Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 28/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δεν έλεγα για ένα τσουβάλι λίρες εχθές, να σήμερα ο χαμός ο ίδιος! Με ξύπνησε ο δυνατός αέρας, που ναι μεν είναι απόλαυση μετά τη φοβερή τη ζέστη που έκανε, όμως είναι τόσο δαιμονισμένος, που η φύση όλη έχει αναστατωθεί κανονικά! Άκυρο και σήμερα
το μπάνιο στη θάλασσα, σιγά μην ασχοληθώ… Σπίτι, χαλάρωση και ότι προκύψει.. δηλαδή ατελείωτος ύπνος…


Εντάξει το καταλάβαμε, έχουμε γίνει και εμείς tropical, να γεμίσουμε και φοίνικες παντού, να υπάρχει και μια επαφή με το θέμα..

Εχθές μια ψυχή μου έλεγε ότι στην Ελβετία, όταν έχει πολύ ζέστη, δε δουλεύει ο κόσμος κανονικό ωράριο! Νόμος του κράτους! Η υγεία πάνω από όλα! Δεν εκπλήσσομαι καθόλου, γιατί και εμείς, όταν χιονίζει, παραλύει σχεδόν όλη η χώρα. Όχι γιατί ενδιαφέρεται κανείς για την υγεία μας, ούτε γιατί υπάρχει πρόνοια! Αντιθέτως είμαστε τόσο ανοργάνωτοι, που προκειμένου να γεμίσουν τα νοσοκομεία με σπασμένα πόδια, ας κάτσει ο καθένας σπίτι του, ας πάρει άδεια από τη σημαία, ας του μειωθεί ο μισθός, δε βαριέστε τι είναι μια ημέρα και δυο..??
… Ουγκάντα, ούτε καν μέτρο σύγκρισης με την Ελβετία.. Μια χώρα τόσο κοντά μας..
Εχθές είχε 40βαθμούς για πλάκα! Και όμως ο κάθε παππούλης, μπήκε στο αμάξι του να πάει, πού? Πήρε τα πόδια του να πάει πού? Δηλαδή, μπιτ, για μπιτ, άρα αν το καθένα ξεχωριστά δεν τον ενδιαφέρει η υγεία του, τότε γιατί να ενδιαφερθεί το κράτος? Καμία λογική…

Όμως έτσι είμαστε εμείς εδώ στην Ελλάδα, πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε.. άλλος τρόπος δεν υπάρχει… !!

 ..πάω να τρέξω με το άλογό μου, εκεί στις άγριες τις θάλασσες, να ξεφύγει το μυαλό εντελώς…!!!!!!!!!!!!!

Κάντε και εσείς το ίδιο..


Κριός
Σήμερα δε θα βρείτε το δίκιο σας πουθενά! Μη περιμένετε κανείς να σας καταλάβει, αφού είναι μια δύσκολη ημέρα γενικώς! Στα ντουζένια του ο ανάδρομος, λίγο πριν μας αποχαιρετίσει, ας δείξει λίγο ακόμα τα δόντια του και νομίζω σας έχει βάλει στο μάτι! Ότι έχετε κατά νου, κάντε το από μόνοι σας, όμως θα είστε εξολοκλήρου υπεύθυνοι για τις πράξεις σας, να το ξέρετε αυτό!

Ταύρος
Σας ξημέρωσε μια πολύ φοβερή ημέρα! ..άντε να το δούμε.. Θα σας ξεσηκώσουν πολύ γλυκά και ευχάριστα και δε νομίζω να καθίσετε σπίτι με τίποτα! Προτάσεις για έξω, θα σας κάνουν και δε νομίζω το όχι να υπάρξει για απάντηση! Για τόσο πολύ μιλάμε! Για ακολουθήστε τα πλήθη, ανεξάρτητα του πώς νιώθετε και ίσως να αλλάξει τόσο πολύ το σκηνικό, που να επανέλθουν πίσω τα χαμόγελα και οι χαρές!

Δίδυμος
Καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας εξολοκλήρου! Αποφύγετε τους ανθρώπους που σας βασανίζουν με τα δικά τους προβλήματα και γενικά οτιδήποτε σας ρίχνει ψυχολογικά! Μη σηκώσετε τηλέφωνα, μη δώσετε σημασία σε ανθρώπους ή καταστάσεις που θα σας χαλάσουν το κέφι! Έχετε τον τρόπο σας εσείς.. Σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη! Προσοχή και αύριο! Κυρίως στις σπατάλες!!

Καρκίνος
Και επειδή αρκετά ταλαιπωρηθήκατε τις ημέρες αυτές, σήμερα θα χαλαρώσετε και θα κάνετε τα beaute σας! Καιρός ήταν, για αυτό να πάτε ένα κομμωτήριο, ή να γεμίσετε τη μπανιέρα με αφρόλουτρο και να κάνετε τρελή βουτιά! Ακόμα και ένα μασάζ δε θα ήταν άσχημη ιδέα! Έτσι θα γίνετε πάλι γοητευτικοί και σέξι και το ταίρι σας θα σας προσέξει ξανά! Σήμερα επιτρέπεται να ανεβείτε στο ροζ το συννεφάκι σας, άλλωστε φυσάει και θα σας ταξιδέψει πολύ μακριά! Προσοχή στο μαλλί!!!!

