα χημείας είναι το λέω συνέχεια, βέβαια, πάντα προκύπτουν και τα απρόοπτα, που σημαίνει ότι κάποιος πλανήτης, που εσύ δε το ξέρεις κάνει τα μαγικά του εκεί πέρα!

Παράξενες έλξεις, πόσο τις λατρεύω αυτές τις λέξεις, πόσο τις νιώθω σε όλο μου το είναι, πόσο υπάρχουν και ζω μόνο για αυτές! Είναι φοβερό και άκρως ξεσηκωτικό το θέμα αυτό, φανταστικό θα έλεγα και χαίρομαι για όλο τον κόσμο που νιώθει έτσι!


Αυτές οι έλξεις δίνουν ζωή, δίνουν λόγο και αιτία, να διαβούμε το κάθε μονοπάτι, όσο σκοτεινό και αν είναι μερικές φορές, γιατί δουλεύουν υπογείως, πάντα το ένστικτο, η διαίσθηση, η οσμή, ρεύματα ηλεκτρισμένα, που δεν είναι σε όλους ορατά!
Ο καθένας από εμάς, έχει συναντήσει έστω και μια φορά ένα τέτοιο άτομο! Μια ματιά, χίλιες λέξεις!! Πόσο συναρπαστικό το βρίσκω..

Και ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μας..

Το κάθε Ζώδιο έχει τις αδυναμίες του! Τι να κάνουμε τώρα! Εδώ μιλάμε για τη πρώτη ματιά! Για τη σπίθα τη τρελή! Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα, αλλά ας πάμε στα σίγουρα πράγματα τώρα!

Οι Κριοί, τρελαίνονται με τους Παρθένους, Σκορπιούς και Ζυγούς!

Οι Ταύροι, αρρωσταίνουν με τους Ζυγούς, τους Σκορπιούς και τους Τοξότες!

Οι Δίδυμοι, κολλάνε με τους Σκορπιούς, τους Αιγόκερους και τους Τοξότες!

Οι Καρκίνοι, παθιάζονται με τους Τοξότες, Αιγόκερους και τους Υδροχόους!

Οι Λέοντες, ερωτεύονται παράφορα Αιγόκερους, Ιχθύες και Υδροχόους!

Οι Παρθένοι, έλκονται από τους Κριούς, τους Υδροχόους και τους Ιχθύες!

Οι Ζυγοί, κολλάνε με τους Ταύρους, τους Ιχθύες και τους Κριούς!

Οι Σκορπιοί, παθιάζονται με τους Ταύρους, τους Κριούς και τους Διδύμους!

Οι Τοξότες, τρελαίνονται με τους Ταύρους, τους Καρκίνους και τους Διδύμους!

Οι Αιγόκεροι, συναρπάζονται με τους Διδύμους, τα Λιοντάρια και τους Καρκίνους!

Οι Υδροχόοι, έλκονται από τους Καρκίνους, Παρθένους και Λέοντες!

Οι Ιχθύες, κολλάνε με τα Λιοντάρια, τους Ζυγούς και τους Παρθένους!

Αυτοί είναι οι άκρως καυτοί συνδυασμοί που υπάρχουν! Όλα τα άλλα συγγνώμη που θα το πω, αλλά γέρνουν προς το φιλικό καλύτερα, παρά εκείνο της φωτιάς, που σε καίει στο φτερό, πριν πεις .. «..καλησπέρα, με λένε.. Μαρία..ή Τάκη..»!

Για αυτό παίζει πάντα ρόλο ο ωροσκόπος και οι πλανήτες! Τότε η διάγνωση εκείνου του πυρετού, μπορεί να είναι σαφώς καλύτερη και πιο αληθινή!!

magicfariel@gmail.com