Λέων
Κοιτάξτε σήμερα να ξεκουραστείτε όσο περισσότερο γίνεται! Μη κανονίσετε τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να σας φάνε οι δρόμοι! Αράξτε σε μια παραλία, ή ακόμα και στο καναπέ του σπιτιού σας, δείτε καμιά ταινία, παίξετε εκεί κανένα παιχνιδάκι, πάντως η ημέρα είναι κατάλληλη από όλες τις απόψεις για να το κάνετε αυτό! Εντάξει σηκώστε και λίγο το δαχτυλάκι σας και κάντε και κάτι, μη τα ζητάτε όλα έτοιμα! Μη τρελαθούμε κιόλας!!

Παρθένος
Μη περιμένετε η ομάδα να σας ακολουθήσει, γιατί εσείς έχετε εντελώς άλλους ρυθμούς! Αν σας πιάσει η μούρλια να κάνετε αναρρίχηση ας πούμε, κάντε την μόνοι σας! Αν θελήσετε να δουλέψετε παραπάνω ώρες, κάντε το δίχως να ενοχλήσετε τους γύρω! Πάντως είναι μια ωραία ημέρα, χαμογελαστή, για αυτό αφήστε τα άγχη και τις ιδιοτροπίες σας στην άκρη και απολαύστε την μια φορά, έτσι όπως έρθει!!

Ζυγός
Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε μπουμ!! Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε και δε φεύγει με τίποτα! Θα εκραγείτε κανονικά, γιατί τις ημέρες αυτές σας προκαλούν πάνω κάτω με τις συμπεριφορές τους και τα λόγια τους! Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως θα ξεδώσετε κανονικά, θα το βγάλετε από μέσα σας και θα ηρεμίσει η ψυχή σας! Νομίζω πολύ καλά θα κάνετε, ιδιαίτερα εάν έχετε και δίκιο!!

Σκορπιός
Δύσκολη η ημέρα σας, αφού σας έχει γυρίσει κάπως το μάτι και είστε έτοιμοι να δαγκώσετε κόσμο στο λαιμό! Δε ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, όμως η συμπεριφορά σας είναι τέτοια, που τους θέλετε όλους γύρω σας, στα πόδια σας και να μη σας χαλούν το χατίρι! Αν είστε καλά παιδιά, γιατί όχι!? Αν όμως έχετε κάνει αταξίες τότε μη περιμένετε να σας κάνουν και τεμενάδες.. Για cool!!

Τοξότης
Πολύ καταπιεστικοί θα γίνετε σήμερα με το ταίρι σας και για να είμαι ειλικρινής, φοβάμαι μη φάτε κανένα τηγάνι στο κεφάλι! Δε γίνεται από τη μια να είστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και ξαφνικά να σοβαρεύει το πράγμα επειδή σας τσίμπησε εκείνη η μύγα! Μη ζητάτε πράγματα που εσείς ποτέ δε πρόκειται να προσφέρετε! Ή είστε απελευθερωμένα άτομα, ή όχι.. Έτσι δεν είναι??

Αιγόκερως
Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, όμως με το δικό σας τον τρόπο! Αυτό δε γίνεται ιδιαίτερα όταν είστε μια ομάδα! Αν θέλετε όλα να πάνε καλά και να υπάρξει και θετικό αποτέλεσμα, αφήστε τα πείσματα, τους εγωισμούς και τα αρχηγιλίκια και συμβιβαστείτε και με τις ιδιοτροπίες των άλλων! Η ημέρα σας μπορεί να είναι χαρωπή, ευχάριστη γεμάτη από γέλια! Εσείς επιλέγετε!!

Υδροχόος
Το μυαλό σας είναι στα επαγγελματικά σας! Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες, ακόμα που μπορείτε να τις αρπάξετε, αν δε σας κάνει κόπο και να ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με τις δουλειές σας! Θετική η ημέρα σας, μόνο σε αυτό το κομμάτι. Κάντε τις επαφές σας, είτε τηλεφωνικά, είτε από κοντά και βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα έσοδά σας! Άλλωστε για το χρήμα ζείτε και μόνο! Δίχως αυτό, απλά δεν υπάρχετε..

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή χαρά και τα χαμόγελα θα είστε όλη την ημέρα! Ξαφνικά θα νιώσετε παιδί ξανά και θα κάνετε και μερικές τρέλες, έτσι για να ανέβει και η διάθεση όλων, αφού τους τσακίσατε πρώτα τα νεύρα! Βασικά ξεδώστε με τη ψυχή σας και ας σας κοροϊδέψουν και λίγο, δε πειράζει! Πάνω από όλα πρέπει να είστε γνήσιοι και αληθινοί. Μη το ξεχνάτε αυτό! Καλά να περάσετε!

magicfariel@gmail.com